Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Michael Muhney
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Life_is_a_Bitch
IPB Image
Е какво мислите за актьора и за героя му. На мен лично Ламб много ми харесва - просто въпреки че е отрицателен персонаж сцените между него и Вероника са винаги много забавни - се единия се опитва да надхитри другия или да му погоди някакъв номер. А и актьора не е за изхвърляне blush.gif
Loshka
Ами... Актьорът има малко поглед на психопат. 10.gif
Иначе и мен ме кефи шерифчето. С Вероника все пускат някакви лафове. Пък и в онзи епизод с родителите на Мег ми направи много добро впечатление. Явно не е чак такъв коравосърдечен негодник, какъвто се опитва да се изкара. smile.gif
James towel keeper
Да определено ми харесва ролята му - шерифът може да е малко гадничък на моменти, но като се замислим не е правил кой знае какви гадории... А и както казахте - актьора си е готин smile.gif
А сцените с Вероника са убиец! Много са забавни! 10.gif
Nasi
на мен ми е много збавен...беше много смешен в епизода с детективите от ФБР 18.gif 18.gif 18.gif

Найстина не е правил кой знае какво гадни номера. Дори веднъж помогна на Вероника.
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Nasi @ Apr 16 2006, 10:47 PM) *

Найстина не е правил кой знае какво гадни номера

Като изключим това че когато Вероника мислеше че е била изнасилена и отиде да подаде жалба той не и обърна никакво внимание и даже и се подиграваше
James towel keeper
Е да това си беше гадничко dry.gif
Но не е чак отрицателен герой... малко сприхав характер има, но без него нямаше да е много интересно happy.gif

Ето 2 фотоса:

IPB Image
IPB Image
Loshka
Хааа, вторият е много хубав, ама аз май съм пристрастна... wub.gif
OTH_fenka
голям симпатяга е. И наистина пуска лафове. Имаше един епизод в който Ламб даде покана за някво парти и Ронито прати една учителка. Беше забано. smile.gif Като актьор сyщо не е лош.
IPB Image
Eli_Baby
много е забавен с тва че Вероника винаги го затапва...ако не беше той нямаше да е така забавно wacko.gif А и се някой трябва да играе лошите wink.gif
Loshka
Ето му филмографията на Майкъл. biggrin2.gif

16.Lovers, Liars and Lunatics (2006) (post-production) .... Louis
15.Angst (2006) (post-production) .... Lake Emerson

14."Veronica Mars"
- Not Pictured (2006) TV Episode .... Sheriff Lamb
- Happy Go Lucky (2006) TV Episode .... Sheriff Lamb
- See You Next Tuesday (2006) TV Episode .... Sheriff Lamb
- Plan B (2006) TV Episode .... Sheriff Don Lamb
- The Rapes of Graff (2006) TV Episode .... Sheriff Don Lamb
(17 more)
13."Numb3rs"
... aka Num3ers (USA: promotional title)
- All's Fair (2006) TV Episode .... Lt. Joseph Karnes
12.Disconnect (2005) .... Dylan
11."Without a Trace"
- Trip Box (2003) TV Episode .... Billy Melina
10."Charmed"
- Love's a Witch (2003) TV Episode .... Seth
9."JAG"
- Meltdown (2003) TV Episode .... Major Jack McBurney
8."Boomtown"
- Possession (2002) TV Episode .... Chris Griggs
7."ER"
- Chaos Theory (2002) TV Episode .... Colin Prentice
6."The Huntress" .... Mark Farrell
- Ah, Wilderness (2001) TV Episode .... Mark Farrell
- Undercover (2001) TV Episode .... Mark Farrell
- Busted (2001) TV Episode .... Mark Farrell
- Family Therapy (2001) TV Episode .... Mark Farrell
- Generations (2001) TV Episode .... Mark Farrell
(3 more)
5.Nicolas (2001)
4.Virtual Nightmare (2000) (TV) .... Dale Hunter
3.Love 101 (2000) .... Andrew

2."Turks" (1999) TV Series .... Paul Turk
1."A Will of Their Own" (1998) (mini) TV Series .... William Steward
James towel keeper
УОУ blink.gif В доста филми е участвал човека!
Мерси много! 4.gif
OTH_fenka
QUOTE(James towel keeper @ Apr 18 2006, 09:47 AM) *

Мерси много! 4.gif

Да. Ще жзема да гледам някой филм с него. wink.gif
Devil^Rose^^
Шериф 18.gif хубаво че са Вероника и Кийт да му разрешават случеите .....
актьора ..... направи ми впечатление когато тренираше 10.gif не си спомням точния епизод .... biggrin.gif
Loshka
QUOTE(James towel keeper @ Apr 18 2006, 09:47 AM) *

Мерси много! 4.gif

Повечето са сериалчета. smile.gif Явно те са основното му поле за изява. smile.gif
Ледено_момиче
Мдам,и на мен шерифа ми направи впечатление още от самото начало biggrin2.gif .Кефи ме.И ситуациите, в които го поставят от време на време са ми мн забавни,но най-мн ме накефи момента,когато Рони и Дънкан намериха онова момиче в килера ..сещате се нали..когато ги прибра в колата,качи се да види дали наистинае вярно това,което му казаха и след това ги освободи..мн яко от негова страна беше.. biggrin2.gif smile.gif Бтв и на мен ми беше познат като актьор и също проверявах в кои др филми ли сериали е участвал.
Menna
Един от любимците ми.Внася краска в тоз криминален жанрец. biggrin2.gif Както писа Нина,невероятно компетентен и способен е. 16.gif 18.gif
Цитат(Devil^Rose^^ @ Apr 18 2006, 15:58) *
Шериф 18.gif хубаво че са Вероника и Кийт да му разрешават случеите .....

DesiTo
BREAKOUT

Date: May 18-20, 2007
Guests: Michael Muhney, Robert Knepper, Jason Dohring, Stacy Keach, Mark Sheppard

Menna
Не съм гледала целия трети сезон, но прочетох че героят бил умрял. blink.gif Вярно ли е това? 16.gif
DesiTo
Цитат(Menna @ Jun 4 2007, 21:01) *
Не съм гледала целия трети сезон, но прочетох че героят бил умрял. blink.gif Вярно ли е това? 16.gif

Да, вярно е. След това Кийт отново стана шериф.
ladysunshine
Не ми прави много впечатление. Съсредоточила съм се върху по-важните герои. Външно не ме кефи. Актьора не съм го гледала в други филми, така че не мога да дам оценка. Във Вероника Марс ми харесваше това, че сцените с него бяха забавни.
brooke_scott
да и на мен не ми прави впечатление и нито ме дразни, нито ме кефи, така че ми е безразличен може да се каже
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.