Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Logan Echolls/Jason Dohring
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2
Loshka
Какво мислите за героя, за актьора? Какво харесвате, какво ви дразни? Въобще... Всичко за Лоугън/Джейсън rolleyes.gif biggrin.gif
IPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
_HriS_TinA_
Хммм актьора е без гре6ка , сладур е голяма симпатяга!! Героят му оба4е ту ме дразни ту ме кефи ..абе има си своите недостатъци и достойнства като всеки ... rolleyes.gif

Ето о6те малко за Jason Dohring :

IPB Image

Name-Jason William Dohring
Birthdate- March 30,1982
Birthplace-Ohio
Homestate-California
Current Age-21
Parents-Doug and Laurie

Siblings-Jonathan and Robert(18) indentical twins
Kirsten and Kelsey(14) identical twins
(Info on them-His sister's worked on Growing Pains as "Krissy"
His brother Jonathan is into singing and Robert's into dancing)

Hobbies-Snowboarding,Golf and Basketball
Status-Dating...in other words, he has a girlfriend

Current roles- Jason will be playing "Robby" in a movie called "Black Cadillac" which sould be out in select theatres before the end of the year.
"a suspense thriller with a little comedy. I love it."-Jason

Ммм ето едно много хубаво фенсайт4е на актьора happy.gif
Menna
Поздравления за темата! 4.gif
Много харесвам актьора,а още повече и неговият герой в сериалал biggrin2.gif

Ето официалният му сайт както и още малко инфо и от мен. smile.gif
http://jason-dohring.com/

Jason comes from a "unique" family. He is the oldest of five children, which in itself is not that unusual. What makes his family different from most others is that the younger four children are two sets of identical twins. When they are young, identical twins are often used for roles in the entertainment industry because they can work twice as long as an individual child without making it too obvious for the audience. Jason's mother worked in the same building as an agency and when they heard about the two sets of twins, a meeting was set up with the agency and all five children. All children were signed and Jason's career began.
Once signed, Jason got his start in commercials and then moved into small roles in movies and television. He has appeared on "JAG," "Roswell," "Boston Public," "The Division," and "Cold Case" among others. More recently, Jason co-starred opposite Randy Quaid in the made-for-television film, "Black Cadillac," which was just released on video and dvd. He can currently be seen portraying the scene-stealing Logan Echolls on the critically-acclaimed "Veronica Mars."
On top of being a talented actor, Jason is an expert skier and enjoys snowboarding, water skiing, golf, and boxing.

IPB Image

Филмография-
Television
"Veronica Mars" (2004) TV Series as Logan Echolls
Wedding Daze (2004) (TV) as Font
Ready to Run (2000) (TV) as B. Moody
Journey (1995) (TV) as Cooper McDougall
Prehysteria! 2 (1994) (TV) as Roughneck #2
Someone She Knows (1994) (TV) as Billy

Film
Walking on Water (2004) as Will Taylor
Black Cadillac (2003) as Robby
Train Quest (2001) as Joseph
Deep Impact (1998) as Harold

Notable TV Guest Appearances
"The Division" in "Zero Tolerance: Part 2" (episode # 4.22) 28 June 2004
"The Division" in "Zero Tolerance: Part 1" (episode # 4.21) 28 June 2004
"Cold Case" playing "Older Dominic LaSalle" in "The Plan" (episode #1.22) 2 May 2004
"Judging Amy" playing "Simon Hadlock" in "Werewolves of Hartford" (episode # 5.15) 17 February 2004
"Boston Public" playing "Ian Bridgeman" in "Chapter Fifty-Eight" (episode # 3.14) 24 February 2003
"Boston Public" playing "Ian Bridgeman" in "Chapter Forty-Six" (episode # 3.2) 28 October 2002
"JAG" playing "James Olphard" in "Code of Conduct" (episode # 7.13) 15 January 2002
"The Parkers" playing "Nerdy Guy" in "Take the Cookies and Run" (episode # 3.8) 5 November 2001
"Roswell" playing "Jerry" in "Cry Your Name" (episode # 2.17) 23 April 2001
"Once and Again" playing "Coop" in episode: "Sneaky Feelings" (episode # 1.14) 31 January 2000
"Mr. Rhodes" playing "Jared" in "Pilot" (episode # 1.1) 23 September 1996
"Picket Fences" in "Winner Takes All" (episode # 4.19) 5 June 1996
"Baywatch" playing "Isaac Klein" in Face of Fear" (episode # 6.7) 6 November 1995
Loshka
И аз се замислих да слагам ли филмография, ама знаех, че вие ще се отзовете. biggrin.gif ДОкато я четях си спомних, че наистина участва в Розуел, но там е по-мъничък, нищо общо с това, което е сега. Там е една тапичка... 18.gif Ето някои незабравими реплики на Лоугън rolleyes.gif
Трой: ( колата му не е там, където я е оставил ) Не паркирахме ли тук? Кажете ми, че не сме паркирали тук. Моля, някой да ми каже, че може да види колата на баща ми и ударът, който получавам в момента е за нищо.
Лоугън: Не знам, Може би е като Brigadoon. Върни се след 100 години и ще бъде точно на това място.

