Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Over the Hills and Far Away"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4
Qskata
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 23 2006, 09:32 PM) *

QUOTE(Qskata @ Apr 23 2006, 08:08 PM) *

Бременната е Карън, не гадая, а знам excl.gif excl.gif excl.gif

От каде ? btw и аз мисля че ще е тя.

Някъде го мернах в официален сайт а и преди ден видях че Мenna го е качила това същото в темата "спойлери"

The kiss shown between Lucas and Peyton in the promo is back from season 1, when they return to the hotel to look for Peyton's lost bracelet.

Край на спора за целувката
Директно от TV.COM /не е коментар/ biggrin2.gif Това беше само за целувката . Фен на Брук и Лукас съм но не съм сигурен дали ще са заедно и за напред заради раздялата им в reallife и си мисля че и сценария ще е повлиян от това събитие . sad.gif
Но аз напоследък често греша в преценките си за каквото и да било smile.gif
Spasy
Аз мисля, че цялата катастрофа е СЛЕД сватбата
Вижте малкото промо и се загледайте като дават Хейли и Нейтън в колата, която той кара.. те си говорят и извднъж Хейли се сопа...
Дали те не са свидетели на катастрофата в момента ?!
И тогава Нейтън излиза от колата и скача през моста, а Хейли стой отзад с булченската си рокля (вижда се на снимките от голямото промо)

Моята хипотеза изглежда доста реална.. до колкото я свързвам с промотата.. но нали знаете.. винаги става обратното wink.gif
freethedoom
Абе то няма английски субтитри за 20-ти епизод, а вие вече 21-ви коментирате blink.gif Дайте ми едни английски субтитри, не ми трябват български
Devil^Rose^^
Aбе хора няма още субтитри. Що из целия форум трябва да ревете за тия субтитри. Разбрахме че търсите. Неразбрахте ли веднага щом излязът ще се дадът линкове, както винаги се прави.

А на мен последното промо не ми се отваря sad.gif
megyto
А да не би 21-и епизод да излиза на 3 май blink.gif 6тот някой го беше написал по-нагоре huh.gif
Brooke
Не на 3 май излиза 22 епизод,а 21 си излиза този четвъртак.Само дето кадрите от промото според мен ще са в 22 и сега само ни мъчат.
megyto
QUOTE(Brooke @ Apr 25 2006, 11:19 AM) *

Не на 3 май излиза 22 епизод,а 21 си излиза този четвъртак.Само дето кадрите от промото според мен ще са в 22 и сега само ни мъчат.

ахам и аз така знаех 10х Brooke wink.gif
Qskata
Понеже темата за субс е затворена поуствам тук
Ето португалски субс за 21 епизод ! Тайминга е О.К
http://subs.unacs.bg/ib/index.php?act=Atta...pe=post&id=7535
Nasi
QUOTE(Qskata @ Apr 25 2006, 05:19 PM) *

Понеже темата за субс е затворена поуствам тук
Ето португалски субс за 21 епизод ! Тайминга е О.К
http://subs.unacs.bg/ib/index.php?act=Atta...pe=post&id=7535

за 21 епизод....как са ги направили? та епизода излиза в сряда.
freethedoom
Искал е да каже 20-ти епизод smile.gif
Qskata
да де 20 извинете
Nasi
QUOTE(Qskata @ Apr 25 2006, 09:27 PM) *

да де 20 извинете

няма нищо на всеки се случва да сгреши.

Ех още остана мъничо до епизода. Днес може да излезне и още едно промо.
Qskata
гледах го 2 пъти вече и към 10тина отгоре отгоре епизода ама искам да си го гледам и със субс
Menna
Новото промо:
http://www.cingularsource.com/rucingular/o...eo_pop_up5.html

ПС:Насенце,мерси за помощта. biggrin2.gif
ludoto_tedi
Menna айде да го качиш някъде щото не мога да го гледам така.моля те
Menna
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 25 2006, 10:01 PM) *

