coffe_girl
Apr 18 2006, 14:34
предлагам тук всеки да пише кой му е любимият филм с линдзи лоън или хилари дъф защо му е любим.Ако не обича филми с една от двете да напише защо...а ако не е гледал да пита за да му препоръчаме

впрочем искам да попитам дали някой е гледал наи новият и филм?
Eli_Baby
Apr 18 2006, 19:38
QUOTE(coffe_girl @ Apr 18 2006, 03:34 PM)

Само не разбрах на коя от двете

А иначе определено предпочитам Хилари-много е сладка а тая Линдзи много надута ми изглежда.А за филмите: с Хилари "Историята на пепеляшка" (Cindarella Story), "Деца на килограм" (Cheaper By The Dozen) и "Идеалният мъж" (The Perfect Man) най-ми харесват. С Линдзи- "Шантав петък" (Freaky Friday) и "Гадни момичета" (Mean Girls),който между другото е многооо добър,препоръчвам ви го
Loshka
Apr 18 2006, 20:51
Devil^Rose^^
Apr 18 2006, 22:29
Филмите им не са нищо особено, нищо което да си струва да се запомни ... ако все пак ти се губи време и искаш да гледаш поредната американска тийн драма те са перфектни

...
coffe_girl
Apr 19 2006, 18:46

извинете гаворех за филма на линдзи JUST MY LUCK все пак някой гледал ли го е?
gosh1936
May 14 2006, 08:34
На Хилари Дъфф ме кефят всички филми но най много ми хареса Raise Your Voice.За Линдзи определено Mean Girls.
ZzoOoMeR
May 31 2006, 14:43
" извинете гаворех за филма на линдзи JUST MY LUCK все пак някой гледал ли го е? "
аз съм го гледал но нещо не ме кефи ...
АЗ пък предпочитам Линдзи! Хареват ми филмите и :
-"Mean Girls"
-"Freaky Friday"
-"Confessions of a Teenage Drama Queen "
Anelia™
Jun 1 2006, 20:39
Аз определено предпочитам Хилари-най-вече филмите-Cindarella story,raise your voice,The prerfect man,Cadet Kelly,Lizzie McGuire,a на линдзи-Mean girls и Get a clue
Pra Sonhar
Jul 1 2006, 12:34
На Линдзи се кефя на всички филми, но най-мн на "Шантав петък", а на Хилари на "Историята на пепеляшка". Тези филми ми харесват, защото и в двата главната мъжка роля се изпълнява от Чат Майкал Мъри.
OTH_fenka
Jul 4 2006, 23:05
Преди и двте ми харесваха, носега повече Линдзи. Любим филм с нея ми е "Шантав петък".
scandalous_girl
Jul 5 2006, 23:35
Много ми харесва Хиларъ и не ми харесва Линдзи!

Филмите им си приличат,песните им си приличат,но въпреки това смятм,че Хиларъ Дъф е по-талантливата и красивата! Филмите с нея,които ми харесват са ''Cinderella story'' и ''Raise your voice'', а за Линдзи- ''Мean girls'',''Freaky friday'' и ''Just my luck''.
vIkToRsHeFa
Jul 6 2006, 01:06
QUOTE(scandalous_girl @ Jul 6 2006, 00:35)

Много ми харесва Хиларъ и не ми харесва Линдзи!

Филмите им си приличат,песните им си приличат,но въпреки това смятм,че Хиларъ Дъф е по-талантливата и красивата! Филмите с нея,които ми харесват са ''Cinderella story'' и ''Raise your voice'', а за Линдзи- ''Мean girls'',''Freaky friday'' и ''Just my luck''.
Абсолютно на същото мнение съм не знам защо принципно от снимките в нета бях на обратното мнение но в самите филми...
dimi87
Jul 16 2006, 16:30
Много харесвам Хилари Дьф."The perfect man" е много готино филмче."Историята на пепеляшка" сьщо.
seduction_55
Jul 17 2006, 20:19
Най-хубавия филм на Хилари Дъф е "Raise your voice" а на Линдзи "Confessions of a Teenage Drama Queen".
Гледайте ги няма да съжалявате.
BlaCk~RoSe~
Jul 18 2006, 15:25
Ми големи сладурани са и двете но филмите с тях са голяма боза поне за мен са доста лигави и детски но иначе се кефа на ''Mean Girls'' ''Freaky friday'' с Линдзи те не са чак толкоз боза
Devil_Wish
Jul 18 2006, 15:44
Като цяло не съм фен нито на Линдзи, нито на Хилари Дъф. За мен те са просто поредните които се опитват да пробият в голямото кино, но засега без особен успех. Мисля, че на моменти са дори прекалено лигави. Гледала съм няколко техни филми, но не останах особенно очарована и заинтригувана. Както беше споменато по-горе, ако ви се губи време и ви се гледа тийн любовна драмичка или комедия, филмите им са перфектни за тази цел!
П.П. Но както винаги обичам да казвам, всичко е въпрос на вкус!
akashy_87
Jul 20 2006, 11:23
sydney
Jul 20 2006, 21:10
на мен и двете много ми харесват

