Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: “Everyday is a Sunday Evening”
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
Menna
Wednesday, April 19
One Tree Hill (8:00 - 9:00 pm ET)
"“Everyday is a Sunday Evening” " ((TV-14, D, L) (HDTV))

PEYTON FINALLY OWNS UP TO HER TRUE FEELINGS — It’s the weekend of the Coastal Classic, and with Lucas (Chad Michael Murray) sidelined, Nathan (James Lafferty) has to step up on the court against an old rival (guest star Joshua Snyder) who shows an interest in Haley (Bethany Joy Lenz). Brooke (Sophia Bush) and Mouth (Lee Norris) plot revenge against Rachel (Danneel Harris) while Dan (Paul Johansson) goes head to head with Nathan’s Uncle Cooper (guest star Michael Trucco). Also, Peyton (Hilarie Burton) makes a life-altering decision. Barbara Alyn Woods, Barry Corbin and Moira Kelly also star. Billy Dickson directed the episode written by Mark Schwahn.

Промо
Devil^Rose^^
Пейтън каза " You wonna get merry ? " доколкото чух ohmy.gif 3.gif Предстой най- интересното happy.gif
striikar
не Пейтън и Джейк няма да се оженят според мен dry.gif
мен ми е интересно дали Лукас ще се върне в отбора до края на сезона или ще трябва да чакаме 4ти сезон unsure.gif
между другото като гледам Дан и Куп май ше се млатят wink.gif
striikar
те в 20 епизод ще се женят Нейтън и Хейли нали?
чудно ми е кой ша са кумове ? (Аз си мисля Лукас или Бели)
^Disaster^
пффф...това промо просто дали не те кара да тръпнеш в очакване на новата серия.... worthy.gif worthy.gif worthy.gif
striikar
QUOTE(^Disaster^ @ Apr 13 2006, 07:47 PM) *

пффф...това промо просто дали не те кара да тръпнеш в очакване на новата серия.... worthy.gif worthy.gif worthy.gif

да...или те са подбрали просто най-интересните кадри от серията или найстина серията ще е супер жестока wink.gif
според вас дали Пейтън и Джейк ще се оженят(не говоря специално за следващата серия а като цял)?
щото в промото той май и предлага ,а иначе на фона на думите на Дан че ще изгори къщата ,тая сцена където Нейтън се потапя във ваната изглежда като самоубийство huh.gif
slipped^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 13 2006, 12:09 PM) *

Пейтън каза " You wonna get merry ? " доколкото чух ohmy.gif 3.gif Предстой най- интересното happy.gif

не го ли казва на Джейк
или на мен така ми се стори unsure.gif
а Нейт се дави ... blink.gif

ще бъде наистина интересна серия

"It all comes down to 3 unbeliveable episodes"
е значи краят е близо ... ;/
Jordan
Мда, пичове, за съжаление края на сезона на всички сериали идва, обикновено свършват май месец, така че тва е положението.
Иначе от промото не разбрах кой знае колко- беше супер объркано, пък и като ги знам как ги правят тея промота то ще се окаже, че е сглобено от 3те епизода, които остават до края на сезона... blush.gif Иначе за Джейк и Пейт се съмнявам да се оженят...много ми е скоро за тяхна сватба някак... dry.gif
fire_misha
По-объркано промо май не са пускали.То е ясно че Дан и Куп ще се карат.Още от катастрофата на Нейтън си имаха проблеми.Много ми е интересно какво става с Нейтън.Защо е в тази вана huh.gif Пък и какво гори.Да не би Дан наистина да е запалил нещо.За Пейтън и Джейк не ми се вярва да се женят но дано се съберат.Обожавам ги biggrin.gif Проблемите между Рейчил и Брук май се задълбочават и това с маркъча беше наистина смешно
striikar
сезона май отново ще свърши със някакъв атентат доколкото разбрах което ми подсказва че ще чакаме до есента (леле колко много време sad.gif а хем не искам и лятото да минава бързо sad.gif ) за нов сезон
а Нейтън според мен не се дави просто така са сглобили промото за да създадат такава илюзия

Мда, пичове, за съжаление края на сезона на всички сериали идва, обикновено свършват май месец, така че тва е положението.

