Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дънкан и Вероника
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
_HriS_TinA_
IPB Image

Ммм понеже вси4ко което се слу4и между Дънкан и Вероника неможе да остане забравено (поне за мен) ...и реших да направя ето тази теми4ка за двойката ... според мен отношенията между тях бяха на двата полюса както ледени така и горе6ти - като при всяка истинска,незабравима любов ... inlove.gif

Ето малко анимациики и от двата сезона с незабравими моменти wink.gif :

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

Малко десктоп4ета:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image
nikol_ina
Хрисе душа браво за темата само чаках да я пуснеш
а сега по темата още в първите епизоди усетих че м/у тях не всичко е свършило сега слава богу има да им се радвам още десетина епизода
Дънкан и Верчето са просто един за друг
за сега тези моменти които съм гледала с тях направо са ме карали да плача защото виждам колко много се обичат а имаха толкова много пречки да са заедно но се пак на края любовта трябва да възтържествува
все пак TRUE love never have endings си истина
angelL
Леле, защо само още десетинаconfused.gif ohmy.gif Иначе и мен много ме радват, още съм в началото на втори сезон и умрях от кеф ато разбрах че са ги събрали!!!!! 3.gif 4.gif
_HriS_TinA_
Ураааааа ду6ата ми танцува bigwink[1].gif ...нова фенка на хоризонтааа 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif ...добре до6ла и в този форум и тема angelL icon_peace.gif
Eli_Baby
Ми ето..видях ги вече с Лоуган и пак по-си ми харесва с Дънкан,някак си ми изглеждат един за друг rolleyes.gif И двамата са много готинки и супер много си допадат...
nikol_ina
олееееее това е направо "музика за ушите ми" мислех че само аз и Хрисето си харесваме Верка-Дънкан(и на тях трява да им измислим някое съкращение за по-накратко, защото само те нямат иначе всички други двойки си имат)
angelL Eli_Baby мога само да ви кажя добре дошли към фен-клубчето на Верка и на Дънкан 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
Loshka
На едно тяхно аватарче бяха написали Dunconica. biggrin2.gif
IPB Image
Menna
Хрис,чудесни неща си сложила!Постарала си се и много ти се радвам,че си им фен въпреки всичко! bigarmhug.gif
Пък и Теди Дън е страхотен актьор. 10.gif
И все пак тази двойка с нищо не успя да ме грабне,с нищо не можах да я запомня.
За мен няма ли динамика в една връзка,тя не е връзка.Точно поради тази причина съм фен на другата двойка защото смятам,че няма по-вълнуващо нещо от това човека срещу теб да те предизвиква по един или друг начин,да те кара се чувстваш жив всеки ден.
Такова нещо между Дънкън и Вероника аз не усещах,просто я нямаше тръпката (лично мнение).
Да не говорим,че Дънкън за мен имаше отвратителен характер. Изключително безхарактерен и безличен като цяло и се държеше ужасно с Вероника дори когато бяха заедно. dry.gif
_HriS_TinA_
Хехехех Даре радвам се 4е постна и тук bigarmhug.gif ....

Тааа Dunconica било , а? 18.gif 18.gif 18.gif мнооого готинко ми зву4и някакво сладко 6антаво 10.gif !!! Loshka 10x за аватър4ето и името wink.gif ...само колко 6тяхме да го мислиииим ....хахах не е истина просто 18.gif

So GoOOoOOOooo Dunconica !! wink.gif
nikol_ina
хаха Дънконика worthy.gif worthy.gif worthy.gif леле това е колкото и странно толкова и яко
иначе Loshka и аз много ти благодаря че го сподели това с нас 10.gif 10.gif 10.gif
OTH_fenka
Звучи готино Дънконика rolleyes.gif Виждам че феновете на Дънконика стават все повече.
angelL
Дам, увеличаваме се. 10.gif Мен пък си ме кефят двамата, защото са преживяли толкова много. Не смятам че във връзката им няма динамика. Въпрос на гледна точка. wink.gif
Menna
QUOTE(angelL @ Apr 20 2006, 07:03 PM) *

Не смятам че във връзката им няма динамика. Въпрос на гледна точка.

