Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любими моменти от Veronica Mars
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
_HriS_TinA_
Мммм хрумна ми да създам и такава тема за6тото - стра6но много съм се кефила на определени моменти от сериала и съм си ги пускала отново и отново, за да им се насладя о6те веднъж :

Например този - бе6е супер спонтанен и истински,края на 4-ти епизод 1-ви сезон....или нео4акваното гмуркане в морето...аа стра6но се кефих тука wink.gif:

IPB Image IPB Image IPB Image
(цък върху снимките за по-голям размер)

....ммм и този с бележката на Дънкан (от 11-ти епизод на 2-ри сезон) ...която има не6то об6то и с надписа под сигнатура ми даже... 18.gif

inlove.gif

Oооо и нека не забравяме солото й 18.gif ...или страхотната преформолировка на One Way Or Another 4.gif в 12 епизод на 1-ви сезон:

..скоро може да добавя и о6те ...

А на вас ..? Кой моменти са ви направили най-голяно впе4атление и за6то ? smile.gif
Eli_Baby
Мии значи на първо място когато Дънкан видя Вероника иии мм забравих му името wacko.gif Да се целуват и се хвърли от високото и си счупи главата blink.gif
После когато Уолъс открадна козата на "Пан",много яко беше като си я хранеше в колата 18.gif
И не на последно място балът в който Вероника се беше облякла като "развратницата Барби" много смешна беше IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 7 2006, 08:47 PM) *

Мии значи на първо място когато Дънкан видя Вероника иии мм забравих му името wacko.gif Да се целуват и се хвърли от високото и си счупи главата blink.gif

Оооо да определено моментът бе6е хубав wub.gif ...хеxех тя се целува6е тогава с Трой ..ггггрррр този изоб6то не го харесвах happy.gif :

Ето снимки от там 18.gif 18.gif :

Btw погледът му бе6е супер готин Copy of wub.gif ...
nikol_ina
мен лично мн ме кефи когато Вероника се отнесе на някъде и и казват Земята до Марс даже първия път като и го казаха толкова се хилих че чак сълзи ми потекоха
още един любим момент ми е
Трой: ( колата му не е там, където я е оставил ) Не паркирахме ли тук? Кажете ми, че не сме паркирали тук. Моля, някой да ми каже, че може да види колата на баща ми и ударът, който получавам в момента е за нищо.
Лоугън: Не знам, Може би е като Brigadoon. Върни се след 100 години и ще бъде точно на това място.
и ето още един
Лоугън ( на Уиво ): Ако ще ме каниш пак за бала, отговорът все още е "Не".
PS това е копирано то темата Logan Echolls/Jason Dohring(от сега да си кажя аз 10.gif )
OTH_fenka
мен лично мн ме кефи когато Вероника се отнесе на някъде и и казват Земята до Марс

4.gif Да тва е много готино като и казват така. На мен ме кефи как Ронито ги затапя с някоя реплика и те не могат да кажат нищо biggrin.gif И още нещо как постоянно момчета са в момичешката тоалетна. dry.gif
Devil^Rose^^
Голата истина smile.gif :

Mrs. Murphy Congratulations, you're my volunteer. Pope. An Essay on Man. Epistle I.
Veronica : "Hope springs eternal in the human breast;
Man never Is, but always To be blest:
The soul, uneasy and confin'd from home,
Rests and expatiates in a life to come."
Mrs. Murphy: And what do you suppose Pope meant by that?
Veronica: Life's a bitch until you die.
............. biggrin.gif
Nasi
Ммм сцената от 17 епизод на 2 сезон с Л и В, когато танцуваха, песента беше страхотна!!!
Има и още много, но помвечето от първи сезон съм ги позабравила.
James towel keeper
Ами всички с Вероника/Лоугън.... rolleyes.gif Когато се целунаха за първи път, когато той я спаси и онзи дето беше от ФБР уж...
И после всички техни моменти!!! rolleyes.gif

Също и моментите с баща и са готини - като говорят, и неговите въпроси - "Не можеш ли просто да си пишеш домашните, като другите деца?", много често задаван въпрос.....
Абе общо взето - ВСИЧКО!!!!! 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(James towel keeper @ Apr 12 2006, 09:59 AM) *

Ами всички с Вероника/Лоугън.... rolleyes.gif Когато се целунаха за първи път, когато той я спаси и онзи дето беше от ФБР уж...

