Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с игрите...
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
advokata
Здравейте!

Значи , успях да инсталирам Black Mirror , тъкмо като проявих уникален интерес към играта. Инсталирам я. И като я пускам чакам 5 секунди и ми дава Дон'т сенд , а преди грешката едно черно екранче , хора може ли да ми кажете , защото какво ли не опитах , преинсталирах играта 2 пъти... Търсих в интернета за решаване на проблеми... Не знам какво друго да предприема. rolleyes.gif
morgot
А на мен проблема ми е със всички игри ! Самата система на компютъра ли е чувствителна незнам ! Нямам вируси,троянци и т.н просто винаги кат влеза да играя рано или късно се изписва тва прозорче със "Don` Send"-a и кат цъкна там на инфо ли кво беше там и пише че проблема е (например в играта NFS-Most waneted )във файла NFSMW.exe - демек файла от който се стартира играта на всичките е тъй ! Какво да направя незнам ! Влизам в некой клуб играл сам нощтни за по 9 и повече часа и сам играл само 1 игра докат не я превъртя и никога ме не е изхвърляло ! Никога ми не е давало грешка ! Никога ми не е давало
Dont` Send-a и т.н ! Ако някой знае къде е проблема и как може да се оправи , със софтуер или каквото и да е моля да пише !
ogata
що ли ме съмнява че и двамата имате проблем с windows genunie или така наречения контрол над нелегалния софтуер ... ?
K_f_R
Цитат(morgot @ Nov 28 2007, 01:47) *
А на мен проблема ми е със всички игри ! Самата система на компютъра ли е чувствителна незнам ! Нямам вируси,троянци и т.н просто винаги кат влеза да играя рано или късно се изписва тва прозорче със "Don` Send"-a и кат цъкна там на инфо ли кво беше там и пише че проблема е (например в играта NFS-Most waneted )във файла NFSMW.exe - демек файла от който се стартира играта на всичките е тъй ! Какво да направя незнам ! Влизам в некой клуб играл сам нощтни за по 9 и повече часа и сам играл само 1 игра докат не я превъртя и никога ме не е изхвърляло ! Никога ми не е давало грешка ! Никога ми не е давало
Dont` Send-a и т.н ! Ако някой знае къде е проблема и как може да се оправи , със софтуер или каквото и да е моля да пише !

човек виж си дали ти вървят изобщо каквито и да са exe. файлове щото ми напомня на 1 вирус :>
morgot
Ем незнам smile.gif Не чаткам много :)Всички .exe-ове кат ги стартирам варвят ! Ето биткомета например цяаал ден си стои поне 19 часа включчен и съм ъплоадер в 1 плевенско локално торентче и много са активни тамнещата , винаги некой дарпа от мене smile.gif На грешки ми не е давало има некои програми дет дават Dont Send но това става веднъж на 2 месеца biggrin.gif А при игрите ...........

Та ако някой знае как мога да си оправя проблема (със софтуер или к=некви настройки или каквото и да е да пишка smile.gif worthy.gif
bLex
Начи ся Изпълнявай кво ти казвам.
1.Изключи Firewall
2.Влизаш в Control Panel - > System - > Advanced(На мен ми пише разширени smile.gif ) -> Виш Снимката
ogata
Дай ми поне една разумна причина заради която да изключи файъруола след като няма да играе в и-нет confused.gif

Моя съвет е да послушате Гьорето , но също така - свалете това , стартирайте го , рестартирайте пс-то и пробвайте да инсталирате игрите , които желаете .
bLex
ми на мен често фирелал ми праи мизерии smile.gif
morgot
Мерси за инфото сега ще пробвам да видя дали ще подейства smile.gif А ogata тов което ми даде какво е ? smile.gif
morgot
Мерси за сега игрите вървят добре без грешки но остава 1 дет само ми дава FATAL ERROR ! във файла .war3.exe
Горе долу нещо такова smile.gif
Exsess Violation at file C:/Program Files/Warcraft/war3.exe

0x089089008 found in memorъ 0x79789900

Memory coud not read !