Menna айде да го качиш някъде щото не мога да го гледам така.моля те

Много хора в други форуми се оплакват,че не могат да го гледат и явно проблема е в линка.Ако не се намери друг линк ще се опитам да направя нещо.
Devil^Rose^^
Аз го изгледах без проблеми biggrin2.gif ... и Брук пак е намислила нещо, иначе това записване не ми се връзва 10.gif
ludoto_tedi
а ти виждаш ли го?
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 25 2006, 10:06 PM) *

Аз го изгледах без проблеми biggrin2.gif ... и Брук пак е намислила нещо, иначе това записване не ми се връзва 10.gif

Аз пак си мисля,че е заради представлението с любимите моменти,което ще е изненада за младоженците най-вероятно и тя разпитва Хейли за подробности. biggrin2.gif
MAXXX
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 25 2006, 10:07 PM) *

а ти виждаш ли го?

Трябва ти "Apple plugin" за да гледаш 4.gif
Nasi
http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=0BBMHBL...J40A1QMWRK1Y68Q

ето го

двете са много забавни. 4.gif 4.gif 4.gif
Mimi
QUOTE(James towel keeper @ Apr 20 2006, 11:04 AM) *

Епизода ще е БОМБА - в истинския смисъл на думата! shocking.gif

ПРОМО

Всичко е толкова объркано... wacko.gif Не мога да си представя че нещата ще се развият така!!!

Можеш ли да ми го пратиш на емайл mimi91@abv.bg PLS
~Bruk~
Много ми допадна тази серия как са я направили rolleyes.gif rolleyes.gif С цялата приказка.....аА това с моментите, когато Пейтън си спомняше всичко с Лукас беше много приятно rolleyes.gif Но...искрено се надявам той да си остане с Брук smile.gif Сега обаче много кофти, защото си мисля,че приятелството между Брук и Пейтън... wacko.gif unsure.gif
^Disaster^
най-невероятния епизод, който съм гледал до сега...може би по-силен даже и от 16ти.... shocking.gif shocking.gif shocking.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif просто толкова обрати направиха за една серия и по такъв изкусен начин, чее..... worthy.gif 4.gif Фен съм на Лукас и Пейтън, но дори и да не бях щях да се изкефя на MAX на последната сцена, когато си казаха, че се обичат, пък било то, пресъздавайки сценка от Нейли...иии всичко покрай Джейк и Джени, дори и покрай Дан...всичко беше суперрр...да не говорим за, оня пич дето дойде да оправи колата...все едно гледаш първи сезонн..... unbelievable biggrin.gif ohmy.gif smile.gif worthy.gif worthy.gif
Pepper
Епизодът беше сууупер!

Пресъздаването на връзката на Нейли беше много сладко.А Хейли постъпи супер яко спрямо Дан и май го накара да се замисли....

Върха обаче беше в триъгълника Пейтън-Лукас-Брук. Много ми хареса фактът, че Пейтън си призна на Брук преди изобщо да е станало нещо, защото ако пак беше крила някакви неща щеше да е много гадно.
А иначе-

GO Leyton!
girl_from_hell
епизода беше много хубав, но много тъжен...
MAXXX
Очаквах серияата да е доста по-динамична, определено са оставили всичко за накрая на сезона (както винаги) 14.gif
Края нещо беше... sick1.gif , мисля че поговорката за "Мара дето се сетила да се побара...." се отнася за Пейтън 16.gif, 3 сезона се чудиха какво да я правят нея...с кой ли не я "пробваха". Тук вече взе филма да бие на "Дързост и Красота" 19.gif
girl_from_hell
аз пък мисля, че не е така просто като си обичаш някой колкото и да се замолъгваш накрая пак си искаш обичания човек (абе нещо много съм се вживяла в ролята на пейтан да не ми обърщате внимание)
MAXXX
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 27 2006, 02:24 PM) *

аз пък мисля, че не е така просто като си обичаш някой колкото и да се замолъгваш накрая пак си искаш обичания човек (абе нещо много съм се вживяла в ролята на пейтан да не ми обърщате внимание)

