Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с игрите...
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
datagamer
аз имам проблем с ГРИД
теглих я и от замундата и от арената но не работи - инсталирам, краквам но когато стартирам екзето просто нищо не става
днес поради други обстоятелства ми се наложи да преинсталирам уина и си мислих че след това ще пробачка но не остава си същото а компа не е слаб - е6750, 1950GT, 2gb ram
Goliam_Polejan
Цитат(LeoWyatt @ Jan 14 2008, 18:03) *
Здравейте, значи свалих си Prince Of Persia: Warrior Within и всичко е ОК уж, Рам, видео и т.н. съвпадат, ама май нещо трябват драйвери вижте това: а видео картата съвпада горе, ама долу драйверите пише Unsupported card NVidia GeForce 2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) (Build 2958) та въпроса ми е ще тръгне ли ако слагам драйвери или не може изобщо да ми върви

Вижте имам същият проблем като този човек със Prince Of Persia, и понеже никой не му е отговорил, и аз ще питам ще тръгне ли въобще тази игра?
Sharo
ам то на снимката се вижда бре....ако ти е същата видеокартата.......
за играта ти тряя:
Цитат
Minimum Configuration/Минимални Изиквания:

Win 98 SE/2000/XP Only

DirectX 9.0c

1000 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent

256 MB RAM

NVIDIA GeForce 3 or higher, ATI Radeon 7500 or higher, Intel 915G

DirectX 8.0 compatible sound device

1.5 GB hard drive space for minimum installation

Recommended Configuration/Препоръчителни Изисквания:

Win 98 SE/2000/XP Only

DirectX 9.0c

1.5 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent

256 MB RAM

NVIDIA GeForce 4 or ATI Radeon 9500

DirectX 8.0 compatible sound device

2.2 GB hard drive space for full installation (CD)

3.5 GB hard drive space for full installation (DVD)
setbg
Незнам дали некои е питал но:Когато си инсталирам старцрафт ,а после блоод лар а след това StarCraft Retribution ми се показва проблем.Пускам играта давам Single Player после акаунта или там как се казва ОК и играта се изклучва.Излиза следниа Прозорец и ништо не помага.Моля помогнете.

Fixer
Ето информация по проблема ти на страница 53, въпросът е зададен от Lopi1.
http://www.headoff.com/index.php?ibpage=gr...044&p=forum
setbg
Цитат(Fixer @ Jun 11 2008, 14:13) *
Ето информация по проблема ти на страница 53, въпросът е зададен от Lopi1.
http://www.headoff.com/index.php?ibpage=gr...044&p=forum

Мерси мн мн rolleyes.gif

Редакция:Воооообще не ми е тва проблема.
ZanGaDor
не знам защо обаче когато пусна някоя игра която и да е играя 5 мин и спича следователно трябва да рестартирам компютъра ... всички драйвъри са наред 2 гб РАМ 3,6 Гхз , 256 мб видео unsure.gif
Sharo
ем виж пробвай да реинстал някоя игра и виж дали щи бъгва така
ZanGaDor
Цитат(Sharo @ Jun 11 2008, 21:01) *

пробвах какво ли не
Sharo
Цитат(ZanGaDor @ Jun 11 2008, 22:08) *
Цитат(Sharo @ Jun 11 2008, 21:01) *

пробвах какво ли не

ем деазнам....някви по-нови драйвъри за видеото...
Craft
Промени някой параметри на играта,промени резолюцията например.
тошаки
Цитат(boomearst @ Apr 2 2006, 21:37) *
Ако имате проблем с някоя игра,дава ви грешка не иска да тръгне ,трябва да я излъжете ,но не знаете как,питайте тук.Ако запецнете на дадено място в игра...Пак тук smile.gif

Fифа 07 ми лагва,а имам всички изисквания за нея.Защо.Помогнете ми!Като промених някои неща пак ми лагва.
chochy2209
Цитат(Immortal_Soul @ May 11 2006, 20:50) *
Heroes V, проблеХора като инстална играта и сложа крака не тръгва дава ми send & don't send...
А в .nfo нищо друго не пише. huh.gif

Ако става въпрос за Heroes V Original, демек първия експенжън.Има три пачове. Сложи и тях и трябва да тръгне. Ако не можеш да ги намерш, дай мейл и ще ти ги изпратя заедно с крАка.
mR.DiSCo
Може ли помощ с Blood Rayne , значи маунтвам с даемона 1-вия диск и кво показва ми лаунчера за секунда и после след 1 минута някъде се включва инсталацията и става на 99 % и изчезва и така няколко пъти sad.gifsad.gifsad.gif Плс хелп
SonicPLD
ами - или повреден при даунлоуда диск, или ти е пълен харда, друго невиждам възможно.
SonicPLD
Цитат(тошаки @ Jun 23 2008, 13:46) *
Fифа 07 ми лагва,а имам всички изисквания за нея.Защо.Помогнете ми!Като промених някои неща пак ми лагва.

