Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с игрите...
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ogata
хмм някой може ли да ми каже как стоят нещата с цс сорс.
1.Искали хл2
2.Откъде мога да дръпна всичко което ми трябва защотото в gamez.co.jp или я няма наистина или аз съм пълен инвалид с работата с търсачката
3.Няколко айпи-та
dokt0ra
QUOTE(GS_Mitaka @ May 25 2006, 20:35) *

След многократни преинсталации на Diablo II вече не ми тръгва... Казва ми, че няма CD... А всъщност има CD... Слагах и виртуални CD-та като Daemon и Alcohol... Свалях много кракове... С някои играта тръгваше, ъпдейтваше се до най-новия патч и пак ми искаше диск... Въобще отчаяно търся крак за оригинално Diablo... Имам си и оригинални CD Key-Ове... Но какво от това като играта не тръгва...? С някои от краковете ми казваше: We Have A Big Error Here! smile.gif или пък: Acces Violation... Някой ако може да ме посъветва какво да правя и откъде да си взема хубав крак (в сървърите на ГГбит не стават...) нека ми каже... Благодаря ви предварително...

РАБОТЯТ СИ краковете!Пачовете се качват ръчно.Просто не можеш да се оправиш!!
kolito
Не знам дали, тук му е мястото и дали въпросът ми ще се види смешен на някого но все пак blush.gif :
Свалих от сървърния "18 Wheels of Steel Pedal to the Metal" , разопаковах го и го инсталирах. Отворих
и "cue" файла с "daemon". Но когато се опитам да пусна играта, на черен фон ми се появява надписа: "Insert 18 Wos Pedal to the Metal CD" и незнам какво да правя ?
Моля, някой ако може да помогне, ще съм му безкрайно благодарен!

П.П. Нищо не разбирам от инсталации и игри sad.gif
never_mind
Включени ли са ти опциите за емулация ( emilation ), ако не дай дясно копче на демона и дай на Emulation -> АLL ON.
kolito
Да включени са, но не сава blink.gif
never_mind
Хмм а наистина маунтнат ли ти е диска, в смисъл можеш ли да влезнеш в него от Мy Computer.
p.s. разгледай тук и виж нещо ще ти свърши ли работа, незнам коя версия ти е играта.
kolito
А, тръгна след рестарт
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ never_mind !!!
delta717
Какво трябва да направя за да подкарам Rise & Fall : Civilization at War? че кода не бачка а инфото не мога да го разбера какво искат!!!!
The Shaman
QUOTE(delta717 @ Jun 17 2006, 01:14) *

Какво трябва да направя за да подкарам Rise & Fall : Civilization at War? че кода не бачка а инфото не мога да го разбера какво искат!!!!

В инфо файла е описано доста подробно.
never_mind
Трябва да си изпечеш диска с dvd писачка. Бих ти препоръчал да изчакаш по-свястно кракване, ако не си примрял за тая игра.
delta717
едит:Всичко направих както трябва и нищо не стана пак ми иска сериен номер и ми казва че е грешен този който вкарвам
3pacalypse Now
значи опитах се да си инсталирам WOW но когато тръгнах да го правя ми исписа нали да вкарам диск2 а диск2 също е инстал фаил и диск 3 и диск 4 и не мога да ги вкарам понеже не са съвместими файлове с ДАЕМОН ТУЛС идеи?
delta717
Със ДЕАМОН ТУУЛС натискаш all files и избираш ако не става пак!!!!! пробвай се да го разхиврираш и после добави директорията на разхиврирания диск!

В инфо файла е описано доста подробно.

Не е така Всичко направих както трябва 3ти медия код ми е сложих traxdata със алкохола го изпекох на 4та скорост без RMPS инсталирах играта и не става!По друго инфо се водихпак не става!таз игра нещо не и е в ред!
ludacris
Rise.And.Fall.Civilizations.At.War
Имам проблем с тая игра smile.gif Начи има някакви защити моля кажете как да ги пробия и да я пусна smile.gif
worthy.gif worthy.gif worthy.gif
delta717
Ще копна най важната част и ще дам други информации за запускането й макар на мен не ми стана!

1. After unrarred image, open Alcohol.
2. Select "Write Image file".
3. Select image file to be burned.
4. Set Write Speed to 4x, and deselect
RMPS option. (Remember NO RMPS) !!!
5. Burn and then install game.
6. Restart your computer if StarForce
protection neeeds to update its own
drivers.
7. Serial is included if you need it.
8. Play The Game !!!!

