Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя комбинация ви харесва най-много и защо?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
ThePinkDuck
Моята любима двойка определено са Лорелай и Люк.Чаках ги толкова време да се вземат, че като стана не можах да повярвам. Люк е абсолютната противоположност на Лорелай и това прави връзката им много интересна и на човек никога не може да му доскучее около тях. Напоследък на Люк много му се насъбра и нещо връзката започна да куца и ми е страшно кофти за Лор, но вярвам, че нещата ще се оправят. 4.gif
Макар, че Лор и Крис изглеждат идеално един до друг някак не ми се връзват. Те са идеалната двойка ама само като не са заедно. Все нещо се случва и не могат да са заедно и явно не трябва. Когато Лор беше готова да опита, Крис много яко прецака нещата и ми падна в очите. Все повече ми заприличват на най-добри приятели които по една случайност имат дете. biggrin.gif
Лорелай и Макс си изглеждаха добре за дадения момент.Толкова бяха далече един от друг, обаче, че всеки можеше да се досети, че това ще свърши зле. mrgreen[1].gif

IPB Image IPB Image IPB Image
ludoto_mimi
Кажете нещо де, недейте само да гласувате. Да чуем мнението на народа.(5-6 човека в случая, но нищо rolleyes.gif ) Аз ще се изкажа като изгледам сериите. 10.gif
ludoto_mimi
Е, все още не съм ги изгледала, ноо... почвам да се предавам... той Люк все, че стана много готин. Е, като не е с идиотска риза и бейзболна шапка. rolleyes.gif
Винаги нещата не стават така, както съм ги планирала, но ... това е то да си имаш Пате все покрай теб. Само ми пробутва Люк, и ми го пробутва... и най-накрая май ще го приема, но натам вървя... разнежих се. 18.gif

Продължавам да гледам. happy.gif
Menna
Аз съм първата дала глас в темата? blink.gif 18.gif
На Кристофър много му се радвам,но определено Лорелай и Люк са моите хора в тази анкета! 4.gif
Каквото и да кажа за тях няма да е достатъчно.Връзката им е интересна,непредсказуема,щурава,въобще винаги ме изненадват с нещо.(Тук само да отбележа,че тази негова бейзболна шапка хич не ми харесва,но се преживява). 18.gif
Иначе и аз като Патето смятам,че въпреки последните събития всичко между тях ще се оправи! biggrin2.gif

ПС:Мими,знаех си,че ще се присъединиш към верните хора! 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Apr 10 2006, 11:06 PM) *

ПС:Мими,знаех си,че ще се присъединиш към верните хора! 4.gif

А аз си знаех, че не съм единствената, която не харесва тази проклета шапка. 18.gif 18.gif

Иначе Люк е готин. rolleyes.gif Винаги се държи мило и с неговото чувство за хумор, не рядко ме е убивал от смях. A и направо не мога да повярвам как се пожертва и то доброволно първо да вечеря с Емили, а после Ричард да го довърши с голфа. Чак му съчувсвам. Но почва да ме кефи. happy.gif
^Mim0zKa^
Хахаха тъй като о6те не знам кой е Кристофър...засега няма да гласувам но определено мен много ме кефи Люк и мисля 4е си отиват с Лорелай..сладури smile.gifНо 6те видим по нататък smile.gif
azbeaz
Глас номер 6 за Люк

Защо? -> Защото е точен и винаги прави правилното / като изключим че чакал едва ли не 100 години /.
sladurkata_f
най-много ме кефят Лорелай и Люк щот са супер естествани заедно и мн сладки blush.gif ...
Nasi
Ами засега съм виждала само Люк и Макс. smile.gif Определено с Люк са много забавни и ми харесват повече.
Много ми беше тъжно за Люк по време на епизода с пърия сняг, когато видя Лорелай с Макс.

А за Крис нищо не мога да кажа затова няма да гласувам все още. wink.gif
Hotty
Лорелай и Люк 4.gif
ludoto_mimi
Тоя Люк ако се обличаше малко по-човешки и тая шапка не му беше залепнала за главата, щеше да е супер. Ако изглеждаше както в последния епизод на 4 сезон, нямаше да има равен. dry.gif
AnGeLchetO
Лорелай и Люк! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Страхотни са, от началото на сериала чакам да се съберат, ще видим сега след последната серия на 4ти сезон biggrin.gif Бяха страхотни ! 4.gif
Nasi
Ами Лорелай и Люк,обаче има едно НО...втората част на 6-ти сезон Люк доста ме подразни. Нищо не направи, за да си оправят положението.

Лорелай и Крис също ги харесвам...

трудно ми е да гласувам.

