Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лоугън и Вероника
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2
Menna
Нека тук обсъждаме тези дваматa! biggrin2.gif
Страшно много харесвам моментите им заедно!!! 4.gif

Menna
Незабравимите им моменти от 1ви и 2ри сезон(убедена съм,че ще има още много). 4.gif

IPB Image

IPB Image
_HriS_TinA_
Mммм въпреки 4е си харесвам адски много друга двойка, и тази съ6то не е никак ло6а biggrin2.gif !!! Сладки са и как запо4наха само се целуват отна4алото (всъ6тност втората им целувка) :

- Вероника: "Мисля 4е първо трябва да го обсъдим "
- Лоугън: "Знам,знам...."

..и пак се награбват 18.gif 18.gif 18.gif ...стра6ни ли4ица са понякога 10.gif ....

Ммм хайде малко материал4ета и за тях ... :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Devil^Rose^^
Не мога да повярвам как ги разделиха 14.gif тъкмо изгледах 1 еп на 2 сезон dry.gif Сценаристите просто бяха решили да съберат Дънкан и Вероника и трябваше да разкарат Лоъгън по възможно най-бързия начин. И причината ...някой ще пострада huh.gif незнам ....претупаха го просто ей така mad.gif
nikol_ina
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 9 2006, 05:57 PM) *

Не мога да повярвам как ги разделиха 14.gif тъкмо изгледах 1 еп на 2 сезон dry.gif Сценаристите просто бяха решили да съберат Дънкан и Вероника и трябваше да разкарат Лоъгън по възможно най-бързия начин. И причината ...някой ще пострада huh.gif незнам ....претупаха го просто ей така mad.gif

и аз днес гледах 01.02 и въпреки че съм фенче на двойката Верка-Дънкан и на мен ми направи впечатление че някакси много бързо претупаха тази връзка но мисля че после пак ще ги съберат а дано поне вие фенове на LoVe да сте доволни
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 9 2006, 06:57 PM) *

И аз ужасно много се ядосах! 19.gif
На Лоугън въобще не му върви-първо гаджето му го зарязва и разбира,че е имала връзка с баща му,който междудругото я е пратил на оня свят,след това Вероника го зарязва и тръгва отново с най-добрия му приятел,и после има и други неща които му се случват,но още не сте гледали новите ипизоди. smile.gif
Но както вървят нещата,наявам се в най-скоро време да си ги видим заедно,защото са невероятни. biggrin2.gif

Хрис,мило чудесни неща си открила,много ти благодаря! bigarmhug.gif
Това ме разтапя,от последния епизод е 3.gif :
IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Apr 9 2006, 09:16 PM) *

Това ме разтапя,от последния епизод е 3.gif :

Дам знам на него пуснаха "Sway" оная песни4ка от темата за музика happy.gif ....хубав LoVe момент rolleyes.gif ....
Devil^Rose^^
Душици благодаря че ни изчкавате( гледам че с nikol_ina сме на едно и също място wink.gif ) то е малко досадно така ама аз докато си изтегля сериите ... голяма мъка 19.gif 14.gif 19.gif иначе ще ги изгледам за нула време mrgreen[1].gif

А иначе аз като разглеждах разни форумчета и сайтчета и аз разбрах че в последния епизод е имало нещо 15.gif IPB Image
OTH_fenka
Първо да кажа че съм голямо фенче на LoVe. 3.gif В началото като започнах да гледам си мислех че може да има нещо между Ронито и Лоугън и то стана. И аз гледах 1 епизод на 2 сезон и наистина беше гадно като ги разделиха. Дано накрая да са пак заедно. Кадрите дето сте ги сложили са много готини.
4.gif
James towel keeper
Страхотни са!!!!!!!
Мерси за снимките!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Nasi
АААааауууууууууу страхотни са!!!!!!! Много, много ги харесвам.

Ето нещо и от мен:
IPB Image
Loshka
И това ако не е LoVe... Не знам кое е smile.gif Много са ми сладки. Лоугън винаги ми е харесвал повече от Дънкан. Пък и връзката им с Вероника беше далеч по-интересна от тази с Дънкан. huh.gif
LoVe 4ever! 4.gif
James towel keeper
QUOTE(Loshka @ Apr 12 2006, 02:32 PM) *

И това ако не е LoVe... Не знам кое е smile.gif Много са ми сладки. Лоугън винаги ми е харесвал повече от Дънкан. Пък и връзката им с Вероника беше далеч по-интересна от тази с Дънкан. huh.gif
LoVe 4ever! 4.gif

