boomearst
Apr 2 2006, 21:37
Ако имате проблем с някоя игра,дава ви грешка не иска да тръгне ,трябва да я излъжете ,но не знаете как,питайте тук.Ако запецнете на дадено място в игра...Пак тук
Крадец на рози
Apr 23 2006, 13:10
Ако имате проблем с някоя игра,дава ви грешка не иска да тръгне ,трябва да я излъжете ,но не знаете как,питайте тук
Крадец на рози
Apr 23 2006, 13:13
Thief deadly shadow-До сега много игри не са ми тръгвали ,и не съм им обръщал внимание ,но тази игра много бих искал да я играя...след като я инсталирам ,вкарам рейзърчето в инсталационната папка до там всичко си е наред,но когато искам да влезна пс-то забива от всякъде и дава онази грешка за volume-to и имам 3 възможности contunue\ignore\cancel мисля ,че са те...и където и да кликна грешката пак прави така oтново и отново,пс-то е забито.Уж минималната конфигурацията я покривам,дори не е уж ,а си я покривам.
Картата ми е Gforce mx8 440.
The Shaman
Apr 23 2006, 14:44
Пиши си конфига да видим.
Крадец на рози
Apr 23 2006, 17:17
proccesor-2000MgZ
512 мг рам
gforce 440 mx8
Th3_SpY
Apr 23 2006, 20:30
На мен не ми тръгва Crashday,заради някви Defuse Shader или някви подобни, видео картата ми е GeForce MX 440
The Shaman
Apr 23 2006, 20:51
QUOTE(aNdReIkO @ Apr 23 2006, 09:30 PM)

видео картата ми е GeForce MX 440
За съжаление най-проблемната.
Крадец на рози
Apr 23 2006, 21:09
QUOTE(The Shaman™ @ Apr 23 2006, 09:51 PM)

QUOTE(aNdReIkO @ Apr 23 2006, 09:30 PM)

видео картата ми е GeForce MX 440
За съжаление най-проблемната.
Има програма която залъгва самите игри ,че си с друга видео карта,примерно на видео картата ти може да върви определена игра,но тези които правят играта ,са направили така,че геймърите да си взимат по-нови части за пс-тата..и обикновено чрез програмата се влиза в ехе-то на играта и си играем на собствен риск
3pacalypse Now
Apr 26 2006, 01:15
значи за играта Post Mortem.като я стартирам там New Game ала бала и всичките картини ми ги дава накасано и супер забавено трябва да чакам 5 мин за да прочета едни субтитри
Крадец на рози
Apr 26 2006, 12:16
Пробвай с over-clock
The Shaman
Apr 26 2006, 17:09
Добре е всеки пост и въпрос съответно да са съпроводени с вашата конфигурация.Първо проблема трябва да се потърси там и за да можем да ви помогнем пишете и конфигурациите си.
3pacalypse Now
Apr 26 2006, 19:28
Pentium 4 2.8ghz ,512 RAM ,ATI Radeon 9200 ...какво др те интересува

и между другото понеже сам ламбокажи ми плс кво е over clock и как да го оправя

хахах
The Shaman
Apr 26 2006, 20:21
Определено покриваш изискванията без да проверявам а и оверклок ти е доста рано.Оверклока най-просто казано е да подобриш параметрите на процесора,видеото и т.н.
Не мога да подкарам Spell Force 2!
В инфото пише и CD key ама то даже не ме е и питало... няма крак и играта е защите със StarForce (поне вече тая защита е на изчезване! )
И като пусна играта чеква CD-то и ми пише да сложа лицензиран диск... а в инфото пише да маутна някакво Spellforce2-min.swf някъв "мини" диск ама то няма такъв!
A и няма начин да не покрия изискванията...
TheDarkOne
May 1 2006, 09:17
QUOTE(Immortal_Soul @ Apr 27 2006, 09:46 PM)