Pres OK to turn off aplication

bLex
тегли нов крак а и при някои мапове става това.Просто ги изтрии и ги тегли от сайт ! приемрно epicwar.com ако е дота getdota.com !
HoTsoT
Имам проблем с цс с 4исто нов уиндоус сам ка4ил сам си драиверите уж :П и като влезна в играта цялата игра ми е забарзана за 1 обикновена сек там минават 3 примерно и си4ко се движи 3 пати по барзо 3 пати по барзо стрелям и така как да го оправя ? ;(
soulless
Значи имам проблем с GTA San Andreas. Всичко друго ми върви само мишката не е активна! Някой може ли да каже що се получава така и дали може да се оправи?
tetko

Имам проблем с Formula 1 Racing след като я инсталирах , и опитах да я стартирам ми излиза следното съобщение No 3Dfx Card Found. Какво не ми е наред ?

Помогнете на профана . Благодаря предварително.
tzvetka
Просто вече се отчаях с тоя уиндолс!Значи не знам дали може някой да ми помогне?Преди съм я инсталвала но не този уиндоулс точно и нямах проблеми, а сега вече се отчайвам пробвам по какви ли не начини, но и кракове няма и те и по принцип не трябвали!Та изтеглих си Civilization 4 ето тук http://zamunda.net/details.php?id=15429 та правя всичко както трябва!Инсталвам си играта след това с SD4Hide давам Hide и тръгва да зарежда и когато трябва вече да се включва ми излиза това: Sid Meier'sCivilization 4 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience и от долу има Close и така и не може да стартира!
После пробвах и с Antiblaxx там гледах но и с него пак същата история!Вече направо почвам да се отчайвам!
batvase
Тая игра не съм я слагал.Съветът ми е да изчетеш всички коментари за нея в замундата.Не изчетох всичко,но все трябва да стане.Успех!

ПП:Видях че има крак http://www.zamunda.net/download.php/22064/...ELOADED.torrent
Дано да стане.
pLAMuk
Имам проблен с Counter Strike 1.6 : Като вляза в някой сървър ето какво ми се появява:
"Your system has been modified.Please remove the modification to play on this server.Code[50]."
И заради това а седя на едно място и само мога да си купувам оръжие и след 10сек. ме изхвърля от играта! Някакви идеи?
Благодаря предварително!
Mr. Winchester
Здравейте, значи свалих си Prince Of Persia: Warrior Within и всичко е ОК уж, Рам, видео и т.н. съвпадат, ама май нещо трябват драйвери вижте това: а видео картата съвпада горе, ама долу драйверите пише Unsupported card NVidia GeForce 2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) (Build 2958) та въпроса ми е ще тръгне ли ако слагам драйвери или не може изобщо да ми върви
c0mp
Цитат(pLAMuk @ Jan 9 2008, 16:55) *
Имам проблен с Counter Strike 1.6 : Като вляза в някой сървър ето какво ми се появява:
"Your system has been modified.Please remove the modification to play on this server.Code[50]."
И заради това а седя на едно място и само мога да си купувам оръжие и след 10сек. ме изхвърля от играта! Някакви идеи?
Благодаря предварително!

Пробва ли с преинсталация на игарата и един по-нов pach примерно ?
ludacris
Code 50

Цитат
Code 50:
При бета драйвери на играта и още при използване на програми за намиране на сървари , като връзката е през нея !

Писах го и в друга теам , но не помня къде.. та значи ако имах HLSW или Kquerry ги истрии и сложи нови драйвери ..
Berserk
Имам проблем с Timeshift,инсталирам без проблем,патчвам,слагам крака и не тръгва,изкача ми само едно прозорче за секунди и това.Свалих си наи-новите драивари за видеокартата,но не става. Машината ми е 1гб рам,Ати радеон 9550,Амд Семпрон 2800+,уиндоус XP. Ако има те идеи казваите,че са отчаивам вече dry.gif
_razOr_
Виж тука дали машината ти поддържа играта http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ^^
K1llerAngel
Закфо почва да ми се свалят файловете на ново на Lineage II Interlude confused.gifconfused.gifи чакам 5 години баси простотията 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif
ps1hopa†
От коя Иконка го стартираш.... щото от едната е нагласена за автоматични ЪПОВЕ ... а тая която е в sistem е директен стартер
AngelDust
Цитат(boomearst @ Apr 2 2006, 21:37) *
Ако имате проблем с някоя игра,дава ви грешка не иска да тръгне ,трябва да я излъжете ,но не знаете как,питайте тук.Ако запецнете на дадено място в игра...Пак тук smile.gif