И все пак нямаше динамика и развитие.Не е само въпрос на гледна точка! wink.gif
_HriS_TinA_
Хахахахх ..еее не се лайте 18.gif 18.gif 18.gif ,за мен няма никакво зна4ение дали е имало или нямало динамика ...важното е 4е си има6е любов rolleyes.gif ...всъ6тност тва си е най-важното де inlove.gif

10.gif Дънконика-та РуЛиРа 10.gif
nikol_ina
за мен лично една връзка е връзка когато иам любов и препятствия а определено за Дънконика трудности не са липсвали (имаше ги и за LoVe де ама Дънконика са ми любимци се пак)
girl_from_hell
и на мен с Дънкан по ми харесват

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
mirka
На мен пък Вънкън по-добре ми звучи 10.gif Та и аз се присъединявам към феновете на тази двойка smile.gif LoVe не можах да ме грабнат нещо.Всички казаваха колко са сладки и аз с нетърпение очаквах да ги видя,но когато тръгнаха не ми харесаха особенно.Вероника определено обича Дънкан(не мога да кажа същото за Лоугън wink.gif ) btw sупер банерчета
_HriS_TinA_
ИухуУУУУууу браво моми4етааааа наистина разстем 18.gif 18.gif 18.gif ....!!!!! Сон4е wallpaper-ите за страххооооотнии biggrin2.gif biggrin2.gif !!!

П.С- mirka в този сериал се уцелихме с тебе да харесаме дна и съ6та двойка 4.gif 4.gif
Brooke
Може да съм фен на LoVe ,но и тези двамката имаха свойте сладки моменти,а и любовта помежду им определено е голяма.И все пак не са ми на сърцето,но репликата True Love Stories Never Have Endings! толкова много ми харесва,че няма как да го опиша,само заради нея мога да им стана фен wink.gif (това е само образно казано твърде за LoVe съм worthy.gif )
nikol_ina
оле какво ще правим сега без нашите любимци Дънконика искам още моменти с тях не е чесно народе казвайте как да се оттървем от мъката да се присъединяваме към феновете на ЛоВе ли 10.gif 10.gif 10.gif 15.gif
Hotty
С Дънкан най много ми харесва 4.gif
VanIcHka
Определено бяха много сладки заедно smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз също съм функа на LoVe но в началото адски много харесвах Дънкан и Вероника,и може би е така защото както днеска осъзнах аз обичам несподелената любов в смисъл такъв че когато видя в някой филм подобна случка на моите в случая на Дънкан и Вероника и аз искам те да се съберат отново,защото са били щастливи заедно и защото има още чувства между тях!!!Така че да харесвах ги докато Рони не се събра с Лоугънчоооооо blush.gif
ladysunshine
Не ги харесвам като двойка, но тук ще постна нещо, което отдавна бях видяла в един сайт
02. Because he was her one and only love