Това го направих стъпка по стъпка и не стана 100% съм сигурен че както е писано така го правих!!!!

Миля че имаме ново решение:

sorry ама ме нямаше. Така ето какво направих аз
1. Кuпих си жълто-бялото SONY DVD+RW /DPW120A2/
2. Tествах му mediacode-а с DVDinfo pro от infoto и съвпадаше с третия. После май най-голямата разлика е че му дадох ФОРМАТ през тая програма
3. Инсталнах image-a през daemon 4.03 HE
4. Записах го по начина на Avastt с copy disc през nero
5. После ми поиска инстал на библиотеки за starforce-a
6. restart и приятна игра

ВНИМАНИЕ щом инсталирате играта нея пускайте ВЕДНАГА моля скожете диска който сте презаписали и с него стартирайте ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИГРАТА за да се инсталнат библиотеките на стар форс

(този текст е от ЛС към мене от tchak)

На това само чакам да ми дадат Sony-то ма май няма да стане!!!!!

Други съмнения бях чувал че не ставало заради дъното в случая всички nForce-ки под 4 не ставали!!!

Друго че крак нямало да излезе цяла година!!!

Еми баси златната игра аз по добреда отида до магазина да си я купя!!!!!! Само дет в тази България има 2-3 свястни магазина за компютърни и конзолни игри!!!!!!
The Shaman
Имам проблем с инсталацията на Devil May Cry 3: Dante's Awakening.Искам да отбележа,че това е най-малко хилядната игра която инсталирам,но досега не съм се зорил така.Някой подкара ли я!?!? Да казва как smile.gif
delta717
Знам решението на проблема ви със стартирането и на Devil May Cry 3 и на Titan Quest!!!!
По еднакъв начин се инсталират двете игри!!!!

1.Инсталирате играта със Deamon Tools при включен SecuRom Emulator (от настройките се пуска) и изключен RMPS

2.При инсталацията слагате този код: du67120631759495 (за Devil MayCry 3)

09e9-aa2c-7140-f020-d009
99e9-aa2c-7140-f029-d009 (за Titan Quest)

3.После сваляте CecuRom.Loader има го при файловете за extract знаете къде!!!!!

4.Пускате Лоадъра и ще отвори да browse файл който искате лоъдъра да стартира => избирате Exe-то на играта от директорията във която е инсталирана и сте готови!!!!!!!!!!!
The Shaman
Знаех си,че ти ще помогнеш братле,но ще пробвам като се прибера довечера.МЕРСИ.

Не става и така - Original disc could not be found or authenticated.
delta717
абе не SecuRom програмата ами то е един лоадър!!!!!

И BTW надявам се да ми кажеш от какво ще е проблема!!!!

http://p6.piczo.com/img/i55145469_12876_6.gif виж не може от опциите да се оправи!Същои едни черни петна има по графиката като на Age of Empires 3 ама там ги оправих!!!!! Кажи от какво може да е!!! моля те!!!!! А за тази игра инфото е абсолютно същото като на Титан Куест и не съм ползвал алкохола!!!! Само ДТ и лоадъра от гамеза
byxle
Оле това за devil may cry е супер тъпо направено нищо не става каквото пише нито лоадера нито иска оригинален диск, абе ако някой може да помогне да казва защото много ми се играе на тройка worthy.gif моля ви се уе хора
delta717
1.Инсталираш играта със Deamon Tools 4.0.3HE и да са и пуснати всички опции!!
2.След като си инсталирал играта пускаш лоадъра и намираш exe-то на играта и го пускаш!!!

всеки път играта се стартира чрез лоадъра!!!!
byxle
Мерси много ....незнаех че трябва тая версия на deamon tools-a ....Мерси много

Леле хора оправете си игрите щот неработят 19.gif 19.gif 19.gif зарежда ми играта дажа ми черен екран и ме изкарва е кажете ми кво е тва.

vIkToRsHeFa: Каква връзка имаме ние със локалните че да ги оправяме blink.gif
The Shaman
Включвам се и аз с тъп въпрос...Точно Deamon Tools 4.0.3HE ли трябва и ако да линк плиййййййз.

