Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dead End
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
FrAgMaKeR

заглавие: Dead End
жанр: Ужаси, Мист, Трилър, Комедия
година: 2003
линк: http://us.imdb.com/title/tt0308152/combined
режисьор: Jean-Baptiste Andrea, Fabrice Canepa
участват: Ray Wise, Lin Shaye, Mick Cain

Ревю: Традиционнато пътуване,на Франк Херингтън със семейството му за коледните празници се превръща в кошмар.Нощна отбивка от магистралата се оказва съдбоносна за фамилията...Пътят се точи привидно безкрайно,денят сякаш никога няма да настъпи за да спаси семейството от кощмарните видения в ноща...Призракът на отдавна умряла жена,странна черна катафалка...мистериозните събития разкриват заровени тайни,които всяко семейство притежава...Фимът е тъмен не просто заради смазващата вечер от,която няма изход...Необикновенния финал и чувството за обреченост го правят достоен конкурент на хитова като ” The Ring ” и ” The Cube ”.
`BruKas`
филма ми хареса
Крадец на рози
Филмът от който бях адски очарован, първия път го гледах по начин по който беше неповторим. Вън гърми и духа, във филма положението страшно..
Ох.. с Ралица като го гледахме.. :> няма как да се забрави emoticon1 (103).gif Филмът на някои се стори много глупав, но мен ме изкефи максимално :>
dragon_girl
Боза,според мен
DeSiNCeTu
Филмът ми хареса, но иначе... нещо не го разбрах много много накрая unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.