Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Over the Hills and Far Away"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4
^Mim0zKa^
Наистина следва6тия епиздо 6те е много интересен и вси4ки го 4акаме с нетарпение smile.gifА за въпросната целувка между Пейтън и Лукас в промото е от 1 сезон хора...не виждате ли..дори и косата и се вижда малко 4е е кадрава..каде видяхте каса и права..хах smile.gif Няма зна4ение...6те видим какво 6те става... wink.gif
RoXXy_
eдно нещо ми е ясно - промотата са коварни 18.gif 18.gif 18.gif ...още повече се обърках...дори не виждам някаква връзка с предишния епизод....абе сигурни ли сте че е за 21 епизод тва промо shocking.gif
^Disaster^
аз пък си мисля, (да кажа съм почти сигурен) че Брук не е бременна, а според мен плаче за това, което става с нея, Лукас и Пейтън...може пък бременната да е Хейли... rolleyes.gif wink.gif
Qskata
QUOTE(Jordan @ Apr 20 2006, 09:44 PM) *

QUOTE(Qskata @ Apr 20 2006, 08:10 PM) *

Не ме интересува, каквото ще да става искам Лукас и Брук заедно ако не ще пренапиша сценария biggrin2.gif

Dreams, Dreams, Dreamns....да не победим ние най-накрая 15.gif

Бас да хванем wink.gif
OTH_fenka
Колкото пове4е гледам промото си мисля 4е не е истинско. Имам предвид ,че на предното дават как се пали къща и Нейт е в банята. Уж по време на пожара, а то не беше така. Сега дават Лукас и Пейт да си казват "оби4ам те". Колкото и да искам да са заедно си мисля 4е промото е лъжа или поне от 4асти. Това е личното ми мнение по въпроса. wink.gif
Lolipop
И аз мисля,че промото лъже,и то много!Предполагам,че сцената с Пейт и Лукас наистина е от театъра.Мисля,че Брукас ще са си Брукас до край! smile.gif
ludoto_tedi
колкото до тази така обсъждана целувка целувката е от 1-ви сезон 12-ти епизод ето оригинала.ако някой не вярва да си пусне промото и да сравни момента със снимката!

IPB Image
Jordan
QUOTE(Qskata @ Apr 21 2006, 08:25 PM) *

Бас да хванем wink.gif

ох, не знам, тогава не бях гледал епизода все още. След него всичко ми е каша, обърнаха ми се представите за всичко.... wacko.gif
ugly_girl
Малее тука все едно ще отгатваме числата от тотото..Може да се обзалагаме че да е по-интересно.И ще дам предположение,че ми е интересно като изгледам епизода дали ще съм познала,пък да го има черно на бяло...
Пичът дето скача в колата мисля че е Куп..
Брук когато плаче Лукас е с костюм от сватбата,ама тя е с леко вдигната коса,а в началото има сцена дето са до олтара и Брук и Пейтън са шаферки и Брук е със спусната коса.Така че оже би сцената дето плаче е от друг епизод...
А пък Брък доколкото чувал казва нещо от сорта че й е бил забит нож в гърба и после кучка и следва шамара..
А този дето скача май е Нейтън,ама незнам само след кого скача...

Ейй дано позная,ако позная ще пусна един фиш на тото biggrin.gif

А сещате ли се на миналото промо имаше сцена на игрището..Е това още не са го давали нали??
girl_from_hell
абе и аз бях лейтан фенче ама трябва да съм тъпа за да се заблождам още я се замислете малко нали ще правят сценка на хейли и нетан за сватбата просто играят нищо повече, ама въопще не мислите един епизод ще казва че иска да се омажи за един в друг ще казва на друг обичам те...глупости
и аз искам лука и пейтан да са заедно ама няма да стане...няма лейтан

само едно се чудя, защо брук удря така жестоко пейтан ама ще разберем
Nasi
Ето линк към промото с много по-хубаво качество!!!