Съгласна!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
~Bruk~
worthy.gif ММм Лоугън и Вероника 4.gif Просто са супер сладки blush.gif rolleyes.gif Страшно много ми харесват и се надявам да се съберат мнооого smile.gif Ето едно аватарче 10.gif Иначе снимки, банерчета всички са мноооого яки

IPB Image
Devil^Rose^^
Aватарчето е много готино 3.gif 3.gif 3.gif 10х
Loshka
Много готино моментче. wink.gif Въпреки че малко ме е яд, защото Вероника не го остави да се доизкаже. Тая девойчица е много влудяваща, а нашият Лоугън щеше да я сложи на място. Тюх. 18.gif Ама поне танцуваха двамата с Рони. Усещате ли отново зараждащата се LoVe? 10.gif
James towel keeper
Мерси много за снимките!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Супер са!!!
Ох айде вече да се събират, че не мога да ги гледам разделени........
Nasi
QUOTE(James towel keeper @ Apr 16 2006, 11:28 AM) *

Мерси много за снимките!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Супер са!!!
Ох айде вече да се събират, че не мога да ги гледам разделени........

4.gif 4.gif 4.gif Ох дано да е скоро...цял сезон ги чакаме...аз аз и първи ги чаках biggrin.gif
OTH_fenka
Хриси може ли да си открадна едно от твойте произведения на LoVe за подпис? И по темата дано да се събират вече малко остана. rolleyes.gif
_HriS_TinA_
Хриси може ли да си открадна едно от твойте произведения на LoVe за подпис?

Хахахах може , може - те нали са за тва 10.gif
James towel keeper
Айде де LoVe фенчетааа!!! Какво става с Вас? Давайте да удържаме фронта! laugh.gif

IPB ImageIPB Image

Клик за да угалемиш:

IPB Image IPB Image IPB Image
OTH_fenka
ами аийде де. Много готино клип4е си допълнила към подписа. Само си мисля Дънкан unsure.gif да не се върне за края на сезона ще е гадно за LoVe феновете
Devil^Rose^^
QUOTE(OTH_fenka @ Apr 18 2006, 10:41 AM) *

ами аийде де. Много готино клип4е си допълнила към подписа. Само си мисля Дънкан unsure.gif да не се върне за края на сезона ще е гадно за LoVe феновете

Е аз съм 99.99% сигорна че ще го върнат dry.gif и то точно когато LoVe се съберат ..... абе на тия хора не им е писано да са заедно (Д и В) няма какво да ги мъчат biggrin2.gif
Gooo LoVe !!! 10.gif
nikol_ina
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 18 2006, 04:04 PM) *

QUOTE(OTH_fenka @ Apr 18 2006, 10:41 AM) *

Е аз съм 99.99% сигорна че ще го върнат dry.gif и то точно когато LoVe се съберат ..... абе на тия хора не им е писано да са заедно (Д и В) няма какво да ги мъчат biggrin2.gif
Gooo LoVe !!! 10.gif

адашке недей така да приказваш за Верка и Дънкан че аз само варя на пред назад и казвам че са създадени един за друг и че трябва да са заедно 15.gif 15.gif 10.gif 10.gif
Devil^Rose^^
Първо аз много си ви уважавам фенчета на Дънкан и Вероника ( аа как им се вика накратко confused.gif ) wink.gif ....
но тази двойка не ми е хич интересна unsure.gif за Дънкан да не говорим.... не мога да отреча че се обичаха, но пък им липсваше тази динамична и страсна връзка, която имат LoVe rolleyes.gif 10.gif .... a им се радвахте цели 11 епизода, докото за нас скрепиха едва 5 епизода и през повечето време Вероника обвиняваше Логан все за нещо dry.gif wacko.gif
icon_peace.gif
Eli_Baby
Определено предпочитам Вероника с Дънкан blush.gif С Логан някак много набързо станаха нещата,само се целуват и тва е wacko.gif Не че имам нещо против ама не ги обичам някак тия връзки дето само се целуват и нищо друго не става biggrin2.gif Peace!!!
Loshka
Ами... Много страст има между тях - нормално е. biggrin2.gif Има химия, има динамика... 10.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
4.gif
excape
IPB Image

IPB Image

IPB Image
excape
IPB Image
OTH_fenka
Excape много са готини. Мерси много. 4.gif worthy.gif
girl_from_hell
не съм тяхна фенка, за вас отново заповядайте