03. Because they had a song!

04. Because he cares about what she thinks

05. Because they obviously miss each other

06. Because she thinks he's cool

07. Because she voted for him

08. Because she took him to the hospital

09. Because he offered her a ride

10. Because he got jealous over Veronica and Troy

11. Because he was totally enthralled by her

12. Because he's still hung up on her

13. Because she's still in love with him

14. Because they were the "it" couple

15. Because they were all everyone gossiped about

16. Because she slept in his arms

17. Because even Lilly knew that they were totally meant for each other

18. Because she knows that when he drinks, he can't even remember the alphabet

19. Because Duncan did a hand stand off the bleachers to distract her from Troy

20. Because Duncan went head-over-heels off the bleachers for her

21. Because he called her name

22. Because the looks in Ruskie Business proves they're not over!

23. Because he was the reason she was allowed past the "velvet ropes"

24. Because he told Logan to leave her alone

25. Because he's in her dreams

26. Because he called out her name instead of Shelly's

27. Because he wanted to know if she remembered how things used to be

28. Because it was fine that his "girlfriend" stayed with him

29. Because we know they want to be friends or even more.

30. Because the looks say it all

31. Because she sang just for him in Clash of the Tritons

32. Because she's gonna get him-get him-get him one way or another

33. Because she thinks he's supercute

34. Because he was supportive of her article

35. Because she cared enough to give him an out

36. Because he was hurt that she considered he might have killed Lilly

37. Because she was in tears because he was Meg's secret admirer

38. Because he's only with Meg cause he can't have Veronica!

39. Because she misses him

40. Because he was her first

41. Because he protected her at the party

42. Because he can't stop loving her

43. Because he was upset that she moved on with Logan

44. Because things between them are still unresolved

45. Because even Meg knows he still loves her

46. Because first loves never really end

47. Because he freaked out and trashed his car when he saw logan and veronica kiss and logan call veronica his "girlfriend"

48. Because Just because Logan and Veronica make the word (LoVe) doesnt mean their meant for eachother. Love is blind. Apparently they both have something in their eyes view.

49. Because Duncan left Logan's birthday bash after seeing Veronica and Logan together.

50. Because he was "that special boy"

51. Because Duncan helped Veronica with her fallen books even though there's still tension between them.

52. Because When Veronica, right before she was leaving the room, tells Duncan that they are not related, he tells her to be careful in a caring way. He would not have said that if Veronica didnt tell them that they were not related.

53. Because at the end of the finale, Veronica and Duncan share a special glance at eachother.

54. Because he already has a diary on his computer where veronica appears

55. Because Veronica and Duncan are still in love cause you can see it when they look at each other.

56. Because When he called her to tell her that he couldn't find Aaron Echolls, He told her to phone him back when she got home. He wouldn't have said that if he didn't still love her.

57. Because it just is!

58. Because they found their way back to each other

59. Because he visited her everyday at work

60. Because he remembered her birthday

61. Because he never gave up hope

62. Because true love never quits

63. Because he's always loved her

64. Because he knows her favourite baseball player

65. Because isn't young love great?

66. Because she has no regrets

67. Because they got back together on her 18th birthday

68. Because she likes him for him and not his money

69. Because true love stories never have endings

70. Because he loves her, always have, always will

71. Because they will always love each other no matter what happens

72. Because she helped him get away with his baby

73. Because we just do!

74. Because they care about each other without reason

75. Because she's never forgotten about him

76. Because she kept some of his clothes
brooke_scott
уоу, браво С не очаквах от теб да пуснеш нещо такова

а по темата, да мн повече ги харесвам двамата, но мисля че е защото по принцип не харесвам Логан и за тва се кефя повече на Дънкан и Вероника smile.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 21 2007, 12:32) *
да мн повече ги харесвам двамата, но мисля че е защото по принцип не харесвам Логан и за тва се кефя повече на Дънкан и Вероника smile.gif

или за да има за какво да спориш с мен 10.gif
П.П. Тва беше в кръга на шегата 18.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 23 2007, 18:03) *
Цитат(brooke_scott @ Oct 21 2007, 12:32) *
да мн повече ги харесвам двамата, но мисля че е защото по принцип не харесвам Логан и за тва се кефя повече на Дънкан и Вероника smile.gif

или за да има за какво да спориш с мен 10.gif
П.П. Тва беше в кръга на шегата 18.gif

ами май не е така, щот в началото не харесвахме ли и двете Дънкан и Вероника, или аз само Дънкан харесвахме повечев началотоconfused.gif
angel_girl
Абе наистина са сладурчета двамата, ама съм по-голяма фенка на LoVe. Иначе наистина си бяха сякаш един за друг. Ако Дънк не беше заминал щеше да ми е мн интересно как ще стане номера след отиване в колежа. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.