Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Lorelai Gilmore
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
ThePinkDuck

Име: Лорън Греъм
Родена: 16.03.1967г. в Хонолулу, Хавай
Семейно положение: неомъжена
Височина: 175см
Биография: Напоследък Лорън участва в редица телевизионни сериали.Драматични и комедийни.
Лорън израства в Северна Виржиния, след което се записва в Барнардския колеж в Ню Йорк със специалност Английска филология. По-късно получава стипендия по актьорско майсторство от Южния Методистки Университет.

Греъм пристига в Лос Анджелес през 1995г. и доста бързо получава ролята на вечно засмяната и весела Шели, гаджето на Ричард(Malcolm Gets) от първият сезон на "Caroline in the City". Снима се като гост в няколко серии на "Law & Order", "Third Rock From the Sun", "Seinfeld" и "NewsRadio".

Ролята на Лорелай Гилмор получава точно на рождения си ден. През 2003 основава собствена продуцентска компания "Good Game". Има издадена книга на име "Sampson's Titanic Journey". Уважавана и много обичана актриса, защото умее да внася драматизъм в комедийните роли и има силно присъствие на екрана. Посетителите на www.askmen.com обявиха Лорелай Гилмор за най-секси майка на месец Април 2006 и Актриса на месец Април 2006.

На кратко за героинята: 32 годишната Лорелай Гилмор има всичко, включително и 16 годишна дъщеря-Рори. Тя е умна и сладка, а с Рори могат да бъдат сбъркани със сестри.Тя мечтае един ден заедно с най-добрата си приятелка да отворят страноприемница и да изпрати дъщеря си в скъп, елитен колеж. Не се разбира много с богатите си родители, които живеят в друг свят. Лорелай винаги има отговор за всичко, постоянно засмяна и достатъчно упорита, че да постигне всичко което си науми.

Филми с нейно участие: "Nightwatch" (1997) - Marie, "Confessions of a Sexist Pig" (1998) - Tracy, "One True Thing" (1998) - Jules, "Lucky 13" (2001) - Abbey, "Sweet November" (2001) - Angelica, "Bad Santa" (2003) - Sue, "Seeing Other People" (2004) - Claire, "The Life Coach" (2005) - Dr. Sue Pegasus, "The Moguls" (2005) - Peggy, "The Pacifier" (2005) - Principal Claire Fletcher, "Gnome" (2005) - Amanda, "Because I Said So" (2007) - Maggie, "Evan Almighty" (2007) - Evan's Wife
_HriS_TinA_
IPB Image

Еми,поздравления - темата е върxовна Copy of wub.gif !!

Ураа имаме си тема за Лорън Греъм 10.gif ..хехех сегам какво мога да кажа за нея освен 4е е едно стра6но о4ерователно създание...а героинята й Лорелай във филма е НАЙ-СТРАХОООТНОТО красиво,умно,6антаво,добро,изкрейзало съ6тество ,което съм виждала 3.gif ...просто я ОбОжАвАм - меко казано !!!!

Мммм да cе обоснова с малко снимки и десктоп4ета biggrin2.gif :

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
ludoto_mimi
Наайй-накрая! 4.gif 4.gif Откога чакам Емито да я направи тази темичка. 8.gif
Хрис, благодаря и ти и на теб за хубавите снимчици, наистина е много хубава. wub.gif 8.gif А на тая снимка с коня ми напомня за една история. Тя я разправяше на спешъла, как един от конете я е ухапал. 18.gif И каза, че всеки го е хапала котка, куче, а нея кон! 3.gif

Та по въпроса. Лорелай е най-откачената, готина майка изобщо, но също така е и много отговорна и с невероятно чувство за хумор, което не малко пъти ме е карало да натисна "Пауза", за да хиля на воля. 18.gif 18.gif Аз не бих отказала такава майка, за вас не знам. rolleyes.gif