Лоугън: Хубава кола. Това трябва да е било ГОЛЯМА кутия от корнфлейкс.

Vice Principal Van Clemmons: Mr. Echolls, may I have a word?
Logan: "Anthropomorphic". It's all yours, big boy.
Vice Principal Clemmons: Oh. (fake laugh) Your father has generously offered to donate a pair of boots for our school fundraising auction.
Logan: Not the ones made for walking? God, I love those boots.
( Това не е превеждано, защото си губи смешното на български... biggrin.gif )

Г-н Даниелс: Знаеш ли, че блясъкът и известността на заможния ти баща може да не са достатъчни да изкласиш гимназията, Екълс. Но знаеш ли кое ще те отведе в реалния свят?
Лоугън: ( сключва молитвено ръце и поглежда нагоре ) Моля те, кажи учител по литература,кажи учител по литература

Logan: They teach you manners in ESL?
Weevil: If I was gonna cheat, don't you think I'd pick somebody smart?
Logan: "If you was gonna"?
( Това не е превеждано, защото си губи смешното на български... biggrin.gif )

Г-н Даниелс: Това е наказание, господа, не парти.
Лоугън: Е, това обяснява липсата на балони с животински форми.

Лоугън: Никога не поставяй под съмнение големината на моите cojones. ( не съм сигурна, че това е на испански, затова... smile.gif )

Вероника: О, виж се само, винаги готов да помогне.
Лоугън: Хей, толкова си досадна за Конър, когато си без каишка, че чак ми доставяш удоволствие. Дразни, русо мъниче, дразни като вятъра.

Лоугън ( на Уиво ): Ако ще ме каниш пак за бала, отговорът все още е "Не".

Лоугън: Главите горе, гърдите напред, големи усмивки. Готови? Окей!

18.gif
_HriS_TinA_
Хехех супер сладки моменти си изкарала и превела wink.gif ...наисина са невероятно сладки biggrin.gif и сме6ни 18.gif 18.gif
Loshka
Ето едно с Трина, но го пускам на английски.

Trina Echolls: Good morning bro, poptart?
Logan: Hmmm...a tart from a tart.
Trina:He of the sickle wit. Can I ask you something?
Logan:Hm, would you look at that? There was a string attached to my poptart.

И още едно с Трина...

Трина: Ще ме изслушаш ли, ако обичаш? Приятелят ми Дилан ми зае малко пари преди няколко месеца и сега ми опява за това. Не мога да го махна от гърба си.
Лоугън: Пробва ли да се изправиш?

Арон Екълс: ( вижда Лоугън да влиза в стаята ) Ааа, за теб правя нещо, което от тази вечер ще е известно като екстра специалните морски деликатеси на Арон. Ха ха!
Лоугън: Напълно сигурен съм, че ще ги харесам. Точно преди гърлото ми да се затвори, да спре достъпа на въздух и започна да се сгърчвам предсмъртно. Вероятно последните ми думи ще са "Страхотни раци, тате." ( пауза ) Алергичен съм към ракообразни.
Арон: Разбира се! Забравих!
Лоугън: Не си забравил, защото никога не си знаел.

