Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "I Slept with Someone in Fall Out Boy and All I Got Was This Stupid Song Written About Me"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3
Menna
Wednesday, April 12
One Tree Hill
"I Slept with Someone in Fall Out Boy and All I Got Was This Stupid Song Written About Me"

Промо

MOIRA KELLY DIRECTS — Lucas (Chad Michael Murray) struggles with the decision of whether he should play basketball in the wake of Keith's (Craig Sheffer) death. Brooke (Sophia Bush) forces Rachel (Danneel Harris) to deal with a dark secret. Nathan (James Lafferty) and Haley's (Bethany Joy Lenz) wedding reprise is put to the test and Peyton (Hilarie Burton) decides to visit Pete (Wentz of “Fall Out Boy”) in Chicago. Paul Johansson, Barbara Alyn Woods, Barry Corbin and Moira Kelly also star. Moira Kelly directed the episode written by Bill Brown.
Menna
Промо снимки:

IPB Image . IPB Image

. IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image
fire_misha
Ооо май ще бъде доста тъжно.Лукас разкрива за болестта си.Как го гледаше Карън само...И Брук на игрището sad.gif А кой влиза при Нейтън и Хейли?Изглеждаше много страшно.Тръпки ме побиват.Интересно е също какво ще стане между Пийт и Пейтън.Тя пак ще го посети...Тъкмо излезе 18 епизод, а аз вече нямам търпение за новия 16.gif
Amidala
и аз съм така . ама ако завърши така гадно и няма 4 сезон ще съм хипер тъжна sad.gif
Summer
Време беше да се обърне внимание на болестта на Лукас. sad.gif Брук и Карън....представям си как са приели новината. Дано да се намери някакво решение и на този проблем...иначе това с Нейтън и Хейли наистина е интригуващо.
^^HeLa^^
Като цяло серията ще е доста интригуваща!
Аз лично очаквах отдавна да се разбере за болестта на Люк, защото той отдавна я прикрива а си мислех че Дан може да го издаде, но ще видим как точно ще стане, горката Карън много й се насъбра в последните епизоди, но си мисля че сега като разбера за болестта отново ще се сближи със Люк, тъй като в 17 епизод не се държа доста зле с него.
За Хейли и Нейтън мисля си че този който ги "напада" всъщност ще се окаже Деб, то се знае че тя ще се появи скоро.
Просто нямам търпение да излезе този епизод 18.gif
fire_misha
QUOTE(^^HeLa^^ @ Apr 6 2006, 10:52 AM) *

За Хейли и Нейтън мисля си че този който ги "напада" всъщност ще се окаже Деб, то се знае че тя ще се появи скоро.

Това с Деб наистина е идея.Не се бях замисляла че може да е тя.Но наистина е възможно и най-вероятно тя се промъква в апартаментаsmile.gifУспокойх се
Eli_Baby
Дам определено беше време да се разбере за болестта на Лукас..само ми е чудно как ще стане това huh.gif А и какще го понесат останалите
Loshka
Ох, дотук с веселите серии. Сега, когато Люк разкри болестта си, много депресия ще има. sad.gif Дано всичко се нареди накрая... unsure.gif
Lucas
Ще е як епизод тва с Неили наистина може да е Деб доиде и времето да каже на Дан 4е тя се е опитала да го убие и тои да разбере ква грешка е направил тапото 14.gif А тва с болестана Люк наи накрая откато се разбра за болеста му все сам 4акал да видя какви ще са реакциите на останалите
Devil^Rose^^
Aз пък си мисля че това може и да е чичото на Нейт, нали той щеше да се появи по някое време. И Деб защо да се промъква така при Нейтън huh.gif
Nasi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 6 2006, 01:12 PM) *

Aз пък си мисля че това може и да е чичото на Нейт, нали той щеше да се появи по някое време. И Деб защо да се промъква така при Нейтън huh.gif

