fresh_girl
Jan 10 2007, 17:39
не съм им страшна фенка...като филмче най-ми харесва "Гадни Момичета"-Хилари Дъф не ми кефи особено...сега напоследак се е разхубавила

ама пак не е нищо особено,повечето филми които съм гледала с нея са в графата "най-тъпите филми,който не бих гледала за нищо на света отново"
VanIcHka
Jan 14 2007, 21:17
Любимия ми филм с Линдзи е "Just my luck" , а с Хилъри "История за Пепеляшка"
erika80
Jan 14 2007, 22:55

Тази сутрин в новото предаване "Яко" по БНТ даваха първа серия на Лизи Макгуаяр! Малко е детски, ама нали е с Хилари!!! ще гледаме и другата неделя!
fresh_girl
Jan 29 2007, 19:37
Just my Luck е мн сладурско филм4е...страшнуу мн ми харесфаа,Линдзи ми харесва доста...но Хилари-не
Историята на Пепеляшка и Шантав петък-Хилари е супер сладка,като Пепеляшка,а на Линдзи много и утива да е рокаджийка.Пък и Чад е голем сладур във филмите!!!
lindsay lohan
May 26 2007, 16:40
обожавам lindsay lohan тя ми е любимата певица и актриса . Гледала съм всичките и филми и са невероятни! lindsay lohan e ВЪРХА

Много по - добра от Хилари
Двете са много чаровни момичета
Miss_Duff
Jun 20 2007, 12:51
Абсолютнооо всички филми с Хилчето са ми любими..На Линдзито също има сладки :: Хърби.. Just my luck..
::Brooke::Davis::
Jun 20 2007, 13:58
С Хилари са ми любими абсолютно всички филми!
С Линдзи само Mean Girls и Just My Luck
Хилари Дъф-A Cindrella Story,Raise Yoyr Voice,Material Girls,The Perfect Man,Cheaper By The Dozen
Линдзи Лоън-Mean Girls,Just My Luck,Herbie Fully Loaded,Freaky Friday
Adorkable
Jun 23 2007, 15:49
На Линдзи Bobby и Georgie Rule
.И I Know Who Killed Me ще е много интересно,обожавам трилърите.
А Хиларите с долнопробните си тийн "комедии" или още по-лошо "драми" хич не ми е интересна.
.Innocence.
Jun 27 2007, 18:32
С Линдзи съм гледала всички и всички мии харесват много . Най-много Just my Luck & Mean girls
За Хилари ами не съм гледала всички но от тези които съм абсолютен фаворит ми е A Cinderella Story
А ако трябва да избирам от двете -- лИндЗи!!! {}
HiLaRy`DuFf{}
Jun 28 2007, 17:57
Няма нужда за сравняние .. Hilary Дуфф ... е{ НОМЕР 1 }.... фИЛМИТЕ с нея те завладяват до такава степен че забравяшвсичко около теб ...

.. {}}{}}}}}{}{}
ModEdit: Пиши на кирилица!
Peyton___
Jul 21 2007, 00:33
кефят ме найстина са старшни и мн сладки и двете
Gotinata slaDurana
Jul 27 2007, 15:11
И двете са хубави, но Хил е сладка, а Лидс е яка,Има хора, които харесват яките жени, и други, които харесват сладките

!
Призмавам си: и двете са готини, но аз по вече харесвам Хилари

А относно филмите- Аз харесвам всички филми в които участват те!
И музиката им е супер!Само дето едно нещо не ми харесва:защо чак сега Линдзи се сети да направи стойностно парче.

Докато Хил има много стойностни песни, някой от които са станали супер известни хитове и са били харесвани от всички.Като например: ''Beat Of My Heart'' ''Come Clean'' ''Fly'' ''Girl Can Rock'' ''Play With Fire'' ''So Yesterday'' ''Stranger'' ''Wake Up'' ''Why Not'' и най-новото ''With Love''.За жалост Линдзи едва сега направи хит на име ''Rumors''.
Е!Дано и двете да продължават все така!
УСПЕХ МОМИЧЕТА!БИЕ СТЕ НОМЕР 1!!!
dEniChka
Jul 27 2007, 15:22
Хилари Дьф е по-сладка ..а филмите в които играят са хубави
DakotaTrent
Jul 30 2007, 08:52
Много ласкаво се изказват за най-новия филм на Линдзи (I Know Who Killed Me), определяйки го с прекрасното "може би най-лошият филм за годината"...
Още няколко злоупотреби с алкохол и наркотици със сигурност ще направят LL главен претендент за сите Razzie награди...

