Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Imperia Online
GGbit.info > Развлечение > Игри
VeSo
CODE
Империя Онлайн е безплатна масова уеб базирана стратегическа игра. Тя може да бъде играна от произволен компютър свързан към интернет, без да е нужна каквато и да било инсталация. Действието на Империя Онлайн се развива в свят, който е преди ерата на барута. Вие ще можете да разчитате само на хладните оръжия да постигнете победа на бойното поле. Светът на играта никога не спи. Независимо дали сте онлайн или не, Вашата империя продължава да събира ресурс и да се развива. Всичко, което правите става в реално време, няма “ходове”, всичко става така както би ставало в реалният свят.

Повече инфо на сайта

Ако някой я играе да казва как му е ника biggrin.gif

ПС: Извинявам се ако има такава тема, ама уж търсих
Bohu
Предпочитам www.hanovete.com smile.gif
Titan
И аз така smile.gif
Bullseye
Доста време я играх( от началото на 1 рунд, та чак до преди няколко седмици), но наскоро въведоха много глупави правила и ограничения, а и админите почнаха да се изпедерастяват като в Булшита. Препоръчвам я само на хора с доста свободно време и здрави нерви. Не съжалявам обаче за времето, което отделих да играя понеже покрай играта се запознах с много точни хора( които обаче не могат да пият) прав ли съм VeSo? 10.gif
VeSo
Ехехе не съм можел да пия 9.gif мога ама то тогава колко алкохол са изпи wacko.gif аз бях подхванал още преди срещата biggrin2.gif иначе играта е супер зарибявка, аз бях 12ти обаче тъпите админи ма баннаха, щото точих акаунта на Bullseye и на още един съюзник blush.gif но не съжалявам за изгубеното време smile.gif какви нощи безсънни бяха rolleyes.gif какво напрежение biggrin2.gif
Bullseye
QUOTE(VeSo @ Apr 14 2006, 07:25 PM) *

Ехехе не съм можел да пия 9.gif мога ама то тогава колко алкохол са изпи wacko.gif аз бях подхванал още преди срещата biggrin2.gif иначе играта е супер зарибявка, аз бях 12ти обаче тъпите админи ма баннаха, щото точих акаунта на Bullseye и на още един съюзник blush.gif но не съжалявам за изгубеното време smile.gif какви нощи безсънни бяха rolleyes.gif какво напрежение biggrin2.gif

.............. и какви битки и какви ПОБЕДИ( е понякога и загуби де). ДА ЖИВЕЕ WAREZ.RU.

ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ НАША 4.gif 4.gif 4.gif
VeSo
Да бе wink.gif ся тряя намерим няква друга такава игра да разцъкваме biggrin2.gif то целия съюз са отказа само сайбъра и неотека играят още и машината от време на време май влиза biggrin2.gif
VeSo
някой от форума играе ли да спретнем един съюз biggrin2.gif става въпрос за свят 2, който почна преди 3 дена smile.gif
Lost_in_Space
Цитат(VeSo @ Feb 26 2007, 18:33) *
някой от форума играе ли да спретнем един съюз biggrin2.gif става въпрос за свят 2, който почна преди 3 дена smile.gif

Аа стига толкова... това хванеш ли се сериозно с тази игра... Само може до безсъние да го докараш. Първата ера като свърши след това 2 месеца по навик ставах в 8 сутринта да се логна да не ме нападнат като бяхме във война! Иначе 2 пъти в топ 100 стига толкова wink.gif Иначе с Neotek голям купон беше в Shoguns преди да ни махнат съюза, заради някви там....
Който я започва тази игра сериозно искам само да му кажа... много.. ама много свободно време или някой да ти наглежда акаунта. И другото са 2 думи: Университет и Архитектура. След това мажеш наред
15.gif
VeSo
е верно първия рунд беше много зор, спомням си неотека, че като бяхме във война в 2-3 часа през нощта наглеждаше 3 акаунта biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.