И според мен е чичото на Нейтън. Това ще е завано.
обаче всичко с Лукас ще е много тъжно. Видяхне изражението на Карън и Нейтън, когато научават. А също и с Брук на игрището. sad.gif
sydney
ще бъде токова драматична серия sad.gif sad.gif надявамс е поне че сега катос е разкрие за болестта на лукас да бъдат по сплотени от всякога unsure.gif ще имат нужда един от друг huh.gif
_HriS_TinA_
Ооо SAD ...но всъ6тото време много не6та 6те се изяснят след като Лукас разкрие болестта си ...във вси4ки слу4еи стра6но интересен епизод ни 4ака wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Определено ще е интересно!Надявам се сега като разберат за Лукас да започне лечение,се си мисля че няма да оставят главния герой да умре!Охххх нямам търпение да дойде другата сряда! happy.gif
slipped^
Хмм ще бъде интересно (:
Наистина ще е тъжно , когато всички разберат за болестта на Люк , но така или иначе трябваше и тва да стане някога. :/
Интересно ми е какво ще стане с Пейтън и Пийт rolleyes.gif
belatriks
според мен този които напада хейли и нейтън не е нито чичо му нито майка му защото нито единия не би разбил прозореца надявам се да греша но...
KiD^ViCiOuS
аз пък мисля че тва с нападението наистина е Деб..щот Нейтън в 17 епизод каза че майка му се връща..там когато с Хейли лежаха..след погребението..а пък и е време да се върне..
иначе нали там на представянето на епизода се казва че Лукас е решил да каже за болестта,защото сега след смъртта на Кийт размисля върху отношението си..
мда...драма smile.gif
RoXXy_
Който иска да чете! mrgreen[1].gif обаче не дават 100% достоверност!

Spoilers/Speculation
- Lucas' HCM is revealed.
- When Lucas' HCM is revealed, it is said that Brucas breaks up because Brooke has trust issues with Lucas, seeing as that he kept that from her.
- Bryan Greenberg's (Jake Jagielski) first appearance in Season 3.

From hoydenish at FF wrote:
Brooke and Lucas are still together in episode 19. But supposedly Brooke breaks it off with Lucas, but his heart is still with her.

From Ask Ausiello @ TV Guide wrote:
Question: Are the rumors true that Bryan Greenberg is coming back to One Tree Hill for an episode?
ErinAusiello: Yes. He returns at the very end of Episode 19, when Peyton needs him the most. This is also the episode where Lucas comes clean about his heart condition, thus forcing him to drop out of basketball. Moira Kelly is directing.

From Kristin @ E! Online wrote:
From craign : Since we know Peyton isn't gonna go after Lucas, does she end up with Fall Out Boy?
Kristin:I asked Hilarie Burton if there's any romance coming up for Peyton. All she would say is, "I think I have, like, 12 things coming up! Peyton's not gonna be a flower on the wall anymore. And I've had fun! We're gonna leave it at that!" She also said she's enjoying "being the bad girl again."

shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(RoXXy_ @ Apr 7 2006, 12:33 PM) *

She also said she's enjoying "being the bad girl again."

Aко това наистина стане ....come on girl ... show what you got 15.gif rolleyes.gif
Lucas
Тва с Bad Girl ми хареса от много време не бяхме виждали старата Пеитан
RoXXy_
хора, намерих някакво промо за 19 епизод
тук

Нейтън е ... 3.gif
striikar
начи излиза че Лукас спира баскета ? sad.gif кофти работа
3ти сезон се очертава най-тъжният от всичките и затова си мисля че ще има 4ти сезон ,в който всичко ще си дойде по реда !! 4.gif
ludoto_tedi
имам въпросче кой е прегърнал Лукас на игрището ??
Brooke
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 8 2006, 04:53 PM) *

имам въпросче кой е прегърнал Лукас на игрището ??

Ами аз мисля ,че е Брук.Поне на нея ми прилича.
ludoto_mimi
Аз нещо не мога да се оправя с това промо на Роксито... blink.gif
LuCaS|ScOTT
и аз нимога да се оправя с тва промо плс РоХхи качи го някаде и даи линк. пак каквото разбрах от първото промо интересна серйика се очертава smile.gif
ludoto_tedi
ем и аз не можех ама УСПЯХ!!!!!!!! smile.gif благополучно изгледах клипчето ама няма нищо интересно или ново нещо!!!
LuCaS|ScOTT
щом лудото теди казва начи нема смисал smile.gif
Nasi
Аз го гледах . WOW. малко не успях да им разбера половината думи, много тихо говореха.

http://www.tv.com/one-tree-hill/i-slept-wi...32/summary.html
Цъкнете на watch video

преди самото промо излизат две реклами...така че ако не ви почне не се притесняваите.

