Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Boys from the rivercort
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Summer
Мисля че и приятелите на Люк преди да се присъедини към отбора, преди да събере с Брук и въобще преди всички промени в живота му заслужават малко внимание от наша старана biggrin2.gif smile.gif . Ето малко информация и снимки на актьорите.

Lee Norris - Mouth

Филмография:
Zodiac
Surf School
Dawson's Creek
Boy Meets World
Hope
Any Place But Home
A Step Toward Tomorrow
A Mother's Instinct
American Gothic
The Journey of August King
The Young Indiana Jones Chronicles
Almost Home
The Torkelsons

Antwon Tanner - Skills

Филмография:
Whitebread
Coach Carter
Never Die Alone
Brother
The Wood
Sunset Park
Brothers in Arms
Hot Parts
Sunchaser

Cullen Moss - Junk

Филмография:
Find Love
Strike the Tent
The Pigs
The Notebook
Ball of Wax

Vaughn Wilson - Fergie

Филмография:
Surface
Strike the Tent

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
RoXXy_
Where is Jimmy? He used to be one of them...
Summer
QUOTE(RoXXy_ @ Apr 5 2006, 05:53 PM) *

Where is Jimmy? He used to be one of them...

Права си, извинявам се за пропуска. blush.gif

Colin Fickes - Jimmy
IPB Image
Филмография:
Invasion
Without a Trace
Chrystal
Roger Dodger
Boston Public
Law & Order: Special Victims Unit"
Care
Law & Order
Cherry Falls
The Rage: Carrie 2
Dawson's Creek"
The Hudsucker Proxy
nikol_ina
Lee Norris оле жъзможно ли е моя любимец от тези момчета да има РД един ден след моя трябва мно сериозно да си поговоря с майка ми аз 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
OTH_fenka
Наистина трбваше да им обърнем внимание по- рано. Все пакте бяха мн близки с Лукас преди да се промени. Мен ме изненедва в колко много филми са участвали ще взема да гледам някои. wink.gif
Eli_Baby
Гадно е че във филма не може да се обърне еднакво внимание на всички актьори ама се пак тва е сериял... Иначе мене лично Скилс ми е много симпатичен biggrin2.gif Особено като Бевин го "учеше" да плува 16.gif
^^HeLa^^
наистина в много филми са участвали те дори в повече филми от Джеймс са участвали, а като цяло от тях във сериала повече внимане се обръща на Скилс и Маут, който вече е от главните. Много са ми забавни особено Маут той ми от любимите герои 4.gif
sydney
QUOTE(^^HeLa^^ @ Apr 6 2006, 12:08 AM) *

наистина в много филми са участвали те дори в повече филми от Джеймс са участвали, а като цяло от тях във сериала повече внимане се обръща на Скилс и Маут, който вече е от главните. Много са ми забавни особено Маут той ми от любимите герои 4.gif

и на мен Маут ми е един от любимите герои,както и Скилс rolleyes.gif много са готини,а Маут е много забавен и с удоволствие го гледам в сериите 4.gif 10.gif
Summer
И аз се присъединявам към феновете на Скилс. Много е готин, с чувство за хумор и една от любимите ми сцени с него е когато заедно с Бевин гледаха "Тетрадката" или по-точно тя му направи "Тетрадката biggrin.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
fire_misha
Всички страшно ми харесват.Но определено и аз съм привърженичка на Скилс.Страхотен е.Става за компания...когато ти е весело може да се смееш с него, когато ти е тъжно можеш да поговориш.Абе пич отвсякъде
april^^
Много чар придават на ОТХ,всичките са страхотни,особено М и С са големи скици 4.gif Когато Маут се преструваше на пиян направо се залях 18.gif
slipped^
Хихи големи са сладури всичките biggrin2.gif
жалко , че са на заден план :/
nem13
- Well, how hard can it be?

