Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Майкъл & Сара
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Страници: 1, 2
nikol_ina
Какво мислите за тях?Има ли химия или само на мен така ми се струва 15.gif 15.gif 15.gif
На мен още от начало ми се видя че се харесват
Ама айде сега на ход сте вие
angelL
Ееееееееее, най-накрая. 4.gif Аз спрях да се занимавам защото ме набедиха че съм влюбена в Майкъл! blush.gif

Химията между тях я има. Виж какви снимки съм постнала във теемата за Майкъл! mrgreen[1].gif
Bullseye
QUOTE(angelL @ Apr 20 2006, 07:05 PM) *

Ееееееееее, най-накрая. 4.gif Аз спрях да се занимавам защото ме набедиха че съм влюбена в Майкъл! blush.gif

Хехехе, пък как го помниш? biggrin.gif
Devil^Rose^^
Да има химия ...но няма бъдеще
nikol_ina
хаха angelL въобще не се притеснявай харесвай си майкъл на спокойствие и аз сам му фенка и на мойте приятелки само говоря за майкъл Нейтън Лукас Дънкан и т.н. и те ме гледат се едно съм паднала от Луната и ми викат че съм луда по тях и едва ли не и аз като теб съм обвинена че съм влюбена хахаха 14.gif 14.gif 14.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 21 2006, 04:10 PM) *

Да има химия ...но няма бъдеще

Съгласна.
^Mim0zKa^
За6то да няма бе....много са слаки и двамата smile.gifОх...то аз в кой ли несъм влюбена....Майкъл,Лукас....не ,не наистина моита любов е само една CHAD smile.gif
А за Сара и Майкъл мога да кажа 4е много ме кефят и секи епиздо 4акам да стане не6то между тях.. smile.gif
angelL
Ето няколко клипчета на Майкъл и Сара!

Scott Clifton - Love Song

Lifehouse - You and me

Linkin Park - Numb

4.gif
Devil^Rose^^
Ооо клипчета супер 3.gif Изтеглих си последното ...ама то не е на Майкъл и Сара, но пак е много хубаво smile.gif
Ако имаш още давай ги насам. biggrin2.gif Иначе аз имам едно за насилието в затвора 10.gif
angelL
Признавам си че не съм ги гледала все още, направо ги посннах! blush.gif Ето още няколко.

http://www.megaupload.com/?d=A86A1H5E]Foolish Games (Sara/Michael&Sara)[/url]

http://www.megaupload.com/?d=0L1SJWKI ]Hold On (Michael/Sara)[/url]

For You I Will (Michael/Sara)
nikol_ina
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Apr 24 2006, 10:14 PM) *

А за Сара и Майкъл мога да кажа 4е много ме кефят и секи епиздо 4акам да стане не6то между тях.. smile.gif

и аз все чакам да стане нещо а то се нестава дано по нататък ни зарадват и с още техни моменти че са ми мн сладки
иначе angelL много благодаря за клипчетата сега ще ги видя
EyesWideShut
как да не стана ... цункаха се biggrin2.gif
Devil_Wish
Определено има химия, но май само с нея ще си останат. Съмнявам се да се получи нещо трайно след затвора, но да видим може и да греша wink.gif
Bullseye
Хей момичета, то хубаво, че сте толкова романтично настроени( пеят птички, разцъфват дравчета и т.н.), но май сте объркали сериала. Все пак любовните отношения между докторката и нашия човек са малко засегнати, а вие ги превърнахте в основна тема на сериала. Подобни теми и дискусии са по-подходящи за форума на сериали като ОТН и О.С., където романтиката и този вид отношения са основни.

P.S. Искренни благодарности на angelL за клипчетата, които е постнала, както в тази тема така и в тези за Майкъл и Линкълн.
angelL
Съгласна съм, ще се разминем с романса. Но в крайна сметка това е чара на сериала. wink.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Bullseye @ May 3 2006, 22:40) *

Хей момичета, то хубаво, че сте толкова романтично настроени( пеят птички, разцъфват дравчета и т.н.), но май сте объркали сериала. Все пак любовните отношения между докторката и нашия човек са малко засегнати, а вие ги превърнахте в основна тема на сериала. Подобни теми и дискусии са по-подходящи за форума на сериали като ОТН и О.С., където романтиката и този вид отношения са основни.

