Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Майкъл - Wentworth Miller
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Страници: 1, 2
seduction_55
Малко снимки.Не са нови,но е изключително секси на тях happy.gif blush.gif

Sniper
Мерси за материалите, които сте постнали. Милър след няколко месеца на 35г. ще става, а наистина не му личат, изглежда доста по-млад. Иначе в сериала е страхотен, страшен гений. rolleyes.gif
DesiTo
Снимки от Италианското списание "La Repubblica delle Donne" (The Republic of the Women)

FOX All-Star Winter 2007 TCA Press Tour

http://www.picvalley.net/u/81/80064_498.JPG
http://www.picvalley.net/u/81/80063_497.JPG
http://www.picvalley.net/u/81/80065_500.JPG
http://www.picvalley.net/u/81/80067_504.JPG
http://www.picvalley.net/u/81/80068_508.JPG
kingsize-4eto
Майкъл е супер сладък и има голям чар.Много е мил и държи на близките си smile.gif Жалко,че е на 34-35г. ама те не му личат rolleyes.gif
balerinka
Освен ,че е много красив и изписан ... е и невероятен актьор !!!
Той ми е нещо като идеал за мъж ...
Много ми допада характера на героя му във филма... излгежда студен, хладнокръвен , но същевременно е толкова чувствителен ... и доста умен и идеен wink.gif
DjuDju
аааааааааааа много е як wub.gif нямам думи просто!!!БТВ си го бях заплюла още от клипа на M.Carey-We belong together... tongue.gif
AnGelChe
Уент си е пич wink.gif Много ме радва ролята му в Бягството... happy.gif rolleyes.gif
qwe123
Красиво е момчето!Няма две думи!Ама чак да го обичам smile.gif Да се запознаем и ще видим mrgreen[1].gif
А за това от Фаворитки,май съм го гледала епизода ако не се лъжа biggrin.gif
~F.A.T.E~
най-добрият сред най-добрите..направо е бижу biggrin2.gif ,а как играе нямам думи просто АЗ СЪМ ТОТАЛНО ВЛЮБЕНА В НЕГО blush.gif
DesiTo
Wentworth Miller getting some coffee - 15/06/07

Wentworth Miller - "French Cafe" Commercial

ALeX4e7y^
Просто е перфектен от всякъде!!!!!Много е сладак,играта му е много добра,просто е страхотен!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Snejito
Супер сладък е,няма втори като него
*BringMeToLife*
wub.gif wub.gif wub.gif Много готин пич,сладур,много е sexy,играе си ролите много добре иии .. blush.gif
devilswish
страхотен пич е biggrin2.gif biggrin2.gif супер сладък,чаровен и има страхотна усмивка,мисля че е излишно да споменавам колко е секси 18.gif inlove.gif inlove.gif inlove.gif той е просто перфектен blush.gif blush.gif
dEniChka
ОоООо Маииикииии ... 6те те изпапкаммммм tongue.gif tongue.gif tongue.gif wub.gif blush.gif
filmarkata
В момента в които гледах 1 серия нa Prison Break...се влюбих в него wub.gif blush.gif той е един от любимите ми актьори... worthy.gif
Jolly_GirL
Аз още като гледах клиповете на Марая Кери с негово участие се чудех кой е този хубавец rolleyes.gif Има страхотно излъчване и невероятен поглед rolleyes.gif Надявам се да го видим в скоро време с някаква по-сериозна роля в друг филм,не само в Prison Break smile.gif
fNatic.
unikalen.. Дейвид Бекам и Майкъл
DesiTo
"GQ" Germany 2007

Още снимки тук
Jolly_GirL
Уау! shocking.gif Тази фотосесия е страхотна....мерси за снимките wub.gif
Tedds
Мале какъв е сладък!Страшно готин пич!
DesiTo
Entertainment Weekly's 5th Annual Emmys Celebration

Още снимки тук

Wentworth Miller @ The Ellen Show

Wentworth Miller - The Ellen DeGeneres Show
an4ito
уууу Майкъъъл wub.gif wub.gif wub.gif мн е готииин blush.gif
Mr. Winchester
Уентвърт милър доббре си играе ролята на prisoner ама не ме кефи. да го опиша... грозен , дебел , брадат космат biggrin.gif напоследак особено бая се надрусал . може ида е друсан too
leyton_oth
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
стра6ен пи4 на 36 години не ми изглежда толко стар sad.gif а какжо му мислех само но годините не са проблем само да ми падне :Д
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Jordan
бе той и Брад Пит стана на 200 години ама все още половината свят точи лиги по него smoke.gif
Steph
На 2 юни имаше рожден ден и стана на 36. Кой щ е му ги даде наистина? wub.gif
Да е жив и здрав и да продължава да ни радва на екрана! Мн успехи!!!! smile.gif
Brucas_Forever
Добре а приятелка има ли си?Странно ми е може ли такъв красив мъж да няма приятелка? unsure.gif Той Господ му давал,давал чак се забравил... rolleyes.gif biggrin2.gif
tedi27
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Вижте нашия сладур къде се рови в нет-a

deni4kka
Майкии е идеала ми за мъж- умен, красив, романтичен.. сууупеерр сексиии.. простоо невероятен.. още от клипа на Мараяя ми грабна всичкоо.. wub.gif wub.gif Нищо, че е на 36 на мен не ми пречи biggrin.gif Хвани си батко да ти е сладко 4.gif laugh.gif
ZuZka yeah
Адски красив е и идеално се справя с ролята си, не знам кой би могъл да изиграе Майкъл по-добре от самия Уент. Никога не губи самообладание, при всякакви ситуации запазва хладнокръвие. Просто е невероятен. wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.