да за съжаление и 3те сериала ,които гледам им наближава краят на сезоните - OTH,Lost,O.C.(малко вече ми е тъп ама съм длъжен да го догледам)от 22-23 епизода ,те вече имат 19 sad.gif
поне се надявам всички да свършат добре smile.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(fire_misha @ Apr 13 2006, 08:31 PM) *

По-объркано промо май не са пускали.

Хахахахах тооо4но - и аз си мисля 4е не са ...хммм Нейт "потъва" във вана - леле 4е странно blink.gif blink.gif ....но няма да си правя някакви глобални заклиу4ения ,за6тото си знам 4е накрая 6те се окаже съвсем не така както съм го мислила ....колкото до Пейтън и Джейк -- ооо не със сигурност (ил айде не съвсем сигурно ) мисля си 4е няма да се оженят - едва ли ...твърде им е рано пък и ..мм деда знам това си е "патент" на Нейли да си се женят в гимназията inlove.gif ...и не мисля 4е 6те позволят на някои да им вземат титлата "СладкИ ,ВлюбенИ ,Отка4алкИ" - която им присъдих току 6то 18.gif 18.gif ...мм друугоо rolleyes.gif ...ооо да Рей4ъл се събли4а пред Лукас blink.gif blink.gif ...поооолека полека - пак някой сънува 18.gif 18.gif ...

....Ммм о4ертава се интересен епизод в стил ОТХ biggrin2.gif
striikar
а бе тази серия беше нещо като връщане в реалността след предишното весело епизодче ,бе сега вече е почти сигурно че ще има 4ти сезон и там всичко ще се нареди wink.gif
Devil^Rose^^
A това за Рейчъл дето се съблича не мисля че е пред Лукас, 99% съм сигорна че този поглед е от началото на сезона и пред него беше Брук, когато го съблазняваше и той й каза " Game on Brooke Davis"
A за пожара незнам по скоро да са го взели от пожара в който Дани замалко не умря.
И Нейтън да тръгне да се самоубива ..да бе да ... не е чак толкова слаб психически
Пейт и Джейк .... ами ако Джейк наистина й предлага .... а той какво очаква изведнъж се появява и само да каже и готово huh.gif По скоро да са имали нещо друго предвид ....
striikar
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 13 2006, 10:15 PM) *

A това за Рейчъл дето се съблича не мисля че е пред Лукас, 99% съм сигорна че този поглед е от началото на сезона и пред него беше Брук, когато го съблазняваше и той й каза " Game on Brooke Davis"
A за пожара незнам по скоро да са го взели от пожара в който Дани замалко не умря.
И Нейтън да тръгне да се самоубива ..да бе да ... не е чак толкова слаб психически
Пейт и Джейк .... ами ако Джейк наистина й предлага .... а той какво очаква изведнъж се появява и само да каже и готово huh.gif По скоро да са имали нещо друго предвид ....

съгласен съм с тебе ... просто няма начин така изведнъж да й предложи wink.gif
Jordan
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Apr 13 2006, 09:37 PM) *