В Real LiFe доста бързо преминава това чувство...а времето което си пропилял да чакаш...Хммм просто не си заслужава. Но всеки си има начин на мислене....е де да имаше на мен някой да ми го беше казал преди няколко годинки 14.gif
girl_from_hell
повярвай ми не миннава бързо, но пък че си е пропиляно време си абсолютно прав...
Nasi
Идеята с приказката, която Джейк четеше на Джени беше страхотна!!!!! Много добре се получи!!! Прикзано!!!!! smile.gif smile.gif smile.gif

Роклята!!!??? имам въпроси не можах да разбера първата рокля нарочно ли беше направена такава, за да има изненада накрая за Хейли. Тя беше много забавна като се видя за първи път в огледалото и тази коронка ... 18.gif 18.gif 18.gif Чак и Нейтън се уплаши. 18.gif 18.gif 18.gif
След това Хейли с тея боксови умения....много ме изненада 18.gif
Лукас и Карън...най-после се върна старата Карън.
Пресъздаването на моментите беше много забавно. Нарочно ги бяха направили така страннички.
Деб... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif на нейната сцена се смях най-много. 18.gif 18.gif 18.gif
Джижи...хахах как го целуна, а и втори път искаше.
Да си призная в първата сцена с Лукас и Брук, когато пресъздаваха "Sleep over" не можах да го позная и се чудих кой е този. 18.gif като прочетох един коментар в един форум тогава се сетих и при второ гледане го познах.
Дан...човека найстина май се разкайва. Обаче като разбере, че именно Деб се е опитала да го убие, злобата му ще се излее сигурно още повече. кои знае!?
Маркус-за него е ставало въпрос, когато излезе резюмето на WB. Хубаво се вписа в картинката с Дан, обаче ако има 4-ти сезон, с това преподаване, май си е харесал Хейли....поне на мен така ми се струва.

И накрая триъгълника...ами не обичам триъгълници.
От този епизод не станаха ясни какви са чувствата на Лукас. В момента с Карън в колата той си мислише за Брук, накрая пак нея гледаше и я гледаше влюбено.
Пейтън, в началото Джейк като и каза "да" си казах какво става тук?! Това със спомените беше добре направено. Пейтън постъпи добре като призна чувствата си първо на Брук. Така поне няма да прави нищо зад гърба й. Сега остава да видим дали ще признае и пред Лукас, въпреки че в 16 епизод почти го направи, а той след това й каза, че обича Брук.

Надявам се Брук и Лукас да са си заедно!!! smile.gif
Jordan
Ааа епизода беше супер як, много се накефих как го бяха оформили като приказка всичкото и накрая Джейк я завърши rolleyes.gif
Тъй, сега по ред на номерата.
1) Нейли бяха изумително сладки както винаги, то няма какво да се каже за тях.
IPB Image
Тоя театър беше размазващ, а тази хейли два пъти
IPB Image
2)Съжалявам за Джейтън феновете ама всичко отиде по дяволите. Е не е сугурно де ама е почти сигурно. Все пак знае ли човек. Тази физиономия на Пейтън, когато разбра какво е бълнувала, беше Amazing
IPB Image
Хубава идея за семейство бяха вкарали в Джейтън ама нещата май няма да потръгнат.
IPB Image IPB Image
И така хубаво Пейтън си вярваше, че обича Джейк, че чак и аз по едно време щях да й повярвам. Бай дъ уей точно в началото беше изключително красива
IPB Image wub.gif
3) Какво става с Дан?! наистина ли мислите, че се променя?! И аз не знам какво да мисля точно ама ми се струва, че е осъзнал някой неща, които е причинил на хората около себе си...
IPB Image IPB Image
И хейли беше много мила като го покани на сватбата rolleyes.gif
4)(най-важно) Лейтън...миличките Лейтън...нямам думи за тях. Що си мисля, че нещо все пак ще стане..или поне много ми се иска
blush.gif Еййййй Лейтънчета, не се предавайте!!!!
Тая сцена с Пейтън
IPB Image
много ми напомняше тази blush.gif
IPB Image
И не знам защо ама все се надявах, че от накъде ще излезе Лукас...за съжаление обаче, НЕsad.gif
В театърчето, или каквото там се води бяха прекрасни, просто страшно им се накефих тук
IPB Image
и после тук
IPB Image и IPB Image
А като дадоха моментите на двамата през времето и ми се разхлопа сърцето, просто ми стана супер мило за тях двамцата. ОБИЧАМ ГИ! 4.gif Само съжалявам, че нямаше целувка зад кулисите, както примерно беше в A walk to remember, един много страхотен филм rolleyes.gif
При вида на тези неща....
IPB Image
4) Много бяха забавни моментчетата когато Джиджи целуна Нейтън 18.gif Спуках се от смях 18.gif
5)Рейчъл милата, започвам да я съжалявам. Самопрецака се отвсякъде... wacko.gif
Айде от мен толкова, епизода беше супер, дава още надежди за Лейтъновците. 4.gif
Nasi
Ауу Jordan постарал си се с тези снимчици. Браво. 4.gif

