Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Over the Hills and Far Away"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4
Nasi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Apr 27 2006, 10:32 PM) *

обещавам това ще е последното което дъфча по тая тема. Вече ми стана малко безинтересен тоя спор - щот се получава нещо като Лейтън/Брукас мини тема bigwink[1].gif Кой какво и как прикрива ще видим следващата сряда, истинската битка за сърцето на г-н Скот е в разгара си. 57.gif

то навсякъде, където се говори за сегашните серии на ОТН темите се въртят около Лейтън/Брукас.
Триъгълника измества дори свадбата.
Да в сряда ще се види, ама колко му е да ни оставят да чакаме 4-ти сезон.
~Bruk~
QUOTE(Peyton Sawyer @ Apr 27 2006, 10:32 PM) *

истинската битка за сърцето на г-н Скот е в разгара си. 57.gif

Наистина е така, ама най-кофтито е,че от цялата тази работа май приятелството на Брук ипейтън може и да не се запази sad.gif no.gif yuk.gif През всичко което преминаха...А и Брук е малко импулсивна що се отнася до Лукас и sad.gif Ама наистина остава само да гледаме biggrin2.gif
eL
QUOTE(Nasi @ Apr 27 2006, 09:37 PM) *

то навсякъде, където се говори за сегашните серии на ОТН темите се въртят около Лейтън/Брукас.
Триъгълника измества дори свадбата.
Да в сряда ще се види, ама колко му е да ни оставят да чакаме 4-ти сезон.

Наска мило, то аз нямам нищо против да си говорим за това ама няма да стигем до никъде. Нито единия ще убеди другия че е прав нито обратното. Зат'ва казвам че, като симпатизираме на различни двойки няма начин да се примирим с другия. А е глупаво - да си се кефим на филмчето и толкоз. Чесно да ти кажа щом Лукас ми каже : Искам да съм с Брук, обещавам ще си замълча тактично. 18.gif
Наистина е така, ама най-кофтито е,че от цялата тази работа май приятелството на Брук ипейтън може и да не се запази През всичко което преминаха...А и Брук е малко импулсивна що се отнася до Лукас

Дам sad.gif и мен т'ва ме измъчва ама няма как - да си бяха избрали различни момчета. Ето например Нейтън - никой от двете не го иска. И Хейли е доволна happy.gif
Сега да сложа малко снимчици че да успокоим 'страстите' biggrin.gif
IPB Image
IPB Image

IPB Image
Nasi
да си се кефим на филмчето и толкоз.

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif И аз така казвам!!!!

One Tree Hill is the best!!! 4.gif

PS: Сега слушам More than anyone и се надявам тази песен да звучи на първия танц!!! smile.gif

PS2:
Ето например Нейтън - никой от двете не го иска. И Хейли е доволна

Еми те не им стиска...вижте какви умения в бокса притежава!!! 18.gif 18.gif 18.gif
IPB Image
girl_from_hell
хаха това беше много забавно незаех, че хейли се боксирала smile.gif
^Mim0zKa^
Господи......о6те съм 6А6НАТААА...не мога да се на4удя на вси4ките не6та които стават и предстоят да станат..наистина сам супер развълнувана в момента... 3.gif Искам Джейк и Пйетън заедно...но .....ЛУКАС.. sad.gifЗнам само едно 4е Лукас оби4а Брук и тя го Оби4а и те трябва да са заедно .Брукас FOREVER !Наистина незнам какво 6те става но ми е супер интересно и Нейли бяха страхотни както винаги и цялата тази работа съсъ сценката бе6е много забавна и много хубава...и накрая Лукас и Пйтън направо..тея моменти бяха наистина много хубави от 1 сезон но много ме натажават и след като Пейтън каза на Брук и направо......ох незнам си4ко много ме натажава а от друга страна ме радват....НЕЗНАМММ sad.gif
ludoto_tedi
еми само си представете Пейтън или Брук на мястото на боксовата крушаIPB ImageIPB Image.не искам и да си го представя даже
Jane
Може ли линк? blush.gif
april^^
Е това е 3.gif Нямам думи за това епизодче 3.gif СТРАХОТНО 4.gif Малко спомени за Лейтън ми дойдоха много добре smile.gifА и всичко останало беше на 6. В очакване съм на the next... rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
Добре де аз не мога да го изтегля! sad.gif 19.gif
anjela_bg
много ви моля от къде мога да си изтегля субтитрите на 21 епизод. къде ли не ги търсих все още не са излезли. много ви благодаря предварително.
Devil^Rose^^
Абе знаех си аз че онова "I love u too" не е просто част от някаква сценка biggrin2.gif Личеше си че Пейтън наистина го мисли и е предназначено точно за Лукас 15.gif
Серията беше много хубава happy.gif а аватарчетата на Хейли са разбиващи biggrin.gif
~*Haley*~
Много ми хареса епизодчетоsmile.gifБеше много хубава пиеската!Моментите на Нейли бяха направени много смешни biggrin.gif А за Пейтън,Джейк,Лукас и Брук нямам думи!!!Знаех си че Пейтън и Джейк ще се разделят но не си мислех че ще стане така...Но все пак се радвам че Пейтън най-накрая осъзна че си обича Лукас rolleyes.gif А и спомените с тях бяха добро допълнение happy.gif Абе накратко епизода беше НЕВЕРОЯТЕН!!!
Brooke
Епизода много ми хареса и в същото време много ме натъжи.Вече го гледах няколко пъти и пак ми се гледа.Не спирам да се чудя как ще се развият нещата от тук нататък.Имаме си две най-добри приятелки,които обичат едно и също момче и каквото и развитие на нещата да има накрая ще има много наранени.Беше страхотно направена дилемата на Пейтън и всичките неща ,които си казаха с Джейк.Наистина бях убедена,че накрая тя ще е с него,а то какво стана.Хем го обича,но в същото време Лукас още е в сърцето й.Много гадно.Аз попринцип съм Брукас фен,но никога не съм искала Пейтън да страда.Наистина ми се искаше да няма чувства към Лукас.Защото сега хем не може да е с него,все пак той си обича Брук,хем приятелството й с Брук е застрашено.А на момента от пиесата,когато трябваше да му каже че го обича и като пуснаха техни стари моменти и с тази музика,беше толкова тъжно,че за малко да заплача.Много ми хареса.
Иначе Хейли и Нейтън бяха страхотни както винаги и накрая Истинската рокля беше много хубава.А театърът беше направен много забавен.
Айде стига съм се обяснявала.Ще чакам да видя какво ще стане и направо нз как ще издържа до срадя. 16.gif
Jordan
абе при всички случаи сезона няма да свърши с happy end и They lived happily ever after.... blush.gif
Според мен ако нямаше да има 4ти сезон щяха да нагласят така нещата, че да стане точно така "и всички заживели щастливо". няма начин да зарежат всичко in the middle of nowhere. Лукас и Пейтън не са се изяснили, Рейвънс не са играли финалния мач, никой все още не е приет в университет...има много неща, които трябва да останат недовършени ако се свърши до тук. blush.gif
^Mim0zKa^
Съгласна Йори smile.gif
megyto
Офф едно поне е добре 4е Пейтан най-накрая разбра кво иска 4е мн ме дразнеше блуждаещото и положение а относно брукас аз съм им фенче и искам даса заедно НО си мисля 4е Брук ще сгафи нещата сигурно ще разбере за целувката в библиотеката е ще откачи и ще се скара и с лукас и с Пейтан ама съм сиг 4е Люк няма да тръгне по пейт