ПС: В момента по ферската телевизя ТФ1 дават последния епизод на втори сезон. Съвсем случайно го хванах, но като ги чух как звучат на френски ги махнах.
zlat
На мен въобще не ми трагва... вече сигурно 20 минути и не иска да тръгне и тва е ... 7beshake[1].gif 7hit[1].gif

Аааа тръгна smile.gif 18.gif якоо
megyto
Еех туй промо ..............готина серия ще бъде ама тва е абсурд Деб а пък още по-малко чичото но Нейт да влиза така с трошене huh.gif не ми се вярва...............а болестта на Люк не вярвам да ги раздели с Брук пък и не искам да повярвам 9.gif
Mar4eto
оф,пак тъжно!миличкия Лукас sad.gif и все пак беше крайно време да се заговори малко за болестта му,обаче много кофти че приключва с баскета sad.gif а и с Карън и с Брук беше много тъжно,а аз нещо не мога да се сетя- Брук знаеше ли за болестта на Люк преди това? unsure.gif А за Нейли,на промото на рокси бяха много много сладки,Нейт беше rolleyes.gif аз предполагам че може и Деб да е била защото в спойлерите пише че Barbara Alyn Woods също участва unsure.gif
обаче това за Пейт е жестоко 10.gif аз лично се радвам че Джейк се връща,но ще я видим нея...
Jordan
Еееееее не!!! Вече се изумявам от някой хора...
ПО ДЯВОЛИТЕ ХОРА!!! ИМА ТЕМА ЗА СПОЙЛЕРИ ЕТО ТУК, ЗАЩО МАМКА МУ ГИ СЛАГАТЕ В ТЕЗИ ТЕМИ?! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ХОРА НЕ ИСКАМЕ ДА ГИ ЧЕТЕМ
УМИШЛЕНО!!!
RoXXy_
еми Jordan blink.gif тогава какъв е смисъла да се прави отделна тема за предстоящ епзиод, ако в нея не се обсъжда какво е възможно да се случи и да се дават разни промота и спойлери за епизода...виж, за прекаленото 'спойлене' 18.gif 18.gif и аз не съм много За и направо вече се отказах да ги чета , ама явно има хора, които се интересуват от такива неща (и аз до вчера) 16.gif ....
еми тва е, малко Офф-че smile.gif от мен...just calm down shocking.gif
Jordan
има разлика между обсъждането на евентуални неща, които може да се случат и нещата, които със сигурност ще се случат щото спойлерите го казват. щом има тема за спойлери не трябва да се постват спойлери тук dry.gif
PiToMeN
Пп; то и аз веднъж постнах така, но не знаех каква е разликата. Тогава една мила модераторка ми обясни, за което благодаря.
По същата логика обаче трябва да се направи тема за офтопик и спам, че не им е мястото тук.
Тва ест. не го зимайте присърце smile.gif
Jordan
QUOTE(PiToMeN @ Apr 10 2006, 08:49 AM) *

По същата логика обаче трябва да се направи тема за офтопик и спам, че не им е мястото тук.
Тва ест. не го зимайте присърце smile.gif

dsnc0033[1].gif Глупости...
PiToMeN
Jordan
Айде сега вместо да спамим, обясни ми какво ми пречи вместо да 'предполагам', да прочета някой 'спойлер' и да дойда тук и да 'предположа' какво ще се случи ?
Даже току виж съм познал. Така че недей да се нервиш, а не чети като не ти харесва. И като напишеш 'Глупости...', обоснови се, ако можеш.
Приятен ден.
striikar
QUOTE(PiToMeN @ Apr 11 2006, 11:21 AM) *

Jordan
Айде сега вместо да спамим, обясни ми какво ми пречи вместо да 'предполагам', да прочета някой 'спойлер' и да дойда тук и да 'предположа' какво ще се случи ?
Даже току виж съм познал. Така че недей да се нервиш, а не чети като не ти харесва. И като напишеш 'Глупости...', обоснови се, ако можеш.
Приятен ден.

пиши му поне на ЛС бе човек ! тая тема стана като чат тея дни !
Аз искам сега да попитам в колко часа в сряда се излъчва премиерата на новите епизоди по WB ?Или по-точно кога се появява по наще сайтове и торенти ?
Menna
Въпреки,че е писано и обяснявано навсякъде,премиерата на епизода по WB е в сряда от 20:00 часа,което значи че в четвъртък сутринта(след 6) можеш да го намериш по торент-сайтовете!
Jordan
Всички спойлери се обсъждат в темата за спойлерите. Много от хората, които не четеМ спойлери обсъждаме предполагаеми събития, предстоящи в следващия епизод съдейки от промото. Случва се и да се споменават неща от спойлерите но цялостното им обсъждане си е за темата, направена специално за тях.
Съжалявам ако съм звучал конфликтно в предни постове но има хора, които не искаме да знаем какво ще се случи в следващия епизод и нарочно не четем спойлерите. За това бе направена и специална тема САМО ЗА ТЯХ, където да си се обсъждат от тези, които са по-любопитни и искат да са напред със събитията. Еми, баси, кофти е! sad.gif
striikar
QUOTE(Jordan @ Apr 11 2006, 09:05 PM) *

