Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рори и ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
Страници: 1, 2
Life_is_a_Bitch
На мен ми е много трудно да определя. Двоумя се между Джес и Лоугън. И двамата са много готини и чаровни, но като че ли Рори има повече общо с Джес - и двамата четат много и вкусовете им съвпадат. А и като бяха заедно бяха много сладки.
Но от друга страна Рори и Лоугън също са големи сладури. А и той е първия за когото Рори се изрази че e "may bе THE ONE".
Тъй че за момента ще оставя вие да решите. Аз ще си кажа мнението след като изгледам 18 епизод от 6 сезон, в който ще се появи Джес!
Menna
Супер тема!!! 4.gif 4.gif
То май се вижда от подписа ми кой е моят избор,но все пак казвам Лоугън. 3.gif
Той винаги провокира Рори по един или друг начин и това прави връзката им интересна(що се отнася до мен). biggrin2.gif
В интерес на истината нямам нищо против Джес,но той не е.... Лоугън.Също така много харесвам Джаред Паделски rolleyes.gif ,но не и героят му Дийн,така че ме пишете фен на Рори и Лоугън. 10.gif
Вярно е,че напоследък двамата имат много проблеми(пък и сега появата на Джес),но вярвам че накрая ще си останат заедно!
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Apr 12 2006, 12:52 PM) *

... Джаред Паделски rolleyes.gif

ХАХхахахаха. Джаред Падалеки 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Ми според мен с Дийн бяха сладки в началото, първо гадже ала-бала, но той на моменти се държи супер зле и направо си ме дразни.

С Джес пък изобщо не ми харесваше... той беше по-зле и от Дийн... вярно двамата си приличат, но само по едно - четат книги. А това, което ми беше най-противно у Джес беше, че не ходи на тези town events. Всичките са изключително забавни и интересни. Аз много ги харесвам....

А за Лоугън... мииии при мен още не са тръгнали, но той ми харесва. Забавен е и, както каза Дарето я предизвиква. Доказателство - You Jump, I Jump, Jack - скока с чадърите! 3.gif Беше страхотно... засега това ще кажа, после пак. 10.gif
Life_is_a_Bitch
Е вече не се двоумя - Лоугън трябва да е с Рори. Просто си личи че тя го обича истински, а и той нея, а и са много сладки. А и Лоугън много ми напомня на Тристан - а той ми беше любимец.
ThePinkDuck
Както самата Лорелай каза в една серия, Дийн беше перфектния избор за първи приятел! Аз съм на същото мнение. Винаги я е защитавал и макар доста често да се държеше като глупак наистина уважаваше и обичаше Рори. Много сладка двойка бяха и двата пъти, макар че си личеше, че Рори има нужда от повече.
IPB Image

Потърси го в Джес, a според мен това беше много грешен избор, но всяко момиче трябва да мине през този bad boy период, все пак "Like mother like daughter!", нали. Не ми харесваха заедно. Той не я уважаваше и просто я приемаше за даденост. Осъзна какво значи Рори за него едва когато я загуби и според мен така му се пада. 15.gif
IPB Image

Мисля, че го получи в лицето на Лоугън! Двамата са много различни, но си личи, че наистина се обичат! Лоугън определено е за нея! Както каза Дари той я провокира да даде най-доброто от себе си, да мисли различно. Това наистина ми харесва. В Party`s Over накрая много мъжки постъпи и наистина от тогава почнах да го уважавам. Влюбен е в Рори и се опитва да се промени заради нея. Когато е с него винаги се случва нещо интересно и обикновено той е инициатора...е освен когато не става дума за яхти rolleyes.gif
IPB Image
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Apr 12 2006, 01:44 PM) *

ХАХхахахаха. Джаред Падалеки 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

16.gif 16.gif........ И най-лошото е,че точно преди да го напиша "проверих" в Google как му е името на момчето,но очевидно не съм проверила както трябва! 18.gif 18.gif

Пате,чудесни материалчета си подбрала! 4.gif
Това с яхтите ми хареса,точно на място. 18.gif
Nasi
аз тук няма да гласувам докато не изгледам сериите, защото ....ще ми се карат 10.gif 10.gif 10.gif
Menna
Цитат(Nasi @ Jul 23 2006, 12:54) *
ще ми се карат

