Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Over the Hills and Far Away"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4
James towel keeper
Епизода ще е БОМБА - в истинския смисъл на думата! shocking.gif

ПРОМО

Всичко е толкова объркано... wacko.gif Не мога да си представя че нещата ще се развият така!!!
megyto
УОУ..................тва е ужасно..........как може Лукас да направи такова нещо blink.gif отвратителен ще е тоя епизод само как изведнъж сичко си преобръща УЖАС sad.gif sad.gif sad.gif
Spasy
не вярвайте на промота.. винаги става обратното tongue.gif

Не е възможно !! Сватбата е в 22ри епизод.. май това е промото за тогава... тогава Брук разбира за Пейтън и Лукас.. ухх... мали.. кхх....
Какви са тези огнища кво е тва чудо..

Пуснала съм на стоп кадър момента в който влиза в колата.. но не мога да го позная...
кой е?!?!

100% това което гори е къщата на Нейт.. но кой я е запалил?! Не вярвам да е Дан, защото ще е твърде очевидно след като каза в 20та серия, че ще я изгори
Дали тази, която ще е бременна ще е Пейтън? Защо се сопна така като детето каза "мама" ?!?!?
Защо Брук плаче ?! Това е по време на сватбата, официално е облечена като гледам...
малииии.. smile.gif

Какво казва Брук на Пейтън ?!
Life_is_a_Bitch
Току що изгелдах промото и не мисля че Лукас и Пейтън ще се съберат. Както всички знаем на промото винаги показват нещата такива каквито не са. Според мен думите на Лукса са извадени от контекста и той е казва на Пейтън че я обича като много добра приятелка. За Пейтън важи същото - не вярвам че след като в 20 епизод тя за пореден път демонстрира че обича Джейк, беше готова да напусне One Tree Hill и дори му предложи брак, а сега да ходи да се обяснява на Лукас - просто е нелогично. А и целувката между тях беше от 1 сезон(както повечето техни целувки на промотата за следващи епизоди) Що се отнася за плестницата - Брук сигурно е разбрала за целувката по време на 16 епизод.
Аз си мисля че Брук този път вече наистина е бременна - вече видяхме фалшивата аларма в 1 сезон, а сега е време да видим и не фалшивата аларма - все пак за сега никоя от главните(Хейли, Брук и Пейтън) не ебила наистина бременна и това ще е нещо ново.
Spasy
Сега ми дойде на главата
Да не Карън да е бременна бре?!
~Bruk~
Дам и според мен са извадени от контекста думите rolleyes.gif Обаче ми е интересно на мен ли така ми се струва : Когато Брук идря Пейтън и изведнъж тя се обръща нали все едно е много силен шамарът и ми се струва прекалено дълга коса,за да е на Пейтън- възможно ли е да е Рейчъл, защото погледнах и потничето на Рейчъл и то е такова черно(или поне презрамките ohmy.gif ) незнам но дори думите които брук казва, не ми съвпадат точно с движението на устните wacko.gif
Spasy
Пейтън си е smile.gif
Menna
Като го гледам това промо за мен няма нищо общо с 21 епизод,ами си е направо финалния 22 епизод такъв: blink.gif

21 епизод-Over the Hills and Far Away
Wednesday, Apr 26 8/7c
On the night of the rehearsal dinner, Brooke (Sophia Bush) tangles with Haley (Bethany Joy) over Haley's wedding dress. Lucas (Chad Michael Murray) and Karen (Moira Kelly) return to Tree Hill and Peyton (Hilarie Burton) makes a startling discovery. James Lafferty, Paul Johansson, Barbara Alyn Woods, Lee Norris, Barry Corbin and Moira Kelly also star.

Малко снимки от промото:

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image
Spasy
кой е тоа къде скача бре?
nem13
Ами отзад се вижда Хейли в рокля:V)
megyto
ЕЕе сори ама целувката на Пейтан и Лукас не е от старите защото тя е с права коса тук а до колкото си спомням от както косата й е права не са имали такава целувка............ sad.gif

Пък и не виждам защо Брук ще се ядоса толкова....
Life_is_a_Bitch
QUOTE(megyto @ Apr 20 2006, 12:34 PM) *

ЕЕе сори ама целувката на Пейтан и Лукас не е от старите защото тя е с права коса тук а до колкото си спомням от както косата й е права не са имали такава целувка............ sad.gif

Пък и не виждам защо Брук ще се ядоса толкова....

