Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филмите с Линдзи Лоън и Хилари Дъф
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2
fresh_girl
не съм им страшна фенка...като филмче най-ми харесва "Гадни Момичета"-Хилари Дъф не ми кефи особено...сега напоследак се е разхубавила unsure.gif ама пак не е нищо особено,повечето филми които съм гледала с нея са в графата "най-тъпите филми,който не бих гледала за нищо на света отново"
VanIcHka
Любимия ми филм с Линдзи е "Just my luck" , а с Хилъри "История за Пепеляшка" smile.gif
erika80
cool.gif Тази сутрин в новото предаване "Яко" по БНТ даваха първа серия на Лизи Макгуаяр! Малко е детски, ама нали е с Хилари!!! ще гледаме и другата неделя! tongue.gif
kingsize-4eto
Определено повече харесвам Хилари,но и Линдзи е готина biggrin2.gif И двете са млади правят тийнеиджърски филмче.Хубави са... rolleyes.gif
На Хилари-Raise Your Voice,A cinderella Story и The Perfect Man 10.gif
А на Линдзи-Гадни момичета и Шантав петък 4.gif
fresh_girl
Just my Luck е мн сладурско филм4е...страшнуу мн ми харесфаа,Линдзи ми харесва доста...но Хилари-не
susito
Историята на Пепеляшка и Шантав петък-Хилари е супер сладка,като Пепеляшка,а на Линдзи много и утива да е рокаджийка.Пък и Чад е голем сладур във филмите!!!
lindsay lohan
обожавам lindsay lohan тя ми е любимата певица и актриса . Гледала съм всичките и филми и са невероятни! lindsay lohan e ВЪРХА 4.gif Много по - добра от Хилари
luxor
Двете са много чаровни момичета
Miss_Duff
Абсолютнооо всички филми с Хилчето са ми любими..На Линдзито също има сладки :: Хърби.. Just my luck..
::Brooke::Davis::
С Хилари са ми любими абсолютно всички филми! biggrin2.gif
С Линдзи само Mean Girls и Just My Luck
Tedds
Хилари Дъф-A Cindrella Story,Raise Yoyr Voice,Material Girls,The Perfect Man,Cheaper By The Dozen
Линдзи Лоън-Mean Girls,Just My Luck,Herbie Fully Loaded,Freaky Friday
Adorkable
На Линдзи Bobby и Georgie Rule worthy.gif .И I Know Who Killed Me ще е много интересно,обожавам трилърите.
А Хиларите с долнопробните си тийн "комедии" или още по-лошо "драми" хич не ми е интересна.
.Innocence.
С Линдзи съм гледала всички и всички мии харесват много . Най-много Just my Luck & Mean girls biggrin.gif
За Хилари ами не съм гледала всички но от тези които съм абсолютен фаворит ми е A Cinderella Story 4.gif
А ако трябва да избирам от двете -- лИндЗи!!! {}
HiLaRy`DuFf{}
Няма нужда за сравняние .. Hilary Дуфф ... е{ НОМЕР 1 }.... фИЛМИТЕ с нея те завладяват до такава степен че забравяшвсичко около теб ... smile.gif .. {}}{}}}}}{}{}

ModEdit: Пиши на кирилица!
Peyton___
кефят ме найстина са старшни и мн сладки и двете
Gotinata slaDurana
И двете са хубави, но Хил е сладка, а Лидс е яка,Има хора, които харесват яките жени, и други, които харесват сладките happy.gif !

Призмавам си: и двете са готини, но аз по вече харесвам Хилари smile.gif А относно филмите- Аз харесвам всички филми в които участват те!

И музиката им е супер!Само дето едно нещо не ми харесва:защо чак сега Линдзи се сети да направи стойностно парче. biggrin.gif Докато Хил има много стойностни песни, някой от които са станали супер известни хитове и са били харесвани от всички.Като например: ''Beat Of My Heart'' ''Come Clean'' ''Fly'' ''Girl Can Rock'' ''Play With Fire'' ''So Yesterday'' ''Stranger'' ''Wake Up'' ''Why Not'' и най-новото ''With Love''.За жалост Линдзи едва сега направи хит на име ''Rumors''.
Е!Дано и двете да продължават все така!
УСПЕХ МОМИЧЕТА!БИЕ СТЕ НОМЕР 1!!! 4.gif
dEniChka
Хилари Дьф е по-сладка ..а филмите в които играят са хубави tongue.gif wink.gif
DakotaTrent
Много ласкаво се изказват за най-новия филм на Линдзи (I Know Who Killed Me), определяйки го с прекрасното "може би най-лошият филм за годината"... 18.gif