Не си свършила първи сезон,така че нямаш право на избор. 18.gif 18.gif

Иначе по темата-не мога да го приема Дийн и това си е. Джес-същата работа. Единстваната ми алтернатива, освен Лоугън е Тристан, ама той взе че се махна от сериала. biggrin2.gif
AnGeLchetO
Ми.. аз сега съм на 5ти сезон и още не знам за Лоугън какъв е, ала-бала.. затова ще се въздържа от вот, но ще си изкажа мнението досега за Дийн и Джес.. Хм... Бих се втурнала да гласувам за Дийн, супер сладур, супер мил , просто... мъж мечта както се вика... Ама напоследък нещо започна да не ми харесва.. Супер тъпо беше това, че спа с Рори докато беше женен за Линдзи.. Тя и Рори си е виновна за това де.. ама колкото вина има и тя толкова и той.. Първо много се зарадвах, че първия й път беше с Дийн, ама после Лорелай каза някои нещица, които ме накараха да се замисля, и да установя че е много права.. Ще видим нататъка какво става.. Така че Дийн - не... Мъж, който се жени за една, докато обича друга, и след 2 години брак й изневерява ... Такам.. Джес.. допадат си много с Рори, в смисъл книгите и всичко останало... Ама е голям грубиян, и понякога и с нея е такъв, а с околните е непоносим.. Така че... ще видим Лоугън.. ама може си променя мнението и за другите, нз, ще видим, казвам досега biggrin.gif И така..
Nasi
След като вече изгледах всичко гласувам с две ръце за Лоугън 4.gif

Дийн си беше супер, но не е за Рори. Харесвах ги, но винаги нещо липсваше.

Джес ...докато бяха заедно се държеше ужасно. Като се появи в предпослените епизоди на 6-ти сезон си мислих, че ще създаде проблеми. Найстина беше порменен, но не ми харесват изобщо.

Докато Лоугън е нещо друго:
Той винаги провокира Рори по един или друг начин и това прави връзката им интересна

worthy.gif worthy.gif worthy.gif Точно това е! Съгласна съм.

fenka_lucas_i_brooke
оффффффффф многоооооооооооооооооооооооооо труден избор!божеееее
Исках искам и ми се ще да бях гласувала за Дийн,но гласувах за Лоугън!
лелел първоначално на партито като излезна с всички момчета за да види кое е гаджето на рори не го понасях ужас идеше ми да го убия
дийн си ми е толкова сладък,толкова мил,толкова е-.....толкова е първото гадже на Рори че просто той си остава №1 в сърцето й-никой никога няма да може да го измести много ми стана жал за него на това парти,но явно наистина така трябваше да се случи и Рори да продължи напред,все пак Лоугън е Лоугън и е мн добър и я обича и прави всичко за нея!!!
Така че Лоугън след многоооо дълъг период на размишления!!!
Menna
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Jan 25 2007, 14:31) *
но гласувах за Лоугън!

Но си права,първата любов не се забравя...е поне докато не дойде втората,третата и тн... 18.gif
ludoto_mimi
(Menna @ Jan 25 2007, 14:39) *

Но си права,първата любов не се забравя...е поне докато не дойде втората,третата и тн... 18.gif

18.gif 18.gif 18.gif

Аз пък сега видях, че още не съм гласувала тук и затова ще пусна един вот за Лоугън. biggrin2.gif
f0rgy
Хмм..еми или Джес или Лоугън,но мисля че е BETTER с Лоугън happy.gif
K_f_R
QUOTE(f0rgy @ Jan 28 2007, 23:01) *

Хмм..еми или Джес или Лоугън,но мисля че е BETTER с Лоугън happy.gif

да съгласен съм 18.gif
hristin4e
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 25 2007, 16:44) *
Цитат(Menna @ Jan 25 2007, 14:39) *

18.gif 18.gif 18.gif

Аз пък сега видях, че още не съм гласувала тук и затова ще пусна един вот за Лоугън. biggrin2.gif