Към това прибавям и всички моменти с Лоугън happy.gif Тоя човек все ги ръси едни 10.gif
Loshka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 12 2006, 01:20 PM) *

QUOTE(James towel keeper @ Apr 12 2006, 09:59 AM) *

Към това прибавям и всички моменти с Лоугън happy.gif Тоя човек все ги ръси едни 10.gif

Абсолютно. Особено, когато се дракат нещо с Уиво. Там се раждат жестоки бисери. 18.gif
Уиво: "Аз мисля..."
( Лоугън е съсредоточен в играта и изглежда, че въобще не го слуша. Уиво става и изключва телевизора )
Лоугън: "Добре, добре! Ти мислиш. Медиите ли да уведомя?!"

Също моментите, когато Вероника затапва шерифа. Ооо, също, когато Лоугън го арестуват за втори път и той "Току що имах най-странното дежа ву", а после в затвора изнесе една реч... 18.gif
James towel keeper
Да прави сте!!!!!!! 4.gif Тези моменти са жестоки, и мен ме кефят мноогооооо rolleyes.gif

А това със затвора ме подсети, когато адвоката приятел на Вероника, му казва, че трябва да се яви в съда, и той "Какво ли да облека?" 18.gif 18.gif 18.gif
А и във втори епизод има много забавни моменти с Дик и Бийвър също.... Абе всичко в сериала ме кефи!!!!!!!!!!!!!!!!!
James towel keeper
Сега се сетих за още нещо.....
Мисле че беше 15 епизод от втори сезон - когато Вероника търсеше една младоженка, дето беше отишла при стария и приятел....
Та накрая нали говорят в бара на Вероника нещо за любовта, и Вероника казва - "Ако любовта дойде, аз ще съм на бара" и само Лоугън отива при нея wub.gif wub.gif Това си беше знамение rolleyes.gif
Loshka
QUOTE(James towel keeper @ Apr 13 2006, 11:10 AM) *

"Ако любовта дойде, аз ще съм на бара" и само Лоугън отива при нея wub.gif wub.gif Това си беше знамение rolleyes.gif

Така си е, наистина готино моментче. biggrin.gif Е... Друг е въпросът, че Лоугън отиваше да й разкаже какво ужасно нещо е направил с Хана. 16.gif
Готин момент беше, когато в 16-ти епизод, когато играха на онази игра с двете истини и една лъжа. Тоя Дийн голяма шматка се оказа.
James towel keeper
Е да ама пак се получи така както трябваше rolleyes.gif В смисъл, че можеха да не го правят така, но изглежда сценаристите имат едно на ум.... Надявам се LoVe да се съберат до края на сезона.... rolleyes.gif
Loshka
И аз... Тогава ще ми влезе в класацията за любими моменти директно на първо място. 10.gif
OTH_fenka
Сега слушам Ронито като пя за тритоните. Колкото и пъти да го слушам все ми е смешно. 18.gif 18.gif 18.gif
Mar4eto
Всичките LoVe моменти ги обожавам rolleyes.gif те като се съберат мога или да те скъсат от смях или от сълзи...супер сладички са rolleyes.gif
а това с любовта беше наистина много яко въпреки че не беше съвсем в тоя смисъл..и танца в 17 епизод
Мен ме кефеха и моментите,когато с Дънкан и Лили играеха на "Никога не съм...",особено когато Дънкан каза "...виждал родителите си да правят секс "и Лили пи и почна да имитира майка си 15.gif
Беше ми много сладко Уолас и Логан като правиха заедно онова с яйцата и Уолас му каза "Аз го правя заради Вероника,а ти защо?" и Логан уж каза че го прави заради себе си обаче като разбра че е важно за нея и физиономията му беше много сладка rolleyes.gif blush.gif
Loshka
Хахах, да, играта на "Никога не съм..." беше жестока. biggrin.gif
OTH_fenka
Някой(към Ронито): Ще ми направиш ли услуга?
Вероника: Ако всеки път когато някой ме попита взимах по 50, щях да бъда.........
Много ми е забавно като го каже тва. 18.gif И в същото време тя иска услуги от Уолъс или Мак. wink.gif
James towel keeper
QUOTE(OTH_fenka @ Apr 21 2006, 02:44 PM) *

