Бях решила да изгледам всичките 7 сезона,за да гласувам. И истината е ,че Рори ми е доста несимпатична и всяко от момчетата до голяма степен заслужава повече. Дийн заслужаваше повече от това тя да го зареже заради Джес. След това в 5 сезон той се държеше ужасно с нея,така че него го отписвам. Джес я заряза много гадно,но се върна. Обичаше я и беше готов на всичко. Той не беше достатъчно израснал за нея в 3 сезон,затова си замина и се върна,когато беше здраво стъпил на земята,но тя не го искаше вече. Но сцената им в края на 3 сезон за мен е паметна и нещата,които и каза,са най-хубавите в сериала. Той се връщаше отново и отново,тя така и не успя да му прости. Лоугън...в началото ми бяха сладки. После според мен изтъпя историята им. Дотолкова,че когато той пожела да се оженят,тя го отряза. Това беше най-тъпото нещо,което тя можеше да направи. Мисля,че това е краят за тях.
Та моят глас е за Джес. За мен те са от онези двойки,които трябва да са заедно,но никога не са. Като Рейчъл и Рос. И смятам,че ако имаше още сезони,тя трябваше да е с него. Както той каза,те са създадени да бъдат заедно.