Original disc could not be found or authenticated.Пак не става...Май се отказвам.
delta717
Аммм програмиста от япония да го знаешconfused.gifconfused.gif? той ще ти помогне smile.gif пращам ти ЛС

И BTW при инсталацията трябва всички емулации да са отметнати ако не само RMPS!!!!

EEDDIITT:

Докато се рових намерих това!!!!!

как я пуснах:
1. load image-a с най-нов DT4. отметка на emulation->securom
2. install
3. теглите securomloader 1.2 от сайта на DT:
http://www2.daemon-tools.cc/dtcc/download....nload&id=93
4. махате отметките в DT, оставяте обаче имиджа зареден и пускате exe-то на securomloader, после посочвате exe-то от фолдъра на играта

тръгна ми, а още по-доброто е, че ми тръгна на Ti4200, без shader 2.0
The Shaman
Аз бях до тук...Оказвам се и няма да те тормозя повече smile.gif

Свалям,разархивирам,маунтвам с деймона при включен emulation->securom.Инсталирам играта,изключвам емулацията от деймона (пробвах и при включена),отварям ексето на securomloader зареждам ексето на вече инсталираната игра и ... Original disc could not be found or authenticated Гадост...
maily_123
Оле открито е решение трябва да се инсталира с Deamon tools версиа V4.03 или по голяма от 4 и се изключват всички комадни от Emulation и се дава all options off и се играе без проблем !!!
delta717
Шамане само да попитам какъв е този Shader за какво служи и как се ползва и от къде да го намеря?Че го иска при Titan Quest!!!!
The Shaman
QUOTE(delta717 @ Jun 26 2006, 23:04) *

Шамане само да попитам какъв е този Shader за какво служи и как се ползва и от къде да го намеря?Че го иска при Titan Quest!!!!

smile.gif Open GL,Vertex Shader,Pixel Shader,DirectX... ето ти малко по-детайлно инфо-
http://www.3dbg.com/phpBB2/viewtopic.php?t...8ae463af713dc5c
http://nnn.abv.bg/guide/video/geforce3/geforce3_1.htm
boomearst
Трябва ми крака от играта Titan Quest, но само крака,защото преди време пак свалих играта обаче не релоадед и сега не ми се сваля цялата.Някой може ли да ми даде линк към крака само много ви моля
delta717
boomeerast във арената има пост със линк само към крака!!!!!!!!
boomearst
QUOTE(delta717 @ Jun 27 2006, 11:38) *

boomeerast във арената има пост със линк само към крака!!!!!!!!

Ако имах арена нямаше да пиша тук.
FCBandArsenal
Syjalqvam che pishe USA no nemoga da si go napravq na latinica.
Znachi imam edin malak problem dneska si instalirah igrata Driv3r i mi trugva no neznam kade moga da si namera kontrolite v smisal iskam da si razbera naprimer kade mi se namira rychnata spirachka ... i da si smenq controlite ... mojete li da mi pomognete ?
Крадец на рози
Всъщност ти пишеш на латинеца и би трябвало да пишеш на кирилица.Имаме си цели 2 кирилизатора...дори си имаме и темичка.Ето и темичката,може да прочетеш smile.gif
Отностно проблема ти ,потърси в меню-то контролс smile.gif
FCBandArsenal
Amm... znachi iskam da vi pitam i oshte neshto kato si instaliram Need For Speed Underground i kato q pusna da igraq si ttrugva kakto trqbva.No kato si napravq save i me iskarva ot igrata.A ponqkoga po vreme na saztezanie me izkarva ot cqlata igra.Znaete li zashto taka stava ?
Fallen_Paladin
Имам проблем с "Black & White 1". Играта си върви добре но на всеки 10тина мин просто замръзва за една минута, след което се оправя. Доста е изнервящо, затова ако може някой да помогне. Пробвах на локалните ама няма нови patch-ове.
Jino
Hard Truck Apocalypse,
проблем с играта. Свалих я, разархивирах я, прочетох указанията за ползване.

Burn CD-1 with Alcohol newest version,for datatype u put
Securom *NEW*, write method RAW DAO, check Enable Buffer
Underrun Technology, and make sure these ARE NOT checked:
Rectificy Sub Channel Data and Burn Rmps to recordable
media.
Play
Enjoy!