Макс беше трагедия smile.gif
Menna
Цитат(Nasi @ Sep 26 2006, 17:03) *
Макс беше трагедия
18.gif На мен дори Джейсън/Дигър(май така е името)ми беше по-симпатичен. happy.gif
Каквото и да си говорим,най-добрата комбинация за Лор е този,който обича,а всички си знаем кой. happy.gif
Nasi
(Menna @ Sep 26 2006, 17:15) *

(Nasi @ Sep 26 2006, 17:03) *
Макс беше трагедия
18.gif[b] На мен дори Джейсън/Дигър(май така е името)ми беше по-симпатичен. happy.gif

А и какъв апартамент имаше, а кучето му беше уникално 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
(Nasi @ Sep 26 2006, 17:22) *

А и какъв апартамент имаше, а кучето му беше уникално 18.gif 18.gif 18.gif

Аз щях да го взема заради апартамента. После да го изритам. 18.gif

Макс не беше чак такава трагедия... само малко. 18.gif Готин беше ама не се получиха нещата. Беше ми забавно Люк как се заяждаше с него. happy.gif
Nasi
ако свали шапката и изгори зеленото яке, може и да стане.
аз се колебая между Крис и Люк wacko.gif
~NaLeY AlWaYs & FoReVeR~
Лорелай и Макс rolleyes.gif
много са ми сладки двамата smile.gif
brooke_scott
Лорелай и Люк, най- ми харесват, то още от началото си личи че така са им измислени образите wink.gif
kremitoo91
Принципно Макс ми е най-симпатичен от тримата откъм външен вид, но с Люк отдавна чакам да се почнат в/у някоя маса в закусвалнята, докато си говорят biggrin.gif Още съм едва на 2ри сезон :/ Ама няма сийд и мн бавно се свалят сериите... sad.gif Но все пак гласувам за Макс, мисля, че трябваше да бъдат заедно sad.gif
Wickey
Определено Лор и Крис.Той е супер безотговорен не само към Рори,но и към Лорелай,но от друга страна това я кара да се бори сама и това и помага много.Иначе и с Люк са супер двойка,но нещо ми липсва...
Phobia
Люк кърти отвсякъде biggrin2.gif
Walker_
Оу несъмнено Люк е с Лорелай! biggrin2.gif
Двамата са ми толкова интересни...И Крис е интересен, познава Лорелай отдавна и са преживявали трудности заедно, ама и с Люк е подобно, много често се случва и да и помага, пък с неговата закусвалня, с неговото кафе...друго си е blush.gif Люк е наистина най-добрият избор за Лорелай, толкова противоположни, че чак се привличат biggrin2.gif
За Макс, не ми се коментира.Не беше лош, но не беше и кой знае какво. happy.gif
pretty_girl
Несъмнено Лоралай и Люк,толкова време ги чаках да се съберат..че прсто нямаше как иначе да се развие,още от първите епизоди се намеква,личи си че Люк и Лор ще имат история..
Terezae4emik
Ами аз съме два на 3 сезон.Но ..наистина още в началото се вижда че Лук и Лор са един за др:) Ама на мене мн ми харесфа с Крис(мн ми е секси и той самия)
chaotic
Въпреки че ми харесват много Лорелай и Крис, няма как да отрека, че човекът за Лорелай си е Люк. Двамата са създадени един за друг, той й пасва много повече от Крис и се радвам, че се събраха накрая.
ladysunshine
Аз съм още на първи сезон и може и да си променя мнението после, но засега Лорелай и Крис са ми много сладки и гласувах за тях. Макс то една връзка тяхната... Та така него го отписвам biggrin2.gif Люк героя му ми е много симпатичени и предполагам, че с Лорелай ще са готина двойка

П.П.
Цитат(brooke_scott @ Aug 15 2007, 10:11) *
Лорелай и Люк, най- ми харесват

Ама ти нали не харесваше Люк shocking.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Mar 26 2008, 08:14) *
П.П.
Цитат(brooke_scott @ Aug 15 2007, 10:11) *
Лорелай и Люк, най- ми харесват

Ама ти нали не харесваше Люк shocking.gif

абе аз не го харесвам външно( sick1.gif ) , ама те така са направени, както Кийт и Карън примерно и затва, а нали зн че тоя филм съм го гледала само в началото wink.gif
btw вчера докато си говорехме затва и се сетих за тая тема и че съм написала Люк 18.gif
Elina_:)
много ми харесва Люк обаче нещо ми се наби малко в очите в 6 сезон biggrin.gif
Dжydж
Кристофър няма спор е най - сладкия от всичките. Но само чар.. той си я обичаше Лор много , и тя него, но не по същия начин. В началото много се ядосвах, защото наистина двамата са перфектната двойка! wub.gif
Макс е.. мил, гальовен - страхотен с една дума. Но някак си не ми се връзваха двамата с Лорелай. А пък и още от началото връзката им беше неправилна - той беше учител на Рори. Много фактори бяха против тяхната връзка с една дума.
И остана Люк. Още от първи сезон чаках ли чаках да стане нещо между него и Лорелай. Дълго чакане беше, но си струваше ! wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.