Всички спойлери се обсъждат в темата за спойлерите. Много от хората, които не четеМ спойлери обсъждаме предполагаеми събития, предстоящи в следващия епизод съдейки от промото. Случва се и да се споменават неща от спойлерите но цялостното им обсъждане си е за темата, направена специално за тях.
Съжалявам ако съм звучал конфликтно в предни постове но има хора, които не искаме да знаем какво ще се случи в следващия епизод и нарочно не четем спойлерите. За това бе направена и специална тема САМО ЗА ТЯХ, където да си се обсъждат от тези, които са по-любопитни и искат да са напред със събитията. Еми, баси, кофти е! sad.gif

Напълно си прав !!! Само че лично аз спойлери не чета , но винаги гледам промото на следващия епизод и така още повече се засилва любопитството в мен и с още по-голямо нетърпение очаквам следващия епизод !!!
Сега по темата: Според вас ще има ли няква сцена свързана с Layton confused.gif И дали Люк ще спре баскета confused.gif
Jordan
QUOTE(striikar @ Apr 11 2006, 09:11 PM) *

лично аз спойлери не чета , но винаги гледам промото на следващия епизод и така още повече се засилва любопитството в мен и с още по-голямо нетърпение очаквам следващия епизод !!!

еми нали в това е тръпката да чакаш следващия епизод. smile.gif
QUOTE(striikar @ Apr 11 2006, 09:11 PM) *

Сега по темата: Според вас ще има ли няква сцена свързана с Layton confused.gif И дали Люк ще спре баскета confused.gif

Ами аз и всички Лейтъновци си оставаме с надеждата, че ще има нещичко между Люк и Пейт. Страшно се надявам...и продължавам да твърдя, че колкото и Лукас да твърди, че обича само Брук, Пейтън не му е никак безразлична. Според мен техните чувства все още никак не са се изчерпали. Ясно е, че Пейтън го обича, но пак толкова е ясно, че не би причинила страдание на Брук ако позволи нещо да стане между нея и Лукас. Честно казано до края на сезона няма много време и не знам как ще стане нещо с Лейтън толкова бързо. Със сигурност няма да е в близките 2-3 епизода. Да не говорим за 19ти...
Тоя човечец от Fall out boys хич не ми харесва. Ама хич не си ходят с Пейтън...ЛУКАС FOREVER!
fire_misha
Тук има клипче с началните сцени на новия епизод...изглежда доста тъжно unsure.gif
Jordan
Ммммм изглежда добре...да видим какво ще стане с Лукас. Май той ще преодолее смъртта на Кийт по-трудно отколкото Пейтън на майка си... wacko.gif
rusi4kata^
Не знам обаче тоя Пийт от Fall Out Boy изобщо не ми харесва yuk.gif С Пейтън хич не си ходят... пък и тя е по-висока от него ХаХаХа 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Menna
QUOTE(Jordan @ Apr 11 2006, 09:55 PM) *

Ммммм изглежда добре...да видим какво ще стане с Лукас. Май той ще преодолее смъртта на Кийт по-трудно отколкото Пейтън на майка си... wacko.gif

Нормално,цял живот е бил с него,пък и още повече се обвинява за случилото се.На мен продължава да ми е интересно кой ще е влезлия в апартамента на Хейли и Нейт?Деб,Чичото(забравих му името) или някой друг?
striikar
QUOTE(Menna @ Apr 11 2006, 09:58 PM) *
На мен продължава да ми е интересно кой ще е влезлия в апартамента на Хейли и Нейт?Деб,Чичото(забравих му името) или някой друг?

Чичото е Купър (викат му Куп) а иначе мисля че няма да е никой от тея двамата дето си предположил smile.gif но чакане му е майката , остават само 30 часа докато се появи из free сайтовете smile.gif
Nasi
Оо горкия Лукас...и от това промо нищо не издават. Много ясно искат да ни държат в напрежение.
Аз си мисля, че този, който влиза в апартамента е чичото. Обаче по предварителна инфоормация неговото име/ на актьора/ се появява в 20 епизод. Та може да е той, но така да свърши серията и да чакаме до 20.

Не ми се вярва да е Деб...защо ще нахлува така!? Би трябвало да е чичото.
на него му викат НUC 18.gif 18.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.