любимият ми филм с Линдзи е Гадни момичета

а с Хилари са два Историята на Пепеляшка и Raise Your Voice

но и другите им филми са много яки
Ledeno_stydena
Jul 29 2006, 14:22
Мен ми харесва Приказка за пепеляшка, Raise your voice-тоя филм съм го гледала адски много пъти и все си ме кефи повече и повече, ааа и Mean girls и него го бива!Обаче тоя The perfect mаn нещо не ми хареса,а от двете по-голяма сладурана е Hilary
CraZy`HoT`SexY`F
Aug 4 2006, 10:44
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 18 2006, 20:38)

QUOTE(coffe_girl @ Apr 18 2006, 03:34 PM)

Само не разбрах на коя от двете

А иначе определено предпочитам Хилари-много е сладка а тая Линдзи много надута ми изглежда.А за филмите: с Хилари "Историята на пепеляшка" (Cindarella Story), и "Идеалният мъж" (The Perfect Man) най-ми харесват. С Линдзи- "Шантав петък" (Freaky Friday) и "Гадни момичета" (Mean Girls),който между другото е многооо добър,препоръчвам ви го

Даммм + Линдзи - Хърби и Teen drama queen
Хилари-Raise your voise,Лизи Магуаяр и др имаше май
^EmPiRe^GiRl^
Aug 6 2006, 08:25
На Хилъри Дъф ми харесват си4ки филми - Lizzie McGuire,Reice your voice,Cindarella Story,The perfect man,Деца на килограм и там ако има още и те ми харесват, си4ките съм и ги гледала.
А на Линдзи ми харесват - Mean girls,шантъв петък, а другите не ми харесват особено
^^HeLa^^
Aug 27 2006, 18:23
И двете са страхотни, не мога да кажа, на коя филмите ми харесват повече, защото както и преди мен сте споменали те са доста еднотипни, но определено са подходящи за разпускане,ненатоварващи филмчета. А към филмите на Линдзи мога да добавя и " Капан за родители "(The Parent trap) филмчето е старо и тя там е доста малка, но е в главната роля, предполагам се сещате за кой филм става въпрос

все пак може да се каже,че това е филма, в който се открива нейния театрален талант
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Sep 1 2006, 01:06
Хайде да ви помоля за нещо направо ще съм страшно благодарна ако ми помогнете..........
Значи новичкия филм с Lindsay Lohan e Just My Luck......
От две седмици търся отчаяно песента на която си арзменят късметите ........ смисъл като се целъват на бала с маски.... Моля ако някои я има или знае коя е ще съм му адски благодарна...мерси предварително
П.С. Ако вече е написано някъде или има отделна тема страшно много се извинявам обаче нямам никакво време да огледам !! Извинявам се предварително и Мерси
Heaven's a Lie1
Sep 19 2006, 16:35
Да призная не харесвам нито една от двете. Винаги са ми стояли доста ниско в очите и след толкова много години така и не успях да ги възприема като актриси ( а да не говорим като певици ). И дори ако трябва да съм напълно честна, дори не съм гледала кой знае колко филма с тях. Ако не се лъжа с Линдзи ( ?! ) или там както и се пише името съм гледала два филма само. Първият беше " Гадни момичета " на който насила ме накараха да отида, а вторият " Just My Luck ". И двата не са лоши, но не са по мой вкус. Колкото до Хилъри, не мога да я понасям. Гледала съм само " Raise Your Voice " и " Историята на Пепеляшка " единствено и само защото в тях очастваха Чад Майкъл Мъри и Оливър Джеймс, заради нищо друго.
DaniEl
Sep 21 2006, 22:45
Ами и двете са как да кажа Прекалено са ми сладникави С тая външност напомняща ни за кукла барби

Ако трябва да съм честен не ми харесват като певици и двете Но трябва да призная ,че Хилари Дъф е много по-добра от Линдзито