Шериф Лам( агне 18.gif ): Каза, че си бил в Мексико в деня, когато Лили беше убита. Защо?
Лоугън: Колко епизода на NYPD Синьо трябваше да изгледаш, докато усвоиш потропването с пръст?
Шерифа: Зададох ти въпрос.
Лоугън: И аз го игнорирах и продължих нататък. Давай, ти си. *щраква с пръсти*
Devil^Rose^^
Без него нямаше да е същото rolleyes.gif Едни от най-смешните моменти са негово дело 18.gif
И като си разглеждах и попаднах на това:

Logan on “Veronia Mars” - If Marsha Brady had brought home Logan Echolls, the rest of the gang would have surely been shaking in their bell-bottoms. He is a complicated, gorgeous, mess. His father slept with and killed his first girlfriend. His mother jumped off a bridge. Veronica, his other girlfriend, has accused him of every evil under the sun. He was beaten by a biker gang, and then accused of murdering one of them. Simplicity is never an adjective that could be used when describing this guy. The brilliant acting from Jason Dohring makes being a jackass an art, and Logan is definitely an artist. We love this guy, pure and simple, and would forgive him of anything. Logan defintely test his barriers in fan’s heart week after week.

Няма какво повече да добавя smile.gif
Loshka
Така си е. Много ми е забавен като е jackass. biggrin.gif Дори го предпочитам пред романтичните пристъпи, които имаше по едно време. 18.gif
Eli_Baby
Много странен характер..в началото героя беше супер прост и не ми беше особено симпатичен но определено претърпява някакво развитие което е много хубаво biggrin.gif А иначе за външният му вид-ми не е точно мой тип ама има нещо чаровно в него blush.gif
Loshka
IPB Image - Малкият Джейсън в ролятата си в Baywatch. biggrin.gif
Devil^Rose^^
Лоугън ми напомня на Нейтън, biggrin2.gif правя сравнение с него защото като гледам тук сме си все ОТХ фенчета wink.gif , в началото беше гаднярът но после показаха някаква промяна и израстване на героя му.В първи сезон обърнаха много повече внимание на Лоугън отколкото на Дънкан -една от причините да не съм му фен, обаче след това малко го оставиха на заден план dry.gif .... голяма грешка 10.gif Е вярно той не стана душичка като Нейтънчо но в това се крие чара му blush.gif Кой иначе ще остроумничи и ще бъде The Bad Boy 15.gif когато трябва rolleyes.gif .... А иначе за външен вид още преди да почна да гледам филма поразгледах главните герой за да ги отценя без пристрастия и ... ами и двамат не ми направиха особено впечатление unsure.gif но .... Джейсън определено си има своя чар особено когато се усмихне smile.gif

П.П A това тук е върха 18.gif http://users.livejournal.com/wisteria_/545528.html#cutid1
Loshka
Хаха, определено не се е старал/а да прикрие любовта си към Дънкан. 18.gif Иначе снимчиците са... wub.gif wub.gif wub.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Loshka @ Apr 14 2006, 07:15 PM) *

Хаха, определено не се е старал/а да прикрие любовта си към Дънкан. 18.gif Иначе снимчиците са... wub.gif wub.gif wub.gif

Нали 18.gif и особено към погледа му biggrin2.gif
А иначе някой знае ли нещо за жената на Джейсън ? Снимка ?
Loshka
Аз четох в един сайт, че не е женен още. Пишеше Status : dating. unsure.gif
Devil^Rose^^
Ам аз днес четох едно интервю и го питаха на кой би искал да благодари(или нещо такова ) и каза на жена ми unsure.gif
Birthdate- March 30,1982

Current Age-21

аа тука има грешка huh.gif ... сега забелязах и сигорно и за сем му положение е така ..
Loshka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 15 2006, 11:36 PM) *

Ам аз днес четох едно интервю и го питаха на кой би искал да благодари(или нещо такова ) и каза на жена ми unsure.gif