Няма да се учудя и ако IKWKM също грабне няколко...да накараш хората, които напускат киното буквално да драйфат "от кеф" след гледането на този филм си е доста голямо постижение...
Снощи гледах Raise your voice за втори или трети път...
Първият път беше преди две-три години, точно когато излезе... Струваше ми се толкова хубав, добър, вярно, малко не-реалистичен, но все пак добър...
А сега...
Едвам едвам понесох лигавщините на Хилари и сухата й, неестествена игра.Вярно, била е на около 16 тогава, и въпреки това...
А гласът й в този филм е направо ... ужасяващо детски.
Иначе и двете мадами са актриси-певици, които се опитват да намерят своето признание.Харесвам повече Линдзи, може би заради Шантав петък и онзи филм с близначките...
InLoFe^^
Aug 14 2007, 18:55
На Линдзи любимите са ми Just my luck и Гадни момичета.А на Хилъри A Cinderella Story и Raise your voice
ladysunshine
Aug 16 2007, 09:04
От двете харесвам повече Хилари Дъф. Много готини филмчета има. Любимите ми са Raide your voice, A Cinderella Story и The Lizzie McGuire Movie
Линдзи Лоуън много я харесвах преди, но леко ме разочарова. Иначе и нейните филмчета са доста добри. Гадни момичета, Just My Luck, Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen
Не бих казал че са много добри актриси и определено имат доста лигави и откровенно тъпи филми.Лоън последно време спря с безсмислените комедии за почна да снима сериозни филми ама има още хляб да яде.
Едиствено тези ми харесват:
Хилари Дъф - Raise Yoyr Voice
Линдзи Лоън - Freaky Friday,The Parent Trap
Lindsay_Lohan
Sep 6 2007, 14:27
Ами на Линдс съм гледала всички филми....най много ми харесва Herbie:Fully Loaded.

А колкото до Хил....гледала съм само Cinderella story и ми хареса много

Linds is the best
Lindsay - Капазан за родители , Шантъв петък , Just my luck , Georgia Rule , Mean girls , Get a clue and Herbie
Hilary - Лизи МакГуаиер поп-звезда , Историята на Пепеляшка , Raise your voice
angel_girl
Sep 23 2007, 13:00
Eто това е моята темичка!!! И двете ааадски много ми харесват! Страхотни са.
На Хилари ми харесват най-най много: "Историята на Пепеляшка", "Raise your voice" и "Перфектният мъж".
На Линдзи са мнооого: "Just my luck", "Шантав петък", "Mean girls", "Georgia rule", "Herbie:Fully Loaded".
Май са това... Ако се сетя за още ще дописвам.
zlati_9500
Sep 26 2007, 15:57
*BringMeToLife*
Nov 10 2007, 18:46
Филмите и на 2те много ме кефят .. еднакво ми допадат
Mimsey
Nov 10 2007, 20:37
"Freaky friday" ми допада единствено от филмите, в които участва Lohan. А "Деца на килограм 1 и 2" ми харесват най-много от тези, в които е участвала Duff.
Катeто
Nov 10 2007, 20:43
Според мен и двете вече порастнаха и трбява да правят малко по-стойностни продукции,стига с тези тийн филмчета...иначе Линдзи ми харесва във FREAKY FRIDAY AND MEAN GIRLS,a Хилари -A Cinderella Story и Raise Your Voice.А коя ми харесва повече-честно казано незнам може би в различно време и двете
Днес гледах филм с Линдзи Лоън казва се " Знам кой ме уби ", може вече да сте го гледали. Филма беше як. Но доста объркан...... ако някой го е разбрал моля да ми го обясни. И найвече мотива за убийството...
Enchanted
Nov 16 2007, 19:38
Хилари винаги ми е допадала много повече от Линдзи,която е наркоманка и алкохоличка,но това са подробности и няма нищо общо си актьоркста и игра...
Хилари пее добре,симпатична е и каквото и да си говория филмите и ми харесват,
''Историята на Пепеляшка'',''Перфектния мъж'' както и ''Не се предавай''
Филмчето на Линдци,което винаги е било култово-''Капан за родители'',а ''Гадни момичета'' незнам,защо е толкова прехвален...
Mr. Winchester
Dec 6 2007, 19:29
На мен ми харесват Капан за родители и Шантав Петък с Линдзи
Jordan
Dec 15 2007, 16:02
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Nov 10 2007, 20:43)