"СладкИ ,ВлюбенИ ,Отка4алкИ"[/b] - която им присъдих току 6то

това беше супер сладко blush.gif
Devil^Rose^^
И още нещо ...заплахите на Дан едва ли са към Нейтън, а по скоро към чиченцето и накрая нали дават някаква кола, може би той е вътре и си фаща пътя biggrin2.gif
rusi4kata^
Много ме съмнява Пейтън и Джейк да се оженят...няма начин просто...Джейк ей така се появява от нищото и БАМММ женят се...шансаааа 10.gif Не съм очаквала да го кажа(все пак съм Лейтън-фенче и винаги ще си остана),но искам тия двамката да се съберът 16.gif То вече е сигурно,че с Люк нещата няма да се получат,пък тоя Пийт нещо хич не ми се нрави dry.gif Така че супер много ще се радвам ако най-накрая Пейт е щастлива и е с някого,който я обича истински...дори в случая това да е Джейк wink.gif
girl_from_hell
абе не им ли е рано на всичко какво 12 клас са се заженили...и пейтан и джейк...нямам думи sad.gif
като лейтан фенче се отказвам много ме разочароваха този път...
а това за лукас просто са събрали някви моменти въопще няма да е така точно сега с брукас си е и да си натиска онази абе само глупости ни пускат в тези промота... mad.gif
Spasy
Това, което гори очевидно, че е къщата на Дан .. Той сам казва "Това е моята къща и ще я изгоря"
Нейтън сигурно пак е потънал в размисли във ваната, но са го сложили това, да прави впечатление, че се дави wink.gif
Явно сигурно Дан и Нейтън ще се карат и Куп ще се застъпи за Нейтън и от там ще дойде спора..
Нали в промото на миналия епизод показаха, че Брук гуши Лукас на игрището.. но защо ми се губеше този момент в епизода?? Дали в този епизод тя и Пейтън ще разберат ? smile.gif
Объркано е много наистина smile.gif но.. сега само ще си навиваме косите от нерви smile.gif
valenceto
Чакам с нетърпение...Промото е мн обещаващо...А що се отнася какво ще стане-ще изчакаме и ще видим.
striikar
материалът ,който е включен в промото може да не е само от 20ти епизод ! Все пак в началото казват "какво идва в 3те невероятни епизода" или нещо такова ,не го чух много добре
та искам да кажа че както в промото на 19 еп имаше сцени които не се случиха във епизода така може да е и сега happy.gif но едно е сигурно - 3те епизода до края ще са страхотни
_HriS_TinA_
QUOTE(rusi4kata^ @ Apr 14 2006, 12:34 AM) *

.... То вече е сигурно,че с Люк нещата няма да се получат ...

Ееее тва пък бе6е много мра4но happy.gif ... леле само аз ли о6те вярвам в тях blink.gif ...Сценаристите си знаят работата ,може би то4но тва целят и когато вси4ки най-малко о4акване 6те си се съберът 10.gif

...P.S.-Лейтъни стегнете сее 18.gif 18.gif
Spasy
ООО... тази целувка в библиотеката няма да остане просто като детайл от серияла... и все пак си мисля, че Лейтън ще се появят smile.gif Убедена съм smile.gif
Сезон 4 ще има 1000000% smile.gif
Pepper
Уф, дано не се заженят Джейк и Пейтън, че тоз Джейк ми е толкова бозав... А и така и не се разбра точно какво стана с Пийт- нали уж Пейтън отиваше при него и изведнъж цъфна тоя бастун...
Иначе сватбата на Нейли може би ще е в 22 епизод - направо черешката wub.gif
ludoto_tedi
е аз не бях давала мение за епизодите отдавна.мисля да си кажа и аз манието.
епизода започва с разголената Рейчъл biggrin.gif а следващата сцена ан Лукас е от един от 1-вите епизоди,където Брък искаше да му опкаже дрхите на магазина където работеше.този поглед на Лукас не се забравя.
Пейтън и Джейк се разхождат.Хейли скача в обятията на Нейтън-нищо ново tongue.gif
Брук пръска Рейчъл и после и се кара явно е разбрала за вуйчото на Нейтън в къщата на Рейчъл и колко гадно е постъпила с Устата.ако питате мен в началото Рейчъл се съблича и после се целува с Устата!!!!
Пейтън отваря на Джейк.след това започват да се целуват(съмнява ме да са правили нещо повече,но още по силно се надявам да не се е случило нещо)
Дан блъска Нейтън и замахва към Куп.Явно Деб ,брат й и сина й са решили да направят малко посещение при добрия чичко Дан ,но може би не са очаквали чак такава реакция от негова страна.....Чак да си запали цялата къща wow....по-полека smile.gif.А кадрите са от горячия автосалон.
а това с Нейт е за заблуда на противника хигихиихихих
valenceto
Уау мн интересно мнение даже супер smile.gif Вече още повече искам да го гледам smile.gif
ludoto_tedi
оффче:valenceto моето мноние по въпроса ли ти хареса?
valenceto
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 14 2006, 07:54 PM) *

оффче:valenceto моето мноние по въпроса ли ти хареса?