а за Нейли -те са просто върха ама и там поват едни проблеми .............оф ...........просто ме е хванала офтиката и ми иде да утрепа режисьора chair.gif
Lf^NATHAN
ми защо в промото даваха сватбата?или то е и за 22епизод?
а междо другото той кога ще излиза?
sydney
много готина серия 10.gif особено Нейтън и Хейли-бяха супер 4.gif 4.gif само не ми хареса че Пейтън отново иска да обърка живота на Брук и Лукас 16.gif 16.gif
Alma
Lf^NATHAN серийката излиза утре в СаЩ и в четвъртък по торентите.... 4.gif ама е последна -само за сезона надявам се-така че сигурно ще има яко рев
EyesWideShut
за пръв път Нейтън и Хейли не ми харесаха като актьори... не знам, просто не играха добре и не успяха да ме тргонат по никакъв начин...За това пък Пейтън свърши тяхната работа wink.gif и отново за пръв път - успях да преживея случилото се с Пейтън, по принцип тя винаги стоu на заден план за мен, но сега успя доста да ме разчувства
Devil^Rose^^
QUOTE(EyesWideShut @ May 3 2006, 05:45 PM) *

и отново за пръв път - успях да преживея случилото се с Пейтън, по принцип тя винаги стоu на заден план за мен, но сега успя доста да ме разчувства

Крайно време беше да завъртят нещата около нея, така както беше в началото( 1 сезон rolleyes.gif ) Сякаш измисляха по нещо колкото да я показват dry.gif за да не я забравим

П.П а извинявай но това "и отново за първи път" малко не го схванах huh.gif
EyesWideShut
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 3 2006, 06:02 PM) *

П.П а извинявай но това "и отново за първи път" малко не го схванах huh.gif

QUOTE(EyesWideShut @ May 3 2006, 05:45 PM) *
за пръв път Нейтън и Хейли не ми харесаха като актьори....
и отново за пръв път - успях да преживея ...

smile.gif аз не съм се изразила мн правилно, съжалявам wink.gif
Imm0rta[L]ovE
Koq e poslednata pesen v 21ra seriq ?

I ima li nqkakuv spisuk s vsichki pesni, kakto v saita na oc ?

Sorry za latinicata, ne namiram kirilizatora, a nqmam kirilica.
ludoto_mimi
Цитат(Imm0rta[L]ovE @ Apr 13 2007, 19:55) *

Koq e poslednata pesen v 21ra seriq ?

I ima li nqkakuv spisuk s vsichki pesni, kakto v saita na oc ?

Sorry za latinicata, ne namiram kirilizatora, a nqmam kirilica.

Тема за музика wink.gif
Свали си flextype или ползвай кирилицата на уиндоуса.
`BruKas`
значи като цяло е хубав епизода но мразя края му защото заради тъпото признание на пейтан..от тук почват проблемите на брукас..само ми е чудно колко много пейтан обичаше Джейк даже и му предложи да се оженят ...а после харесвала лукас..пфф..
_Vodafone_
коя е песента която пускат кам края на епизода?
DesiTo
"Coffee & Cigarettes" - Michelle Featherstone
Mr. Winchester
Няма как решили са да съберат отново Лейтън
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.