Първо какво лошо й има на темата, щом има желаещи да си я обсъждат колкото искат. На теб щом не ти е интересно не си задължен да влизаж и да коментираш. И после това тук е на светлинни години от въпросните теми с които правиш сравнение от ОТХ и О.С. Още няма излияния от рода на каква невероятна двойка са и как са един за друг и т.н. и тапети + отделните им моменти с дословните реплики. А и навсякаде по чуждите форуми тази тема я има.
Devil_Wish
Напълно подкрепям Devil^Rose^^ не мисля, че сме прекалили или сме се отклонили от замисъла на сериала като цяло. Тук просто коментираме дали има химия между героите,и дали евентуално би имало бъдеще за тях след бягството на Майкъл от затвора.
Clark Kent
Ето как стоят нещата според мен сериала си е съвсем сериозен и си мисля че няма място тук за теми от рода на Най сладък момент в сериала и на кой харесвате най много гащенцата айде да си дойдем на лафа сериала да не се разводнява като някой друг на който няма да споменавам името да не му правя реклама
Bullseye
QUOTE(Clark Kent @ May 5 2006, 02:12) *

Ето как стоят нещата според мен сериала си е съвсем сериозен и си мисля че няма място тук за теми от рода на Най сладък момент в сериала и на кой харесвате най много гащенцата айде да си дойдем на лафа сериала да не се разводнява като някой друг на който няма да споменавам името да не му правя реклама

Хахаха това ми хареса и съм съгласен на 100%. 4.gif
Devil_Wish
И така, прочетох много внимателно отново цялата тема и никъде не видях да сме споменавали за "най-сладък момент" и "на кой най-много харесваме гащичките", така че коментарите които правите са напълно излишни в този случей. И другото което е, нали все пак т'ва е форум и целта му е да се обсъждат дадени въпроси по някой филм, за да се види мнението на феновете му за него. Един ще създаде една тема, друг пък друга и т.н, и най-важното е, че всеки пише това което мисли и чувства и никой няма право да се намесва и да му дава акъл. Критикувай те колкото си искате, но да ми казвате к'во да пиша и къде няма да стане 9.gif. Не искам да влизам в спор с вас, но вие ме принуждавате.
EyesWideShut
Би трябвало да му помогне, защото според мен вторият сезон ще се развива извън затвора и ще е изцяло свързан с оневиняването на Линк...въпреки че така се губи малко замисъла на филма..знам ли rolleyes.gif
Devil^Rose^^
IPB Image
_chocolate_girl_
QUOTE(angelL @ Apr 20 2006, 19:05) *

Химията между тях я има. Виж какви снимки съм постнала във теемата за Майкъл! mrgreen[1].gif

хахаха споко не си единствена.И аз съм му луда фенка blush.gif
A по темата.Разбирасе 4е има химия не видяхте ли о6те при парвата им сре6та как се гледаха...касметлика е тая Сара
m_alarm
На мен ли ми се струва или Др. Сара Танкреди и Ани Салич си приличат доста.И за да не говоря празни приказки погледнете и сами преценете.

IPB Image

IPB Image

Можех да се подготвя и с по-добър снимков материал, но нямах търпение да споделе и качих първите снимки от нета, които намерих.
jolie
QUOTE(m_alarm @ Jun 15 2006, 19:26) *

На мен ли ми се струва или Др. Сара Танкреди и Ани Салич си приличат доста.И за да не говоря празни приказки погледнете и сами преценете.

IPB Image

IPB Image

Можех да се подготвя и с по-добър снимков материал, но нямах търпение да споделе и качих първите снимки от нета, които намерих.