IPB ImageIPB Image

ohmy.gif Това е друг Дан...направо не мога да го позная. ohmy.gif

Обаче Джейк каза, че ще я чака...кой знае, ако в четвърти сезон пак се появи. wink.gif

IPB Image

Amazing!!! wub.gif wub.gif wub.gif
girl_from_hell
4)(най-важно) Лейтън...миличките Лейтън...нямам думи за тях. Що си мисля, че нещо все пак ще стане..или поне много ми се иска Еййййй Лейтънчета, не се предавайте!!!!

и на мене ми се иска ама това, че Пейтан си го обича го знаеме ама с Лукас нещата не са лесни и колкото да ги искам заедно не се надявам просто се радвам на тезхните моменти макарче този епиздо беше за мене много тъжен...
slipped^
Готино епизодче (((:
Идеята с приказката беше жестокаааа 4.gif
Кофти за Джейк и Пейт ... искам си ги :/
ugly_girl
Чакането си заслужаваше..Въпреки че исках да видя Брук защо шамароса Пейтън,ама явно ще е в другия епизод,и също коя е бременна...Още чакане предстои..
Ама епизодът беше много добър...И даже очите ми се насълзиха,когато Лукас и Карън бяха в колата и говориха за Кийт....
Сега обаче се почва великото чакане на 22 епизод....
Galeto^
Абе хора аз защо не мога да се оправя от къде да го дръпна този епизод. Малко Help? blush.gif
eL
Аааа 3.gif Още съм в еуфория от това което видях. Епизода беше наистина страхотен. 13.gif biggrin2.gif
С такова желание седнах да го гледам,че въобще не разбрах кога свърши. Като омагъосана бях през повечето време 36_6_4[1].gif ... и то как няма, почувствах се толкова удовлетворена ... ето защо :
Беше много близък с тези от първи сезон - съсредоточен в/у образа на Пейтън, както беше в 1ви ... време беше да й обърнат внимание.
1)От 3 сезона я чакам тая наш'та Пейтън да се осъзнае, че ОБИЧА Лукас. Добре направи че призна чувствата си на Брук. Щеше да е адски тъпо пак да премълчи и после да се окаже от всичко. Но със сигурност постъпи правилно, като й каза - писна ми, искам да я видя щастлива най - после. cool.gif
Изобщо ако има нещо което ми стана ясно от този епизод то е че цялата тази Лейтън работа ще се осъществи най-после. banana.gif Има всички предпоставки - Джейк остави ПО СВОЯ воля Пейтън, въпреки че тя до последно не осъзнаваше че е прав. 16.gif
2)Брук също се държи странно, като си говориха с Пейтън тя каза нещо подобно : "Не се чувствам зависима от Лукас, както си мислех. Имам си собствена фешън линия, приятели и себе си. И хич не съм в лоша компания ..." хмм по всичко личи че ще ИМА Лейтън 10.gif
Още нещо ми направи впечатление ... претупаха много нещата м/у Брук и Рейчъл - в предната серия - кръвни врагове, щяха да се избият argue.gif и хоп за един ден вече Брукито започна да й съчувства. dunno[2].gif Някак си мн. изкуствено ми изглеждаше, че са го измислили.
3) За Нейт и Хейли нямам какво да добава освен - the best couple ever 8.gif нямам търпение да видя свадбата им ... мн се смях на постановката, която им спретнаха. 18.gif Особенно на сцената с леглото, но там не се смях а направо ревах. 1crying[1].gif Тоя Л/П флашбек беше ... неописуем ohmy.gif , изтръпнах докато го гледах. И все пак ... все пак си мисля че Лукас обича Брук. Или поне я обичаше до сега 15.gif ...
girl_from_hell
ама имам чуството че никой не пита Лукас какво мисли как така ще имаме Лейтан, само защото Пейтан се осъзна еми Лукас, той си обича Брук абе не стават ей така нещата