Да sorry,че не дадох цитат smile.gif
BoOTy
добре а я си представете че джейк просто й съобщава че ще се жениconfused.gif 2thin[1].gif
Jordan
QUOTE(BoOTy @ Apr 16 2006, 11:25 AM) *

добре а я си представете че джейк просто й съобщава че ще се жениconfused.gif 2thin[1].gif

dry.gif даааааааа беееее, струва ми се напълно невъзможно mad.gif
Loshka
Доста странно... huh.gif След 10-тото преглеждане на началото се успокоих, че не Лукас целува Рейчъл. Струва ми се, че е Куп. А тоя Дан почва все по-прогресивно да се пречупва под тежестта на съвестта си. 10.gif Нещо взеха да му избиват балансите и най-вероятно сам ще се издаде.
striikar
QUOTE(Loshka @ Apr 16 2006, 12:24 PM) *

Доста странно... huh.gif След 10-тото преглеждане на началото се успокоих, че не Лукас целува Рейчъл. Струва ми се, че е Куп. А тоя Дан почва все по-прогресивно да се пречупва под тежестта на съвестта си. 10.gif Нещо взеха да му избиват балансите и най-вероятно сам ще се издаде.

и аз така мисля ! нещо взе много да се изпуска ! аз лично мисля че в края на този сезон или началото на седващия ще му се случи случка (ще умре или ще иде в затвора нещо от сорта smile.gif )
ugly_girl
А някой може ли да ми каже кога ще излезе 20ти епизод че по два пъти на ден гледам... blush.gif
Menna
Четвъртък !!! smile.gif

Явно трябва да се направи специална тема за това кога излиза нов епизод,щом през ден започна да се пита едно и също!И най-интересното е,че влизайки в тази тема никой не забелязва първия пост най-отгоре,в който е написана датата на излъчване!!!Да не говорим,че има тема,в която са обсъждани датите:
http://ggbit.portal.be/forum/index.php?showtopic=2209&st=280
Не искам да съм лоша,но е хубаво човек да гледа преди да пише!!!Както казваше Jordan-чо "Life will be easier"!!

Edit-Забравих да дам коментар за епизода.Доста кадри са смесили и за пореден път няма да има нищо общо с промото.
В интерес на истината това,че Джейк може да казва,че ще се жени за някоя друга ми се струва възможно.
Qskata
Интересно ще ми е да видя какво става когато лукас казва на брук за болеста на сърцето си !?
amlm
Аз мисля, че Джейк ще се жени, ама за Ники щото сигурно тя няма да му даде малката ако не се ожени за нея.Тва също е вариант.
Eli_Baby
QUOTE(amlm @ Apr 17 2006, 06:59 PM) *

Аз мисля, че Джейк ще се жени, ама за Ники щото сигурно тя няма да му даде малката ако не се ожени за нея.Тва също е вариант.

Ооо тва ми се струва супер невъзможно и някак преувеличено wink.gif А иначе едва ли Брук ще реагира кой знае колко пресилено за болестта на Лукас,верно че много го обича ма щом майка му го прие толкова добре значи Брук едва ли ще пеави голяма драма...
^Mim0zKa^
Пак интересно промо....ама аз си мисля 4е тея не6та над които са акцентирали в промото...пак няма да са най важните...мисля 4е най главното 6те се варти около болестта на Лукас....6те разберат Брук,Пейтън..и другите..и 6те баде тъжно sad.gifНезнам от кой епиздо е това дето на игри6тето Брукас се прегра6тат....но маи не е в 20..!За Джей и Пейт..незнам но и аз си мисля 4е им е рани4ко той едва сега се вра6та...ама ако земат да се оженят....малко нереално ми са струва ама ко пак най добре вси4ки да са заженят и в последния епизод една об6та ГОЛЯМА сватба smile.gifХахаха....варха на сладоледа smile.gifА тая змии4ка Рей4ъл незнам кой целува ама не е Лукас определено...хм..така пак много предположение но 4акането му е майката 6те разберем в 4етвартак smile.gif
ludoto_tedi
http://www.imdb.com/gallery/hh/1483436/HH/...nyder,%20Joshua