здравей,имам проблем с играта Infernal,дано да си я играл,че зацепих на едно място,след като убих гадната кучка и отидох на следващото ниво кадето е рафинерията зацепих напълно,на едно място прескочих оградата убих 10-тина гадняри и стигнах после до една стълба кадето на едно място е разрушена и незнам как да се кача по нататък
Sharo
off/нали видя че тва го е писал през 2006 година ? /off

пишеш в гугала Infernal Walkthrough и щи излязат сумати работи

ето в youtube даже има клипчета
AngelDust
Цитат(Sharo @ Feb 24 2008, 11:44) *
off/нали видя че тва го е писал през 2006 година ? /off

пишеш в гугала Infernal Walkthrough и щи излязат сумати работи

ето в youtube даже има клипчета

ами видях,надявах се че още човека посещава този форум.то хубаво 4е е описано как да се играе,ама е на английски,мерси все пак...трябва някой да ми го преведе,аз мога да го разбирам до там,докадето да я играя играта,на мен ми трябше някой да е минал нивото...не мога да разбера какво да направя...
Gabrielka
абе хора можете ли да ми помогнете?Когато стартирам ЦС и ми изписва Fatal error : net_sendpacket: error:wsaeinval Пробвах да инсталирам нов ЦС дори няколко и все така не мога да играя.Изключила съм си Fire walla и не става не мога да разбера защто.Със Windows Vista съм но на версиите ЦС пишеше че vista ги поддържа.Моля ви ако някои знае как да го оптавя да не се щади а да ми обясни smile.gif
bLex
v1st@ sux !!! Xp пробвай дали има този проблем
ludacris
@Гьорету - Ако на всеки проблем се отговаряше така до къде ще стигнем ?
Сега по темата - при мен се получаваше така , когато бях в сървър и през това време интернетът забива (спира за секунди)...
Пробвай да сложиш пач на цс-а - http://play.evrocom.net:4/incoming/ludacr1...ch_full_V22.exe
Gabrielka
Мерси много, че ми обърна внимание,пробвах и пак не става незнам защо дори си преинсталирах старата контра и пак я инсталирах и ме изхвурля.... имаш ли други идеиconfused.gif rolleyes.gif
ludacris
Не знам , не съм работил със виста , вероятно проблема е във виста-та..
HowHIgh
аз имам проблем с Gothic II :итеглихго от замундата инсталирах както бе6е описано и като стартирам играта ни6то несе заревда.можели някои да ми каже от какво може да е . нее е от компа 6тот покривам изискванията (АМД 2,2гхц,512 рам,ати радеон 9200 - 128мб)
alis
Дали ще имам проблем с Most Wonted понеже съм с Vista?Гледам,че все и искат Windows 2000 Professional, Windows XP Professional,

or Windows XP Home operating system...А не съм много наясно с тези неща...
mglata
инсталирах си Quake 4, и след това се опитвам да влезна и ми исписва
Please insert the Quake 4™ DVD, select OK and restart application
Sharo
Цитат(mglata @ Mar 26 2008, 19:04) *
инсталирах си Quake 4, и след това се опитвам да влезна и ми исписва
Please insert the Quake 4™ DVD, select OK and restart application

виж тама дето ти е маунтнат диска,тряя има крак
oL1pS
Значи това съм го поствам и преди но неможах да го направа, ето и моя проблем с всички игри. Като играя дадена игра изведнъж играта ми бъгва и след 20-30 секунди се стартира но графиката е напълно размазан какво да правя това е много гадно ако знаете как да го оправа кажете ми ето как изглежда:

1.Това е точно когато бъгва:

2.Това е след като мине бъга:

Моля ви помогнете ми много е гадно и винаги трябва да рестартирам PC за да се оправи всичко, след като го ресна ми е нормално докато отново не бъгне и така ...