На тези две снимки адски много ,иначе не чак толкова blink.gif
<Radost>
Аз пък си мосля, че наистина мн си приличат.Одеве се загледах в Ани Салич.Имат нещо общо
Хейли
Ей тия двамата много ми харесва Сара и Майкъл невероятни са много се надявам в втори сезон да се получи нещо между тях ама давидим...........
p0l43t0
Сладички са двамата,но си мисля,че и по-добра можеше да му изберат 0106[1].gif Дано наистина сега във 2ри,надявам се и 3ти сезон(въпреки че дпчух,че такъв няма да има) да стане нещо по-така 4.gif
ТинтириМинтири
На мен лично не ми допадат като двойка.Много сладникава ми идва Сара, Ника по ми допада, макар и да няма вероятност да се съберат с Майкъл smile.gif
CheerFuL-F
Допатад си доста...според мен...и нямам търпение да видя какво ще стане rolleyes.gif
sulu
Много са сладки направо,ако Майкъл трябва да е с друга( а не с мен 3cip[1].gif -шегувкам се),то определено нека е Сара.Просто има химия между тях
seduction_55
Тя изобщо не е за него... glare.gif никаква двойка не може да бъдат 18.gif
^EmPiRe^GiRl^
Много са сладки двамката, надявам се сега във втори сезон да стане нещо между тях 4е не издържам ве4е, да не се праат и да си излеят 4увставата наи накрая
Sucre
Между Мªйк и Сªрª определено имª нещо.То се видя в 1 сезон още. Товª е еднª почти невъзможнª любов сподед мен, но притовª истинскª.Ще е много яко дª ги съберªт и двªмªтª дª се крият зªедно, ª не поотделно, кªкто зªсегª. Възлªгªм големи нªдежди нª тªя връзкª щото тя имª "специфични свойствª" зª тоз сериªл.
lorelei_nz
Аз мисля, че са много хубава двойка. Много си подхождат. Дано скоро да има някоя интересна сцена с тях двамата.
DeSiNCeTu
Можеха и по голяма хубавица да изберат, като се има впредвид, че Уентуърд е направо... 3.gif 4.gif shocking.gif Ще има нещо между тях със сигурност, но аз Сара не я харесвам smile.gif
~F.A.T.E~
двамката са сладурковци и си отиват много emoticon1 (106).gif 4.gif хаха 16.gif
lena_george
(Bullseye @ Apr 20 2006, 23:09) *

(angelL @ Apr 20 2006, 07:05 PM) *

Хехехе, пък как го помниш? biggrin.gif

не си единствена направо е СТРАХОТЕН,така 4е разбираемо е да има толкожа фенки 15.gif
DesiTo

http://www.picvalley.net/u/81/80048_975.JPG
http://www.picvalley.net/u/81/80049_979.JPG

Interviewer: How is now dealing with the star power, the celebrity, the people making those kinds of cat calls at you?
Wentworth Miller: The only difference is that I get asked that particular question a lot more often. I haven’t changed a whole lot as a person. The way I live my life, I haven’t allowed myself to change. I’m lucky to get paid to do what I love.
Sarah Wayne Callies: (jokingly) He’s become such an egomanic. Don’t buy a word of that. Oh my God. He’s impossible. Awful.
Wentworth Miller: (laughs) It sounded good, didn’t it? I almost bought it!

Цялото интервю ---> ТУК
Mi6enceto
Здравейте,какво мислите,че ще стане с Майкъл и Сара(този въпрос много ме вълнува)?Имам предвид сега,когато актрисата е бременна.Дали ще махнат Сара(като я убият или замине някъде,или нещо подобно),или ще продължи участието си във филма,като задълбочат отношенията си с Майкъл(може така да направят нещата все едно бебето е от него)и така да са си заедно rolleyes.gif ......Оф толкова се надявам да не я махат,много са ми сладички двамата,страхотна двойка са:-)

kingsize-4eto
Майкъл и Сара са наистина много сладки...И въпреки трудностите сега те си помагат по някакъв начин.. happy.gif А иначе щом Сара е бременна се надявам така да се извъртят нещата,че уж е от Майкъл tongue.gif
ALeX4e7y^
Ето тяхни снимки

Ето само на Сара

Chad^Ravens
Аз съм твърдо ЗА тяхната връзка да продължи.Още от първи сезон тръпнех кога ще има М&С сцена
да ми напърнят душата. blush.gif Много химия има между тях,не мога да си представя някоя друга актриса да изиграе ролята на Сара. dry.gif А идеята с бебето много ми допада. happy.gif
^^HeLa^^
на мен не ми харесват като двойка Сара е много безлична и лично на мен ми е безинтересна.
Peyton___
Ама Те са ДВОЙКАТА с главно Д
Адски мн са сладки
аве прекрасна двойка emoticon1 (106).gif
PoLiTy'
Много сладка двойка са.Една съученичка се беше побъркала по тях и по цял час само за тях слушах smile.gif
divata_airis
Да, двамата са много сладки заедно, направо номер едно и как само се жертват един за друг biggrin2.gif
devilswish
обожавам Майкъл и Сара worthy.gif worthy.gif те се родени един за друг,не мога да си представя сериала без тяхната връзка blink.gif blink.gif
*BringMeToLife*
Цитат(devilswish @ Jun 18 2007, 11:58) *
обожавам Майкъл и Сара worthy.gif worthy.gif те се родени един за друг,не мога да си представя сериала без тяхната връзка blink.gif blink.gif

Нямам нищо да допълня passifier.gif
dEniChka
Сара бременна ли е confused.gif huh.gif Сладки са заедно .. много си отиват emoticon1 (32).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.