Аааааа неееееее хораааа, нямате представа колко се радвамммм за Лейтън, и малкото надежди, които имах към тях май ще се увенчаят с успех
Кофти са нещата за Брук, но пък аз съм Лейтънче и другите минават един пръст в страни....
Просто тези двамата ме разтапят

А това ми изглежда много тревожно...ако Пейтън гори собствените си рисунки нещата наистина са станали напечени. Има и друг вариан- да е Брук, когато е разбрала за Лейтън...

Сезона ще свърши супер интересно и не знам как ще изтрая до евентуалния 4ти сезон...

А тоя пич може и да е чичката на Нейтън...не е за пропускане и тази възможност...
Съдейки от предната снимка и тази следващата, мога да предположа, че причината, поради която Нейт скача в реката е катастрофата на горната, или друга, кола...

Колкото до този кадър

това е кадър от края на втори и началото на трети сезон, пожара в сервиза на Дани, поне така си мисля, кадъра ми е страшно познат...
Абе като цяло се очертават едни невероятни последни епизода на сезона/сериала. Най-радостното за мен ще бъде ако Лейтън се съберат
колкото до бременноста...съмнява ме Брук да е бременна....дали това не са кадри от миналия сезон, когато беше излъгала Лукас, че е бременна....

Мале, понякога се чудя до къде може да стигне шизофренията ми...извадих от 10 кладенеца вода...от едно промо що нещо изкоментирах....