пак се почна с фантазийте, то че си е като на филм на филм си е ама чак пък толкова...
eL
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 27 2006, 08:18 PM) *

ама имам чуството че никой не пита Лукас какво мисли как така ще имаме Лейтан, само защото Пейтан се осъзна еми Лукас, той си обича Брук абе не стават ей така нещата

Ми той според мен не е много наясно кой обича - в началото беше : "Брук е страхотна, но не е теб. Трябва да бъда с теб" ... от това пък скочи на "Искам да съм с теб Брук." после на следващия ден каза на Пейтън : "Винаги ще бъде така - аз и ти" ... след това реши че обича Брук ... в крайна сметка си мисля че наистина я обича но определено има чувства и към Пейтън.
В едно съм сигурна - и двете го обичат 18.gif

пак се почна с фантазийте, то че си е като на филм на филм си е ама чак пък толкова...

Какви фантазий бе моме ? blink.gif току що ти изредих 5 реда с факти. Това че всеки човек си има различно мнение си е друг въпрос happy.gif
girl_from_hell
добре не мислиш ли, че след времето през което беше с Брук че я обича и не смяташ нали, че просто ей така ще я зареже, само защото на Пейтан (която много обичкам) и скимнало че го обича, защото аз не мисля, това нерекох фантазия
~Bruk~
Междудругото, въпреки,че Пейтън си призна,че обича Лукас, аз все пак мисля,че няма да станат нещата между тях smile.gif И дори си мисля, че това което Лукас казва в промото " I'm sorry" (не успях да чуя има ли име в началото) може да е към Пейтън, защото в промото след това дават Брук от сцената, в която се кара с Пейтън wink.gif А пък и честно казано ми изглеждат всички щастливи на сватбата blink.gif
girl_from_hell
Peyton Sawyer не ме разбирай погрешно ,мила!
най-много си обичам Пейтан и искам да е щастлива с Лукас, защото те са за мен най-хубавата двойка ама няма смисъл да се залъгваме
е то и аз в момента се надявам да се съберат ама не стават така нещата, можеби ако има 4 сезон...
eL
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 27 2006, 08:49 PM) *

добре не мислиш ли, че след времето през което беше с Брук че я обича и не смяташ нали, че просто ей така ще я зареже, само защото на Пейтан (която много обичкам) и скимнало че го обича, защото аз не мисля, това нерекох фантазия

Според мен ти си фантазираш Сонче. bigwink[1].gif Никой не е казал че Лукас ще зареже Брук току така ... даже както вече казах : Той обича Брук, не веднъж го е казвал. Но това не означава, че няма чувства към Пейтън ... и сега ще ми е много интересно да видя реакцията на Лукас, защото в библиотеката Пейт хубаво замаза ситуацията, като му каза : "Мислих че ще умра, а ти ме спаси."
И хич не си мисля че "й е скимнало да обича Лукас." Това си е самата истина, и винаги си е било така - ако искаш върни на 37мата митута от сериата за да се убедиш. happy.gif Аам ... може и като си почнала да се върнеш на 9-та, когато подсъзнанието й беше така добро да ни сподели какво има в главата й. 18.gif Разговорите с Ели ... сънят "Обичам те Лукас" , целувката в библиотеката ... да продължавам ли tongue.gif ... малее как ги помня тия неща 16.gif
Това е тема за 21 епизод, нека да не го превръщаме в Лукас-Пейтън-Брук дебат. 4.gif
п.с. Само дано не ми се обидиш Сонче, така си говоря не ми обръщай внимание. bigarmhug.gif
Nasi
QUOTE(~Bruk~ @ Apr 27 2006, 09:58 PM) *