Напротив тази целувка е от 1 сезон 12 епизод
_HriS_TinA_
Ооооооооооо мога самo да изкре6тя едно огромно : YeSsSsS !!!!!!!!!

Хахахахахахаах знам 4е може да е за ни6то и изоб6то тва промо да е супер заблуждава6то на най-накрая 4ух :

Lucas: I LOVE YOU....
Peyton: I LOVE YOU TOO... !

Музика за у6ите мии трябва да го изгледам о6те милион пъти 4е да ми омризне и да спра му се кефя 18.gif 18.gif 18.gif Сега вкарвам и танца : banana.gif banana.gif

....Кофти само за Брук rolleyes.gif Гадно 4е пак става като в 1-ви сезон wacko.gif Лелеле ама как Брук удари Пейтон ..ггрррр ужас dry.gif

P.S- Колкото до целувката - Да, стара е ... happy.gif Ама хубава 18.gif 18.gif
Devil^Rose^^
Ммм този поглед вече сме го виждали ( имам предвид този на Брук ) изглежда наистина ядосана и щом и шамаросва Пейтън значи трябва да има нещо сериозно .....Лейтън rolleyes.gif
Тоя дето се качва в лимозината мисля че е Куп
А този дето скача май е Нейтън ... и Хейли е там ... сигорно отива да спасява някой biggrin.gif
И жалко че изгориха рисунката sad.gif беше ми една от любимите
Абе тоя пожар е от началото на сезона 10.gif
Menna
18.gif 18.gif 18.gif Хрис,много си танцувална!
И все пак не забравяйте,че ще има пресъздаване на Нейли моменти,така че не се знае кой на кой за какво казва "Обичам те". biggrin2.gif
Но ти се радвам на ентусиазма,това се казва непоклатим дух. 10.gif
^^HeLa^^
определено този епизод ще е доста интересен и промото отново е много объркващо то не се разбира кое от коя серия е, но все пак от която и да е ще е много интересна.
много е гадно за Брук ако наистина се раздели с Лукас sad.gif
тазе каито скача наистина прилича на Нейтън, а момичето което удря в огледалото кое е че не успях да я разпозная?
Jordan
3.gif 3.gif 3.gif Аааааа неееееее хораааа, нямате представа колко се радвамммм за Лейтън, и малкото надежди, които имах към тях май ще се увенчаят с успех wub.gif wub.gif wub.gif
Кофти са нещата за Брук, но пък аз съм Лейтънче и другите минават един пръст в страни.... blush.gif
Просто тези двамата ме разтапят
IPB Image IPB Image
А това ми изглежда много тревожно...ако Пейтън гори собствените си рисунки нещата наистина са станали напечени. Има и друг вариан- да е Брук, когато е разбрала за Лейтън... wacko.gif
IPB Image
Сезона ще свърши супер интересно и не знам как ще изтрая до евентуалния 4ти сезон...
IPB Image
А тоя пич може и да е чичката на Нейтън...не е за пропускане и тази възможност...
Съдейки от предната снимка и тази следващата, мога да предположа, че причината, поради която Нейт скача в реката е катастрофата на горната, или друга, кола...
IPB Image
Колкото до този кадър
IPB Image
това е кадър от края на втори и началото на трети сезон, пожара в сервиза на Дани, поне така си мисля, кадъра ми е страшно познат... blush.gif
Абе като цяло се очертават едни невероятни последни епизода на сезона/сериала. Най-радостното за мен ще бъде ако Лейтън се съберат rolleyes.gif
колкото до бременноста...съмнява ме Брук да е бременна....дали това не са кадри от миналия сезон, когато беше излъгала Лукас, че е бременна.... unsure.gif
Мале, понякога се чудя до къде може да стигне шизофренията ми...извадих от 10 кладенеца вода...от едно промо що нещо изкоментирах.... wacko.gif blush.gif blush.gif
brooke*
еее хора!направо нямам търпение да изгледам целия епизод..... worthy.gif
мен ако питате брук най-вероятно е разбрала за целувката на пейтън и люк,докато бяха в библиотеката!сигурно за тва са тея побойща! wacko.gif
а тва за лейтън......не ми харесва тая идея!
Lolipop
Този дето скача,много не ми прилича на Нейт.Този дето скача в колата,наистина може да е чичо Купър.А за Пейт и Лукас,може тя да му казва,че ще остане при Джейк и за това да си казват по едно приятелско "Обичам те"! За теста може и Карън да е бременна(е,малко ме съмнява,но това е само предположение).Не мога да разбера Брук кой удряconfused.gifА за целувката на самото промо ми се видя,че е между Пейт и Джейк,а може да е на Люк и Пейт от старите епизоди!
angelL
Аз ще кажа само "Go Leyton, go!". 4.gif worthy.gif 3.gif Брукасите не са прави. Най-сетне малко радост и за нас. blush.gif
slipped^
woooooooooooooooww shocking.gif
божееее ... кви са тез неща бе? как може точно на края да се промени всичко?
А след като Лукас казва "Are you pregnant?" , Брук казва "Yes" . Та значи ... може и тя да е , въпреки че не ми се вярва. А може пак да го излъже? huh.gif хммм объркана работа :/
Колкото до тоя дето скача прилича ми на Люк , заради сивия суитчър (не съм сигурна за правописа blush.gif )
А Брук как цепна тоя шамар на Пейтън shocking.gif
А мацката дето чупи огледалото май е Рейчъл.
Е поне Нейт и Хейли ще се оженят happy.gif
Каквото и да стане , очертава се доста интересен край на сезона ( да се надяваме САМО на Сезона!!!! rolleyes.gif )
OTH_fenka
QUOTE(angelL @ Apr 20 2006, 07:00 PM) *

