Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ice Age 2: The Meltdown
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
the_mouse
Ледена Епоха 2: Разтопяването

IPB Image
Genre: Animation / Comedy / Family
Directed by: Carlos Saldanha
Tagline: Kiss Your Ice Goodbye
Year 2006
Language: English
Country: USA
Cast:
Ray Romano .... Manny (voice)
John Leguizamo .... Sid (voice)
Denis Leary .... Diego (voice)
Seann William Scott .... Crash (voice)
Josh Peck .... Eddie (voice)
Queen Latifah .... Ellie (voice)
Will Arnett .... Lone Gunslinger Vulture (voice)
Jay Leno .... Fast Tony (voice)
Chris Wedge .... Scrat (voice)
Peter Ackerman .... Dung Beetle Dad (voice)
Caitlin Rose Anderson .... Glypto Boy Billy/Beaver Girl (voice)
Connor Anderson .... Rhino Boy/Beaver Boy (voice)
Joseph Bologna .... Mr. Start (voice)
Jack Crocicchia .... Elk Boy (voice)
Peter DeSиve .... Condor Chick (voice)

Излезе втората част от филма"Ледена Епоха", току що го гледах и останах приятно изненадан от голямата доза хумор, с която е запълнен сюжета на филма. Не очаквайте от Ice Age 2 да бъде сериозен драматичен филм - напротив - напълно в стила на първата част, той е много разтоварващ, изпълнен с приятни емоции smile.gif Естествено неизменна част от действията във филма е катерицата, само жестовете на която ме карат да се смея, да не говорим за бойната сцена с пираните (аз на такива ги оприличавам, виждат се горе на постера) - тази част от филма ме разсмя най-здраво 18.gif
^SaDeR^
Мда филма е голям смях въпреки че го гледах без субтитри пак са прецаках от смях. 18.gif
WarezRu
Аз качих субтитри на български в мойта папка на фтп-то.
The Shaman
http://subs.unacs.bg/get.php?id=18197
FreeWilly
Плс линк ако може за филма щото в унгареца го има на руски а в японеца не мога да го намеря в порта(имам бан в страницата sad.gif )
^SaDeR^
В унгареца вече го има и със субтитри дано в най-скоро време да го напраят и с бг аудио
Bellatrix
Първата "Ледена епоха" ми хареса повече,но и втората не беше лоша,най-вече заради смахнатата катерица-особено в боя с пираните18.gif
The Black Dragon
И двойката е супер яка, както и първа част. Разцепих са майна. Много смях имаше. Най-якото беше когато Сид искаше да прави главичка и скача такъв във водата и от останалия единствен леден блок се нахака баш на него, а не във водата. Тогава са побърках да са хила. Хареса ми също и когато Мани юркаше женския мамут, дето се мислеше за опосум. Вика "Тая е леко луда". Хаха и двата опосума бяха лудница. А за катерицата няма кво да говора - №1 e! Диего като че ли малко на заден план го бяха оставили. Само тва не ми хареса
Крадец на рози
Не ми хареса този път анимацията нито сценария sad.gif Очаквах повече пък..но всеки с вкусът си smile.gif
danina
QUOTE(†Gorgoroth† @ Apr 17 2006, 09:41 PM) *

Не ми хареса този път анимацията нито сценария sad.gif Очаквах повече пък..но всеки с вкусът си smile.gif

И на мен първата ми хареса повече от втората. smile.gif
never_mind
Ем аз пак се размазах от смях, гледах го на кино с български дублаж, оценка 9,9, наистина се насмях хубаво...
common_sense
забавно беше, но пък единицата беше по-забавна smile.gif
girl_from_hell
о и единицата и тази двойката се попиках да се смея, мисля че много хубава втора част, много ми хареса smile.gif
$windle
Добре добре беше, и аз чак преди седмица го гледах, но този ми хареса - имаше романтика, имаше какво да се научи, хумора на ниво smile.gif
adoration_
Гледах го доста отдавна!Хубаво филмче,наистина мн забавно,но първата част беше по-добра! wink.gif
Lara
наистина първата част беше по-интересна, но и 2-ката става, смях се много..
"Ледена епоха" ми е любимата анимация..
CheerFuL-F
Ice Age 1 ми хареса повече ама и 2-та е смях
vasinka_{P}
Голям смях е. Гледах го с Бг звук и се попиках от смех smile.gif mrgreen[1].gif
Snejito
Първата част ми хареса повече.но и тази е супер забавна и смешна
ladysunshine
Гледала съм само втората част, но много ми хареса. Голям смях падна. Супер филмче. Една от най-готините анимацийки
Miss_Duff
Оо,Мани и Сид са уникати!!Много смях пада и с двете части.Много са добри и не мога да кажа коя ми е любима. smile.gif
ThePinkDuck
Култово. Първата част рулираше, но и втората не и отстъпи. Историята пак беше на ниво, героите и хуморът също. Много яко! mrgreen[1].gif
tazrosiknbg
Цитат(Ивелин @ Apr 9 2006, 21:28) *
Аз качих субтитри на български в мойта папка на фтп-то.

Искам да го гледам със субтитри на български! Как? worthy.gif
the_mouse
Обсъждане на всякакви проблеми със филми
В тази тема има инфо wink.gif
jivitu
Много добър филм..също като първата част..голям смях падаше докато го гледах 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
fNatic.
Онли ОПОСУМИТЕ smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
smallville_f
Цитат(fNtc. @ Oct 6 2007, 19:08) *
Онли ОПОСУМИТЕ smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

x2 ДА!!!ДА!!! Аз летяяяяяя!!! I believe I can fly ... *кхъм* ...
Ами Сид?!
"Ей, момчета, имам си лагер "Campo del Sid"
-Честито, вече си идиот на два езика 18.gif ...
Или пък - "Викай ми Скарид". ... тц тц 18.gif
Леле обичам го тоя филм 18.gif
Mr. Winchester
Хах, тази анимация рулира. Много са яки и двете части smile.gif Опосума особено интересен biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.