Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблеми и бъгове
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Форума е на няколко часа и е нормално още да има пропуски моля ако откриете такива сигнализирайте тук !!!

С уважение : GGBIT.INFO 1sun[1].gif

Едит : Проблема с аватарите е че трябваше да се сложат ръчно наново, молим за извинение потребителите всички аватари са възстановени !!! biggrin.gif
malkatalamia
Всичко со сега беше перфектно XboXtreme а сега с тоя skin е****е майката на всичко хубаво mad.gif mad.gif mad.gif а и няма кирилизатор

Johnnie_Walker:Пиши на кирилица!!! И не псувай wink.gif
redmadman
Ами не е много трудно да се научиш да пишеш на български
FrAgMaKeR
Кирилизатор и чат ще бъдат добавени скоро, както и нови скинове.. Ексбокса и на мен много ми харесваше, но този тип форуми са по-удобни за администриране, по-сигурни и общо взето по-добри, такаче "жертвата" е оправдана smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(malkatalamia @ Jun 8 2005, 08:20 AM)
vsi4ko do sega be6e perfectno XboXtreme a se ga s toq skin ebahte maikata na vsi4ko hubavo mad.gif  mad.gif  mad.gif a nqma kirilizator
*

Заел съм се с кирилизатора в момента !!! wink.gif
Освен това сме започнали да работим по по добър скин cool.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(malkatalamia @ Jun 8 2005, 08:20 AM)
vsi4ko do sega be6e perfectno XboXtreme a se ga s toq skin ebahte maikata na vsi4ko hubavo mad.gif  mad.gif  mad.gif a nqma kirilizator
*

Вече има !!! biggrin.gif

ПП. Ще работя в админ панела !!! biggrin.gif
FrAgMaKeR
Има проблем с картинките, не се показват в [IMG] таговете, или поне в повечето случаи не се показват..
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 8 2005, 06:03 PM)
Има проблем с картинките, не се показват в [IMG] таговете, или поне в повечето случаи не се показват..
*

Възможни причини са празните разстояния...
Но ще видя дали не мога да го настроя(ако не е настроено вече... happy.gif )
FrAgMaKeR
Залових още един бъг, ако се кликне върху ника на последният регистриран потребител дава грешка, причината е в некоректният линк, който се получава.

Още нещо това "РЕГИСТРИРАН НА:" от къде може да се направи на "Регистриран на:", така ще изглежда по естетично wink.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 8 2005, 09:40 PM)
Залових още един бъг, ако се кликне върху ника на последният регистриран потребител дава грешка, причината е в некоректният линк, който се получава.

Още нещо това "РЕГИСТРИРАН НА:" от къде може да се направи на "Регистриран  на:", така ще изглежда по естетично  wink.gif
*

Няма проблем еи сега ще пипна и други езикови настроики... biggrin.gif
Jonny
Има бъг с [quote] таговете (бая постове едитнах...)
Има проблем и с чата...
Няма го единият кирилизатор(надявам се да е временно)
Надявам се скоро да го оправите smile.gif
vIkToRsHeFa
[quote]
Има бъг с "[quote]" таговете (бая постове едитнах...)
Има проблем и с чата...
Няма го единият кирилизатор(надявам се да е временно)
Надявам се скоро да го оправите smile.gif

[/quote]

Ами някои тагове от стария форум няма начин просто ббкода... wacko.gif
Другият кирилизатор смятам да го направя както трябва(много по-добър) и ще иска малко време... rolleyes.gif
чата ще бъде сменен защото този определено не е наи доброто решение... wacko.gif

Работи се и по други проблеми !!! wink.gif
miass
Преди получавах известие за всеки отговор по мой въпрос или тема а сега не въпреки че всеки път настройвам да получавам такъв!Защо се получава така?
vIkToRsHeFa
QUOTE(miass @ Jun 17 2005, 06:38 PM)
Преди получавах известие за всеки отговор по мой въпрос или тема а сега не въпреки че всеки път настройвам да получавам такъв!Защо се получава така?
*

Опцията я настроивам в момента просто ползвахме за новия форум друг smtp server но явно не е толкова добър колкото този на ггбит(евроком wink.gif )
Ще го оправя благодаря за забележката !!! 8.gif

Поздрави !!!
Snow
Мисля че това е бъг в ipb-то защото го има и в ggbit.net.
Общо взето е свързано с обновяването на (не)прочетените теми.

Ако видя че в дадена категория има нещо, отивам прочитам темата. Ако не се върна в категорията и после в главната страниця, а направо отида в главната страница - то все още е отбелязана като непрочетена.

Ако не съм бил ясен, ще побвам пак. passifier.gif
Paagrio
QUOTE(Snow @ Jun 17 2005, 09:08 PM)
Ако видя че в дадена категория има нещо, отивам прочитам темата. Ако не се върна в категорията и после в главната страниця, а направо отида в главната страница - то все още е отбелязана като непрочетена

И аз абелязах същото.Много ме дразни.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Snow @ Jun 17 2005, 09:08 PM)
Мисля че това е бъг в ipb-то защото го има и в ggbit.net.
Общо взето е свързано с обновяването на (не)прочетените теми.

Ако видя че в дадена категория има нещо, отивам прочитам темата. Ако не се върна в категорията и после в главната страниця, а направо отида в главната страница - то все още е отбелязана като непрочетена.

Ако не съм бил ясен, ще побвам пак. passifier.gif
*

Хахах прав си това си е от самото ипб... wink.gif
Всички ипб са на този принцип затова по горе казах как да се прави... wink.gif
А иначе това не са "теми" а "форуми" в категории... 15.gif

Поздрави !!!
vitca3
значи от локалния ми дава че такава страница няма ,акогато влезя в форума през гугала ипрез вход -не ме запомня и за всичко трява да се логвам наново
FrAgMaKeR
От скоро се появи отново проблема със "421: Too many connections for this IP adress", в теми, в които има постове с повечко снимки..
Paagrio
Проблеми и бъгове, Ако имате проблеми моля постнете тук !!!

Аватара ми изчезна 5.gif 5.gif passifier.gif

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Сложих нов временно..... laugh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.