Версия на Alcohol 1.9.5
Тип на данните Securom *NEW
Метод на писане RAW DAO
Отметка на Активирай Buffer Underrun технологията
Всички останали опции не са включени
При първоначалната проверка на диска дава грешка (казва че диска не е оригинален и да сложа истинския)
Геройствата ми свършват до тук.
Sharo
QUOTE(Jino @ Jul 2 2006, 21:02) *

Hard Truck Apocalypse,
проблем с играта. Свалих я, разархивирах я, прочетох указанията за ползване.

Burn CD-1 with Alcohol newest version,for datatype u put
Securom *NEW*, write method RAW DAO, check Enable Buffer
Underrun Technology, and make sure these ARE NOT checked:
Rectificy Sub Channel Data and Burn Rmps to recordable
media.
Play
Enjoy!

Версия на Alcohol 1.9.5
Тип на данните Securom *NEW
Метод на писане RAW DAO
Отметка на Активирай Buffer Underrun технологията
Всички останали опции не са включени
При първоначалната проверка на диска дава грешка (казва че диска не е оригинален и да сложа истинския)
Геройствата ми свършват до тук.

Еми виж ся аз вчера си я инсталирах с алкохола както аз си знам,тоест не барам никакви настройки по алкохола.Накрая играта си стнана.Пробвай пак с старите настройки на алкохола,ако не пробваи с демон туулс(мойта е 4.03НЕ)и сам 100% сигурен че става с демон туулса.Аре успех smile.gif
Sharo
Имам проблем с Battlefield 2:Special Forces.След като си я инстална пускам играта и уж да тръгне ма изхвърля.Сложих и някав си тама ъпдейт и пак не става.Кажете кво да права щот са узорих вече.
vIkToRsHeFa
QUOTE(SharoDog @ Jul 5 2006, 19:09) *

Имам проблем с Battlefield 2:Special Forces.След като си я инстална пускам играта и уж да тръгне ма изхвърля.Сложих и някав си тама ъпдейт и пак не става.Кажете кво да права щот са узорих вече.

Някаква грешка confused.gif може да иска някакъв цд крак или пач.

Edit:

Mount with daemon-tools 4.x and install+play, didnt need any sd4hide for this
one. Use 45ZR 8F58 7365 Z436 5437 as key.
Note that his is an addon, so you will need cracked/clonecd/original release.
Tested successfully with the reloaded copy. Both the original and the addon
seem to work fine. Note that the installer for special forces will update
your main game exe to v 1.1 so you might need the have the original untouched
exe in the installdir.

Възможно е и ако ползваш стара версия на даемон тоолса. smile.gif
Sharo
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jul 5 2006, 19:14) *

QUOTE(SharoDog @ Jul 5 2006, 19:09) *

Някаква грешка confused.gif може да иска някакъв цд крак или пач.

Edit:

Mount with daemon-tools 4.x and install+play, didnt need any sd4hide for this
one. Use 45ZR 8F58 7365 Z436 5437 as key.
Note that his is an addon, so you will need cracked/clonecd/original release.
Tested successfully with the reloaded copy. Both the original and the addon
seem to work fine. Note that the installer for special forces will update
your main game exe to v 1.1 so you might need the have the original untouched
exe in the installdir.

Възможно е и ако ползваш стара версия на даемон тоолса. smile.gif

Еми моя демон тоолс е 4.03HE,а като драпнах играта имаше демон тоолс 4.0 а цд кеи използавах от генератора.Незнам,ама пак ще вида.Мерси жив и здрав smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(SharoDog @ Jul 6 2006, 00:32) *

Еми моя демон тоолс е 4.03HE,а като драпнах играта имаше демон тоолс 4.0 а цд кеи използавах от генератора.Незнам,ама пак ще вида.Мерси жив и здрав smile.gif

За нищо иначе принципно това е адон към самата игра:
Note: This expansion pack requires the full version of Battlefield 2 to play.

Друг проблем не мога да намеря освен това самата игра и адона който си свалил барабар с ключове и т.н. да не работи... 14.gif
Sharo
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jul 6 2006, 01:33) *

QUOTE(SharoDog @ Jul 6 2006, 00:32) *

За нищо иначе принципно това е адон към самата игра:
Note: This expansion pack requires the full version of Battlefield 2 to play.

