За теб винаги Имам още за слагане ... след малко 10х за тапетчетата, хора
James towel keeper
Apr 22 2006, 12:30
Хора вие ме убихте Тапетите са супер!!!!! Мерси много!!!! А за аватарите - незнам какво мога да кажа - невероятни са!!!!
Ето едно мое, което майстрох досега:
excape
Apr 22 2006, 12:36
Loshka
Apr 22 2006, 14:39
James towel keeper ! Жестоко е това...
Не знам дали са пускани...
James towel keeper
Apr 22 2006, 14:45
Аз също незнам, но са страхотни!!!!!!!!!!!!!!! Мерси супер много!!!!!!!!!!!!!!!!!! И моля те, казвай ми Вили Да не се налага всеки път да пишеш ника ми, който си е дълъг
Досега опитвах едни ефекти и направих това на Кирстен:
~Bruk~
Apr 22 2006, 16:14
Много яки уоучета Вили, невероятни са Лелеее много ми харесват Просто
Loshka
Apr 22 2006, 23:32
Вили, много е добро! Браво! Чак ме е срам да показвам моите жалки опити на фотошопа.
girl_from_hell
Apr 23 2006, 17:25
уау всички са много хубави продължавайте в същия дух ) ето няколко и от мен извинявам се, ако се повторят с някой
Mod Edit: За в бъдеще пускай тапетите на линкове или с тумбнейлчета. Размерът им е твърде голям за да бъдат пускани директно, защото забавят отварянето на темата.
Соня, слагаш страшни работи обаче може ли да им намаляш размера или давай линкове, защото е голяма мъка докато се заредят страниците
girl_from_hell
Apr 23 2006, 20:26
еми оки линкове ще давам просто незнам поне на мен ми е много по удобно така да ги глеткам напарво от колкото да натискам, но ако трудно зарежда вече ще слагам линкове ( а за намаляне не ми се занимава голяма играчка ще е )
Мога да кажа само УАУ excape много са яки мерси Вили,лелееее аз предполагам ти си го правила наистина е БОЖЕСТВЕНО лелее незнам ама някакво супер професионално ми изглежда такова Просто страхотна си
OTH_fenka
Apr 30 2006, 22:11
О много е готино браво Наистина е много професионално.
Mod Edit: За в бъдеще пускай тапетите на линкове или с тумбнейлчета. Размерът им е твърде голям за да бъдат пускани директно, защото забавят отварянето на темата.
Devil^Rose^^
May 15 2006, 21:57
OTH_fenka
Jun 20 2006, 16:22
Нещо от мен Слагам сртаниците щото са много 12345678910 Мисля че са тва. Дано ви харесват.
girl_from_hell
Nov 5 2006, 01:14
първо да се извиня на excape, защото всичките му мнения по горе 4 на борй ще бъдат изтрити първо недей да повтаряш, има едит и може да си променяш поста без да постваш нов и много се радва ме за теб, че си се научил да правиш тапети и картинки, но когато направиш свързани с вероника марс тогава ги сподели с нас, защото все пак е това е част от форума специално за този сериал
както казах в една друга тема много ми харесва на тази снимка и ето и един тапет
nadezhda_had
Jan 1 2007, 17:10
CheerFuL-F
Jan 4 2007, 22:43
Малко аватари:
girl_from_hell
Jan 7 2007, 12:10
искам да помоля повечето от хората, който постват тук слагйте линкове или намалявайте снимките, защото се забавя отварянето на страницата и на самите снимки, ако слагате големи само по 1, 2 най-много !!!