Сега се срещам за три любими момента с нея - Oy with the poodles already!, във втори сезон с термитите - както си върви с кафето по верандата сутрин по халат, весела, бодра и една приятна мелодийка върви и изведнъж... пропада и мелодийката секва! И тя седи с крак в дупката и псува. 18.gif 18.gif 18.gif Не на това съм умряла просто. А другия момент е, когато седят на вечеря със Джейсън(ако сте го гледали) и се развива следния диалог:
Емили: Моля ви някой да смени темата. Който и да е.(предишната беше "Къде са наковалните сега, когато са толкова популярни в детските" 16.gif )
Ричард: Ами, момичетата не знаят голямата новина за мен и Джейсън.
Лорелай: Бременен ли си? ( 18.gif )
Ричард: Не, откриваме нова компания.
Лорелай: Близо бях. 18.gif 18.gif
Като го изсреля това "Бременен ли си?" и щях да се задавя със сок. 3.gif

Напишете и вие любимите си моменти, които са много със сигурност. Аз ще допълня по-нататък. happy.gif

п.с. Колко хилещи се човечета имам само... ;]
Menna
Ей,това същество ще го изям. 10.gif Както казаха Хрис и Мими просто е невероятна,откъдето и да я погледнеш!Няма епизод,в който да не падна от смях на някой неин лаф(някои ги превъртам по няколко пъти,защото както каза Патето говори не на английски,а на лорелайски 18.gif 18.gif ) или постъпка! 18.gif 18.gif
Като стана въпрос за постъпки сега отново гледах последната серия и това с кафето и сватбената рокля и като "уверяваше" Емили и Ричард какво представлява градчето щях да падна от стола от смях! 18.gif 18.gif 18.gif А пък да не говорим за съня........... 18.gif 18.gif 18.gif

Едит:Няма пък,и аз ще се включа със снимков материал: 10.gif
rainbow`eyes
Лорелай е най-страхотната майка просто. Толкова ме кефи! biggrin.gif Рори е сладка и т.н., обаче Лорелай е човекът, който ръси най-много лафове в тоя сериал и обикновено започвам да се смея само като се появи на екрана, дори нищо да не е казала. Една от най-любимите ми сцени от 1 сезон:
На вечеря са при Емили и Ричард и Ричард обяснява, как е объркал готвачката София с готвачът Антон. И Лорелай не може да разбере как може да объркаш мъж с жена. И постоянно повтаря :
But,one is a man and one is a woman! blink.gif
Това трябва да се види, начинът по който го казва е ...18.gif 18.gif 18.gif 18.gif супер смешен smile.gif
Ето и от мен малко снимчици (дано не се повтарят)
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
^Mim0zKa^
Hахахахахаха.....от каде ли идва тоя смях...а ми само като си помисля за Лорелай и гледайте..смея..се smile.gifНе тя е просто префектната майка ...толкова е забавна и мила и готина и...незнам направо ме убива....съсъ постоянните си лафове и постъпки.. smile.gifЗа малкото епиздои които съм гледала има т5олкова моменти в които съм падала от стола да се смея а за тези 6 сезона не знам..сигурно сте хванали пло4ки на корема smile.gifА това Хриси за Антон и София....хаха много смях падна smile.gif
ludoto_mimi
Хохохо, гледай още, Мимозке да видиш що е смях. На мен Лорелай ми грабна окото още в началото като беше свила на Рори албума на Мейси Грей. 18.gif И по-нататък разговора:
Рори: Изглеждаш щастлива.
Лорелай: Така е.
Рори: Да не си направила нещо мръснишко?
Лорелай: Не съм чак толкова щастлива. 18.gif 18.gif 18.gif

Ето и the coffeepouring song, или с две думи - когато залива роклята с кафе(момента е супер) -> Sparks - Angst In My Pants