Вероника: Ако всеки път когато някой ме попита взимах по 50, щях да бъда.........
Много ми е забавно като го каже тва. 18.gif И в същото време тя иска услуги от Уолъс или Мак. wink.gif

Даааа rolleyes.gif Забавно е наистина...
Даже си спомням един епизод мисля, че 17 на втори сезон като пита Лоугън - "Ще ми направиш ли услуга?" и той и вика - "Не мисли какво аз да направя за теб, а какво ти за мен" 18.gif 18.gif 18.gif
Много са сладки....
James towel keeper
QUOTE(OTH_fenka @ Apr 21 2006, 02:44 PM) *

Даааа Забавно е наистина...
Даже си спомням един епизод мисля, че 17 на втори сезон като пита Лоугън - "Ще ми направиш ли услуга?" и той и вика - "Не мисли какво аз да направя за теб, а какво ти за мен"
Много са сладки....
Devil^Rose^^
Вероника: Напомни ми... защо скъсахме ?
Лоугън: Мислеше че другия тип има по- зелена трева.
Или беше нещо че съм твърде много мъж....Не чакай! .. Беше ти. Ти беше твърде много мъж .
IPB Image
mirka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 25 2006, 10:28 PM) *

Вероника: Напомни ми... защо скъсахме ?
Лоугън: Мислеше че другия тип има по- зелена трева.
Или беше нещо че съм твърде много мъж....Не чакай! .. Беше ти. Ти беше твърде много мъж .
IPB Image

Това съм го пропуснала,ама е много смешно! 18.gif 18.gif 18.gif
Моментите дотук са много хубави smile.gif На мен ми хареса,когато Дънкан остави онази китайска бисквитка на Вероника и когато тя го догони blush.gif .И когато тя трябваше да взима пари от една мутра и го заплашваше с кучето.Абе въобще,когато участва кучето е много забавно smile.gif
Brooke
Има много яки моменти.На мен най-любими са ми изказванията на Лоугън,винаги вкарва хумор и се прави на непокист,но като става дума за Вероника и става един сериозен.Сега в момента се сещам за един момент ,който ми напълни душата.Когато бяха на алтернативния бал в 20 епизод 2 сезон,когато Лоугън и Вероника си говореха :
Лоугън:Като проницателен наблюдател на човешкото поведение,мислех, че разбираш хората по-добре.В предвид, куклички?Това вече не съм аз.
Вероника: Е, какво си ти сега?
Лоугън: Знаеш... измъчен.Откакто сърцето ми беше разбито.
Вероника :Хана наистина е оставила следа върху теб, а?
Лоугън: Стига, знаеш, че не говоря за Хана.
Беше толкова мило wub.gif и като взе да и обеснява за епичната им любов..... worthy.gif
adoration
Мен страшно ме кефи момента, когато Вероника влиза в апартамента на Дънкан и вижда Лоугън да лежи на дивана, но с пуловера на Дънкан и със списание на главата си... и го мисли за него и отива и ляга отгоре муsmile.gif)) страшно готино biggrin.gif
Summer
В един епизод от втори сезон Вероника беше отишла в къщата на някакъв мъж, за да се опита да го съблазни, за да се разбере дали е верен на годеницата си, която я беше наела май или нещо такова. Та се беше облякла с къса поличка, високи ботушки и Уолъс като я вижда "Това твои дрехи ли са или мина през някой секс-шоп преди да дойдеш?" После в същия епизод,
Summer
В един епизод от втори сезон Вероника беше отишла в къщата на някакъв мъж, за да се опита да го съблазни, за да се разбере дали е верен на годеницата си, която я беше наела май или нещо такова. Та се беше облякла с къса поличка, високи ботушки и Уолъс като я вижда "Това твои дрехи ли са или мина през някой секс-шоп преди да дойдеш?" После в същия епизод, когато тя беше в къщата и трябваше да провери нещо в компютъра и Уолъс звъни на вратата и следния диалог направо ме разби от смях:

Уолъс: Искате ли да помогнете на гладните, умиращи деца на......света?
- Продавате ли нещо?
У: Да...бисквитки и...химикалки.
- Ще взема два пакета бисквитки.
Уолъс вади от чантата си отворен пакет.
- Но тези са отворени!
У: Искате ли химикалки?

Въобще с физиономиите си по време на тази сцена беше....

Друг забавен момент е, когато Вероника беше обвинена в правене на фалшиви лични карти и онова със шерифа и банкнотата.

Шерифа: Вероника е...по-умна от мен.
Вероника: О, стига!

СлаДКаТа
1-18 Вероника целува Лоугън и той после я целува.
1-19 В края когато вероника и Лоугън са пред колата и си говорят за Лили
1-20 Когато Лоугън защитава Вероника пред Дик и Бийвър.
IPB Image
Лоугън:Като проницателен наблюдател на човешкото поведение,мислех, че разбираш хората по-добре.В предвид, куклички?Това вече не съм аз.
Вероника: Е, какво си ти сега?
Лоугън: Знаеш... измъчен.Откакто сърцето ми беше разбито.
Вероника :Хана наистина е оставила следа върху теб, а?
Лоугън: Стига, знаеш, че не говоря за Хана.
Когато разпитват Лоугън за втори път за убийството на Филикс.(You like me!You really like me!:Lougan)
И сериите от 3 сезон , в които В. и Л. СА си гаджета.
sofi7o
Ето един от любимите ми моменти

Лоуган: Значи това е дебнене, а?

Вероника: Изглежда по секси по филмите.

Вероника: Чувал ли си Хана?

Лоуган: Тоталното мълчание брои ли се?

Вероника: Знаеш ли, не съм сигурна,но мисля, че когато започнат да
изпращат далече гаджетата ти,официално си лошо момче.

Лоъган: Нейния и твоя баща трябва да
се съберат и да поиграят боулинг.

Друг е като танцуваха когато тя го измикна от Джия,и като Вероника видя Хана с Лоуган и остана няколко секунди обърната назад с една тъжна физиономия беше трогателно,а от 3 сезон когато баща и се обади и Лоуган дигна biggrin.gif и най-лошия момент като тя плачеше по душа sad.gif
Summer
Сега се сетих за друго любимо моментче - в първи сезон, когато бяха откраднали колата на Трой, Вероника се появява и:

- Dude, where is you car? 18.gif
СлаДКаТа
(Summer @ Jan 18 2007, 21:21) *

Сега се сетих за друго любимо моментче - в първи сезон, когато бяха откраднали колата на Трой, Вероника се появява и:

- Dude, where is you car? 18.gif

Също както:
Л:Това значи ли че ще сме добрички сега?
В:Минете пред колата и ще видим!