От филмите на Линдзи харесвам само "Капан за родитиле" и "Шантав петък" и двата филма много ми харесват А от на Хилари филмите можеби "Историята на Пепеляшка" и "Не се предавай" Другите им филми просто не ми понасят Но като външност първоначално по ми харесваше Линдзи ,но след като отслабна и се изроси нещо не ме кефи
Линдзи Лоан
Хилари Дъф
DeSeRt^RoSe
Oct 10 2006, 12:11
С Хилари Дъф мн ме кефят История зя пепеляшка и Деца на килограм
А с Линдзи Лохан Шантъв петък и Капан за родители
Не знаех дали тва да го пускам като отделна тема затова го слагам тук ако модераторите решат че може да е отделна тема да го преместят:
В Пловдив започнаха снимките на най-новата продукция на “Ню Имидж” - War Inc., съобщи кореспондентът на Агенция “Фокус”. Паркингът пред хотел “Тримонциум” е превърнат в снимачна площадка за новия филм, на който сценарист и продуцент е Джон Кюсак. Той ще играе и една от главните роли. Във филма участва и актрисата Хилари Дъф, която използва хубавото време, за да се разходи в Пловдив.
За снимките хотел “Тримонциум” е преименуван на “Фрийдъм Гранд Хотел”. На паркинга пред него пък са разположени и много коли и джипове с арабски надписи. Снимките в Пловдив ще продължат четири дни, а след това ще се снима и в Киноцентъра “Бояна” в София.
paradiso
Oct 26 2006, 10:21
Миналия ден си отивам аз на центъра и гледам пред Тримонциум изсипани сигурно 200 чувала и някви с пушки и военни облекла обикалят и отначало се стреснах че може да е станала няква война.Но после забелязах ено момиче което ми се стори много познато от някой филм и кой да видя Хилъри Дъв отначало си помислих че е няква двойничка но след това видях че охарната беше доста засилена и бая се усъмних.Та в последсдвие във вестника прочетох че имала снимки за новия си филм Война ООД и предстояли още снимки на Джумаята,Стария град и на летището в Плд.Отседнала била в Тримонциум Та ви предлага да и направим една засада
DaniEl
Oct 26 2006, 10:25
Аз знаех че ще идва ,но незнаех че вече е тук
FrAgMaKeR
Oct 26 2006, 11:50
Тука са, даже не е само тя, а и оня пич от Черната Далия (Джон Кюсак).. с него даже говорих малко, ама не загрях че е той.. пита ме накъде е хотел "Трайонсио" и аз с малко обяснение и много ръкомахане му обясних..

Иначе филма се разправя за няква измислена страна някакъв "..стан" в близкия изток.
ThePinkDuck
Oct 26 2006, 11:53
Аз определено повече се радвам, че Джон Кюсак е дошъл. Ама и Хилари пак си е нещо. Дано се разхождат из Пловдив и в Събота ги засека.