това е актиора който ще играе обожателя на Хейли (Damien) в 20-ти епизод!
BoOTy
ОООО мн мн мн сладък ее wub.gif
rainbow`eyes
ОООО мн мн мн сладък ее

Ами Хейли все се урежда... Нейтън, Крис и той беше сладък, а сега и този.... biggrin.gif
Loshka
Хубав е, ама защо не фигурира във филмографията му участието в OTH?
solenka
Хубав, хубав, но Джеймс е по - хубав! wink.gif
Nasi
Ето го и новото промо....този път с Джейк и Пейтън:
пак нищо не става ясно:

RUCingular Clip

Тоя Деймиън
ще яде бой от хейли 18.gif 18.gif 18.gif

Това е от снимачната площадка:
Yeah it's true Scooby. Damien kncoks Nathan to the ground. Haley yells that he did that on purpose and shoves him a little bit and he shoves her back kinda hard causing Nathan to lose it During filming the actor who plays Damien shoved Joy too hard and sent her entire a wall. James got al protective running over to Joy making sure she was alright and then went up to the guys and was like , "Dude take it easy, you can't shove her like that. She's tiny."

А иначе сцената, която беше излезнала преди много време..в която Нейтън ревнува...няма да я пуснат.
^Mim0zKa^
Ммм да обожателя на Хейли е слади4ак smile.gifАааа на това промо Джейк е много хубав бе....голям сладур бе6е smile.gifСтрува ми се интересно... smile.gifСпоко сладури малко остана о6те wink.gif
ludoto_tedi
moже ли някой да даде линк да си го изтегля щото не мога да го гледам онлайн!
PiToMeN
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 19 2006, 12:00 AM) *

moже ли някой да даде линк да си го изтегля щото не мога да го гледам онлайн!

Заповядай @BoL.BG
Elira
да ви кажа честно направо не знам защо се оплаквате от развитието на нещата... та Джейк е станал направо страхотен.. Наистина секси.. wub.gif сладък... нямам думи.. мисля че са много сладка двойка с Пейтън и направо им стискам палци всичко да е О'К с времето biggrin.gif . Пък изглежда и за всички нещата ще почнат да се нареждат постепенно.. go_team.gif
Life_is_a_Bitch
епизода като цяло беше готин. Хейли и Нейтън бяха както винаги много сладки. Много ме изкефи когато Дан заплаши Деймън да не се доближава до Хейли, а и когато Хейли и Деймън започнаха да се бият.
А за Купър просто нямам думи - голям сладур е. с право Брук реагира така като го видя
fire_misha
Епи зода беше страхотен.Наистина много ми хареса.Мача беше невероятен.Нейтън как вкара последния кош без дори да гледа worthy.gif Вярно, Лукас го нямаше но Нейтън доста добре си изигра ролята на философ в този епизод, ако мога така да се изразяsmile.gifВпечатление ми направи и държанието на Дан.Май наистина се променя.Много ми хареса когато защити Хейли.Наистина му беше време да се осъзнае...и когато каза на Нейтън че го обича...май наистина беше искрен.Дано се оправи, но все пак каквото и да прави смъртта на Кийт винаги ще му тежи на съвестта.А за Пейтън и Джейк какво да кажа.Обожавам ги.Винаги са ми били любимата двойка.И накрая Пейтън с това "Искаш ли да се оженим?" направо ме уби.Май наистина ще се оженят.А малката като й каза "Мамо".Ох абе сладури.Само да не се окаже че двойката която умира в катастрофата са именно те... shocking.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.