Direct Link to 321 WB Promo (High Quality)

Много е объркано, според мен този които скача от моста не е Нейтън.
girl_from_hell
така е много по добро, мерси
iFo
Първо тва " I love u " е невъзможно да е наистина...Или е пиеса или е извадено от контекста.Този който се качва в лимузината е чичото 100 %.Този дето скача е Нейтън.Мисля си,че тази дето изяде шамара не е Пейтън.Но не е и Рейчъл защото тя е с зелена рокля с презрамки около врата и(как го обесних само.. smile.gif ) а тази,която Брук удря е с черна рокля и презрамките и са различни.Хейли е с бяла рокля така,че нз кого удря...Тази която чупи огледалото не е Рейчъл,но не е с рокля?!Бременността...Карън или Рейчъл или и 2 те biggrin.gif.
girl_from_hell
фантазията е голямо нещо забелязватели smile.gif
slipped^
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 22 2006, 12:49 PM) *

фантазията е голямо нещо забелязватели smile.gif

о да
определено smile.gif
megyto
А верно кво стана с онази сцена с игрището от миналото промо.............?? huh.gif
feel_me
Лелеее много интересно!Искам да го гледам вечеееееееееsad.gif
ludoto_tedi
някой ще мож ели да качи новото промо някъде защото не ми го отваря.
^Mim0zKa^
Хахаха големи фантасмоагории тука ...рокли,презрамки..бели 4ерни пембяни през врата през рацете..хаха smile.gifГолема работа сме... smile.gifАма няма ло6о поне се забавляваме докато 4акаме..пак туку виж не6то се окаже вярно 18.gif
Qskata
QUOTE(Jordan @ Apr 21 2006, 09:47 PM) *

QUOTE(Qskata @ Apr 21 2006, 08:25 PM) *

Бас да хванем wink.gif

ох, не знам, тогава не бях гледал епизода все още. След него всичко ми е каша, обърнаха ми се представите за всичко.... wacko.gif

То не само от епизода са ти се обърнали представите за всичко а тия промота дето ги гледаме - лудница направо - незнаеш кво да мислиш и кво да очакваш и като прочетеш още 10-тина коментара с мнения и айде тотално объркан/а
Qskata
и точно Пейтън е ударената от Брук много ми прилича просто трудно да е някой друг
Amidala
според мен Брук е бременна ако изобщо някой е бременен , което дълбоко ме съмнява колкото до целувкатаа ..
ами аз ще се надявам да не е на Лукас и Пейтън или пък да е по стара или .. да е само приятелско ама .. ми се вижда че са двамата сами на пейка , пък и Брук така жестоко удря Пейтън и и казва Bitch , че .. невярвам да не се е състояла , но си оставам с надеждите за Брукас smile.gif
Lory
Целувката от промо-то е стара... ще видите, ако се загледате... А дали ще има целувка в този епизод... е, можем само да гадем ;] Възможно е Пейтън да казва на Лукас, че заминава за Савана .. и да се целуват като за последно уж... за довиждане.. и Брук да попадне на този момент и естествено ...знаете колко е ранима на тази тема.. :]] Нооо нека не гадаем ... :]]]]
Can't wait 2 watch the next episode! :]]]
ludoto_tedi
oле хора за пореден път се обеждавам че влизате тук без да четете какво са писали другите като доказана информация.влизате и пишпете мнениея колкото и абсурдни да са.продължават вс да се надяват тази целувка да е стара.ТА АЗ ГО ПОКАЗАХ ГОРЕ СЪМ СНИМКА че е от 1-ви сеон .толкова ли е трудноconfused.gif
girl_from_hell
хаха тедте спокойно smile.gif абе я ми прочете по горе мненито и да се освестите найстина глупости се говорят ама как то и казах и в другото горно мнение фантазия...
Lucas
Парво искам да кажа 4.gif Go Leitan Go
2.Тва промо беше разбиваващо бати якия епизод ще е! Оба4е аз мисля 4е свадбата на Неитан и Хеили ще я запазят за последния епизод. Пак те нали казаха 4е искат голяма свадба преди 'големите' свадби нали има и някакви там партита за преди свадбата пак и Хеили трябва да си избира рокля, да не говорим и за караницата на Брук и Пеитан (впро4ем Брук много як шамар и забина Пеит shocking.gif ) пак и в сащото време Леитан да си изясняват отношенията си помежду си , катастрофа , и потаиния 'самоубиец' (аз мисля 4е мойе да е Лукас), и бременостите! Мисля 4е доста сабития се насабраха и сам сигурен 4е тея неща ще се изяснят поне 2 епизода!
krypka
амм промото верно беше доста зашеметяващо, ноо в крайна сметка едва ли ще се случат вси4ки неща...
ааа може ли да питам някой знае ли името на актиора, който играе купър..супер садур ее blush.gif
~*Haley*~
Много ще е интересно епизодчетоsmile.gifама от промото не разбрах кой какво прави-кой скача?Кой влиза в колата?Много се надявам Пейтън и Лукас да се съберат най-накрая,но както се оказа целувката е стараsad.gifА за krypka името на актиора който играе Купър е Michael Trucco;)
ludoto_tedi
вижте хора аз м,ного искам Лейтън заедно ,но не може всичко това да рухне само за момент

