adoration
Mar 24 2007, 20:42
Страшно много ме кефи! Невероятен е. Във филма героят му има страшно чувство за хумор, а Джейсън го играе перфектно!

Готино би било и в реалния живот да е такъв готин пич !:)
Adorkable
Apr 28 2007, 16:27
Аз хич не харесвам нито Лоугън,нито Джейсън
.Отначалото да чак до сега въобще не го понасям
.Надявам се да няма обидени ^^.
DesiTo
Apr 28 2007, 19:31
Gossip Girl
Apr 29 2007, 09:19
Аз мисля, че е готин..Отначало не ме кефеше, но после започна да ми харесва..с Вероника са много сладки...Мерси за инфото и снимките!
DjuDju
May 14 2007, 16:17
много ме кефи..наистина и на мен в началото ми се струваше повърхностен, но се радвам,че не е така..чак почнах по едно време да го съжалявам-толкова неща му се струпаха на момчето..
Ми мн е готин.Тоо и аз много, много не го харесвах в началото, но после ми стана симпатичен

.И с Вероника са ми много сладинки заедно
cveteto_pm
Jun 2 2007, 21:08
Уникален е просто.Аз в началото мн харесвах Дънкан. . . . но после......................
Просто Лоугън и Вероника ме зареждат с мн мн мн положителна енергия.Много е сладко когато защитава Рони.
ОБИЧАМ ГО
Джейсън ще участва в нов сериал
Джейсън ще участва в новата вампир-драма на CBS "Moonlight". Той ще играе вампира Josef Konstantin.
Jason plays Josef Konstantin on Moonlight, a fellow immortal vampire who Mick St. John confides in. Unlike Mick, Josef relishes in his immortality and uses his vampirous abilities for much more glamorous purposes.
Сериала ще започне тази есен.
imdb, tv.com, cbs.com
Moonlight Extended Preview Promo Trailer CBS
Moonlight - New Vampire Thriller On CBS
Повече информация:
www.hollywoodreporter.com
www.zap2it.com
ladysunshine
Jul 18 2007, 12:20
В началото Логън ми беше доста противен, но след като се събраха с верониками стана супер симпатичен. Големи сладурчета са заедно
Мммм моят любимец тук....
Как мога да го определя... хммм да перфектен
Забавен, смипатичен, сладичък и определено умен... какво повече да иска човек
racheL_gattIna
Oct 8 2007, 07:22
Лоугънчо е любимият ми персонаж самата му роля на Bad Boy ме кефи.Това че не беше типичното добро момце тип Дънкан а беше некъв гадняр злобар и секси .Характера му беше по разлицен и можеби това го открояваше от главните герой защото правеше грешки и си взимаше поука от тях просто го говори ми иде да заспя така сладка бърбори много ме кефи.И изсрастването на героя му от лошо момце до добро момце също ми хареса показа че в живота стават и промени и въобще адски сладур секси момце и най-интересния персонаж в ВМ според мен поне
angel_girl
Oct 24 2007, 11:58
След Вероника той ми е любимия персонаж в целия сериал! Мноого е сладък. И в сериала и извън него.
**Sophia**
Oct 31 2007, 14:51
ами да интересен герой..много е забавен в сериала
..има моменти
които ме дразнят ама. ми харесва
..
Terezae4emik
Jan 19 2008, 02:13
Убужавам гууууууууууу (хъггг) направо е уникален...страшно СЕКСИИИ,чаровен,бед бой..и физиономииките който прафи напраууу..вс в него е страхотно...и с Ви са дъ бест заедну.Логанчу---->РулЗзЗ<----ЛоВе
(инлофффффф)
Marissa Cooper
Aug 27 2008, 19:52
Страхотен е...
И женен.
fenkanabrooke
Aug 27 2008, 20:51
Лоугън е много готин, кефи ме супер много. След Вероника, той се и направо дъ биест.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.