аз много харесвах Джес.. и незнам точно какво у него ми хареса
обаче ся като изгледах и 5-тия сезон (е още 3 серийки ми остават) и са ми много сладки заедно пък и Лоугън е точно за Рори
Гласувах за Лоугън smile.gifsmile.gif
Gossip Girl
И аз гласувах за Лоугън, защото са толкова сладки, а и той е за нея, ясно е!
Иначе много харесвах и Дийн, но не ми бяха толкова готини. В смисъл, да. Първа любов и така нататък. Но Рори и Лоугън.. wub.gif
mimeto92
ох, много са ми сладички Рори и Дийн, всъщност наистина си беше гадно това дего стана след сватбата, ама какво да се прави това е то - чувствата са по - силни от халката rolleyes.gif
ludoto_mimi
Сега все още ли мислите така, както сте гласували? rolleyes.gif
ThePinkDuck
Ами мисля, че това не можеше да е края между Рори и Русокоско. Сякаш още нещо щеше да се случи ама нямаше кога. Мисля, че имат бъдеще...или поне трябва да се изяснят наистина. Малко претупано стана, въпреки, че тогава още не се знаеше ще има ли 8ми сезон или не. Аз все още мисля, че Рори и Лоугън са един за друг. mrgreen[1].gif
Nasi
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 12 2007, 23:44) *
Аз все още мисля, че Рори и Лоугън са един за друг. mrgreen[1].gif

И аз, и аз. Изключително тъжен финал, ако идеята за филма се осъществи според мен историята ще си има продължение.
brooke_scott
ами аз гласувах за някой друг и имах предвид Тристан, макар 4е те не ходиха то4но, ама той е най-готиното мом4е в сериала или поне беше, все пак 4ад wub.gif
jivitu
Определено най-сладки ми бяха с Дийн в началото....Както беше казала Лорелай-Дийн е наи-доброто първо гадже което една майка може да иска за дъщеря си biggrin2.gif rolleyes.gif
kremitoo91
Докъдето съм стигнала - Дийн. Не знам нататък какво ще се случи =) Даже не знам Лоугън кой е biggrin.gif Но и Тристан беше сладур, жалко, че си тръгна и нищо не стана sad.gif
Wickey
Определено Рори и Джес.Абстрахирам се от факта,че Milo Ventimiglia игра Джес,но наистина той и влияеше най-добре.Ясно е че Рори си пада по лоши момчета,така че Дийн напълно изпада от класацията,а Лоугън я караше да не бъде себе си. Е не казвам,че и Джес беше цвете за мирисане но поне не я караше да си навлича бели.Все пак Рори е изключително стабилна и чаровна личност happy.gif .
Phobia
Джес пък! Тоя Лоугън не съм гледала още сериите с него, ама хич не ми прилича на някой дето е неин тип... Такъв русичък, сигурно богат... сладникъв ... не не! Или Дийн или Джес определено!
Walker_
Ами когато си пролича,че Рори си пада по Джес ми стана малко тъжно за Дийн. unsure.gif Защото все пак той и е първия приятел пък и добричък,и ми се струваше подходящ за нея,обаче Джес сега е друго нещо biggrin2.gif .Прекалено е интересен за Рори, почти винаги я изненадва с нещо,и не може да и е скучно покрай него.Според мен си подхождат много.А и какви са маниаци на тема книги,чак им завиждам biggrin2.gif blush.gif
Определено Рори трябва да е с Джес!

А за Лоугън мнение нямам,не съм стигнала до епизодите с него...Ама мисля,че на Рори не и трябва друг,освен Джес biggrin2.gif
ThePinkDuck
Леле хора колко сте далече от истината... biggrin2.gif Джес изобщо не е верният избор и сами ще се убедите в момента в който Лоугън влезе в ежедневието ви. И Дийн и Джес са светлинни години назад. И аз преди мислех, че Дийн е дъ уан ама после се появи русата, дива фурия Лоугън. Пишете после пак... особенно след 6ти сезон. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 31 2007, 04:41) *
...особенно след 6ти сезон. mrgreen[1].gif

А най-вече след 7ми. biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 31 2007, 06:00) *
...особенно след 6ти сезон. mrgreen[1].gif

А най-вече след 7ми. biggrin2.gif

Шшшшшт! Не издавай фирмени тайни. Никой не знае какво със сигурност щеше да се случи! Тхи хи хи mrgreen[1].gif
Menna
emoticon1 (53).gif "Лоугън, Лоугън, Лоугън!" emoticon1 (53).gif

