Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: “Everyday is a Sunday Evening”
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
~Bruk~
На мен епизода също като цяло ми хареса smile.gif Ох, Брук направо така ме радва 10.gif rolleyes.gif 18.gif С този маркуч 18.gif беше много забавна...Аз сии мислих,че Рейчъл ще се промени след разговора с Устата ама май си останах в заблуда wacko.gif А за Пейтън и Джейк- мисля,че тя накрая казва: Искаш ли да се ожениш ohmy.gif Не му предлага май точно huh.gif Ама Джени според мен е голям бонбон 10.gif А Нейт и Хейли rolleyes.gif rolleyes.gif големи сладурковци както винаги..Много ми бяха забавни Хейли като каза: оо я си сложи риза,че си прекалено секси(или нещо такова) 18.gif
James towel keeper
Епизода беше страхотен!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
За Рейчъл незнам ама Дан нещо май се е чалнал - защити Хейли и каза на Нейтън, че се гордее с него! ohmy.gif 18.gif Току виж станал добър накрая!
Брук беше страхотна, много ме радваше, и Купър като разбра за Рейчъл....
За Нейтън и Хейли няма какво да кажа - вкараха малко любов в сериала wub.gif
И този новия - баскетболиста дет си харесва Хейли направи епизода малко-по интригуващ...
О Господи, още малко до края!!!!

Само едно нещо не ми хареса - Лукас го нямаше въобще sad.gif
Spasy
Ееее поне да го бяха дали в публиката ебати smile.gif

Иначе епизодчето е просто невероятно.. интриги.. любов.. плач.. wink.gif Супер беше..
А Дани се пречупи.. време беше.. какво изражение само направи Нейтън като му каза, че го обича smile.gif
Просто перфектно.. а края.. е зашеметяващ smile.gif .. ноо.. сватба няма да има 100% sad.gif
^Mim0zKa^
Ееей такмо изгледках епизод4ето smile.gif
Мале..много ми хареса smile.gifЗна4и подред...Джейк е станал супер сладак и е много як...сега като бяха заедно с Пейт се се6там колко сладки бяха преди..и сега отново ..и направо много ми изпалниха ду6и4ката в този епизод smile.gifГолеми сладур4ета данооо да си останат заедноо.. smile.gifИ Джени такава сладка е станала...бонбон4е { }Това което каза Пейт накрая малко ме 6а6на ама...споко..хаха wink.gifБрук,Брук,Брук,Брук.......за пореден пат се убеждавам 4е тва моми4е е уникално наистина няма 2 като нея....адски забавна и супер сладка и много ме радва направо...какви физиономийки правии...хаха и като видя Купър..хах smile.gifАма той, тоя Куп...и аз да го видя така 6те реагирам..той е адския пи4 тоя е..бахти якия 4и4о... shocking.gif искам и аз такъв..напрао е адския 3.gif Много кофти за Маут...И СЛЕД ТОЯ РАЗГОВОР С рЕЙ4ЪЛ НАКРАЯ викам не6то 6те се размекне тая змийка ама..не брат4е гледай я кво напрай накрая..ужасТ sad.gifА ма4а са6то бе6е супер як и надъхва6т..много ме изкефи...Нейтън много добре игра и накрая как го вкара ко6а...пи4а smile.gifИ Хейлито много бойна била бе..кво става тука..хаха как му са нахварли на Деймън4о smile.gifА Дан...май не6ту му при6траква...в главата ама да не се радваме 4е и предния пат така си мислехме ,пак той зе 4е гръмна брат си.. sad.gifНай гадно ми бе6е 4е Лукас го няма6е и затова много се зарадвах като Нейт му обле4е фланелката.. "3" wink.gif Супер епизод4е бе6е...еми това е от мен smile.gif 4.gif
lp^girl
Тоя епизод беше супер, Най ме изкефи как Дан оня смотаняк Деймън и му каза да не пипа Хейли иначе ще му провали кариерата.
slipped^
Страхотен епизод! biggrin2.gif
Много се изкефих на Пейтън и Джейк , големи сладурковци wub.gif И как Джени и каза "мама" хихи суперрр (((:
А Хейлс много яко го фрасна оня 4.gif ахахах
Това , което каза Дан ... беше яко , никога не бих очаквала такова нещо от него (;
Жалко наистина , че не дадоха поне за мъъъничко Люк , но ... съдба :/
Както и да е , епизода беше жесток и нямам търпение за следващия (:
Pepper
Аз пък като заклет Лейтън фен само ще подшмръкна тихо.