Айде и аз ще се включа със снимчици. 10.gif wub.gif

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
ThePinkDuck
Добре де защо все така става? Защо Лор не може да е щастлива? Все нещо става, а аз толкова се кефих за нея и Люк. Много гадно ми стана за нея в 21ви еп от 6ти сезон като говоеше с майка си. Някаква тъжна и само вика, че никога няма да се получи между нея и Люк. Ама защоооо... sad.gif
ludoto_mimi
Защото и тя сама не си вярва и при най-малкото нещо веднага се отказва. Стане ли нещо, което по някакъв начин да я откаже и смятай, че това е края. В случая се надявам наистина да не е така, но видяхме какво стана с Макс, въпреки че беше различно. dry.gif
OTH_fenka
От доста време се каня да пиша в тая тема и все се замотвам, но викам днеска ще е. smile.gif Oще в началото като започнах да гледам Лор я харесах повече от Рори. Почти винаги се оправя със ситуацията и взима правилното решение. Е когато стане въпрос за мъже ми е много жал за нея. С Люк изглеждаше наистина щастлива. wub.gif И много се радвам на връзката и с Рори как си споделят всичко. Особено като почнат да се лигавят. И да си говорят за някви филми от преди 100 години10.gif Имам няколко любими моменти: wink.gif
В 1 сезон 14, kогато Лор и Рори обясняваха на Дийн за Дона Рийд и разказваха някви епизоди и диалози. 4.gif
Друг момент от 6 сезон. Лор обясняваше на Рори съня си за Пол Анка о умрях от смях 18.gif 18.gif
Рори: The dog Paul Anka?
Лор: The real Paul Anka.
Сега се срещам за три любими момента с нея - Oy with the poodles already
О тва беше супер момент с пуделите голям смях 18.gif
Aко помисля малко ще се сетя и за други моменти,но тва са за ся. Ето няклко снимки които много ми харесаха.
IPB Image IPB Image
Тука физиономиите има са супер IPB Image
ludoto_mimi
На тия снимки в тревата и на другата изобщо не прилича на себе си. shocking.gif Обаче пак е много хубава. rolleyes.gif biggrin2.gif
ThePinkDuck
Както повечето от вас знаят самата Лоурен Греъм е по-щура и от Лорелай Гилмор. Ако не вярвате убедете се сами с тези 2 интервюта от 25.09.2006 в шоуто на Craig Ferguson и това на Елън ДеДженерис от 26.09.2006г.

Повярвайте ми - ще паднете от смях и ще разберете колко са били смешни серийните убийци blink.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Menna
Абсолютна откачалка. 18.gif 18.gif 18.gif

А аз си мислих,че йогата успокоява хората. 18.gif 18.gif

Как да не я обожава човек bigarmhug.gif ,та дори затворниците са и фенове. 18.gif

ThePinkDuck
Айде ето ви нещо много сладко. То от малко му личи на детето що за идиотче е!

П.П. Мдамм Даре, йогата успокоява особено в комбинация с малки котенца в...абе котенца в особено състояние...
ludoto_mimi
Хахаха, каква физиономия е извадила на 3-тата. 18.gif 18.gif 18.gif
ThePinkDuck
Най-сетне се появиха и сканираните страници на октомврийско-ноемврийския брой на списание "Calabases", на чиято корица е Лоурен. Снимките са HQ и всичко може да се прочете, както и ви съветвам да направите, защото написаното си заслужава.

Credit: Dragonflyinn
JoyFul`Kid
страхотна актриса, това което мисля за нея вече сте го написа по-горе, характерът й, хуморът, връзката й с Рори всичко е побъркващо до мозъка на костите, супер мацка
sulu
Трябва да я гледате в "Because I said so".Адски е добра,а и героинята й там прилича малко на Лорелай. smile.gif
Menna
Цитат(sulu @ May 1 2007, 18:19) *
Трябва да я гледате в "Because I said so".Адски е добра,а и героинята й там прилича малко на Лорелай.
Аз пък съм много разочарована от този филм. dry.gif Hо определено таланта на Лоурен Греъм не бих могла да го оспоря. Невероятна! 8.gif
ThePinkDuck
Новият филм с Лоурен се появи, но за сега е с в TS качество. Evаn Almighty (замунда)

П.П. A, да с руско аудио е. Лоурен звучи супер на руски, хихи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.