Ееей такмо изгледках епизод4ето

Мале..много ми хареса

Зна4и подред...Джейк е станал супер сладак и е много як...сега като бяха заедно с Пейт се се6там колко сладки бяха преди..и сега отново ..и направо много ми изпалниха ду6и4ката в този епизод

Големи сладур4ета данооо да си останат заедноо..

И Джени такава сладка е станала...бонбон4е { }Това което каза Пейт накрая малко ме 6а6на ама...споко..хаха

Брук,Брук,Брук,Брук.......за пореден пат се убеждавам 4е тва моми4е е уникално наистина няма 2 като нея....адски забавна и супер сладка и много ме радва направо...какви физиономийки правии...хаха и като видя Купър..хах

Ама той, тоя Куп...и аз да го видя така 6те реагирам..той е адския пи4 тоя е..бахти якия 4и4о...

искам и аз такъв..напрао е адския

Много кофти за Маут...И СЛЕД ТОЯ РАЗГОВОР С рЕЙ4ЪЛ НАКРАЯ викам не6то 6те се размекне тая змийка ама..не брат4е гледай я кво напрай накрая..ужасТ

А ма4а са6то бе6е супер як и надъхва6т..много ме изкефи...Нейтън много добре игра и накрая как го вкара ко6а...пи4а

И Хейлито много бойна била бе..кво става тука..хаха как му са нахварли на Деймън4о

А Дан...май не6ту му при6траква...в главата ама да не се радваме 4е и предния пат така си мислехме ,пак той зе 4е гръмна брат си..

Най гадно ми бе6е 4е Лукас го няма6е и затова много се зарадвах като Нейт му обле4е фланелката.. "3"

Супер епизод4е бе6е...еми това е от мен