Мен и филма за Лили който Лоугън направи много ми хареса!
erika80
Аз "преговарям" blush.gif втори сезон, и не мога да не цитирам този момент, когато Вероника сънуваше сънищата, свързани с катастрофата. Та... събужда се тя след поредния лош сън и баща и нахлува в стаята и казва:
- Пак, ли си гледала "Къщата на восъка"? Знаеш, че сънуваш кошмари заради това момиче Хилтън!" 10.gif worthy.gif 4.gif
lauren
Любимата ми е от 2ри сезон, когато Вероника по погрешка се гушва в Лоугън, а си мисли, че е Дънкан.Както и на алтернативния бал, където Лоугън говори за тях двамата
erika80
Любими са ми всички моменти, в които Вероника прави разни муцунки 10.gif ! Много ме кефи момента, когато баща и и дава плика с билетите до Ню Йорк и я пита знае ли какво е това, тя го мачка и души, и "изцепва" : пони.... worthy.gif Скъсвам се да се хиля на този момент biggrin2.gif
MuMuTy
Е във всеки епизод си имам по един поне любим момент.Най-много ме радват 2-та момента в 1 сезон,когато Логан целуна Вероника и във 2-ри когато тя му се обади заради Бийвър.Много са сладки двамата и много ме радват.Също както казаха когато Логан и Вероника говорят на Алтърна Пром.Ммм сладурковциии wink.gif
pretty_girl
Наистина има страшно много готини моменти просто се чудя от къде да започна..първата целувка на вероника и Лоугън,падането на Дънкан като видя Вероника и оня Трей да се целуват,изпълнението което Рони направи на One way or another,когато Дънкан й остави бележчицата,когато LoVe танцуваха на Sway,когато Вероника помисли Логън за Дънкан и легна върху него,всичките пъти когато Вероника "искаше" пони,LoVe моментите от трети сезон особено когато онова момиченце Хедър се опитваше да ги съребе...и физиономията на V когато чу песента по радиото.Много ми хареса разговора между Пиз и Рони...май само Вероника не разбра че момчето говореше за нея.Разбира се всички изцепики на Дънкан,който изредихте,а тва за Парис Хилтън в Къщата на восака просто ме уби умрях да се хиля.....
kingsize-4eto
Най-любимите ми моменти са тези на Вероника и Логан...всяка целувка,всяка прегрътка....просто са невероятни wub.gif А много харесвам моментите когато Логан се бъзика с някой,или просто докато си говорат вкарва по някоя смешка... biggrin.gif
♥Didito♥
На мен са ми любими най-ве4е вси4ки моменти на LoVe rolleyes.gif ,обожавам ги,но си имам няколко най-любими.
1.На бала във 2-ри сезон,когато Логан й говореше как тяхната любов била епи4еска sad.gif
2.Когато танцуваха на "Sway" blush.gif
3.Първата целувка
4.Втората целувка във 19-ти епизод на 1-ви сезон
5.Когато на рождения му ден той си я хвана за ръка и не му пукаше какво мислят другите rolleyes.gif
6.Във втоеи сезон,когато тя се блъсна в него sad.gif
7.В края на 2-ри той като я спаси rolleyes.gif
8.Във 3-ти сезон когато той беше наел един да я пази и тя му се развика и той и каза колко мн я оби4а sad.gif sad.gif sad.gif
Ani4ka81
Цитат(brooke_23 @ Sep 23 2007, 20:40) *
На мен са ми любими най-ве4е вси4ки моменти на LoVe rolleyes.gif ,обожавам ги,но си имам няколко най-любими.
1.На бала във 2-ри сезон,когато Логан й говореше как тяхната любов била епи4еска sad.gif
3.Първата целувка
5.Когато на рождения му ден той си я хвана за ръка и не му пукаше какво мислят другите rolleyes.gif
8.Във 3-ти сезон когато той беше наел един да я пази и тя му се развика и той и каза колко мн я оби4а sad.gif sad.gif sad.gif

Всичките тези моменти са ми супер любими, мога да ги гледам хиляда пъти, но винаги като ги видиш за първи път сърцето ти спира за миг, но по принцип са много сладки двамата, те ще си останат една от любимите ми двойки от сериалчетата. Други любими моменти които могат да се добавят са от трети сезон, но вие всички фенове си ги знаете така или инъче. Но да ви кажа на мен доста ми липсва това сериалче, сега се опитвам да гледам и разни други ама нещо не мога да се захвана за някой все още.
lemmy

тва са 3те ми любими моменти!
ladysunshine
Цитат(brooke_23 @ Sep 23 2007, 19:40) *
3.Първата целувка

Нз какво друго да добява, просто каквото и да добавя ще бъде излишно worthy.gif
Naily
1.Когато Вероника пя в бара
2.Първата целувка м/у Вероника и Логан
3.Когато Вероника и Пиз се целунаха пред асансьора
4.В края на 2-ри той като я спаси
5.Когато Вероника гушна Логън вместо Дънкан
Поста предстои на едит
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.