Много беше як мача като цяло и естествено финалния кош, при който на фразата "You've got nothing" Нейтън само подигравателно се засмя все едно,че оборва твърдението. Беше cute!

Дан е влязъл в криза на възрастта.Сега само изглежда готин- след епизод-два пак ще размаха патлака 15.gif

А Лукас наистина липсваше, но с него епизода нямаше как да е оптимистичен.Само дето не разбрах казал ли е на Брук или не?!?!
Като цало много сладък епизод,мдам..
P.S. Този чичо на Нейтън е с-т-р-а-х-о-т-е-н! 1.gif
_HriS_TinA_
10.gif ЕпИзОдЪт Си Бе6е СуПеР НаПрАвО 10.gif

Хмммм...само отсъствието на Лукас не натъжи happy.gif happy.gif , малко ми е странно Нейтън да споделя тези готини мисли...въпреки 4е и на него му отива 10.gif ...

ООоо стра6но ме израдваха тези намигания , повдигане на веждата и всякакви такива 4упки на Хейли към Нейтън ....леле направо полудях от смях и умиление ....СтРаШнИ сА!!!!!

Кууупър,Кууупър ...сладък и с много слаб ангел 5angel[1].gif ,мислих 4е накрая 6те6е да отреже Рей4ъЛ ..оба4е ето 4е си я харесва ..но като цяло въпреки 4е и двамата са стра6но готини и ги обожавам..Маут си заслужава да е с нея ..отна4алото изоб6то не ги харесвах като комбинация но сега си мисля 4е 6те е страхотно ... rolleyes.gif

Пейтън и Джейк ...6те кажа само: НЕЕЕЕЕ ....Въпреки 4е Джейк се е разхубавил ,никой не може да замени Лукас biggrin2.gif ...той си е Тhe ONE 10.gif

Мммм тва 4е Дан се разрева бе6е интересно blink.gif ... след толкова тормоз и мръсотии малко тъга и от4еяние няма да му са изли6ни happy.gif ....

...Искам о6те ОТХ ...не е 4естно dry.gif само един епизод 18.gif 18.gif
mirka
Епизодът наистина беше хубав-дори и без Лукас 10.gif.Пейтън и Джек- wub.gif .Мисля,че това Пейтън просто му предлага,че след време може да се оженятsmile.gif.Нейтън много ми се издигна в очите в този епизод 4.gif А чичото е суперрр сладък blush.gif
Nasi
Най-после и аз изгледах серията!!!!!!!!!!! СТРАХОТНА КАКТО ВИНАГИ!!!!!!!!!!!

Най-после повече баскетбол...от колко време го чакам...последните две серии бяха супер с баскетбола.

Дан...стана ми жал за него...този епизод показаха, че има сърце...радвам се, че защити Хейли. Да не повярва човек.
Нейтън и Хейли какво да кажа за тях-невероятни са!!!!!

Рейчъл си е Рейчъл!!!
Брук както винаги страхотна!!!!

Джейтън - и Джени...аз си ги харесвам и песента на Джейк беше много хубава. Жалко че BG няма да остане в шоуто...ама кой знае може да си промени мнението, ако има 4 ти сезон.

