Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лоугън и Вероника
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2
kingsize-4eto
Те двамата са любимите ми актьори от този сериял,а като са заедно са просто върха...Няма такива сладури като тях wub.gif
Buffy_Naley
Цитат(kingsize-4eto @ Apr 18 2007, 17:15) *
Те двамата са любимите ми актьори от този сериял,а като са заедно са просто върха...Няма такива сладури като тях wub.gif

напълно съм съгласна с теб 1clap[1].gif 2thum[1].gif
ВерЧИНцитУу_91
Няма по яки от двойката LoVe blush.gif Те са просто супер happy.gif А Лоугън е голям сладур biggrin.gif Двамата много си подхождат и много хубаво играят 4.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
http://i53.photobucket.com/albums/g56/LDFT...ronicaLogan.gif
ladysunshine
След като лили само си е играла с него, Вероника беше най-доброто нещо, което можеше да се случи на Логън. Много ги харесвам като двойка и мисля,че пак ще се съберат
Катeто
Дано пак да се съберат,поотделно са сладури,но заедно са още по-готини rolleyes.gif
girl_from_hell
точно ми харесаха като двойка и опа се появи онзи мой любимец пизчо и отново се отказах от тях, явно никога не са ми допадали достъчно докато са били заедно
♥Didito♥
Много са ми сладки двамата много си ги оби4кам,наи хубавата двойка във Вероника Марс
VeRonICa^^
Цитат(brooke_23 @ Sep 5 2007, 14:50) *
Много са ми сладки двамата много си ги оби4кам,наи хубавата двойка във Вероника Марс

Cъгласна съм с теб !!! blush.gif
♥Didito♥
Аз ли4но съм съкрушена,4е няма да има 4 ти сезон,наистина страшно много исках Вероника и Лоуган да се съберат mad.gif sad.gif sad.gif
lemmy
Еми... най-яката двойка в серяла!!!
racheL_gattIna
Обожавам ги и заедно и по отделно.но заедно са много сладки и милички преживяха толкова много докато стигнаха до любовта която така и просъществува.
angel_girl
Това ми е любимата двойка! Много са ми сладки. wub.gif Жалко, че все пак се разделят... Веднъж да искам хепи енд и то няма да има... dry.gif
koti987
Много,много сладка двойка-защо ги разделихаааааа mad.gif sad.gif
N@det0
Ако на някой му се занимава да направи икони на двамата сладури smile.gif
Marissa Cooper
Цитат(ladysunshine @ Jul 18 2007, 13:46) *
След като лили само си е играла с него, Вероника беше най-доброто нещо, което можеше да се случи на Логън. Много ги харесвам като двойка и мисля,че пак ще се съберат

Да, съгласна съм. Много ги харесвам, обожавам ги, но някак си като са заедно.. все едно не са. Тя се занимава повече с другите отколкото да обръща внимание на него.
lori9bonboni
Сладка двойка са ама такива интриги се завъртяха около тях, че...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.