Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Logan Echolls/Jason Dohring
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2
adoration
Страшно много ме кефи! Невероятен е. Във филма героят му има страшно чувство за хумор, а Джейсън го играе перфектно! smile.gif Готино би било и в реалния живот да е такъв готин пич !:) biggrin2.gif
kingsize-4eto
Любимия ми герой от Вероника Марс...Много е сладък wub.gif в серияла винаги казва на хората това което мисли biggrin.gif има чувство за хумор laugh.gif просто героя му е перфектен!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Adorkable
Аз хич не харесвам нито Лоугън,нито Джейсън blush.gif .Отначалото да чак до сега въобще не го понасям sick1.gif .Надявам се да няма обидени ^^.
Gossip Girl
Аз мисля, че е готин..Отначало не ме кефеше, но после започна да ми харесва..с Вероника са много сладки...Мерси за инфото и снимките!
DjuDju
много ме кефи..наистина и на мен в началото ми се струваше повърхностен, но се радвам,че не е така..чак почнах по едно време да го съжалявам-толкова неща му се струпаха на момчето..
siska
Ми мн е готин.Тоо и аз много, много не го харесвах в началото, но после ми стана симпатичен happy.gif .И с Вероника са ми много сладинки заедно wink.gif
cveteto_pm
Уникален е просто.Аз в началото мн харесвах Дънкан. . . . но после......................
Просто Лоугън и Вероника ме зареждат с мн мн мн положителна енергия.Много е сладко когато защитава Рони.
ОБИЧАМ ГО
DesiTo
BREAKOUT

Date: May 18-20, 2007
Guests: Michael Muhney, Robert Knepper, Jason Dohring, Stacy Keach, Mark Sheppard

DesiTo
Джейсън ще участва в нов сериал

Джейсън ще участва в новата вампир-драма на CBS "Moonlight". Той ще играе вампира Josef Konstantin.
Jason plays Josef Konstantin on Moonlight, a fellow immortal vampire who Mick St. John confides in. Unlike Mick, Josef relishes in his immortality and uses his vampirous abilities for much more glamorous purposes.
Сериала ще започне тази есен.

imdb, tv.com, cbs.com

Moonlight Extended Preview Promo Trailer CBS
Moonlight - New Vampire Thriller On CBS

Повече информация:
www.hollywoodreporter.com
www.zap2it.com
ladysunshine
В началото Логън ми беше доста противен, но след като се събраха с верониками стана супер симпатичен. Големи сладурчета са заедно
lemmy
Мммм моят любимец тук....
Как мога да го определя... хммм да перфектен biggrin2.gif
Забавен, смипатичен, сладичък и определено умен... какво повече да иска човек rolleyes.gif blush.gif
racheL_gattIna
Лоугънчо е любимият ми персонаж самата му роля на Bad Boy ме кефи.Това че не беше типичното добро момце тип Дънкан а беше некъв гадняр злобар и секси .Характера му беше по разлицен и можеби това го открояваше от главните герой защото правеше грешки и си взимаше поука от тях просто го говори ми иде да заспя така сладка бърбори много ме кефи.И изсрастването на героя му от лошо момце до добро момце също ми хареса показа че в живота стават и промени и въобще адски сладур секси момце и най-интересния персонаж в ВМ според мен поне
angel_girl
След Вероника той ми е любимия персонаж в целия сериал! Мноого е сладък. И в сериала и извън него. smile.gif
**Sophia**
ами да интересен герой..много е забавен в сериала biggrin2.gif ..има моменти
които ме дразнят ама. ми харесва rolleyes.gif ..
Terezae4emik
Убужавам гууууууууууу (хъггг) направо е уникален...страшно СЕКСИИИ,чаровен,бед бой..и физиономииките който прафи напраууу..вс в него е страхотно...и с Ви са дъ бест заедну.Логанчу---->РулЗзЗ<----ЛоВе

(инлофффффф)
Marissa Cooper
Страхотен е... blush.gif
И женен. dry.gif
fenkanabrooke
Лоугън е много готин, кефи ме супер много. След Вероника, той се и направо дъ биест. 4.gif blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.