Според мен и двете вече порастнаха и трбява да правят малко по-стойностни продукции,стига с тези тийн филмчета
хех, а задаваш ли си въпроса дали могат
иначе и на мен Freaky Friday и A Cinderella Story са ми много любими филмчета.
Катeто
Dec 16 2007, 20:45
Цитат(Jordan @ Dec 15 2007, 16:02)

xahxahxhah добър въпрос,кара те да се замсилиш
brooke_scott
Dec 16 2007, 22:39
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 16 2007, 20:45)

Цитат(Jordan @ Dec 15 2007, 16:02)

xahxahxhah добър въпрос,кара те да се замсилиш

верно 4е кара да се замислиш
Mr. Winchester
Jan 13 2008, 15:15
Хилари Дъф ми харесва много повече от Линдзи Лоън която ми е страшно антипатична, гледал съм Хилари в - Лизи МакГауър, Приказка за Пепеляшка, Кадет Кели, Идеалният мъж, а Линдзи в - Хърби: Зареден напълно, Шантав Петък, Капан за Родители, каня се да гледам скоро трилъра - Знам кой ме уби с Линдзи и Get a Clue - също с Хилари гледам сериала Лизи Mc-гаър.
RaLi7yYy
Jan 13 2008, 19:09
Rise Your Voice. Един от любимите ми романтични филми с Хилъри
Gossip_Girl
Jan 20 2008, 15:27
Същност Хилари Дъф е сред любимите ми певици и актриси докато Линдзи не я понасям .Макарче много ме кефи в Капан за родители но може би не толкова тя колкото самия филм.А иначи Хилари Дъф е страхотна.Любимите ми неини филми са-Историята на Пепеляшка, Перефектнен мъж и Не се предавай.Едни от любимите ми филми.
moni_hs
Aug 7 2008, 11:56
A Cinderella Story, Raise Your Voice - на Хилари
Freaky Friday, Just My Luck - на Линдзи
fenkanabrooke
Aug 8 2008, 10:26
Цитат
+ Parent Trap
unbreakabl3
Aug 8 2008, 23:54
С Хилъри харесвам Приказка за Пепеляшка. Аз май само него съм гледала..
С Линдзи са повечко - Freaky Friday, Mean Girls, Parent Trap, Just my luck..
djesito
Aug 14 2008, 17:02
Гледала съм доста филми и с двете и имат доста забвни.Хилари ми харесва мн повече от Линдзи,дори е една от фаворитките ми.Едни от любимите ми нейни филми са "История на Пепеляшка","Перфектен мъж" и т.н.В момента Линдзи не ме кефи толкова,въпреки че има филми,които ми харесват.Преди ми харесваше,но сега...
Marissa Cooper
Aug 16 2008, 13:31
Линдзи я харесвах в "Капан за родители",когато беше малка и не твареше толкова.
cashmere
Aug 19 2008, 13:44
Линдзи прави по-хубави филми... Хилари нещо се изгуби.
LiLo: Just My Luck, Mean Girls, I know who killed me.
Hilary: "Cheaper by the dozen".
traiana
Aug 29 2008, 13:45
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 8 2008, 11:26)

Цитат
+ Parent Trap

Даа,тея филмчета са трепач
..Иначе аз харесвам повече филмчетата на Хилари Дъф отколкото на Линдзи..
velsyRAWR™
Sep 3 2008, 18:56
Честно въобще не ми харесват и двете.Не са нито много добри актриси,и правят само някакви лигави филми.
Бози.
xD
Но ако трябва да избирам меджу двете,предпочитам Лоън.Стегна се и изостави тъпите комедий,и мина на нещо по-добро.Иначе Дъф си има още онова детско изражение,абе предпочитам Лоън.А за филми.
Лоън-Гадни момичета,Шантав петък.Дъф-Деца на килограм 1/2.
brave little toaster
Sep 5 2008, 11:33
И двете не ги харесвам,но предпочитам Линдзи.
А за филми "Гадни момичета" "Шантав петък" " Деца на килограм 1/2"
С Линдзи всичкими харсеват

Тя няма слаби филми

С Хилъри също.
Но най-много с Линдзи ми харсвеа Капан за родители и Шантъв Петък,На Хилъри Не се предавай и Перфектният мъж..
VeSsiNceT0
Oct 5 2008, 00:35
Аз харесвам повече Линдзи.Любими филми с нея са ми:
1.Mean Girls
2.Freaky Friday
3.Just my Luck
4.Confessions of a teen drama queen ,той също ми харесва ,но не е от най-любимите
а с Хилари :
1.A Cinderella Story (повече заради Чад

)
2.Raice Your Voice(повече заради ОлибърчУууУу
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.