Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Virgin Suicides (Oбречени да умрaт)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
FrAgMaKeR

заглавие: The Virgin Suicides (Oбречени да умрaт)
подзаглавие: Love Sex Passion Fear Obsession
жанр: Драма, Mист
година: 1999
линк: http://us.imdb.com/title/tt0159097/
режисьор: Sofia Coppola
участват: Kirsten Dunst, Josh Hartnett, Leslie Hayman

Ревю: Действието се развива през 60-70-те години на миналият век. Разказва се за група момчета, които са обсебени от мистериозни сестри, 5 на брой, които живеят в отсрещната къща. Те ги наблюдават от растояние, опитват се да ги опознаят и да осъществят контакт с тях. Момичетата са в пълна изолация от останалият свят заради откачените си родители, които се опитват да ги "предпазят" от външният свят след самоубийството на най-малката си дъщеря в началото на филма. Дали момчетата ще успеят да им помогнат и за каква помощ точно става въпрос се ще се разбере чак на края, растърсващият край на филма.

Лично мнение: Много странен филм. В началото ми се стори скучен и безинтересен, но постепенно историята започна макар и бавно да се развива и да увлича най-вече с драматизма си. Ако сте почитатели на жанра драма определено този филм ще ви хареса. Не препоръчвам този филм, на по-чувствителни хора и такива с лабилна психика, историята е разтърсваща.
ladysunshine
Тоя филм отдавна се каня да го гледам. Бях го изтеглила заради Миша Бартъм, но тва, което си написал леко ме разубеди за филма, защото аз попринцип не обичам драми
FrAgMaKeR
Няма Миша Бартън тук, по известната актриса в този филм е Кирстен Дънст. Ако обичаш растърсващи драми, гледай филма.

П.П - Поредактирах си ревюто малко, личи си че съм го писал много одавна.. smile.gif
Jolly_GirL
Аз от одавна между другото го търся този филм rolleyes.gif Можеш ли да дадеш линк за сваляне,защото в замунда няма сийд от доста отдавна rolleyes.gif
FrAgMaKeR
В каталога на Арена има почти всичко - http://arenabg.com/cat/search.php?i=4874&c=1 wink.gif
ThePinkDuck
Цитат(FrAgMaKeR @ May 10 2005, 01:51) *
Лично мнение: Много странен филм. В началото ми се стори скучен и безинтересен, но постепенно историята започна макар и бавно да се развива и да увлича най-вече с драматизма си. Ако сте почитатели на жанра драма определено този филм ще ви хареса. Не препоръчвам този филм, на по-чувствителни хора и такива с лабилна психика, историята е разтърсваща.

Мдам, много точно определение. Напълно подкрепям казаното. Филма лично на мен много ми хареса. Историята наистина е растърсваща, особенно края. Мисля, че определено ще допадне на почитателите на стойностното кино. mrgreen[1].gif
Nasi
Драмите не са ми любим жанр, но този филм ми хареса. Заслужава си да се гледа. Началото е трудно, но финала компенсира. Спомням си, че го даваха и по канал 1 преди няколко години.
ladysunshine
Цитат(FrAgMaKeR @ Aug 11 2007, 18:58) *
Няма Миша Бартън тук, по известната актриса в този филм е Кирстен Дънст. Ако обичаш растърсващи драми, гледай филма.

П.П - Поредактирах си ревюто малко, личи си че съм го писал много одавна.. smile.gif

Да де за Кирстен става дума smile.gif Личи си и че аз съм го теглила доста отдавна :Р
Mrs.Ackles
За този филм съм чувала само хубави отзиви и ми се ще да го гледам (драмите определено са ми по вкуса), но защо?? Защо в главната роля трябва да е точно Кирстен? 2.gif
ladysunshine
Най-сетне се наканих да го гледам тоя филм. Ами какво да кажа освен, че много ми хареса. Края беше много добър. Страхотен филм
tania
Преди няколко дена го гледах след толкова моткане. В този филм има нещо, което се докосва до сърцето ти, някаква мистерия, все едно пеживяваш случващото се с героите. Начина , по който е поднесен те кара да почувстваш тягостната атмосфера, как света смачква гороините и не им остава друг избор освен самоубийството, което за тях е единственото бягство от затвора , в който живеят.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.