Междудругото, въпреки,че Пейтън си призна,че обича Лукас, аз все пак мисля,че няма да станат нещата между тях smile.gif И дори си мисля, че това което Лукас казва в промото " I'm sorry" (не успях да чуя има ли име в началото) може да е към Пейтън, защото в промото след това дават Брук от сцената, в която се кара с Пейтън wink.gif А пък и честно казано ми изглеждат всички щастливи на сватбата blink.gif

и аз така мисля...дари имаше спойлер в които казват, че Лукас при разговор с Пейтън ще и се скара, че постъпва така в момент, когато с Брук са щастливи....нещо такова.
и аз мисля, въпреки че Пейтън си призна, за да има Лейтън и Лукас също трябва да участва....а това вече ще е трудно, защото от доста време се знае, че Пейтън има чувства към него, а той не е показвал нищо от първи сезон още...преди доста време.
girl_from_hell
знам, че не и скимнало просто така се изразих....
Peyton Sawyer
добре няма значение....
eL
QUOTE(Nasi @ Apr 27 2006, 09:11 PM) *

и аз така мисля...дари имаше спойлер в които казват, че Лукас при разговор с Пейтън ще и се скара, че постъпва така в момент, когато с Брук са щастливи....нещо такова.
и аз мисля, въпреки че Пейтън си призна, за да има Лейтън и Лукас също трябва да участва....а това вече ще е трудно, защото от доста време се знае, че Пейтън има чувства към него, а той не е показвал нищо от първи сезон още...преди доста време.

Така е ... естественно че трябва да участва. Наси разби ме 18.gif 4.gif Аз въпреки всичко си мисля че нещата ще се променят оттук нататък. И дали Лукас има чувства към Пейтън ни предстои да разберем ... според мен никой от нас незнае happy.gif
знам, че не и скимнало просто така се изразих....Peyton Sawyer
добре няма значение....

Явно аз не съм те разбрала тогава. rolleyes.gif Don't worry, be happy tongue.gif
Nasi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Apr 27 2006, 10:17 PM) *

Така е ... естественно че трябва да участва. Наси разби ме 18.gif Аз въпреки всичко си мисля че нещата ще се променят оттук нататък. И дали Лукас има чувства към Пейтън ни предстои да разберем ... според мен никой от нас незнае laugh.gif

Естествено, че никой от нас не знае, то ако знаехме какво щеше да стане.
Ще чакаме и ще видим.
Ама все пак странно ще е за един епизод да си промени чуувствата на 180 градуса.
Ако е има такива към Пейтън ги е прикрива много добре.

Но думите му в дъжда на 9 епизод, друго казваха.
girl_from_hell
Явно аз не съм те разбрала тогава. Don't worry, be happy

как да ме разбереш като не се изказах като хората smile.gif) bigarmhug.gif

а пък аз си знам, че някаде в сърцето си Лукас обича Пейтан, ако не за друго поне заради това, че даже нямаха шанс да бъдат заедно заради всички обстоятелства
eL
Естествено, че никой от нас не знае, то ако знаехме какво щеше да стане.
Ще чакаме и ще видим.

Дам ... така си е. За много неща чух и прочетох че ще се случат, които определено не станаха.Но както Соня казва на някой хора въображението им работи нон стоп.

Ама все пак странно ще е за един епизод да си промени чуувствата на 180 градуса.
Ако е има такива към Пейтън ги е прикрива много добре.

обещавам това ще е последното което дъфча по тая тема. Вече ми стана малко безинтересен тоя спор - щот се получава нещо като Лейтън/Брукас мини тема Кой какво и как прикрива ще видим следващия четвъртък, но истинската битка за сърцето на г-н Скот е в разгара си.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.