В инфото пише и CD key ама то даже не ме е и питало... няма крак и играта е защите със StarForce (поне вече тая защита е на изчезване! )
И като пусна играта чеква CD-то и ми пише да сложа лицензиран диск... а в инфото пише да маутна някакво Spellforce2-min.swf някъв "мини" диск ама то няма такъв!
Не знам, от къде си я свалил между другото? На мен от геймза не ми прави проблеми.
Да знаете как да си изсветля игрите, картината напоследък в 3д шуутърите е мноого тъмна, особено в Soul Reaver 2, пробвах, но той в частност няма опция за изсветляване, а и от настройките на монитора не става.
The Shaman
May 1 2006, 09:18
Пробвай с контролния панел на драйверите на видео картата ти.Каква е между другото?
TheDarkOne
May 1 2006, 10:35
Ами Ati Rage 128 16 MB, но днес си купих GeForce FX5500 и още не съм я сложил.
Spellforce2 го инсталвах на братовчед ми на компютъра и нямаше проблеми. Може да е прецакано копието на играта.
Rise of Day
May 1 2006, 10:37
QUOTE(Immortal_Soul @ Apr 27 2006, 09:46 PM)

Ето ти лекарството,
тук Сваляш всичко и след като инсталираш маутваш "Spellforce2-min.swf" и игаеш
advokata123
May 1 2006, 11:36
QUOTE(boomearst @ Apr 2 2006, 10:37 PM)

В играта Tomb Raider Legend като си я пусна и ми бръжди много ама много гадно тонколоните са ми креатив 7.1 и просто не знам как да си го оправя чува се саунда обаче ми бръжди преждевременно моля помощ...
прейнсталирай си драйверите за звука
Ако питаш мен, преинталирай си играта, или е свали от другаде.
Супер много се ядосвам!
Значи рейнсталнах си целия WarCraft и следвах инструкцийте:
Instructions:
1. Install full game + the addon.
2. Update, by running file War3TFT_120d_English.exe.
3. Copy Cracked exe from the included CRACK directory over to your Warcraft
III The Frozen Throne main install directory and overwrite.
4. Play.
дъра-бъра 1 чадъра... и пускам накрая играта и:

После Game.dll неможе да се отвори или нещ0 такова и ми иска диск накрая...
Е как по ангелите да го оправя?!?!?
never_mind
May 6 2006, 19:57
Запази си картите, сайвовете и реплеите, дел на цялата папка и наново. Така е най-сигурно...
chefito88
May 6 2006, 20:05
Изтеглих си summoner от сьрвара и си го инсталирах(обаче не е full версията защото не ми даде) играта трьгва но когато натисна start new game започва да зарежда и ме изхвьрля от играта. Ако някой знае как да го оправя нека да ми каже.
TheDarkOne
May 7 2006, 08:22
И аз имах същя проблем преди време.
Запази си всичко дето ти трябва, после деинсталирай с Uninstaller 2006 или нещо такова и почисти регистрите и папката, въобще всичко, даже е най-добре в нова директория направо.
Като сложиш играта сложи пачове и т.н., но официалните от на Бизард сайта и внимавай да са пълните. После свали от някъде крак последно поколение и виж дали ще стане.
Като се опитам да стартирам World of Warcraft и все ми се препълва виртуалната памет, така че не мога да я стартирам (с lacd client-a). Кажете как да го оправя това?
Heroes V, проблеХора като инстална играта и сложа крака не тръгва дава ми send & don't send...
А в .nfo нищо друго не пише.
never_mind
May 11 2006, 19:59
Проблем с драйвери или DirectX? Как си с минималните изисквания?
Имам минималните...
CPU 3.2 GHz
1024 mb RAM
GeForce 6800GT
250 gb hard
И не тръгва
never_mind
May 11 2006, 21:19
С коя версия на DirectX си. Инсталирай най-новата... не съм запознат с heroes 5, но ако с диска върви версия на DX, най-добре сложи нея. Ако и така не стане пробвай да преинсталираш цялата игра, като преди това се увери, че си заличил всички следи, които е оставила по Windows-a ти.
Директа ми е 9c и сега ще видя какво ше стане с реинстал
melkor
May 13 2006, 10:09
Проблема с Heoroes 5 най-вероятно ти е от DirectX-а, инсталирай този който е на диска с играта. Един познат имаше подобен проблем - не му тръгваше играта, но след като инсталира DirectX-а, всичко си дойде на мястото.
P.S. - Играта е ЛУДНИЦА!
Naminator_X_
May 14 2006, 15:01
Става въпрос за играта Sin Episosodes: Episode 1...значи играх доста време и стигнах до едно място където набарвам тоя дето го преследвам...ама той е зад стъклена врата която неможе се отвори и неможе се пробие с изстрел... а да се върна назад нестава има магнитно поле...с две думи само седя и блея...тоо педераст вика "пригответе ми подводницата" и ме гледа умно....викам хубаво ще изчакам...отидох наядох се изгледах един филм на DVD-то ...неще и неще....е добре какво трябва да направя