Скилс и Маут тук са ми определено любимци. Останалите са съвсем на заден план, за лошо или за добро.
striikar
Маут е най-лудия ,много точен пич и много му отива да е коментатор ! Скилс също радва много особено когато Бевин го учеше да плува аз наистина му се вързах че неможе а после Лукас като му каза че Скилс бил най-добрия плувец който познавал направо се разцепих biggrin.gif Маут е най-лудия ,много точен пич и много му отива да е коментатор ! Скилс също радва много особено когато Бевин го учеше да плува аз наистина му се вързах че неможе а после Лукас като му каза че Скилс бил най-добрия плувец който познавал направо се разцепих biggrin.gif А Фърги и Джънк найстина след 1ви сезон поостанаха на заден план даже в 3ти сезон първите им реплики бяха в 17 епизод при погребението на Кийт ,до тогава не ги бях чул wink.gif
Jordan
Абе всичките са супер...ъм...а къде е приятелчето на Нейтън- Тим? unsure.gif Той не се ли брои тук?!
Мен най-ме кефят Устата и Скилс от изброените по-горе. Устата е много пекан човечец и има супер характер- винаги е готов да помогне на приятелите си и знае какво да цени у тях.
Скилс пък е голям образ. Доста съм се смял с него и Бевин когато гледаха Тhe Notebook 18.gif, култов момент biggrin2.gif и...не знам ама говоренето му е едно такова много забавно, много ме кефи happy.gif
Колкото до Тими...той няма равен просто. Жалкото е, че не му обръщат особено голямо внимание. кефи отвсякъде 18.gif
striikar
QUOTE(Jordan @ Apr 11 2006, 09:10 PM) *

Абе всичките са супер...ъм...а къде е приятелчето на Нейтън- Тим? unsure.gif Той не се ли брои тук?!
Мен най-ме кефят Устата и Скилс от изброените по-горе. Устата е много пекан човечец и има супер характер- винаги е готов да помогне на приятелите си и знае какво да цени у тях.
Скилс пък е голям образ. Доста съм се смял с него и Бевин когато гледаха Тhe Notebook 18.gif, култов момент biggrin2.gif и...не знам ама говоренето му е едно такова много забавно, много ме кефи happy.gif
Колкото до Тими...той няма равен просто. Жалкото е, че не му обръщат особено голямо внимание. кефи отвсякъде 18.gif

ее не особено оня момент когато си показваше татуйровката на Нейт и после Белия му даде номер 0 smile.gif умазах се тогава от смях или пък 2ри сезон със стриптизьорките супер шоу стана !!! Но мисля че трябва темата за Тим да е отделна шото той не е от River Courta smile.gif а тука обсъждаме само тях wink.gif
Jordan
QUOTE(striikar @ Apr 11 2006, 09:15 PM) *

ее не особено оня момент когато си показваше татуйровката на Нейт и после Белия му даде номер 0 smile.gif умазах се тогава от смях или пък 2ри сезон със стриптизьорките супер шоу стана !!! Но мисля че трябва темата за Тим да е отделна шото той не е от River Courta smile.gif а тука обсъждаме само тях wink.gif

Опа, чакай, че съм блейка и хич не се замислих за River Court-a blush.gif
Тъй де, та за Тими,
оная татуировчица с херувимчето направо ме разби, беше уникална. Просто момента беше култов 18.gif Тва със стрийптизьорките също беше здраво, само като му видя физиономията в такива моменти се разпльоквам от смях 18.gif
Ох, малко офтопик ама нищо, лафа да става blush.gif
(дано лошата модераторка 15.gif не ме сакционира blush.gif )
striikar
Дано smile.gif ! А иначе тоя Джънк ми се струва малко едричък и дъртичък за 17 годишен и то баскетболист .Те верно че всичките артисти дето играят ученици са над 21 но все пак успяват да ги докарат до 17 годишни докато Джънк нещо ми прилича на чичка особено когато беше с оня смокинг на погребението на Кийт smile.gif
striikar
Хора четете ли постовете на Lee Noris жъж OTHforums? Тоя пич е много луд ! Направо ме разбива с постовете си biggrin.gif Всеки петък между 12 и 15 часа горе-доло е във форумите и си има специален раздел за него и можете да му задавате въпросчета wink.gif
^Mim0zKa^
Тия приятел4ета от игри6тето са мн луди,много радват smile.gifИ мене сяка6 са ми най готини4ки Маут и Скилс...може би за6тото най много тях дават wink.gifМаут....немам думи просто хихи стра6но гадже smile.gifСкилс супер забавник...и гласа му един такъв слади4ък...мм супер ....и мен тея моменти с плуването и тетрадката са ми мн лубими smile.gif
П.СОба4е при4еската на Фарги....карти smile.gif
striikar
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Apr 13 2006, 07:34 PM) *