Друг проблем не мога да намеря освен това самата игра и адона който си свалил барабар с ключове и т.н. да не работи... 14.gif

Това нещо не го разбрах confused.gif .Самата игра е Battlefield 2 ,а Battlefield 2:Special forces е нещо като експанжан.И двете сам ги теглил от локалния.С Battlefield 2 проблеми нямам,всичко си варви,но като инстална Special Forces тогава ми идват проблемите.Стартирам S.F.,уж зарежда и след картко ме изхварля.Пробвах и B.F. 2 и тя така
vIkToRsHeFa
QUOTE(SharoDog @ Jul 6 2006, 01:47) *

Това нещо не го разбрах confused.gif .Самата игра е Battlefield 2 ,а Battlefield 2:Special forces е нещо като експанжан.И двете сам ги теглил от локалния.С Battlefield 2 проблеми нямам,всичко си варви,но като инстална Special Forces тогава ми идват проблемите.Стартирам S.F.,уж зарежда и след картко ме изхварля.Пробвах и B.F. 2 и тя така

Явно нещо самия експанжън не е в ред нещо или не са маунтнати дисковете или краковете(не знам точно по какъв начин се инсталира експанжъна и играта) Препоръчвам ти ако ти трябва толкова експанжъна да видиш да го дръпнеш някъде от другаде дане би да има и някакъв проблем във версиите или самия него. Възможно е и серииният номер да прави проблем... blink.gif
Sharo
Уфф... не става и не става тоя експанжан.Край, отказвам се!20-30 минути се инсталва 14.gif wacko.gif писна ми,само чакам,и накрая хоп изхвърли ме!Предавам се,ще си играя само battlefield 2.Еми играта се инсталира както другите игри wink.gif .Маунтваш дикса и готово smile.gif .Екаспанжана не ми трябва толкова много,просто исках да вида кво представлява защото имало някакви подобрения по графиката и нови уръжия.Ама няма значение предадох се biggrin.gif .Все пак мерси за помоща biggrin.gif
Rikardo KAKA'
Имам проблем със Fifa 2005.Така записах си я всичко беше нормално,но като я пускам нито има звук и графиката е отвратителна sad.gif .Влизам в настройките за графиката правя е на high и разулюция на 800х600 и пак нищо не става sad.gif .Влизам в настройките за звука оправям ги и там и пак нищо не става и пак няма звук sad.gif Ако някой може да помогне ще съм му благодарен. 4.gif 4.gif
senatora
Имам проблем с подкарването на "NFS Most Wanted" 16.gif

1x256 RAM/400, CPU-1.5GHz, VGA-GF FX5200/128Mb/AGP това е конфигурацията на която се опитвам да я подкарам тая игрица. Тръгва ми, обаче така зацепва че направо ми идва да си потроша компа 14.gif . Немога да си обясня защо на един приятел с по-слаба конфигурация от мойта:2x128RAM, CPU-1.1GHz, VGA-GF MX440/64Mb/PCI си върви без проблем, не му засича като на мойта машина. И двамата я играем на минимални видео настройки.

Ако някой знае от к'во ми лагва да помага huh.gif
Sharo
QUOTE(senatora @ Jul 11 2006, 15:26) *

Имам проблем с подкарването на "NFS Most Wanted" 16.gif

1x256 RAM/400, CPU-1.5GHz, VGA-GF FX5200/128Mb/AGP това е конфигурацията на която се опитвам да я подкарам тая игрица. Тръгва ми, обаче така зацепва че направо ми идва да си потроша компа 14.gif . Немога да си обясня защо на един приятел с по-слаба конфигурация от мойта:2x128RAM, CPU-1.1GHz, VGA-GF MX440/64Mb/PCI си върви без проблем, не му засича като на мойта машина. И двамата я играем на минимални видео настройки.

Ако някой знае от к'во ми лагва да помага huh.gif

Еми виж ся,ако си сложил пач 1.3 може и да е от тва wink.gif ,щото и на мене ми насича като са с него.Иначе с този кадето е от играта(1.1 или 1.2 не помна) ми варви нормално.
senatora
със 1.3 съм blush.gif
Ще пробвам с 1.1 к'во ще стане
senatora
Преинсталнах я и е кракнах, без да и слагам патч 1.3 и пак се разпра да лагва huh.gif
Sharo
QUOTE(senatora @ Jul 11 2006, 15:58) *

Преинсталнах я и е кракнах, без да и слагам патч 1.3 и пак се разпра да лагва huh.gif

Еми незнам тогава пич unsure.gif ,друго незнам,ако някой друг може да ти помогне нека каже.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.