Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Rory Gilmore
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
rainbow`eyes
Здравейте! Много се радвам, че има вече и форум на Gilmore Girls, сериалчето е супер! smile.gif

Аз го гледах навремето, когато го даваха по tv, но сега смятам да го започна от 1 сезон..

На мен лично Рори ми е любимка, много е сладка и добричка. И актрисата (Alexis Bledel) е много готина biggrin.gif
Предлагам тук да пишем за нея. Който има info да сподели.
Аз ви давам малко снимчици

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
krisi
По коя телевизия са го давали пропуснала съм го unsure.gif , а иначе Рори е супер biggrin.gif
ThePinkDuck
IPB Image

Име: Алексис Бледел
Родена: 16.09.1982г. в Хюстън, Тексас
Семейно положение: неомъжена
Височина: 170см
Биография: Макар, че Алексис Бледел прави своя телавизионен дебют в сериала Gilmore Girls, тексаската красавица е прекарала доста години на модния подиум.
Когато е на 8 год. с тайната надежда да преодолее срамежливоста си родителите й я окуражават да се пробва в градския театър. Участва в няколко постановки, а по късно започва да дефилира в градския Търговски център.

IPB Image

Кариерата си на модел започва още докато е в гимназията, пътува из цял свят: Токио, Милано, Лос Анджелес, Ню Йорк. След дипломирането си се записва в Ню Йоркския Университет със специалност филмово изкуство.Пролетта след завършването на първия семестър получава обаждане от своя агент и заминава на кастинг в Лос Анджелес. Одобрена е за ролята на Рори Гилмор, а снимките на пилотния сезон започват почти веднага.

IPB Image

Когато не е на снимачната площадка Алексис обича да чете, пише, да ходи на кино и да прекарва повече време със семейството си.

IPB Image

На кратко за героинята: Рори Гилмор е в много близки взаимоотношения с майка си.Понякога дори прекалено, хората често ги смятат за сестри.Ученолюбива, срамежлива, но също така и целеустремена, знае какво иска и винаги го постига. В началото на сериала Рори тъкмо бива приета в елитното частно училище "Чилтън", а оттам пътят към мечтания колеж става по-лесен. Рори се сблъсква с много перипети, не всеки път успява да ги преодолее, но винаги опитва и дава всичко от себе си. Преминава през първата любов, първата си катастрофа с кола, бунтува се срещу майка си като всеки нормален тийнейджър...и все пак го прави по своя неповторим, пленителен начин.

IPB Image

Филми с нейно участие: Tuck Everlasting-Winnifred Foster(2002), DysEnchanted-Goldilocks(2004), Bride & Prejudice-Georgina Darcy(2004), The Orphan King-Dylan(2005), Sin City-Becky(2005), The Sisterhood of the Traveling Pants-Lena(2005), I'm Reed Fish-Kate Peterson(2006)
Devil^Rose^^
Е тва момиче има невероятни очи smile.gif Много хубави снимки сте постнали, а последната е ... ква е слабичка.
И в Син Сити изглеждаше много добре
_HriS_TinA_
Снимки на акктрисата от фотпсесии за списания:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

+ малко десктоп4ета ...

IPB Image IPB Image IPB Image

Аааа за Рори какво да кажа ..едно страготно моми4е - умно,красиво,интелигентно от вси4ко по много ...стра6но е сладка smile.gif
rainbow`eyes
По коя телевизия са го давали пропуснала съм го

Ами не знам да са го давали по някоя българска телевизия. Аз преди време го хванах по една немска tv и тогава бяха тъкмо към средата на 1. сезон biggrin.gif
Снимки на Рори през сезоните...
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
ludoto_mimi
Ха и аз да се изкажа. biggrin2.gif

И на мен много ми харесва Рори (нищо ново под слънцето), а и актрисата е много сладка. Рори винаги има обяснение за всичко, дори и на най-идиотското нещо. А как винаги знае какво да отговори на в повечето случаи безмислени приказки на Лорелай и така стават още по-безмислени и странни. 18.gif
В първите 2 сезона и нещо беше супер обикновена, но след това смени прическата, нови дрешки - стана по-модерна, а в колежа вече е направо мацка. biggrin2.gif

Снимките наистина са много готини, но аз не бях забелязала, че в Син Сити това е тя. ОТдавна го гледах филма и тогава не ми е направило впечатление, но и сега като гледам снимката няма голяма прилика. rolleyes.gif

Ъм... бтв... тая последната снимка нещо... blink.gif huh.gif
ThePinkDuck
Яна, много готини снимки си сложила!Благодаря!Иначе, Миме, тая последната снимка е от серия във филма, в която Рори помага на баба си и вместо нея организира благотворително мероприятие!Много сладка серия! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Не ми харесва така... на Денс маратона беше много по-готина. rolleyes.gif biggrin2.gif 4.gif
Menna
Страхотна тема! 4.gif
Ужасно много харесвам Алексис,голяма сладурана е,а пък за героинята и да не говорим! 10.gif
Благодаря за инфото и снимките!
Във връзка с последната снимка и периода,в който залиташе по онези чудесии,организирани от баба и,временно я бях отписала! 18.gif 18.gif
Hannibal
Хохо.
Ето я Алексис smile.gif))
Супер тема , а снимката от Син Сити е страшна!
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Apr 8 2006, 02:12 PM) *