Още няколко злоупотреби с алкохол и наркотици със сигурност ще направят LL главен претендент за сите Razzie награди... 16.gif Няма да се учудя и ако IKWKM също грабне няколко...да накараш хората, които напускат киното буквално да драйфат "от кеф" след гледането на този филм си е доста голямо постижение... 4.gif
s h y
mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Снощи гледах Raise your voice за втори или трети път...
Първият път беше преди две-три години, точно когато излезе... Струваше ми се толкова хубав, добър, вярно, малко не-реалистичен, но все пак добър...
А сега...
Едвам едвам понесох лигавщините на Хилари и сухата й, неестествена игра.Вярно, била е на около 16 тогава, и въпреки това...
А гласът й в този филм е направо ... ужасяващо детски.

Иначе и двете мадами са актриси-певици, които се опитват да намерят своето признание.Харесвам повече Линдзи, може би заради Шантав петък и онзи филм с близначките...
InLoFe^^
На Линдзи любимите са ми Just my luck и Гадни момичета.А на Хилъри A Cinderella Story и Raise your voice smile.gif
ladysunshine
От двете харесвам повече Хилари Дъф. Много готини филмчета има. Любимите ми са Raide your voice, A Cinderella Story и The Lizzie McGuire Movie
Линдзи Лоуън много я харесвах преди, но леко ме разочарова. Иначе и нейните филмчета са доста добри. Гадни момичета, Just My Luck, Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen
toho
Не бих казал че са много добри актриси и определено имат доста лигави и откровенно тъпи филми.Лоън последно време спря с безсмислените комедии за почна да снима сериозни филми ама има още хляб да яде.

Едиствено тези ми харесват:

Хилари Дъф - Raise Yoyr Voice
Линдзи Лоън - Freaky Friday,The Parent Trap
Lindsay_Lohan
Ами на Линдс съм гледала всички филми....най много ми харесва Herbie:Fully Loaded. tongue.gif А колкото до Хил....гледала съм само Cinderella story и ми хареса много smile.gif Linds is the best
tru
Lindsay - Капазан за родители , Шантъв петък , Just my luck , Georgia Rule , Mean girls , Get a clue and Herbie
Hilary - Лизи МакГуаиер поп-звезда , Историята на Пепеляшка , Raise your voice
angel_girl
Eто това е моята темичка!!! И двете ааадски много ми харесват! Страхотни са.
На Хилари ми харесват най-най много: "Историята на Пепеляшка", "Raise your voice" и "Перфектният мъж".
На Линдзи са мнооого: "Just my luck", "Шантав петък", "Mean girls", "Georgia rule", "Herbie:Fully Loaded".
Май са това... Ако се сетя за още ще дописвам. laugh.gif
zlati_9500
На мен (лично мое мнение,да не убиждам никой)харесвам повече Хилари,препоръчвам да гледате Raise Your Voice (Не се предавай) и вие ще я харесате tongue.gif smile.gif biggrin.gif

*BringMeToLife*
Филмите и на 2те много ме кефят .. еднакво ми допадат smile.gif
Mimsey
"Freaky friday" ми допада единствено от филмите, в които участва Lohan. А "Деца на килограм 1 и 2" ми харесват най-много от тези, в които е участвала Duff. smile.gif
Катeто
Според мен и двете вече порастнаха и трбява да правят малко по-стойностни продукции,стига с тези тийн филмчета...иначе Линдзи ми харесва във FREAKY FRIDAY AND MEAN GIRLS,a Хилари -A Cinderella Story и Raise Your Voice.А коя ми харесва повече-честно казано незнам може би в различно време и двете smile.gif

[dEs]
Днес гледах филм с Линдзи Лоън казва се " Знам кой ме уби ", може вече да сте го гледали. Филма беше як. Но доста объркан...... ако някой го е разбрал моля да ми го обясни. И найвече мотива за убийството...
Enchanted
Хилари винаги ми е допадала много повече от Линдзи,която е наркоманка и алкохоличка,но това са подробности и няма нищо общо си актьоркста и игра...
Хилари пее добре,симпатична е и каквото и да си говория филмите и ми харесват,
''Историята на Пепеляшка'',''Перфектния мъж'' както и ''Не се предавай''
Филмчето на Линдци,което винаги е било култово-''Капан за родители'',а ''Гадни момичета'' незнам,защо е толкова прехвален...
Mr. Winchester
На мен ми харесват Капан за родители и Шантав Петък с Линдзи
Jordan
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Nov 10 2007, 20:43) *
Според мен и двете вече порастнаха и трбява да правят малко по-стойностни продукции,стига с тези тийн филмчета