Аз ще кажа само "Go Leyton, go!". 4.gif worthy.gif 3.gif Брукасите не са прави. Най-сетне малко радост и за нас. blush.gif

Напълно те подкрепям. Цял сезон имаше Брукас а сега малко Leyton. wink.gif Макар че ме е яд не толкова дали ще има Брукас или Лейтън. А че Пейт и Брук ще се скарат. sad.gif
Pepper
Уф, с тия объркващи промота дето ги пускат ще умра от нетърпение до следващата сряда. Дано Пейтън най-накрая осъзнае кой обича, че нейната стана една мнагастрадална....
Сигурни са няколко неща:
1. Ще има сватба - сигурно -Нейтън и Хейли
2. Ще има катастрофа- възможно ли е Дан да е в пропастта, а Нейтън да скача да го спаси?А този,който скача изобщо Нейтън ли е?
3. Пейтън и Лукас отново ще се обяснявят- дано си изяснят,че се обичат и тя зареже оня нов дървесен вид Джейк!
4.Някоя е бременна - според мен това е Карън, защото имаше слухове,че ще забременява за в бъдеще.
5. Брук ще гърби Пейтън, въпреки,че и аз се загледах в дрехите и маи са различни(или ми се ще)
6. Рейчъл е тази, която разбива огледалото, вероятно онзи невероятно-готин-секси-хубав-сладък чичо най-накрая е устоял на сексапила и и я е зарязал.
7. Най-вероятно бъркам 98% от нещата 4.gif
Mar4eto
много объркано промо,много кофти се получава-ужасссссс!!!! 14.gif Неее!Не искам Брукас да скъсват,но ако не друго то поне се очертава интересен край на сезона blink.gif !а в тия промота както нареждат нещата нищо не се знае дали ше излезе така,ама... unsure.gif
това което скача на мен си ми прилича баш на Нейтън...а и ама няква логика особено ако е Дан... 19.gif а това с роклята отжад ми прилича на Хейли
А за бременността,ако въобще ще има такава ,може и Карън да е ,особено след като така се е говорило...аз си мислех,след като Рейчъл е тая дето чупи огледалото...дали не може да е забременяла...от чичото blink.gif ...от Маут... rolleyes.gif
не искам Брукас да късат(не завинаги huh.gif ) и не искам Брук и Пейтън да се карат(бой може малко... 15.gif )много е объркано сичко...
megyto
Божеее тва ме расипа за "дървесния вид" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

"7. Най-вероятно бъркам 98% от нещата "---Звучи мн окуражаващо......... biggrin2.gif

Нз обаче като ви гледам как се кефите(Лейтановци) ще ми стане супер весело ако накрая Лейтан хич и не се появи 15.gif 18.gif на което искрено се надявам (без да се обиждате)

и на вс пожелавам честно и приятно надлъгване какво ще стане wink.gif
ludoto_tedi
ще гледаме и ще видим.няма смисъл да правим прогнози.всички знаем че промотата винаги са били ужасно объркващи.казваме си: "ей че объркан и странен епизод ще е" а то излиза супер просто и нищо различно от досегашното.нямам намерение да отричам че се надявам тези думи на Лукас и на Пейтун да не са направени като колаж защото вече няколко пъти ни лъжат нас(феновете на Лейтън)явно има още много като нас явно за това го правят.Но найстина Пейтън трябва да реши към кой има най истински чувства,а не да се хвърля в прегръдките на някой ....който и да е само защото не може да има този който найстина иска!