( помогнете ми моля ви
TheDarkOne
May 14 2006, 18:34
Свалих си Gothic 2 Gold edition от локалния, инсталирах както пишеше, но в края на инсталацията почва да се зарежда някакъв прозорец на който пише " scanning Virtual File System" към 5 минути(инсталирах и аддона). След инсталацията слагам крака както пише, играта почва да се зарежда, но отдолу пак се появява това прозорче, на което пише "scanning virtual file system" и трябва да чакам около 5 минути докато се стартира. След стартирането се появяват множество графични проблеми (не знам дали е нормално, но курсор не се виждаше) като трептене на екрана и т.н. Опитах всичко от настройките на играта и видеокартата (GeForce FX 5500 128 MB ) с последния DX съм. Пробвах преинсталирането, но същата работа става.
Може би това е повлияло - докато играех Legacy of Kain : Soul Reaver 2 често превключвах между играта и браузъра с алт и таб. По едно време компютърът страшно се забави, и като се опитах да се върна в играта блокира. Рестартирах, но след като се опита да се зареди Win-a ми излезе досовския екран за избор как да стартирам - нормално, сейв моуд и т.н. Пробвах нормално и започна да ми сканира диска, някакъв процес CHKDSK или нещо подобно. След това нямаше проблеми, докато не пробвах да сложа Gothic 2 - тогава стана гореописаната гадост. Можете ли да ми помотнете?
Крадец на рози
May 19 2006, 14:04
Картата ми е ДжиФорс 440 МХ8
2 GhZ
Проблема ми е следния:
Свалих си играта Hitman(new) и с помощта на секюр ром лаунчвам в нея,обаче виждам само долу червената линия как се появява и ме изкарава от играта.Имах подобен проблем с Хитман 2 обаче на 2-3 инсталация тръгна.Тази игра я очаквах месециииииииииииии.
never_mind
May 19 2006, 21:09
Тази игра с тази карта няма да я играеш, ако щеш и 100 инсталации направи. И аз съм не по-малко възмутен от теб. Но това е положението.
Крадец на рози
May 19 2006, 21:19
never_mind имам малка идея по въпроса. Ще черпиш ли ако намеря отговор
never_mind
May 19 2006, 21:24
Еми какво да ти кажа, ако мислиш да пренаписваш енджина или да извадиш нов рилийз ( ако проблема е в него ), ще черпа. Просто умът ми не го побира, как може тази игра с напълно иключени каквито и да било екстри, всички настройки на LOW и пак сече, а графиката се вижда, че е отврат... ще проверя из другите форуми какво се пише...
Крадец на рози
May 19 2006, 21:27
QUOTE(never_mind @ May 19 2006, 22:24)

Еми какво да ти кажа, ако мислиш да пренаписваш енджина или да извадиш нов рилийз ( ако проблема е в него ), ще черпа. Просто умът ми не го побира, как може тази игра с напълно иключени каквито и да било екстри, всички настройки на LOW и пак сече, а графиката се вижда, че е отврат... ще проверя из другите форуми какво се пише...
Имаше програма ,чрез която се посочва екзето на играта,и самата програма заблуждава играта ,че сме с други видео карти.Нали там тези които програмират играта ,определят картата(освен наистина ако самата карта не издъжа де) и ако са зачеркнали от списъка тази ДжиФорската ,тази програма залъгва ,че картата ми е друга.Така вече подкарах 2 игри,но след 1 формат си отиде и сега я търся .
never_mind
May 19 2006, 21:35
Дори и да я излъжеш, няма да видиш нищо от лаг. Ти разбираш ли, че след инсталация играта се пуска на маx детайли по default. Докато се добeра до менюто да изключа всички екстри мина половин час. Прочетох доста неща в data-та и там коментират същото, не е истина на какви машини трябва да се играе. ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ ако питате мен.
GS_Mitaka
May 25 2006, 20:35
След многократни преинсталации на Diablo II вече не ми тръгва... Казва ми, че няма CD... А всъщност има CD... Слагах и виртуални CD-та като Daemon и Alcohol... Свалях много кракове... С някои играта тръгваше, ъпдейтваше се до най-новия патч и пак ми искаше диск... Въобще отчаяно търся крак за оригинално Diablo... Имам си и оригинални CD Key-Ове... Но какво от това като играта не тръгва...? С някои от краковете ми казваше: We Have A Big Error Here!