Лукас...гадно е без него, ама по екипа му направи присъствие и донесе късмет!!!
SuxLose?
за пореден път разбирам защо за мен този сериал разбива на пух и прах всички други .... след този 20ти епизод..
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(fire_misha @ Apr 20 2006, 09:37 AM) *

Епи зода беше страхотен.Наистина много ми хареса.Мача беше невероятен.Нейтън как вкара последния кош без дори да гледа worthy.gif Вярно, Лукас го нямаше но Нейтън доста добре си изигра ролята на философ в този епизод, ако мога така да се изразяsmile.gifВпечатление ми направи и държанието на Дан.Май наистина се променя.Много ми хареса когато защити Хейли.Наистина му беше време да се осъзнае...и когато каза на Нейтън че го обича...май наистина беше искрен.Дано се оправи, но все пак каквото и да прави смъртта на Кийт винаги ще му тежи на съвестта.А за Пейтън и Джейк какво да кажа.Обожавам ги.Винаги са ми били любимата двойка.И накрая Пейтън с това "Искаш ли да се оженим?" направо ме уби.Май наистина ще се оженят.А малката като й каза "Мамо".Ох абе сладури.Само да не се окаже че двойката която умира в катастрофата са именно те... shocking.gif

Какво катастрофа каква смърт?!!!Иначе понеже бързам само ще кажа епизода беше върха!Всички до тук са казали това което и аз искам да кажа тъй че няма да се повтарям!само Лукас ми липсваше!чао сладури след 4 дена съм тука!
sydney
беше страхотен епизод,само дето Лукас ми липсваше много unsure.gif unsure.gif
Devil^Rose^^
Ще прескоча изброяването на всички хубави моменти и ще кажа че епизода беше много добър happy.gif
И незнам какво толкова сте се затъжили за Лукас, един епизод без него rolleyes.gif и мога да кажа че беше и по-добре без него, обърнаха малко повече внимание на Нейт ...
Обаче беше странно малко отсъствието му от мача, напомни ми за началото когато Люк още не се беше присъдинил към отбора и даже Хейли като мажоретка... направи едно движение- като си вдигаше ръката и махаше беше точно като Пейтън...
Jordan
Ох, ще бъда кратък...
Гледах епизода най-сетне и ми хареса страшно много. Наистина много неочаквани неща се случиха, далеч надминаха всичките ни очаквания.
1во) GO RAVENS! 4.gif Страшно се накефих на мача на Ravens rolleyes.gif
2ро)Нейли бяха сладури и половина както винаги, то това не е нищо ново
3то)Супер много се радвам, че Деб се завърна wub.gif
4то)Хареса ми как Рейчъл се прецака happy.gif Много ме накефи момента, когато Брук я опръска с маркуча и едва не се хванаха за гушите rolleyes.gif
5то)КАК МОЖАХА ДА ИЗПУСНАТ ЛУКАС В ЕПИЗОДА!!!НЕПРОСТИМО!!! 14.gif
6то)Джейтън бяха сладури но това разби мечтите и надеждите ми от вчера за Лейтън sad.gif sad.gif sad.gif
7мо)Тоя идиот дето се натискаше на Хейли беше баси шушляка 18.gif
8мо)"Do you wanna get married?"Това пък ми дойде като гръм от ясно небе....просто след всичко до тук вече нямам амсолютно никаква представа какво с кого ще стане.... wacko.gif Разбиха ми представите отвсякъде... huh.gif
9то) Пейтън беше супер красива wub.gif wub.gif wub.gif както винаги... wub.gifНейтън също се беше разхубавил....с по-дълга коса е по-добре rolleyes.gif
10то)Какво по дяволите става с Дан? Мислите ли, че започва да осъзнава грешките си? Има ли нотка на чувство за промяна? Размекна ли се коравия, безпощаден Дан?! съжалява ли за това, което е направил на семейството си, и в частност на Нейтън?! wacko.gif
RoXXy_
QUOTE(SuxLose? @ Apr 21 2006, 07:06 AM) *

за пореден път разбирам защо за мен този сериал разбива на пух и прах всички други .... след този 20ти епизод..

worthy.gif
и аз точно това си викам...
епизода беше страхотен...много много много ми хареса biggrin2.gif простпо ОТН ...3ти сезон по нищо не отстъпва на предишните....