Само Лейтън biggrin.gif
Qskata
Не ме интересува, каквото ще да става искам Лукас и Брук заедно ако не ще пренапиша сценария biggrin2.gif
А btw е добре да се разделят защото много обичам моментите когато се събират biggrin.gif
А пък и малко надежди на така наречените "Лейтън" няма да им се отразят зле rolleyes.gif
morfi
направо не мога да ви се начудя на "Лейтън"-а ... Пейтън ме кефи най-много от всички в тоя сериал,едно време и аз исках да се съберат с Лукас обаче напоследък тоя пич направо ми бърка в червата честно! не мога да повярвам как можа да ми опротивее толкова за един сезон. Джейк ми харесва милион пъти повече и се надявам да се съберат, защото си пролича че Лукас идея си няма какво иска.След всички "Обичам теб, не Пейтън", "Никога няма да те излъжа отново","Никога няма да те нараня отново" ще е егати простотията да се съберат пак, ще им очернят образите и на двамата.
Някой по-назад беше казал че Пейтън се сопвала на Джени като и казала "мамо" - това не го видях в промото,но ако го има може да е защото е разбрала че Джени не й казва "мамо", а е по-скоро "искам мама".Нали знаете колко им се разбира на малките деца blink.gif пък може и да аз да не съм ви разбрала правилно
И аз също съм на мнение че повечето неща ще се случат в 22 епизод ..

пп: не ме пребивайте с камъни, всичко по-нагоре е само и единствено мое лично мнение biggrin2.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(morfi @ Apr 20 2006, 08:10 PM) *

Някой по-назад беше казал че Пейтън се сопвала на Джени като и казала "мамо" - това не го видях в промото

Хахаха тва не бе6е от промото а от 20-ти епизод 10.gif ...и Пейтън не й се сопва,според мен както й стана хубаво - така й стана и гадно... поради ред при4иниhappy.gif

пп: не ме пребивайте с камъни, всичко по-нагоре е само и единствено мое лично мнение
Хеехех спок няма ...не съм съгласна с пове4ето не6та дето ги каза но тва не озна4ава 4е всеки си няма мнение ...аз съм си ценител на ли4ните разми6ления така 4е No PrObLeM за мен wink.gif
Qskata
Искам да видя реакзията на Брук когато Люк и каже за сърцето т'ва ще е най-кофти момента
mirka
3.gif 3.gif 3.gif Адслото промо!Знаете ли какво точно казва Брук?!Аз чувам само -Bitch-накрая.А колкото до това "Обичам те"-100% е приятелско.Според мен Брук плаче,защото е разбрала за болестта на Люк.Коя е бременна-нямам никаква идея wacko.gif
Nasi
Леле поредното объркващо промо.
няма да го коментирам, защото после ще излезне обратното. Обаче това с "I love you" си е точно от пиесата, която Пейтън, Брук и ЛУкас изнасят.
Menna
QUOTE(angelL @ Apr 20 2006, 07:00 PM) *

Аз ще кажа само "Go Leyton, go!". Брукасите не са прави.

Задръжте радостта за после. biggrin2.gif
Защо ли светлината на тези снимки ми прилича на прожектор,подобно на тази?Все повече съм сигурна,че това е част от представлението. rolleyes.gif
IPB Image

IPB Image . IPB Image

Да не говорим,че в единия епизод Пейтън казва,че обича Джейк и иска да се омъжи за него и в следващия се обяснява на друг.Хммм,дори и да го мисли наистина(което ме съмнява честно казано) тези чувства на Пейтън ще да са много объркани и тя самата не знае какво иска,което със сигурност не може да се каже за Лукас. rolleyes.gif
Иначе шамарчето ще е най-вероятно е за целувката в библиотеката.Дразня се като се опитват да рушат приятелството между двете,но аз съм оптимист и вярвам,че ще се оправят накрая. rolleyes.gif
Бременната е Карън и предполагам,че Лукас точно нея пита. smile.gif
В спойлерите имаше нещо неясно,но като видях Рейчъл да чупи огледалото,вече започвам да се замислям,дали тя е тази,която......(в темата за спойлери) biggrin2.gif