Phobia
Може ама аз съм забила на 2 сезон, така че Лоугън едва ли ще се наложи да го гледам biggrin2.gif Поне няма да е скоро де
Terezae4emik
Аз сега едва си теглq 3 сезoн така, че не мога да дам мнение..но да не остана и аз назад.Значи Рори и Дийн.....мммн.... харесвам Джаред ,но като Сами...Дийн ми е прекалено..мм как да го кажа открит,обикновен,мил..прекалено идеален..комерсиален..Джес-х0х0х0х беше секси и четеше адски мн книги-беше като нов хоризонт за Рори-нещо ново,тръпка..мисля ,че си подхождаха,но все пак съм едва в началото така да се каже.Истината е ,че мн ми харесваше Тристан 4.gif мн секси,мн рус,мн... ЧАД!Хахахах!Е те не бяха точно двойка,но ако Тристан не беше заминал можеше да стане нещо:) Лоугън който още не съм видяла-ам първо името има сантиментала стойност за мен(Логанчуу от Верониак Марс) а и ако е тип "рус,мъничко лигафф и богат" ми допада.Ще видим нататак.smile.gif Peace { }
-The~G!rl~Fr0m~Mars-
"Джес,Джес,Джес" (скандирам 4.gif ) Към Дийн нямах утношение в началото но после много взе да ме дразни...Логан ам не съм стигнала още до него.
^^HeLa^^
Рори и Лоугън, определено са един за друг и нетрябваше връзката им да приключва по този нелеп начин. Нещата приключиха някак внезапно докато бяха щастливи и влюбени изведнъж край dry.gif сякаш всичко стана много прибързано нямаше време да обмислят това, което се случва и се примириха с обстоятелствата.
ThePinkDuck
Ами когато връзката им приключи още не се знаеше, че сериала няма да има нов сезон. Мисля, че ако беше ясно, нещата щяха да се развият по друг начин. Защото Рори сякаш го преживя много лесно, но предполагам това си е било замислено като за нещо в евентуален следващ сезон. happy.gif
jivitu
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 29 2008, 18:29) *
Ами когато връзката им приключи още не се знаеше, че сериала няма да има нов сезон. Мисля, че ако беше ясно, нещата щяха да се развият по друг начин. Защото Рори сякаш го преживя много лесно, но предполагам това си е било замислено като за нещо в евентуален следващ сезон. happy.gif

И мен това ме учуди много...супер лесно го преживя...нямаше нито малко сълзи или нещо по-така...все пак тва и е голямата любов...Трябваше малко екшън да има...ревове,тръшкания,опити за самоубийство...ей такива работи 16.gif 18.gif 18.gif 18.gif
-The~G!rl~Fr0m~Mars-
OMG...[!]Патето беше 101% права worthy.gif Логън просто е уникален...и с Рори са страхотни заедно..наистина Дийн и Джес са светлинни години назад-не могат да стъпят на млакото пръстче на Логанчу.Мн ми харесва и Рори когато е него-много по-забавна и смела.Освен това Логан сякаш беше единственното момче за което Рори беше готова на всичко..наистина много го харесва...и в началото с това-Френдс уит бенефит biggrin2.gif Найссс!Изобщо Логън наистина е "дива,руса фурия"-няма по-точно описание.Сега си изгледах 5 сезон и нямам търпение да си дръпна 6(но като гледам колко "бързо" се тегли...)Логан е дъ уан! (h) (h) (h) 10.gif
Brooke
Леле хора колко сте далече от истината... biggrin2.gif Джес изобщо не е верният избор и сами ще се убедите в момента в който Лоугън влезе в ежедневието ви. И Дийн и Джес са светлинни години назад. И аз преди мислех, че Дийн е дъ уан ама после се появи русата, дива фурия Лоугън. Пишете после пак... особенно след 6ти сезон. mrgreen[1].gif