П.СОба4е при4еската на Фарги....карти smile.gif

афро прическа ,нормално е да кърти biggrin.gif
Jordan
жалко е, че вече почти не дават сцени от игрището край реката...преди все виждахме как Лукас играеше с останалите момчета а сега нещо... dry.gif
striikar
QUOTE(Jordan @ Apr 13 2006, 10:37 PM) *

жалко е, че вече почти не дават сцени от игрището край реката...преди все виждахме как Лукас играеше с останалите момчета а сега нещо... dry.gif

е да но специално във вчерашния епизод имаше една сценка wink.gif
valenceto
Оу наиснина са големи сладурилОт тях любимец ми е Маут-има мн добро сърце,а и е сладичък smile.gif Скилс също е готин wink.gif
SeMiNi
Много ми харесва Скилсsmile.gif)мисля че е голям сладур..
kalin4eto_
Маут и Скилс са страхотни smile.gif Много ми харесват! Чудесни приятели са smile.gif
Jolly_GirL
От тях най-много харесвам Скилс,много ме забавлява тва момче biggrin.gif
ladysunshine
От тях най ме кефят Маут и Скилс. Е то може би защото те повече се изявяваха. Скилс мйого ме кефи, защото има някой наистина мн готини моменти и е много забавен, а Маут се прояви като истински приятел
brooke_scott
мен най-мн си ме кефи Скилс особено като се съберат с Маут, Люк или Нейт мн забавно става rolleyes.gif
mimetyyy
Маут е страхотен,голяма душица. Скилс много ме забавлява и останалите също са големи лица!!
Miss_Duff
Страхотни са.Много добри приятели и като цяло симпатични хора. happy.gif От тях любимец ми е Скилс.Маут също се показа като много добър човек,но предпочитам Скилс.
Tedds
ЕЕ как не съм писала тукconfused.gifЕми те къртят,забавни отвсякъде.Любимците ми обаче са Скилс и Маут....прическата на Фърги много луда за Джънк няма какво да кажа и той ме кефи,според мен щеше да е по добре ако двамата се появяваха по често.(Фъргито и Джънкчо biggrin.gif)
racheL_gattIna
Много са забавни винаги са ме забавлявали с глупостите и поведението си хаха спуквала съм се от смях.Иначе Маут най-ми допада много е сладък и щур
LockedHeart
Цитат(ladysunshine @ Jul 20 2007, 21:41) *
От тях най ме кефят Маут и Скилс. Е то може би защото те повече се изявяваха. Скилс мйого ме кефи, защото има някой наистина мн готини моменти и е много забавен, а Маут се прояви като истински приятел

Напълно подкрепям
dqvol4eto94
Лий е супер момченце! Много е сладък. Със всяка серия ме кефи повече =0
moni_hs
От тези момчета най-много ме кефи Скилс, голям образ е biggrin.gif
Marissa Cooper

И аз
fenkanabrooke
Цитат(Marissa Cooper @ Aug 6 2008, 23:41) *

И аз

Подкрепям ви напълно worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Bodyguard
Скилс трябваше да има главна роля. Много яки моменти има с него
elitu
В 5 сезон са много сладки.Всичките момчета под един покрив.Голям купон става.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.