Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Lost And Delirious (Загубени и Объркани)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
FrAgMaKeR

заглавие: Lost And Delirious (Загубени и Объркани)
подзаглавие: Friends. Roommates. Lovers.
жанр: Драма
година: 2001
линк: http://us.imdb.com/title/tt0245238/
режисьор: Léa Pool
участват: Mischa Barton, Piper Perabo, Jessica Paré

Ревю: Филмът е много силен, ролята на Миша Бартън е на едно момиче, което е изпратено от родителите си в пансион. Там съквартирантките и имат доста интимни отношения, които не крият много обедително. Проблема идва, когато по-малката сестра на едно от момичетата ги заварва голи в едно легло. След тази случка, едното момиче тотално отрича да е обратна и скъсва с другото, започва да излиза с едно момче и да игнорира любовните признания на Поли (Пайпър Перабо). Интересното в този филм е това, как Поли се бори за любовта си, тя е обсебена от приятелката си, започва да рецитира тихове, да се фехтова жестоко и накрая предизвиква приятеля на своята единствена най-голяма любов на дуел. Това, което наистина ми хареса в този филм е момента с малкият орел, който Пайпър намира. Покрай него и болезнената си раздяла тя започва да се чувства като хищник, гледа го тайно в гората, храни го, учи го да лети, а края е доста трагичен.
Dark`Elf
А от къде може да се изтегли този филм?
Melissa
Филмът наистина е много силен! Не знам защо въобще се опитват да пробутат блудкавата Миша Бъртън на фона на Пайпър Перабо и Джесика Паре (и двете играят страхотно!)... Хубави са откъсите от "Макбет", които Поли (П. Перабо) цитира и по-точно връзката им с целия сюжет на филма. smile.gif

P.S. Има 1-2 правописни грешки в ревюто. unsure.gif
seduction_55
Много е хубав този филм.Накрая плаках,защото много тъжно завършва.ЗАслужава си да се гледа,не е боза,а е много смислен даже.Препоръчвам го.smile.gif
scandalous_girl
Филмът е много трогателен и въздействащ! Историята е много тъжна,но и истинска. Необикновенно красив е начинът,по който Поли се бори за любовта си и същевременно тъжен начинът,по който Тори я отрича.
DaniEl
Току що гледах филма и мога да кажа ,че е много добър Актьрския състав също е на лице Само едно не ми хареса И това нещо се нарича Mischa Barton Не мога да понасям това момиченце mad.gif Но всичко останало е супер 4.gif
tania
Наистина невероятен филм.
Jordan
Хм, един доста позабаравен филм. Като го гледах преди сума време бях наистина много очарован. То това ще да е било даже преди да гледам Грозна като смъртта, защото не знаех и Пайпър Перадо коя е, а сега много я харесвам. Та филма е наистина прекрасен, драматичен; не е пресилено нищо, пресъздадена една възможна ситуация от реалния живот. Всичкое изпипано много добре. Попринцип много много не си падам по помнене на филми, даже и да са ми харесали много, но тоя си го спомням доста.
Само от ревюто не разбрах тая част: "Макар, че в този филм има доста откровенно лесбийски сцени, в него няма да видите нещо по-розово"... и по-точно не схванах връзката между лесбийките и розовото... unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.