Впрочем - да не четеш МИНИМАЛНИ изисквания и да сравняваш с тях ?!

На каква машина е играеш и при какви настройки ?

Може друг процес да товари машината ти.
Виж в Task Manager докато бачка играта - колко ти хаби от оперативната памет и кои процеси ти натоварват процесора.

mR.DiSCo
Цитат(SonicPLD @ Oct 13 2008, 14:32) *
ами - или повреден при даунлоуда диск, или ти е пълен харда, друго невиждам възможно.

Ами аз го теглих 2 пъти , хем и с най-новата версия на Бит Комет и пак същата работа.Аз не можах да разбера в замундата писаха нещо за торент клиент , да се подновявал ли какво , как става тая работа?!
SonicPLD
Цитат(mR.DiSCo @ Oct 13 2008, 14:45) *

Ами аз го теглих 2 пъти , хем и с най-новата версия на Бит Комет и пак същата работа.Аз не можах да разбера в замундата писаха нещо за торент клиент , да се подновявал ли какво , как става тая работа?!

Явно не е от торент клиента.
Я виж дали случайно я няма RIP-ната играта - готова за игра без да се инсталира.
mR.DiSCo
Цитат(SonicPLD @ Oct 13 2008, 15:07) *
Цитат(mR.DiSCo @ Oct 13 2008, 14:45) *

Явно не е от торент клиента.
Я виж дали случайно я няма RIP-ната играта - готова за игра без да се инсталира.

Еми то в замунда я има само за инстал и в арена също , само дет в арена няма сийд , къде другаде да потърся , щото каТО НАпиша в гугъл ''блод рейн'' и то ми излиза за филма или за блод рейн 2 biggrin2.gif
6sense
и аз имъм проблем с crysis warhead Assassin's Creed и Mercenaries 2 World in Flames™
съндъка е
core 2 quad Q6600
hd 3870
4gb ram
проблема е пускам игра играя играя и ми гърми играта с новия соф на видеото съм .. как да го оправя много е дразнещо единия път ми изписа това
Fixer
Ако ти са стари драйверите - обнови ги, ако не преинсталирай ги.
SonicPLD
Цитат(6sense @ Oct 18 2008, 16:23) *
и аз имъм проблем с crysis warhead Assassin's Creed и Mercenaries 2 World in Flames™
съндъка е
core 2 quad Q6600
hd 3870
4gb ram
проблема е пускам игра играя играя и ми гърми играта с новия соф на видеото съм .. как да го оправя много е дразнещо единия път ми изписа това

уффф
некоя библиотека ти е паднала по един или друг начин.
С тия неща дето си ги написал - ако си наистина с тях - Vista е задължителна за тебе.
Дай 20 лв на някои да дойде да ти я направи като хората и се кефи ! ( може и на мене да ги дадеш ) tongue.gif
6sense
преинсталиръл съм directx драиверите и пак ми гърмят dry.gif само виста не съм пробвал други идеи да не е с директх нещо ето я конфигурацията
Fixer
Драйверите за видео картата преинсталирай/обнови.
6sense
направих го многократно ... непомага като ми гръмне разваля се разделителната способност и намаля сега ми изписа тва как да махна гнусния проблем с гърмежите
Fixer
Изтегли dll от:
http://www.dll-files.com/dllindex/winmm.zip?0VEgQEZKeR

и го постави в:
C:\WINDOWS\system32

Това трябва да бъде направено под Safe Mode режим.
SonicPLD
тва на нова машина да се сложи едновремешното XP си е резил за притежателя и smile.gif

тва XP-то само бабите и прабабите го ползват , щото с пенсията немоо да си купят свястна машина ...

( накрая всички щЪ вЪ откажа от XP tongue.gif )

а за да се омаже мултимедия апи-то значи нещо друго се е случило ...

отново ти препоръвам !!! да си сложиш Vista , не се занимавай с глупости !
Grim_Reaper_88
привет на всички.та инсталирам си играта всичко е наред после като паднем на планетата събуждам се и тръгвам след един от моите и стигам до еди ръб на скала поглежда в страни прелита един птеродактил и ония ми казва че трябва да стигнем до другата част от кораба и монитора ми огасва все едно е в стенд бай и твае нито алт+ф4 нито старт бутона от клавиатурата нито контрол+алт+дел нищо не помага.процесор амд 5600 на 2.9 работи,рам 2г видео галакси джифорс 9800гт,твае моля ако може да ми помогнете.
velko
и аз имам проблем за ЦС става въпрос.вчера си преинсталирах уиндолса и днеска си пускам ЦС-а и ми изписва нещо и ме прехвърля на SOFTWARE аз слагам пак на openGL пак ме изхварля и пише същото моля ви ХЕЛП МЕ Bидео карата ми е nVidia Riva TNT2 model 64 pro

worthy.gif worthy.gif 14.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.