IPB Image
girl_from_hell
хах какво ти пука важното е лейтан да са заедно ама няма за жалост лейтан нека ни е гадну хаха smile.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 23 2006, 12:52 PM) *

вижте хора аз м,ного искам Лейтън заедно ,но не може всичко това да рухне само за момент

IPB Image

М да и аз мисля така...все пак Брук и Пейтън са приятелки от 1..клас май бе6е..тяхното приятелство е наистина голямо и много зна4имо не може вси4ко да рухне заради едно мом4е .Ако помните в 1 сезон какво каза Пейт на Лукас...4е Брук и е много близка и не би я наранила заради едно мом4е....така 4е sad.gifЗнам 4е ви е гадно Лейтъни за6тото от много време го 4акате това ама....явно просто няма да стане...а пак не се знае има о6те време...надявайте се smile.gif
И някой да не си помисли не6то...BROKAS FOREVER wink.gif
krypka
~*Haley*~ мисии многоо biggrin.gif
kaari_love
Мисля ,че винаги в тия промота вкарват доза лъжа ,защото в промото на миналия епизод бяха направили Лукас да се целува с Рейчъл а всъщност нямаше нищо такова .Мисля ,че ще стяне много елементарно както така изведнъж Лукас много обича Брук и ей така изведнъж I love you на Пейтън,не ми се вярва ,че ще повторят отново същата история .А нали Пейтън предложи да се ожени за Джеик кво стана confused.gifНо все пак мисля ,че сериала много ще испростее ако повторят същото нещо както по-рано (дано да не стане така) wink.gif wink.gif wink.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Jordan
QUOTE(Nasi @ Apr 22 2006, 11:05 AM) *

Ето линк към промото с много по-хубаво качество!!!

Direct Link to 321 WB Promo (High Quality)

Много е объркано, според мен този които скача от моста не е Нейтън.

някой не може ли да намери това промо, само че да може да се свали blush.gif
Menna
QUOTE(Lucas @ Apr 22 2006, 10:49 PM) *

2.Тва промо беше разбиваващо бати якия епизод ще е! Оба4е аз мисля 4е свад бата на Неитан и Хеили ще я запазят за последния епизод. Пак те нали казаха 4е искат голяма свад ба преди 'големите' свад би нали има и някакви там партита за преди свад бата пак и Хеили трябва да си избира рокля, да не говорим и за караницата на Брук и Пеитан (впро4ем Брук много як шамар и забина Пеит shocking.gif ) пак и в сащото време Леитан да си изясняват отношенията си помежду си , катастрофа , и потаиния 'самоубиец' (аз мисля 4е мойе да е Лукас), и бременостите! Мисля 4е доста сабития се насабраха и сам сигурен 4е тея неща ще се изяснят поне 2 епизода!

Нищо лично,случва се,но просто много дразни окото: Сватба
Qskata
Бременната е Карън, не гадая, а знам excl.gif excl.gif excl.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Qskata @ Apr 23 2006, 08:08 PM) *

Бременната е Карън, не гадая, а знам excl.gif excl.gif excl.gif

От каде ? btw и аз мисля че ще е тя.
ludoto_tedi
Според мен е бременната тя и то от Кийт.Хващам бас tongue.gif
Nasi
Значи направих едни анимации от промото, за да може нещата да се видят по-ясно и по-бавно:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Lucas
QUOTE(Menna @ Apr 23 2006, 08:24 PM) *

QUOTE(Lucas @ Apr 22 2006, 10:49 PM) *

2.Тва промо беше разбиваващо бати якия епизод ще е! Оба4е аз мисля 4е свад бата на Неитан и Хеили ще я запазят за последния епизод. Пак те нали казаха 4е искат голяма свад ба преди 'големите' свад би нали има и някакви там партита за преди свад бата пак и Хеили трябва да си избира рокля, да не говорим и за караницата на Брук и Пеитан (впро4ем Брук много як шамар и забина Пеит shocking.gif ) пак и в сащото време Леитан да си изясняват отношенията си помежду си , катастрофа , и потаиния 'самоубиец' (аз мисля 4е мойе да е Лукас), и бременостите! Мисля 4е доста сабития се насабраха и сам сигурен 4е тея неща ще се изяснят поне 2 епизода!

