Цитат(ThePinkDuck @ Oct 31 2007, 04:41)

Леле хора колко сте далече от истината...

Джес изобщо не е верният избор и сами ще се убедите в момента в който Лоугън влезе в ежедневието ви. И Дийн и Джес са светлинни години назад. И аз преди мислех, че Дийн е дъ уан ама после се появи русата, дива фурия Лоугън. Пишете после пак... особенно след 6ти сезон.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ми аз изгледах и 7-те сезона,ама все още съм си за Джес

.Наясно съм ,че може би не винаги той е постъпвал правилно ,но бяха изключително сладки заедно,а и около събирането им имаше голяма драма и се проточи до безкрайност,това някак си ме привлече още повече.
Иначе спрямо Лоугън нищо лошо не мога да кажа,Рори наистина много го обичаше,както и той нея,а и определено на тяхната връзка отдадоха най-много внимание.Някак си се допълваха един друг,а тя го направи по-добър,но това го имаше и при Джес

.А то реално и Лоугън направи доста простотии спрямо Рори и после търчеше да се извинява,така че има доста прилики с Джес .Е все пак с русокоско беше доста по-дълго време и имаха някак по-зряла връзка,така че и той не беше лош избор,даже ми стана много тъжно накрая,като се разделиха

.
А Дийн,о боже Дийн,не е истина колко много не го понасям.В началото ми се стори много готин,ама после го направиха някъв супер зле,а при третото им събиране ми се гадеше чак,просто толкова да ме дразни,а и аз самата не знам точно защо ,но определено не беше за нашето момиче.
И изводът е ,че най на сърце ми е Джес,но и Лоугън не остава кой знае колко по-назад.