Ми аз изгледах и 7-те сезона,ама все още съм си за Джес rolleyes.gif .Наясно съм ,че може би не винаги той е постъпвал правилно ,но бяха изключително сладки заедно,а и около събирането им имаше голяма драма и се проточи до безкрайност,това някак си ме привлече още повече.
Иначе спрямо Лоугън нищо лошо не мога да кажа,Рори наистина много го обичаше,както и той нея,а и определено на тяхната връзка отдадоха най-много внимание.Някак си се допълваха един друг,а тя го направи по-добър,но това го имаше и при Джес blush.gif .А то реално и Лоугън направи доста простотии спрямо Рори и после търчеше да се извинява,така че има доста прилики с Джес .Е все пак с русокоско беше доста по-дълго време и имаха някак по-зряла връзка,така че и той не беше лош избор,даже ми стана много тъжно накрая,като се разделиха shocking.gif .
А Дийн,о боже Дийн,не е истина колко много не го понасям.В началото ми се стори много готин,ама после го направиха някъв супер зле,а при третото им събиране ми се гадеше чак,просто толкова да ме дразни,а и аз самата не знам точно защо ,но определено не беше за нашето момиче.
И изводът е ,че най на сърце ми е Джес,но и Лоугън не остава кой знае колко по-назад. rolleyes.gif
FrAgMaKeR
Определено Лоугън.
Jordan
колкото и целия свят да обича Лоугън, аз съм за Джес, и даже за Дийн. С Дийн са много готини, но характерите им са на различни планети. С Джес обаче се допълват по всички параграфи. rolleyes.gif
Zepp
Цитат(Jordan @ Mar 21 2008, 19:12) *
колкото и целия свят да обича Лоугън, аз съм за Джес, и даже за Дийн. С Дийн са много готини, но характерите им са на различни планети. С Джес обаче се допълват по всички параграфи. rolleyes.gif

Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! blush.gif worthy.gif Точно Джес си е за Рори, независимо, че извърши оная глупост с русата пача и че Лорелай не го харесва... Джес и Рори форевър! biggrin2.gif
Elina_:)
аз наистина си мисля че Джес е наи- сладкия от всички момчета в "Момичетата Гилмор
rolleyes.gif наистина с Рори си имат много общо
Шепот и прах'
Джес беше онзи, които играе и в Heroes, нали?
Ако е той, значи съм за него.
Изключително грабващ герои.
Пък и си отиват. blush.gif
Elina_:)
не мисля че Лоуган е много мъж т.е. прилича ми на "мека китка " . Определено Джес. Той е най- сладкия в сериала
ThePinkDuck
Абе то, че Дийн беше най-готиния на външен вид сред гаджетата на Рори така си е. Ама Джес? Майло е вредно сладък, но Джес е такъв въздухар, че няма на къде. Искренно се зарадвах, че реши да я остави и си замина.
А Майло и Алексис бяха супер сладка двойка. Той Майло като гледам ся с Хейдън... все по по-мали си пада! Муахха mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 5 2008, 19:08) *
Абе то, че Дийн беше най-готиния на външен вид сред гаджетата на Рори така си е. Ама Джес? Майло е вредно сладък, но Джес е такъв въздухар, че няма на къде. Искренно се зарадвах, че реши да я остави и си замина.
А Майло и Алексис бяха супер сладка двойка. Той Майло като гледам ся с Хейдън... все по по-мали си пада! Муахха mrgreen[1].gif

дам и аз така! харесвам мн Майло, но Джес...ъ-ъ dry.gif . Рори и Дийн са си the best. Просто едно момиче само може да си мечтае за момче като Дийн, дори и да се абстрахираме, че е Джаред blush.gif
~RoRyYy~
Цитат(brooke_scott @ Apr 5 2008, 20:52) *
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 5 2008, 19:08) *

дам и аз така! харесвам мн Майло, но Джес...ъ-ъ dry.gif . Рори и Дийн са си the best. Просто едно момиче само може да си мечтае за момче като Дийн, дори и да се абстрахираме, че е Джаред blush.gif

Аз въпреки,че харесвам и Майло(като изключим в "Pathology" ) и Джес съм си все още а и винаги ще бъда за ЛогънчуУу.Дийн не можех да понасям(Джаред също не харесвам много),Джес признавам си харесвам го,но Логън си е Логън...просто няма какво друго да кажа...Изгледала съм всички сезони поне по 5-6 пъти и всеки път харесвам Логън(а и Мат) все повече и повече.(h)
*AdDiCTeD*
Джес, Джес, Джес...
Ходи с Дийн => заглежда се по Джес => зарязва Дийн заради Джес.
Ходи с Джес => не поглежда друго момче.
Ходи с Логън => изневерява му с Джес, отива да вижда Джес, когато трябва да е с Логън.

В крайна сметка: всичко води към Джес.
(който преброи колко пъти пише 'Джес' в поста ми, получава близалка)
vivata123
Джес..

Най ми хареса с него.. Сякаш той най-много я обичаше.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.