П.П.манията ми за ОТН се заслили още повече... wub.gif
april^^
Много добра серийка 4.gif ,макар че не мога да кажа,че я слагам сред най-наи-добрите dry.gif Беше супер свежа наистина biggrin.gif Нейтън просто тотално ме размаза,така му се радваххх 3.gif Краят ми дойде малко странен blink.gif ама нали за това е 21-ви,ще очакваме изненади wink.gif
DFP
Такам... първо здравейте на всички за първи път пиша в форума на oth . Отдавна се кефя на сериала и реших и аз да почна да поствам коментарите си smile.gif .

Епизода беше меко казано страхотен особено Нейтън беше просто невероятен . Ако трябва да съм искрен това е първата серия която ме изкефи на максимум как почна с на Нейтън думите 4.gif
Относно останалата част от епизода много се изненадах как Дан накрая говори с Нейтън направо може да го помисли човек за свестен баща. blink.gif .
Леле тъкмо изгледах серията и вече нямам грам търпение да дочакам следващата. biggrin.gif
Just_do_it
Аз имам серията на 20-ти епизод,но нямам субтитри към филма.Вече наистина нямам търпение да я гледам,разгледах доста сайтове за субтитри и никъде няма.Не мога да ползвам и услугите на subs.unacs.com-прави ми проблеми.Истински се надявам някой от вас да ми съдейства,защото виждам,че доста си помагате.

П.П.Разгледах много от темите тук и никъде не видях линк към субтитри към 20-ти епизод и затова реших да се регистрирам и да помоля тук.
А!И да кажа,4е чрез торенти не мога да свалям...
girl_from_hell
еми за субтитри е още рано, като излязат ще ти помогнем да ги изтеглишsmile.gif
Fruity
някои може ли да ми даде субтитри за 20 епизод ?
Fruity
не бях прочела по нагоре .. сорру blush.gif
Menna
Серията беше страхотна!!! 4.gif
Въпреки,че "the main character" ми липсваше,но както някой по-горе писа,трябваше да се обърне повечко внимание и на Нейт. 3.gif

Големия брат,определено има какво да научи от малкия. biggrin2.gif
IPB Image

IPB Image

Дан каза на Нейт "Обичам те"? blink.gif Това беше нещо,което 3 сезона очаквах да каже.
Трябва по-често да му дават да стреля по хора,току виж открил и благотворителен дом. 16.gif 18.gif
Mr. Winchester
Серията беше интересна откога 4акам малко баскетбол
fen_potter
Хора има ли някаква възможност да ми кажете коя е песента която джейк пяя?Дали наистина той я е пял както Хейили и Крис си пяха и ситински песни(Bethany-Halo,Kris-missing you,when it comes, и общата)или е песен която рпсто показват че уж я пее Джейк.Ако някой даде Линк да знае че ще сам му много благодарен! smile.gif))
lydia
Цитат(fen_potter @ Jun 4 2008, 21:20) *
Хора има ли някаква възможност да ми кажете коя е песента която джейк пяя?Дали наистина той я е пял както Хейили и Крис си пяха и ситински песни(Bethany-Halo,Kris-missing you,when it comes, и общата)или е песен която рпсто показват че уж я пее Джейк.Ако някой даде Линк да знае че ще сам му много благодарен! smile.gif))

Песента се казва "Someday" - Bryan Greenberg. ще потърся линк, но не сам много сигурна дали ще намеря wink.gif
nelito_91
Цитат(lydia @ Jun 7 2008, 18:30) *
Цитат(fen_potter @ Jun 4 2008, 21:20) *

Песента се казва "Someday" - Bryan Greenberg. ще потърся линк, но не сам много сигурна дали ще намеря wink.gif

Това са песните от този епизод: http://www.box.net/shared/myj2b3v9q9#1:5839944
Мисля, че втората е тази, която търсиш wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.