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Menna
Преди малко гледах серията и въпреки,че краят не беше тъжен,определено съм доволна,че най-после отделиха повечко време на нашите хора! biggrin2.gif biggrin2.gif

Тук се разтопих от удоволствие: 3.gif

Logan: I thought our story was epic, you know. You and me.
IPB Image

Veronica: Epic how?
IPB Image

Logan: Spanning years and continents…lives ruined, bloodshed, epic. But summers almost here, and we won’t see each other at all. And then you’ll leave town, and then…it’s over.
IPB Image . IPB Image

Veronica: Logan..
IPB Image

Logan: I’m sorry…about last summer. If I could do it over…
IPB Image

Veronica: Come on. Ruined lives? Bloodshed? You really think a relationship should be that hard?
IPB Image

Logan: No one writes songs about the ones that come easy.
IPB Image

IPB Image . IPB Image

От колко време ги чаках тези признания и най-после доживях и предполагам,че недорозумението накрая ще се окаже само малка пречка за да ги съберат отново. rolleyes.gif

ПС:Лоугън много бил чаровен когато е пиян и когато е махмурлия. blush.gif 18.gif
Devil^Rose^^
Само как се придърпваше малко по малко 15.gif happy.gif ... Да видим дали ще ги съберат за 2 епизода rolleyes.gif Ако не поне да си наваксат в 3 сезон(нали ще има ) 10.gif
excape
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
OTH_fenka
Оле тва оранжевото е много готино.Супер. 4.gif 3.gif
Еxcape ще си открадна няколко. wink.gif
Brooke
О колко ги обичам тези двамата.Толкова бях разочарована като ги разделиха и после с нетърпение чаках цял сезон да ги видя пак заедно. worthy.gif Направо ми пълнят душата,само заради тях мога да гледам филма.И е толкова яко как Лоугън защитава Вероника и си личи ,че много я обича дори да му беше трудно да си признае. rolleyes.gif .Само да не ги разделят пак ,защото втори път няма да го понеса.Те просто трябва да са заедно
girl_from_hell
Menna оправи си картинките
Menna
Няма да стане!Има си модератор за тази работа! wink.gif

Ето няколко пресни неща biggrin2.gif :
IPB Image

IPB Image

IPB Image
James towel keeper
Мерсиии Даренце тези нещица са страхотни!!!!!!!! 10.gif 10.gif 10.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Loshka
QUOTE(Menna @ May 26 2006, 00:22) *

IPB Image

Ах, това е много хубаво! Зеленото им отива страшно много и на двамата. biggrin2.gif GoOoOoO LoVe! 18.gif
crazyYy
Страхотни сааа! просто си пасват перфектно! сигурна съм,4е накрая ще ги съберат - няма как иначе 4.gif

а Данкан нещо доста ме дразни, прекалено е скучен и добричък mad.gif

само LoVe!!!! smile.gif
ludoto_tedi
Така и аз ще дам коментарче smile.gif определено съм за тези сладурковци smile.gif Но..... много малко епизода имаха заедно ,което не ми харесва ,а и аз съм вече до 3-ти сезон 2-ри епизод (за 3-ти и 4-ти няма субс sad.gif )да заедно са в този сезон ,но.. сякъш ... нз... само една целувка и чао....много кофти
sofi7o
А в 1сезон най-много ги харесвах първо се заяждаха и не се харесваха а после бяха заедно(тайното натискане в училище) 18.gif 18.gif просто незабравими последни 2-3 епизода от 1 сезон
girl_from_hell
аз пък до скроо си харесвах дънкан и вероника ама първо той вече е и минало, и второ много сладки моменти имаха от края на 2 сезон и сега вече съм фенче на Лоъган и Вероника
James towel keeper
Ооо аз съм си заклета LoVe фенка!!! smile.gif smile.gif smile.gif
Обожавам ги тези двамцата - просто са страхотни... и в трети сезон ме разбиват - дано си останат заедно!!!!!!!!!!! biggrin.gif 4.gif

DesiTo
Лоугън и Вероника са страхтона двойка, много са готини заедно. biggrin.gif biggrin.gif

СлаДКаТа
Перфектни са!И много си приличат! Третия сезон(без края) ми е любим,защото те са гаджета!
VanIcHka
Много ми харесват като двойка - Вероника мисля че с Лоуган си отива много повече отколкото с Дънкан
haley16
За мен те са най-готината двойка във филма!Дънкън не е момчето за Вероника,но Лоугън е точно за нея!!! bigwink[1].gif а и всички снимки са страхотни БРАВО!!! 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif

---------------------------

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.