После пък ще идват в киноцентъра в Бояна, който е точно до вилата и като гледам ще си имам повод да ходя там по често.
cool_girl
Oct 29 2006, 22:50
ами с Хилари ми харесва 'Историята на пепеляшка' , а с Линдзи 'Гадни моми4ета'
CheerFuL-F
Oct 30 2006, 13:55
с Х.Д "История за пепеляшка","Не се предавай" и "Перфектния Мъж" с Л.Л "Този мой късмет"
CheerFuL-F
Oct 31 2006, 18:53
кажете още малко информация за Хилари в България
DaniEl
Oct 31 2006, 19:08
Ние темата си е обсъждахме в "Историята на Пепеляшка" и там аз бях намерил някаква статия ето ти я
Хилари Дъф в Пловдив
Фантастиката "War Inc." (Война ООД) с Джон Кюсак в главната роля е най-новият филм, който "Ню имидж" снимат у нас.
Звездата от "Момичета от класа" и "Да бъдеш Джон Малкович" се очаква да пристигне у нас до седмица. Последната му роля, минала по кината у нас, е в "... И да обичаш кучета". (Вж. филмографията му в IMDB.com).
Продукцията щяла да струва около 10 млн. долара. В двора на киноцентъра в Бояна вече се строят декорите, които ще пресъздадат пустинния град, където се развива действието.
Сюжетът ни отпраща в бъдещето. В пустинната държава Турагистан, наскоро окупирана след операция на наемни частни сили на корпорацията "Тамърлейн", бушува бунт.
Бившият вицепрезидент на САЩ, сега изпълнителен директор на мегакомпанията (никакви асоциации с Дик Чейни и "Халибъртън"!), наема 40-годишният Бранд Хаусер (Кюсак) - емоционално белязан убиец, който трябва да убие изпълнителния директор на техните конкуренти.
Килърът докладва директно на временния владетел на Турагистан - вицекраля (чиято самоличност се пази в тайна от съображения за сигурност), и се представя за продуцент на търговски изложения с помощта на своята асистентка и връстничка Марша.
Хаусер по принцип потиска емоциите си, като пие подправен лютив сос, за да заличи спомените за смъртта на семейството си.
Той обаче е принуден отново да изпитва чувства, когато се увлича по сексапилната репортерка Натали, известна с това, че се опитва да разкрие истината зад фалшивата война.
Две жени обаче - Йоника (певицата-актриса Хилари Дъф, HillaryDuff.com) и Натали, объркват плановете на всички...
Догодина у нас ще бъдат снимани четири големи филма, всеки от които ще струва около 40 млн. долара, обещава още шефът на "Ню имидж" Дейвид Варод.
На снимки в България щели да дойдат отново Морган Фрийман и Скарлет Йохансон, която вече беше тук за снимките на "Черната далия".
Филмът на Брайън де Палма, който откри кинофестивала във Венеция, имаше премиера в САЩ през септември, но не бе приет с възторг от критиката зад Океана.
Похвалени безусловно обаче бяха операторската работа на Вилмош Жигмонд и сценографията на Данте Ферети, а едноименния роман от Джеймс Елрой влезе отново в списъка на бестселърите.
Официалната премиера на "Далия"-та в София е насрочена за 11 октомври, сряда, а от петък криминалният трилър от Чикаго през 40-те тръгва и по нашите киносалони.
До няколко месеца от "Ню имидж" очакват и световно разпространение на "Деца от восък" на реж. Иван Ничев с участието на Арманд Асанте.
Догодина за компанията вече ще работят повече от 1000 души и ще успеем най-накрая да заснемем 100% български проект, надява се Варод.
Това е повече за филма ,но какво да ти кажем за Хилари тя вече си е тук И до колкото разбрах е отседнала в Тримонциум
ThePinkDuck
Oct 31 2006, 19:19
Беше отседнала в Тримоциум. Преди няколко дена си замина, ама трябва скоро да дойде пак. Моя любимец Джон Кюсак, обаче, все още е там.
Jolly_GirL
Nov 5 2006, 16:50
С Линдзи-Гадни моми4ета и Хърби зареден до дупка(май така се превеждаше),а с Хилари-Историята за пепеля6ка
CheerFuL-F
Nov 8 2006, 22:53
(ThePinkDuck @ Oct 31 2006, 19:19)

Беше отседнала в Тримоциум. Преди няколко дена си замина, ама трябва скоро да дойде пак. Моя любимец Джон Кюсак, обаче, все още е там.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
говори се че ще идва и в София някой знае ли кога ??
DakotaTrent
Dec 2 2006, 16:24
Малко да посъживя темата...
На хартия няма спор коя от двете е по-добра - Линдзи Лоън. Филмите й къртят боксофиса (Parent Trap, Freaky Friday, Mean Girls), а някой от тези на Хилъри дори не могат да си покрият бюджета (Raise Your Voice). Единствения много добър филм с участието на Хилъри е "Деца на килограм", но аз не го взимам много впредвид след като не играе главната роля.
Напоследък Линдзи се опитва да се махне от имиджа на тийн-актриса с филми като "A Prairie Home Companion", "Georgia Rule" и "I Know Who Killed Me". Определено четейки описанието им тези заглавия повдигат интерес. Докато при Хилъри нещата хич, ама хич не изглеждат добре...един слух са новата част на "Джурасик Парк" и това беше...абсолютно никакъв прогрес

Но поне музикалната и кариера на Хилъри не е лоша, най-вече албума й от 2004-та озаглавен с нейното име.
А "Brand Hauser: Stuff Happens" едно че е отвратително име за филм, друго, че може и България да стане за смях покрай това заглавие - аз досега не знам един всепризнат филм на Хилъри Дъф...надявам се все пак да греша и от този филм да стане нещо...
**Sophia**
Dec 3 2006, 20:49
На мен ми харесва много повече Хилари!Много е сладка!Играла е в хубави филми като-Историята на Пепеляшка,Perfect man,Lizzie Mcguire,Cheaper by the dozen!Хилари и София са ми любимки!
kalin4eto_
Dec 4 2006, 08:08
Линдзи - Freaky friday, Herbie, Parent Trap, Just my luck, Mean girls
Хилари - Raise your voice, Cheaper by the dozen, The perfect man, Историята на Пепеляшка, Lizzie Mcguire
Защо ли? Ами и двете са супер звежички актриси