Мира,Qskata- Брук вече знае за болестта на Лукас.(или поне аз останах с такова впечатление). huh.gif
Jordan
QUOTE(Qskata @ Apr 20 2006, 08:10 PM) *

Не ме интересува, каквото ще да става искам Лукас и Брук заедно ако не ще пренапиша сценария biggrin2.gif

Dreams, Dreams, Dreamns....да не победим ние най-накрая 15.gif
brooke*
внаете ли дали вече е излезнал 20 епизод от 3 сезон,щото го търсих къде ли не ама не мога да го намеря! help[1].gif
KiD^ViCiOuS
хм...баси промото..честно..
обаче ето какво мисля аз..
значи според мен разгожора межди Пейтън и Лукас е изваден от контекст...може би тя му разлазва нещо за Савана като е била при Джейк и как иска да се омъжи за него и въпреки всичко още го обича...обаче НИЩО не става между тях...айде помислете логично нито той нито тя биха постъпили пак по този начин с Брук...
а колкото до това защо Брук удря Пейтън имам едно много смело преположение..Може Пейтън да е бременната..от Джейк..и Брък супер много да и се е ядосала защото не е помислила и т.н..щото думите,които я чуваме да казва в промото изобщо не си съвпадат с устните и..май..
а кадрите,в които дават че Брук плаче...а бее..изглеждат ми адски познати...и МИСЛЯ че са от втори сезон..имаше един бал в училището,когато Нейтън и Хейли станаха крал и кралица..е точно там Брук е със същата прическа и подобна рокля..или поне на мен така ми се струва...и там се скараха с Феликс и се разделиха и тя май плачеше...та мисля че кадрите са от там..
а тва нещо за прожекторите е вярно май smile.gif и Брук е с различна прическа и различни дрехи...ама и Лукас е с различна прическа и разлчини дрехи на сниката с Пейтън и на тази с Брук..
уфф...незнам вече.. shocking.gif
Pepper
Май само в Арената го има wink.gif
Жалко ако е само част от театъра това с Лейтън, но !... Все пак ще има и 4 сезон! 15.gif 15.gif 15.gif
^Mim0zKa^
Ооофффф незнам ве4е ни6то !!Секи говори какво предполага 4е 6те стане....и вси4ко е мн обаркано ...сигурна сам само в 1 не6то 6те има 4 сезон..определено...след вси4ки тея работи !Зна4и за Лукас и Пейтън..по спокойно хора...тва или са приятелски думи или е извадено от контекста smile.gifНе може да се обяснява на Джейк 4е го оби4а и дори иска да остане да живее с него в друг град и поосле да разправа на Лукас 4е го оби4а ..не става просто а и Брукас то4но сега са си много сплутени и много се оби4ат и след вси4ки тези приказки "оби4ам само теб,никога няма да те нараня пак,... "...любов просто...пак и в следва6тия епизод има снимки как те се целуват така 4е съжелявам наистина Лейтъновци...ама Брукас са ве4ни smile.gif(хаха колко гадна прозву4ах...)За бременността наистина нямам никаква идея....този който ска4а определено е Нейт...дето се ка4ва в лимузината мисля 4е е Купър smile.gifА за 6амара....ох незнам ама 6те е много гадно,и ми стана много тажно като Брук пла4е6е накрая sad.gif
Емии 6те видим...ама се о4ертава мн интересно smile.gif
morfi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Apr 20 2006, 10:06 PM) *

Може Пейтън да е бременната..от Джейк..

тоз Джейк много плодовит бе huh.gif .. бах туй семе mrgreen[1].gif
SuxLose?
Вече се старая да не се обърквам от промо-та , но поне знам, че епизодчето ще е много итенресно , не бомба ,ами направо цяла атомна бомба ще е...
PiToMeN
Пейтън започва да ме отвращава. Бахти и тъпата к***а. Въобще не разбирам как можете да се радвате на такава двойка. Или просто сте толкова безсърдечни, че не ви пука за Брук.
Лично мнение.
rainbow`eyes
Пейтън започва да ме отвращава. Бахти и тъпата к***а.

PiTo, тва че по принцип не харесваш Пейтън не значи че си прав да я наричаш така. В крайна сметка изобщо не знаем какво ще стане в новия епизод, най-вероятно няма да има никакво Лейтън развитие biggrin.gif , колкото и да ни се иска на някои. В тия промота нищо почти не е показано в истинската му светлина. Освен това не мисля, че Пейтън за толкова кратко време ще си промени чувствата и не само ще забрави Джейк, ами и ще нарани Брук, все пак са най-добри приятелки.
Е, не ни оставанищо друго, освен да чакаме още една седмица.