Хм... Може моята информация, т.е. информацията в този сайт да е стара... unsure.gif
A, eто една снимка...
http://img.photobucket.com/albums/v82/sunn.../comiccon09.jpg
Жена му е от дясно ( негово )
edit - Ето още една от същото събитие - http://img.photobucket.com/albums/v82/sunn.../comiccon10.jpg
OTH_fenka
Ето една снимка с жена му (или поне така си мисля)
http://veronicamars.hit.bg/gallery.php
Не знам защо не отваря напрево снимката а страницата.
OTH_fenka
IPB Image
Loshka
Да, същата е... Не ми харесва. dry.gif Не я одобрявам за Джейсън! 10.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Loshka @ Apr 21 2006, 01:11 PM) *

Хахаха нали никоя не е достойна за него 15.gif
Loshka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 21 2006, 04:20 PM) *

QUOTE(Loshka @ Apr 21 2006, 01:11 PM) *

Хахаха нали никоя не е достойна за него 15.gif

Е, така си е! Такъв чар и сексапил, и красота не са само за една жена. 10.gif
girl_from_hell
аз не съм му фенка, но заповядайте

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Menna
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 23 2006, 07:53 PM) *

аз не съм му фенка, но заповядайте

Благодаря за снимките! 4.gif
И все пак това ми прозвуча като милостиня! Не се чувствай задължена да постваш нещо само от куртоазия! Има кой да го харесва момчето. biggrin2.gif
girl_from_hell
хах извинявам се неисках така да прозвучи просто на мен не ми харесва, но това не значи че немога да пускам негови снимки, аз се надявам на вас да ви харесват и за това ги споделям тук...
Loshka
Аз пък приемам с отворени обятия! biggrin2.gif Мерси!!!
girl_from_hell
хехе мерси smile.gif))ще се надявам пак да ви радвам
Menna
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 23 2006, 09:13 PM) *

хехе мерси smile.gif))ще се надявам пак да ви радвам

Току виж ти харесал повече biggrin2.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Като видя този негов поглед,излъчващ невинно любопитство и се разтапям 10.gif
IPB Image
Devil^Rose^^
QUOTE(Menna @ Apr 23 2006, 08:31 PM) *

IPB Image

Хахах о да той е самия Г-н Невинност 18.gif Незнам на другите дали им променят мнението, но на мен ми действат многоо добре rolleyes.gif
OTH_fenka
Хахах о да той е самия Г-н Невинност Незнам на другите дали им променят мнението, но на мен ми действат многоо добре

Супер е! Погледа наистина е мн невинен. rolleyes.gif
Loshka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 23 2006, 09:43 PM) *

QUOTE(Menna @ Apr 23 2006, 08:31 PM) *

IPB Image

Хахах о да той е самия Г-н Невинност 18.gif Незнам на другите дали им променят мнението, но на мен ми действат многоо добре rolleyes.gif

Ах, убийствен поглед! rolleyes.gif Чак се зачудих къде са му крилцата и ореолчетата. 18.gif
James towel keeper
QUOTE(Loshka @ Apr 27 2006, 09:42 PM) *

Ах, убийствен поглед! rolleyes.gif Чак се зачудих къде са му крилцата и ореолчетата. 18.gif

Ето ги: laugh.gif laugh.gif laugh.gif

IPB Image
Devil^Rose^^
QUOTE(James towel keeper @ Apr 30 2006, 11:04 AM) *

IPB Image

Това рулира !!! 18.gif 18.gif 18.gif Невероятен е 15.gif Браво 36_1_55[1].gif
James towel keeper
Хаха.. Радвам се че ти харесва rolleyes.gif
Loshka
QUOTE(James towel keeper @ Apr 30 2006, 12:04 PM) *