Нищо лично,случва се,но просто много дразни окото: Сватба

Много SOORY не си бях проверил 16.gif
Pepper
А възможно ли е тоя дето скача да е Дан - облечен е в някакъв анцуг - значи не е бил на церемонията- напълно вероятно е за Дан ако не е бил поканен или не е искал да отиде...Б?
^Mim0zKa^
Ох да ти кажа не е изклу4ено и Дан да е...то май най много на него мяза...сега като гледам ..пак де да знам confused.gif
Nasi
Дан ще е на свадбата заедно с Деб.
И аз в началото си мислих че може да е Дан. но сега си променям мнението и мисля, че е Нейтън.
2039[1].gif друго не ни остава до 3 май.
girl_from_hell
според мен в промото са събрали новата серия с стари и с предстоящи и за това е толкова объркано всичко
Jordan
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 24 2006, 09:05 AM) *

според мен в промото са събрали новата серия с стари и с предстоящи и за това е толкова объркано всичко

те винаги така правят. и обсъждаме, обсъждаме тука някви неща и най-накрая се оказват съвсем други.... wacko.gif
girl_from_hell
еми нз аз аз за себе си мисля както и четах сполирите мисля че пормото е така:
1 че е хубавата сватба на Хейли и Нейтан
после че това обичам те е от сценката, която правят за Хейли и Нейтан, а целувката или е стара или е част от театара,
това от колата е чичото на Нейтан ама какво прави нз ,
и този дето се хвърля не разбирам кой е и какво прави(ама то неможе всичко да разберем нали трябва да има и какво да гледаме в епизода)
после Брук е разбрала за целувката на Лукас и Пейтан в библиотеката и за това така жетоко в удря и обижда и изгаря онази рисунка,
после дето някой питаше се вижда, че Дан е сватбата
това е Рейчал ама защо така се ядосва (ще разберемкато гледаме епизода)
и накрая нз може пък да е бременна Брук ама не вярвам...

това мисля за промото и мисля, че съм права
Nasi
Ново промо от 10 секунди...дори по-малко:

Download

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

още по-объркано става. На последните снимки първо Нейтън е на задната седалка на лимозината...след това се вижда, че той кара...и това което кара май не е лимозината. Объркването става още по голямо.

На снимката до Брук май с късата коса е Пейтън. Поне стана ясно, че шамара ще от 21 епизод, не от финала.
Jordan
Айййй нещата съвсем се омазаха wacko.gif Какво, кой, кога, защо...всичко е една голяма каша...и тва мизерническо промо.... mad.gif
Сватбата на Нейли няма какво да се коментира- явно е, че ще я има.
Като гледам тази снимчица сигурно Лукас ще е кум
IPB Image
Хммммм дали Дани ще започне да се разкайва за всичко, което е направил?
Мисля, че това е гроба на Кийт... ohmy.gif
IPB Image
Колкото до долната снимка, мисля, че щом тук Нейт е на задната седалка, то е когато отива на сватбата, т.е някой го кара, за тва не кара той.
IPB Image
А тази снимка само може да ме накара да си мисля, че това е след сватбата, може би вече нейли отиват на сватбено пътешествие или пък просто си отиват у тях...някъде са се запътили и или претърпяват катастрофа(малко вероятно) или пък виждат катастрофа(сцената, когато Нейт скача от моста. Ако сте забелязали мантинелата е разбита на едно място... blush.gif )
IPB Image
Koлкото до тази снимка, мисля, че това е от предни епизоди. Тук Нейтън е с много къса коса...а сега е с по-дълга...
IPB Image
KiD^ViCiOuS
тази последната снимка е от купона в училището,когато Брук влиза при тях и им дава ключа от апартамента smile.gif
намерих снимки от последния епизод smile.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

сватбата е в последния епизод smile.gif
^Mim0zKa^
Виждате ли последната снимка от тези на Насито от 10-секундното промо...кака се е хванала Хейли и аккви физиономии са направили с Нейт...определено 6те стане не6то,може би 6те са те катастрофиралата двойка ... confused.gif Ох...незнам вси4ко е много обаркано ;(
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.