Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рори и ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
Страници: 1, 2
A_l_e_x
Бях решила да изгледам всичките 7 сезона,за да гласувам. И истината е ,че Рори ми е доста несимпатична и всяко от момчетата до голяма степен заслужава повече. Дийн заслужаваше повече от това тя да го зареже заради Джес. След това в 5 сезон той се държеше ужасно с нея,така че него го отписвам. Джес я заряза много гадно,но се върна. Обичаше я и беше готов на всичко. Той не беше достатъчно израснал за нея в 3 сезон,затова си замина и се върна,когато беше здраво стъпил на земята,но тя не го искаше вече. Но сцената им в края на 3 сезон за мен е паметна и нещата,които и каза,са най-хубавите в сериала. Той се връщаше отново и отново,тя така и не успя да му прости. Лоугън...в началото ми бяха сладки. После според мен изтъпя историята им. Дотолкова,че когато той пожела да се оженят,тя го отряза. Това беше най-тъпото нещо,което тя можеше да направи. Мисля,че това е краят за тях.
Та моят глас е за Джес. За мен те са от онези двойки,които трябва да са заедно,но никога не са. Като Рейчъл и Рос. И смятам,че ако имаше още сезони,тя трябваше да е с него. Както той каза,те са създадени да бъдат заедно.
Dжydж
Рори и Дийн имаха една "детска, невинна" връзка. Не отричам, че беше много романтично - особенно, когато тя му готвеше. wub.gif Много сладки ми бяха! Но нещо ми липсваше с тях. Беше се превърнало в един момент много монотонно. Първата любов на Рори. Нормално беше да иска да пробва и с някой друг. Но начина по който го направи не беше правилен. Много нарани Дийн. И той въпреки всичко продължи да я обича толкова силно ...
От друга страна връзката и с Джес също беше една такава сладникава. biggrin.gif Е как няма просто, като той е толкова хубав! wub.gif blush.gif Но ролята му не ми хареса много. Това нахално държание, неуважението му към нищо и никой.. и аз бях съгласна, че тя си пропилява живота с него. И въпреки всичко.. имаше скрит потенциал в него. Не спирах вътрешно да се надявам да се промени.. rolleyes.gif
И накрая.. Логън. Момчето мечта. С него живота течеше на пълни обороти. А и връзката им прерасна в нещо истинско, дълбоко и специално. В началото и той се правеше на недостъпен, и си спомням как Рори плачеше, заради него.. ама накрая нещо като happy end, ако не броим истинския края. Жалко, че Рори не каза "Да". Наистина щеше да е прекрасен край.
Ето защо гласувах за Логън. Точно с него си представям бъдещето на Рори. wub.gif
~RoRyYy~
Цитат(Dжydж @ Aug 27 2008, 23:34) *
Жалко, че Рори не каза "Да". Наистина щеше да е прекрасен край.
Ето защо гласувах за Логън. Точно с него си представям бъдещето на Рори. wub.gif

...Дам щеше-и да Go go go Logan (h) (h) (h)
harizanova_78
Странно, че за Джес има най - много гласове, а всички почти говорят за Лоугън biggrin2.gif
Определено съм за Джес - това беше истинското чувство - в началото малко неуверено, но ако бяха доразвили героят на Джес, той щеше да я спечели и порастнала...
Само не разбрах кога Рори е изневерила на Лоугън с Джес??? AdDiCTeD - сподели... Май съм пропуснала нещо shocking.gif
Burn.In.Hell
Стигнал съм до 3 сезон и засега Дийн ми допада повече от Джес, затова гласувам за него.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.