хех, а задаваш ли си въпроса дали могат 18.gif
иначе и на мен Freaky Friday и A Cinderella Story са ми много любими филмчета. 3.gif
Катeто
Цитат(Jordan @ Dec 15 2007, 16:02) *

xahxahxhah добър въпрос,кара те да се замсилиш 18.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 16 2007, 20:45) *
Цитат(Jordan @ Dec 15 2007, 16:02) *

xahxahxhah добър въпрос,кара те да се замсилиш 18.gif

18.gif верно 4е кара да се замислиш 18.gif
Mr. Winchester
Хилари Дъф ми харесва много повече от Линдзи Лоън която ми е страшно антипатична, гледал съм Хилари в - Лизи МакГауър, Приказка за Пепеляшка, Кадет Кели, Идеалният мъж, а Линдзи в - Хърби: Зареден напълно, Шантав Петък, Капан за Родители, каня се да гледам скоро трилъра - Знам кой ме уби с Линдзи и Get a Clue - също с Хилари гледам сериала Лизи Mc-гаър.
RaLi7yYy
И двете много ги харесвам и двете са мн сладки! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
С Хилари Дъф най-много харесвам The Cinderella story и Raise your voice
А с Линдзи Лоън - The parent trap, Freaky friday и Just my luck wink.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
neohl
Rise Your Voice. Един от любимите ми романтични филми с Хилъри smile.gif
Gossip_Girl
Същност Хилари Дъф е сред любимите ми певици и актриси докато Линдзи не я понасям .Макарче много ме кефи в Капан за родители но може би не толкова тя колкото самия филм.А иначи Хилари Дъф е страхотна.Любимите ми неини филми са-Историята на Пепеляшка, Перефектнен мъж и Не се предавай.Едни от любимите ми филми.
moni_hs
A Cinderella Story, Raise Your Voice - на Хилари
Freaky Friday, Just My Luck - на Линдзи
fenkanabrooke
Цитат

+ Parent Trap laugh.gif 4.gif 8.gif
unbreakabl3
С Хилъри харесвам Приказка за Пепеляшка. Аз май само него съм гледала..
С Линдзи са повечко - Freaky Friday, Mean Girls, Parent Trap, Just my luck..
djesito
Гледала съм доста филми и с двете и имат доста забвни.Хилари ми харесва мн повече от Линдзи,дори е една от фаворитките ми.Едни от любимите ми нейни филми са "История на Пепеляшка","Перфектен мъж" и т.н.В момента Линдзи не ме кефи толкова,въпреки че има филми,които ми харесват.Преди ми харесваше,но сега...
Marissa Cooper
Линдзи я харесвах в "Капан за родители",когато беше малка и не твареше толкова.
cashmere
Линдзи прави по-хубави филми... Хилари нещо се изгуби.
LiLo: Just My Luck, Mean Girls, I know who killed me.
Hilary: "Cheaper by the dozen".
traiana
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 8 2008, 11:26) *
Цитат

+ Parent Trap laugh.gif 4.gif 8.gif

Даа,тея филмчета са трепач biggrin2.gif ..Иначе аз харесвам повече филмчетата на Хилари Дъф отколкото на Линдзи..
velsyRAWR™
Честно въобще не ми харесват и двете.Не са нито много добри актриси,и правят само някакви лигави филми.
Бози.
xD
Но ако трябва да избирам меджу двете,предпочитам Лоън.Стегна се и изостави тъпите комедий,и мина на нещо по-добро.Иначе Дъф си има още онова детско изражение,абе предпочитам Лоън.А за филми.
Лоън-Гадни момичета,Шантав петък.Дъф-Деца на килограм 1/2.

brave little toaster
И двете не ги харесвам,но предпочитам Линдзи.
А за филми "Гадни момичета" "Шантав петък" " Деца на килограм 1/2"
naley_
С Линдзи всичкими харсеват 4.gif Тя няма слаби филми smile.gif С Хилъри също.
Но най-много с Линдзи ми харсвеа Капан за родители и Шантъв Петък,На Хилъри Не се предавай и Перфектният мъж..
VeSsiNceT0
Аз харесвам повече Линдзи.Любими филми с нея са ми:

1.Mean Girls

2.Freaky Friday

3.Just my Luck

4.Confessions of a teen drama queen ,той също ми харесва ,но не е от най-любимите

а с Хилари :

1.A Cinderella Story (повече заради Чад biggrin2.gif )

2.Raice Your Voice(повече заради ОлибърчУууУу biggrin2.gif blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.