Във връзка с последната снимка и периода,в който залиташе по онези чудесии,организирани от баба и,временно я бях отписала! 18.gif 18.gif

Даре... май и аз почнах да я отписвам напоследък... unsure.gif ohmy.gif
^Mim0zKa^
Ей сладурки много хубави сним4ици сте сложили smile.gifРори е просто ...невероятно красива е...о4ите и са много хубави наистина ...просто е голяма сладурана smile.gifМного е весела и както казва Мимито винаги знае какво да каже ,каде и кога wink.gifМного ми харесва героинята и и определено имаме не6то об6то с нея...много ме радва smile.gif
crazyYy
Рори винаги стра6но много ми е харесвала! оба4е понякога малко ме дразни гласа й - някак си прекалено детски зву4и, но може би в това й е 4ара wink.gif
Nasi
Мерси за информацията и за снимките...Рори е страхотна въпреки, че съм гледала само първите 10 серии, много ми допада.
Актрисана Алексис не я бях гледала никъде другаде. Определено е много сладка....много. smile.gif
scandalous_girl
Рори е много сладка,толкова е пленителна!!! Много ми харесва как се държи във всяка ситуация,винаги има право,дори и когато ядосва Лорелай. Една такава добричка,миличка.... happy.gif Харесва ми,че е много упорита,преследва си целите и не се отказва. Понякога може би е прекалено добра за този лош свят(е в това сериалче той не е толкова лош),доста е уязвима и може би объркана. А и ми е страшно забавно,когато доплълва Лорелай или когато в някой ситуации се държи повече като майка,а не дъщеря biggrin.gif .
За Алексис мога да кажа,че е изключително добра актриса. Много добре се въплащава в ролята на Рори,а и много й отива тази роля. Има прекрасни сини очи,този поглед е много проницателен. А и когато се усмихне не знам човек,който да не каже ,че изглежда толкова сладка и миличка,нежничка и добричка bigwink[1].gif ! Когато за първи път я гледах във филм,беше в Sin City. Там тя беше много красива,тогава ми се стори много позната и търсих да видя как се казва и така и открих за Gilmore Girls. Не мога и да не спомена филма ''The Sisterhood of the Traveling Pants'',там отново беше страхотна.
ThePinkDuck
Алексис Бледел е на корицата на октомвийския брой на списание "Lucky". Ето няколко фешън съвета от нея и нещичко за любимият и стил и на обличане.

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
ludoto_mimi
Днес Алексис има рожден ден. 4part[1].gif

Да й пожелаем всичко най-хубаво и много успешни продукции в кариерата й. 4.gif
DaniEl
Ах Alexis ...wub.gif Тя е виновна за това че започнах да гледам сериала smile.gif Страшна красавица е Гледах я за първи път в "Sin Sity" и останах очарова А и този поглед направо нямам думи 3.gif
elits7
Тази актриса участва и в Tuck everlasting smile.gif
JoyFul`Kid
Rory супер ме кефи, каква е старателна и сбъркана като майка си, възхищавам се на амбициозността и дори като гледам някой епизод свързан с даскалото й и т.н. и после ме обхваща една ученолюбива вълна smile.gif
Gossip Girl
Много е симпатична smile.gif Много ми харесват очите й smile.gif Макар че на някои снимки излизат малко страшни smile.gif Гледала съм я в Sin City и много ми хареса , макар че ролята й е малка
ludoto_mimi
Аз току-що разбрах, че всъщност се казва Кимбърли (Kimberly Alexis Bledel), но използва Алексис. 18.gif Също така първо е проговорила на испански, а английския го е научила в училище. happy.gif
Катeто
Тъкмо гледам сериала и сес етих да пиша rolleyes.gif Първо я гледах The Sisterhood...и много ми хареса,но тук е супер супер сладка...много яки очи има biggrin2.gif Голяма сладуранка blush.gif
Zepp
Цитат(JoyFul`Kid @ Feb 19 2007, 21:07) *
Rory супер ме кефи, каква е старателна и сбъркана като майка си, възхищавам се на амбициозността и дори като гледам някой епизод свързан с даскалото й и т.н. и после ме обхваща една ученолюбива вълна smile.gif

И аз така! rolleyes.gif Непрекъснато си отъждествявам моето училище с тяхното, колкото и огромни разлики да има! happy.gif
Понеже и аз се занимавам с нещо като журналистика... ама нямам такова желание като нейното да стана журналистка. huh.gif Като цяло ми е много, много любим образ! За съжаление съм я гледала само в Момичетата Гилмор, но ще се заема сериозно да изгледам някой друг филм с нея, да я видя в друга роля...
3.gif Не знаех, че първото и име е Кимбърли! И че първо е проговорила на испански! happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.