Видео Картата:
NVIDIA GeForce FX 5600

Характеристика на PC:
M/B ASROCK - GB 8IPE1000G/865/FSB800/GLAN
CPU - CELERON-D 2.6G/533/256K
FAN - TITAN D5TB
RAM - 2X 256 MB DDR 400
VGA - GF RX5600/128 DDR/128B/TVO/DVI
FDD - 1.44 MB
HDD - 120GB MAXTOR SATA /7200/8MB
SPEAKER - AUDITEK 5.1
SOUND 6 CHANEL
CD-ROM - 52X LG
COMBO - 52X 32X 52X16 LG
MONITOR - 17'' TFT ACER AL 1715MS
LAN - INT. 10/100
KEYBOARD - 105 KEYS PS/2 MM
MOUSE - Logitec

Ако може да ми кажете примерно каде да влезна да си махна драйвърите или каквото трябва и после какво да сложа за да стане нормално. По най-прост начин smile.gif
HoTsoT
Проблем с Call of duty 4 и Assassin's creed Зна4и като играя така 5 мин някаде никви проблеми но след това почва един писклив звик през няколко секунди се1 сам натиснал 10 бутона на клавиатурата и така постоянно . Когато минимизирам и пусна пак играта пак 2-3 мин няма проблем и после пак почва ХЕЛП ПЛЗ !!! 1crying[1].gif
ogata
запуши си ушите или си купи по-добра конфигурация ;}
HoTsoT
проблема не е от конфигурацията преди месец някаде нямах тоя проблем с тия звуци
Craft
Преинсталирай драйверите за звука
HoTsoT
преинсталнах си драйверите проблема си остава дори когато да сам спрял целия звук на играта то пак си пилка sad.gif
сложих си нови драйвери на видео картата и те ми заси4ат 4е проблема бил : Your graphics adapter is running above safe temperature... . И като цакна ок спира да ми пилка за няколко мин и пак излиза този ерор и така sad.gif http://img130.imagevenue.com/img.php?image...d_122_928lo.JPG
N@det0
Имам проблем с Revolt.Като се опитам да стартирам играта и на черен екран ми изписва Can`t create Z buffer.Някой знае ли каква е причината и как да го оправя?
goldenmen
Здравейте и от мен на всички!!!
Много лошо зациклих на играта INFERNAL - нивото е Infernal - Mission 2 - Grey Rock Refinery [4/6]
гледах и филмчето в youtube , но стигам до края и не знам какво да правя!
Моля ви ако някои знае да помогне!

Благодаря ви предварително!!!
K_f_R
Цитат(N@det0 @ Apr 17 2008, 17:35) *
Имам проблем с Revolt.Като се опитам да стартирам играта и на черен екран ми изписва Can`t create Z buffer.Някой знае ли каква е причината и как да го оправя?

с къв direct X si ?
N@det0
Изобщо не съм наясно с компютрите и съответно не разбрах въпроса ти sad.gif
ddii44ee
Здравейте аз имам проблем с така известната Counter Strike v1.6!!! Проблемът е че като влезна да играя минутите от рунда течат за около 10 секунди, движа се се едно съм със спеед и като стрелям с патлака сеедно стрелям с калаша. Та четох на много места че това е от процесора защото е AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 4200+, но както четох и намерих неква програмка АМД дуал коре оптимизер дет уж оправяла работата но нищо не стана. Аз се съмнявам някакви драйвери на видео картата или нещо сеързано със видео картата да не е проблемно (видео картата е Radeon x1600/1650).Това е очаквам да ми помогнете!!! rolleyes.gif
Забравих да кажа че дори когато разглеждам в интернет някоя страница когато давам скрола на мишката надолу има някакво засичане и ако продължа да въртя комп изцириква кат мишок и след това се оправя а ако движа с мишката лентата в страницата няма такъв проблем!!!Мисля че е накой драйвер защото попринцип тези проблеми съм ги нямал!!!
ludacris
Цитат
Преди около една година бях чел за същия проблем като твоя.
Проблема беше в драйвърите на видео картата , свали си най-новите.

Още по темата - http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=25262
ddii44ee
Цитат(ludacris @ May 23 2008, 00:58) *
Цитат
Преди около една година бях чел за същия проблем като твоя.
Проблема беше в драйвърите на видео картата , свали си най-новите.

Още по темата - http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=25262

Благодаря ти много!!! СТАНА не е от драйверите ся и в нета не ми засича и цса се опраи мерси много!!!!
tsvetan93
Имам проблем с правенето на сървър на cs1.6.
Значи права всичко както трябва, но във прозореца за настроики на map не пише нищо и всеки път като избера карта не става нищо. В конзолата пише
Only the server may changelevel. Пробвах да го преинсталирам, но не се оправи. CS-а ми е 1,6 със пач 23.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.