Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честито !!!
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Сменен е видът на форума на ipb като е добавен и сайт към форума !!!
Честито на всички и моля ако имате някакви проблеми пишете ТУК за да ги оправим !!! biggrin.gif

Приятна работа на всички !!! happy.gif

ПП. Не е нужно да се регистрирате наново тъи като всичко почти е импортнато от стария форум !!! smile.gif dead.gif
LOOPY
Ами честито на всички ! biggrin.gif
Макар че стария вид ми беше по-приятен, но вероятно като свикна този ще ми е по-добре 2thum[1].gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(LOOPY @ Jun 8 2005, 08:14 AM)
Ами честито на всички !  biggrin.gif
Макар че стария вид ми беше по-приятен, но вероятно като свикна този ще ми е по-добре  2thum[1].gif
*

Наистина онзи беше с по удобни скинове но се работи по въпроса... 15.gif
Feri_Soft
Идеално е малко време ще ми е нужно докато свикна, но карай

Johnnie_Walker:Моля пиши на Кирилица!!!
krastnik
Така е много по-добре. Браво
g0blin
Браво Шефе!Върха си ! Отдавна го очаквах този преход , но ето че вече е реалност.Още веднъй БРАВО!!!
mafiot
Браво,ама малко се сепнах викам объркал съм форума! biggrin.gif
malkatalamia
А как да си сменя скина? unsure.gif
nikola
Ами все още не са инсталирани скиновете.Аз на моя форум лично съм му сложил постоянен скин.
dulsinea
Викторе,
просто нямам думи!!! 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif
Форумът е станал жесток!!!
Евала ти! 36_1_55[1].gif
vIkToRsHeFa
Радвам се че ви хареса а за скинове и подобрения сега работя по тях !!! happy.gif
И скоро ще забележите резултата !!!

ПП. Форума е пуснат към 3:00 часа днес и е нормално да не е на 100% но скоро ще е !!!! wink.gif

10 x Fragmaker happy.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(GGBIT.INFO @ Jun 8 2005, 07:21 PM)
10 x Fragmaker happy.gif
*

Моля, моля, то ти свърши почти всичко smile.gif
etelina
1clap[1].gif 1clap[1].gif
GABRIEL
Много ви моля да изтриете всички мои постове.Благодаря ви.
vIkToRsHeFa
QUOTE(GABRIEL @ Jun 8 2005, 09:49 PM)
[COLOR=red]Какво направихте бе хора? Ако знаете колко псувни бяха адресирани към настройките.
*

В какъв смисъл confused.gif blink.gif
Paagrio
Аз пък съм много недоволен от новия интерфейс
badme70
И аз се стреснах , че съм сбъркала форума , но новия вид ми допада повече . ЧЕСТИТО !!! wub.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(XaugyTuH @ Jun 8 2005, 10:34 PM)
*

Лично съм се заел със втори по удобен скин !!!

QUOTE(badme70 @ Jun 8 2005, 10:49 PM)
И аз се стреснах , че съм сбъркала форума , но новия вид ми допада повече . ЧЕСТИТО !!!   wub.gif
*

Радвам се!!!
Скоро ще е още по добър !!! wink.gif
**ASTERIX**
QUOTE(XaugyTuH @ Jun 8 2005, 09:34 PM)
*

И аз така.Предишния форум си ми харесваше МНОГО ПОВЕЧЕ 1crying[1].gif .
Но все пак темата е за да честитим а не да се оплакваме така че честито ( на всички които им харесва )

Edit RuF : За мнения и критики относно новия и стария форум направих тема ! ---> http://84.252.41.195/forum/index.php?showtopic=701

Edit by ASTERIX: Аз честитих какво искашconfused.gif
MOLOKO
И този вариант не е лош! Както и други отбелязоха и аз си помислих , че съм объркал форума, но после всичко си дойде на местата . Общо взето - ХАРЕСВА МИ!
( само да се дооправят някой неща )!!!!!

ПП Викторе, бях ти пратил един ПМ - така и не отговори ! Преди го правеше на секундата!!! Да не би да не си го получилconfused.gif

ggbit.info : Явно не съм иначе досега да съм ти отговорил... А иначе работя постоянно за подобрението !!! wink.gif
n0HKko
QUOTE(RuF @ Jun 8 2005, 03:45 PM)
Браво Шефе!Върха си ! Отдавна го очаквах този преход , но ето че вече е реалност.Още веднъй БРАВО!!!
*

Точно така...на мен много ми допада обновението...БРАВО
Paagrio
Абе аз взех да свиквам с новия интерфейс даже и опциите са повече....гледам че мбокств и те са на новия ИПБ.. passifier.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(XaugyTuH @ Jun 11 2005, 05:14 PM)
Абе аз взех да свиквам с новия интерфейс даже и опциите са повече....гледам че мбокств и те са на новия ИПБ..  passifier.gif
*

И аз го забелязах това... 18.gif
Иначе нашия е легален за разлика от тяхния
,а и ще го направя много по добър...(дори и сега макар и на няколко дни е доста така....)
vitca3
1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 11.gif радвам се че има хора мислещи -знащи и можещи 1clap[1].gif
**ASTERIX**
QUOTE(vitca3 @ Jun 15 2005, 04:35 PM)
1clap[1].gif  1clap[1].gif  1clap[1].gif  11.gif радвам се че има хора мислещи -знащи и можещи 1clap[1].gif
*

Ммм... Да в този форум такива хора има бих казал в изобилие.Просто винаги има кой да ти помогне.( е аз се включвам по рядко в групата на помагащите но неноже всички да сме знаещи и можещи )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.