или пък: Acces Violation... Някой ако може да ме посъветва какво да правя и откъде да си взема хубав крак (в сървърите на ГГбит не стават...) нека ми каже... Благодаря ви предварително...
Имам проблем с цс 1.6 в мрежа.Вече няколко пъти правя теми и админите или ги местят и аз не ги откривам, или ги трият.Значи имам си чиитинг дет и цс обаче като се пусна в някой сървър ми пише "your.dll[cl_dlls/client.dll] differs from the server's" вече не знам къде да пиша и никой не ми дава отговор.
Моля за хелп!
The Shaman
May 27 2006, 12:54
Не съм наясно с cs,но в общи линии пише,че cl_dlls клиента ти се различава от този на сървъра.
п.п.Радвам се,че най-накрая уцели една от правилните теми
_CarlCox_
May 27 2006, 14:34
QUOTE(†Gorgoroth† @ May 19 2006, 22:27)

Имаше програма ,чрез която се посочва екзето на играта,и самата програма заблуждава играта ,че сме с други видео карти.Нали там тези които програмират играта ,определят картата(освен наистина ако самата карта не издъжа де) и ако са зачеркнали от списъка тази ДжиФорската ,тази програма залъгва ,че картата ми е друга.Така вече подкарах 2 игри,но след 1 формат си отиде и сега я търся .
Искам я тази програма

, има една игра Vietcong, едва ли сте я чували, та за 2- та част видеото ми за малко не влиза в критериите за играта. Силно се надявам скоро да се намери тази програма. Нищо ли не си спомняш за нея, име или нещо такова
ами трябва да си преинстална цс-а и немога да си намера онова файлче дето се слага след цс-а. Говора за hl1110.exе Ще е екстра и ако е от локално сървърче. Ще съм много благодарен, ако може да ми садействате в рамките на половината ден (трябва ми спешно)
Моля за помощ!Преди един-два дни си свалих една игричка-GoldMiner и тя си имаше свалячка-сетъп обаче като го инсталирах се опитах да изтрия свалячката ,а то ми изписа че се използва от друга програма и не мога да го изтрия.Реснах компа и пак.Опитах с унинстал на играта ама то така и не се изтри и продължава да ми изписва това съобщение.Ако някой може да ми помогне нека да пише и ако не съм уцелил темата моля админа да ми пусне линк къде да пиша.Благодаря!
never_mind
Jun 4 2006, 10:15
Сигурно ти е заредена в tray-а, провери за необичайни програми там... виж да ти е записана в msconfig-a и да се стартира всеки път...
QUOTE(never_mind @ Jun 4 2006, 11:15)

Сигурно ти е заредена в tray-а, провери за необичайни програми там... виж да ти е записана в msconfig-a и да се стартира всеки път...
Мерси обаче съм на 12 години и не знам от къде да отвора tray-a и макар че го премахнах от msconfig-a пак не иска да се изтрие...
never_mind
Jun 6 2006, 11:44
Tray се нарича зоната около часовника долу в десния ъгъл. Виж какви програми имаш пуснати там и ако някоя от тях е проблемната, дай й дясно копче и Quit или Exit. После трий на воля
QUOTE(never_mind @ Jun 6 2006, 12:44)

Tray се нарича зоната около часовника долу в десния ъгъл. Виж какви програми имаш пуснати там и ако някоя от тях е проблемната, дай й дясно копче и Quit или Exit. После трий на воля

Няма я там ,а вече я изрих от msconfig и пак не ще

не знам какво да правя
never_mind
Jun 6 2006, 18:25
Търси процеса с task manager-a ( Аlt+Ctrl+Del ) и го спри, тогава трий.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.