QUOTE(Loshka @ Apr 27 2006, 09:42 PM) *

Ето ги: laugh.gif laugh.gif laugh.gif

IPB Image

Е! Така трябва да е, несъмнено! 18.gif
~Bruk~
Леле Вили супер яко е rolleyes.gif 10.gif 4.gif 4.gif Направо ми останаха очите в него biggrin2.gif rolleyes.gif Мерсии много 4.gif worthy.gif
OTH_fenka
В една тема, не знам коя някои питаше за едана снимка на Лоугън. То беше по скоро тапет един оранжев с Ронито и първата целувка. Та на тоя тапет имаше предложения, че има дубльор. Сега намерих една снимка и си мисля че тва пак е дубльор. Вижте и кажете щото аз не съм сигурна
http://neptunesite.com/npgallery12.htm
~Bruk~
Еми според мен не е дубльор rolleyes.gif Просто е излязъл по-странно smile.gif Ето http://www.paper-flower.com/kristenbell/ph...asonpromo10.jpg погледнете и тази снимка и то се вижда,че човекът е един и същ-устните,очите rolleyes.gif
OTH_fenka
Дам той си е. Готин както винаги. rolleyes.gif Наистина е излязйл малко странно, а то за такава сецена не знам за кво е дубльор. На пръв поглед така ми се стори. smile.gif
Eто и снимки
IPB Image
IPB Image
линк към сайта има готини работи http://jason-dohring.com/gallery/index.php
Devil^Rose^^
QUOTE(OTH_fenka @ May 7 2006, 00:23) *

В една тема, не знам коя някои питаше за едана снимка на Лоугън. То беше по скоро тапет един оранжев с Ронито и първата целувка. Та на тоя тапет имаше предложения, че има дубльор. Сега намерих една снимка и си мисля че тва пак е дубльор. Вижте и кажете щото аз не съм сигурна

Изглежда някак различно..и ми е смешен с тая тога 18.gif попринцип няма нищо против зеленото и да е на него ... ама тука 16.gif
Loshka
QUOTE(OTH_fenka @ May 7 2006, 00:23) *

Ааа, не - това си е 100% Джейсън. Този чар не може да се сбърка. wub.gif wub.gif wub.gif
sofi7o
Какво мога да кажа освен страхотна външност и направо е перфектен за ролята на Лоуган аз от начало като започнах да гледам сериала смятах че той е по готин от Дънкан biggrin.gif и много се зарадвах като ги събраха с Вероника в сериала blush.gif
elly
Когато започнах да гледам сериала ми беше антипатичен, а и някак си и с детска физиономия. Но с време взех все повече да му симпаризирам, а тази физиономия се превърна в любимата ми happy.gif
На тези снимки, на които някои предполагат, че е дубльор със сигурност мога да каже, че не е. Първо, че на снимките аз не откривам някаква толкова съществена разлика от обикновено. И второ във сериала той не прави нито каскади, нито нещо, за което да му трябва дубльор, а и до колкото съм забелязала по филмите, където е има дубльори рядко ги дават в лице, а ако се случи е от прилична далечина, за да не може да се разбере. smile.gif
Lenore
ох ОБОЖАВАМ ГО !!!!!!!!! Няма да ми се гледа сериала ако го махнат huh.gif
^mileto^
Много ми е сладък!!!Направо го обожавам!!!Обичам всички сцени, в които участва!!!А жестовете, които прави направо ме разбиват!!!!СТРАХОТЕН Е !!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
dorito8809
Боже хора, ОБИЧАМ това момче.Супер сладък е.Много ме кефи и сериите в които са с вероника са мн яки.
niveto
Първоначално като почнах да гледам сериала не го харесах ....... но сега съм направо влюбена в него! inlove.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Има нещо в него което направо ме влудява!А сериите в които не му е мн голямо участието не са ми мн интересни! Завиждам на Ронито blush.gif ОБОЖАВАМ ГО!!!
erika80
rolleyes.gif на мен първите няколко серии ми бяха направо ужасни unsure.gif Но после, просто не знам какво се случи wink.gif Изгледах целия сериал (каквото е излязло де) на един дъх 4.gif.За Лоугън нямам думи!Страхотен е! С Вероника са много сладки! Много ми харесваха, май в първи сезон, мислите, които оставяше на глсовата си поща, макар че изглеждаше доста повърхностен!
СлаДКаТа
В началото беше просто сладък!НО след 1-18 просто ......И актъора си е сладък ама на кого му пука!Виж Лоугън е нещо друго...Най-сладък е когато защитава Вероника!
vm_93
Иска ли питане?!?лоугън е направо върха!няма грешка в нито едно отношение.и е страшно СЕКСИ!едни то любимите ми моменти във филма изобщо са всички любовни сцени между лоугън и вероника.
lady in black
Нямам думи.Толкова е готин и невероятен и страшно много се вживява в ролята си, за което мога само да го поздравя biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.