Много сладка и млади

И много добре играят

Правят чудесни комедийки. Със сърце се смея на техните филми
DakotaTrent
Dec 4 2006, 09:32
QUOTE(**Sophia** @ Dec 3 2006, 21:49)

На мен ми харесва много повече Хилари!Много е сладка!
Беше сладка по времето на Лизи Магуайър, Кадет Кели и История на Пепеляшка...откакто обаче позагуби малко килограми загуби и чара си...
desi900
Dec 9 2006, 19:47
Харесвам филмите и на двете, обаче не съм гледала филма на Хилари - "Не се предавай".
Ако някой може да ми каже, къде да го намеря, ще му бъда много благодарна!
DeSiNCeTu
Dec 12 2006, 20:45
На Линдзи - няма филм, който да ме е разочаровал. Любимката ми
Любими филми - "Mean Girls", "Freaky Friday", "Just My Luck", "Herbie: Fully Loeaded", "Parents Trap"...
Хилари я ненавиждам, за мен не е актриса това. Просто не ми харесва как изиграва ролите си, как заеква... но съм гледала да не кажа всичките й филми. А те ми харесват, с изключение на един - "Material Girls". Любимите ми нейни филми са "Историята на Пепеляшка", "Лизи Магуайър", а другите, които съм гледала не са кой знае какво
ThePinkDuck
Dec 19 2006, 21:10
Вчера в хотел "Вега" София New Image стоварват 4 камиона техника отзад на паркинга и на рецепцията разясняват на болният ми мозък, че ще снимат тук 2 дена някакъв филм. До тук добре, нема кой да се сети за кво иде реч, обаче. Днеска, качвам си се аз горе в ресторанта да се взема нещо за ядене и най-внезапно се натрисам точно на Джон Кюсак. Е незнам за вас ама аз щях да припадна. Чак след като едва не го отнесох на входа навързах нещата. Тръгвам да слизам и го гледам, че пак се е върнал в ресторанта. Беше с една такава дългичка кафява коса и един много смешен платинен кичур отпред. После като слезнах шефката ми ми заяви, че трябва да си взема автограф, защото в крайна сметка известните личности били за това. Аз така и направих. Взех си едно листче и една химикалка, отидох горе цъфнах до масата на горкия човек и заявих, че втори път в тоя живот едва ли ще ми се отдаде такава възможност и още няколко неща мой стил. Човека се усмихна и ми драсна едно подписче с някакво изяроглифисано послание. Е няма да ви кавам, че после, а и все още, цъфтях с пълна сила.
Ама от мене да знаете, на кино е по-хубав!
Кака ви Хилари я нямаше. Ама знае ли човек, утре и тя може да се появи.
Bloody_Tears
Dec 20 2006, 07:34
Много са сладички и двете!
Гледала съм май всичките им филми.На Хилари-История на Пепеляшка,Cheaper by the dozenThe perfect man,Raise your voice и Lizzie Mcguire
На Лидзи-Mean girls (вчера го гледах за незнам кой си път

),Just my luck,Freaky friday и за друг не се сещам.
ALeX4e7y^
Dec 28 2006, 13:29
Hilaru Duff and Lindsay Lohan много си ме кефят.Любимите ми филми с тях са-
'Mean girls','Just my luck'-L.L. и всички на Хилари
angie_baby_bs
Jan 2 2007, 20:26
и на двете повечето филми са тийн и са много приятни.Много ме кефи Историята за Пепеляшка, Лизи Макгуайър и Mean Girls i Just My Luck
На мен най-голямо впечатление са ми направили Raise Your Voice и A Cinderella Story иначе филмчетата са забавни и стават за гледане в свободното време но не са нещо особено.
Upstream``
Jan 9 2007, 19:57
Ми малко са ми сладникави, ето защо не съм фен нито на едната кръшна мадама нито на другата фафоритка... Но пък имат свежи комедии за губене на време! Филмчета като "Шантъв петък"... "Хърби" - или и аз не помня точно какъв беше... "Гадни момичета", още нещо свързано с къмет... или пък Лизи Магуаяр и т.н... Абе де да знам... както казах вече филмчета тип Време за Губене!!! .., но фенове под път и над път! Аз лично не им симпатизирам, но не крия че съм хвърляла по-едно, две очи!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.