А за бременността, не вярвам да е на Брук, защото тва вече го имаше в сценария, макар и като фалшива тревога. По-скоро мисля, че ще е Карън, но и идеята с Пейтън ми харесва. biggrin.gif
James towel keeper
Да кажа и аз какво мисля... biggrin.gif

Такааам... Сигурна съм, че няма да има нищо между Лейтън - 98 %. И ако Пейтън наистина решава да замине с джейк, което би било перфектен край, ако няма да има 4 сезон, защото ако тя беше останала щеше да има тръпка какво ще стане по-късно.... Та така, ако тя заминава, предполагам го съобщава на Лукас и затова той и казва "Обичам те" и някакви глупости от рода - "Да се падзиш" бла бла...
А Брук я удря, поне така си мисля, защото е разбрала за целувката в 16 епизод...
Бременната според мен е Рейчъл - и затова чупи огледалото... Но също съм склонна да мисля, че е Карън - но пък ще е гадно за нея, да отгледа още едно дете сама.... Този който скача - мисля, че е Нейтън, защото както се вижда Хейли е на фона, но е сама... А този който е в лимозината - възможно ли е да е Дан? Все пак в 20 епизод много се разви, и все пак Нейтън го обича - малко или много... wink.gif
И както обикновено става - никой не познава! Гледаме епизода, и виждаме, че нищо не става както си мислим! 18.gif
PiToMeN
rainbow`eyes, любоф моя, как ще обясниш шамара на Брук от промото. Искаш ли да се обзаложим дали ще има нещо между Пейтън и Лукас ?
Предполагам не искаш...
desertrose
Този епизод определено няма да ми хареса но ще е интересен!!!Според мен целувката на Пейтън и Лукас не е от стар епизод защото се вижда че тя е с права и къса коса!!Аз прегледах няколко пъти целувката им от 12 епизод 1 сезон и определино не е тя!!!
Обаче ако тази целувка наистина стане в този епизод ще съм много ядосана на Пейтън защото и биз това напоследък много ме дразни а аз много харесвам Брук и Лукас,много си подхождат!!!
Спаред мен този който скача е Лукас но нямам ни малка представа защо!!!Единственото което ме интересува е как и дали ще разберат че Дан е убил Кийт!!!
За това коя е бременна считам че и двете възможности са допустими-Брук и Керън!!!!
Но определено ще очаквам този епизод с нетърпение!!
PS:Ще има ли 22епизод защото няколко човека ми казаха че ще има но навсякъде пише че са само 21?
sydney
този епизод ще бъде супер готин rolleyes.gif rolleyes.gif много ще ми стане гадно ако Брук и Лукас се разделят и Брук пак се скара с Пейтън wink.gif wink.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(desertrose @ Apr 21 2006, 12:03 PM) *

Този епизод определено няма да ми хареса но ще е интересен!!!Според мен целувката на Пейтън и Лукас не е от стар епизод защото се вижда че тя е с права и къса коса!!Аз прегледах няколко пъти целувката им от 12 епизод 1 сезон и определино не е тя!!!

Тази целувка е от 1 сезон ... незнам няма друга такава... винаги когато загатват нещо за Лейтън я използват и не се вижда много от косата й но пак всички си я знаем това е един от най-хубавите Лейтън моменти

PS:Ще има ли 22епизод защото няколко човека ми казаха че ще има но навсякъде пише че са само 21?

Ще има и 22 епизод заглавието му е "The Show Must Go On" (season finale) - 5/3/06
Jordan
Вили, определено съм съгласен с нещата, които си казала.
Но ще доживеем, ще видим dry.gif
Промото е страшно объркано... sick1.gif
brooke*
кво да ви кажа-и аз след като гледах 20 епизод почвам да си мисля че бременната е рейчъл-не смятам че може да е карън!но ще видим кво ще става....нямам търпение да го гледам целия!!!!
П.П.някой има ли идея кога трябва да излезе!
Nasi
Ами в описанието на WB пише, че бремените ще са две, а Карън според мен ще е дната. Въпроса е коя е другата?!!!

П.П.някой има ли идея кога трябва да излезе!

В темата за трети сезон са написани всички дати на епизодине:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...280&#entry55414

Episode 3.21: "Over the Hills and Far Away"- 4/26/06
Episode 3.22: "The Show Must Go On"- 5/03/06 (Season Finale)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.