Крадец на рози
Jun 27 2007, 16:24
Спрете се, отговорих ви във вече заключената тема!
pursuitforce
Jun 28 2007, 21:22
Извинете искам да ви питам нещо. Защо на мен GTA San Andreas не ми тръгва като имам изисквания : AMD Semprom 1.66 Ghz , RAM:512 , видео карта:Raddeon-128 MB , HDD-80 GB , а пък нейните изисквания са 256 RAM , 1.5 Ghz , 64 MB видео карта. Моля помогнете !!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Пишете тук коментар или на имейл: tihatastypka@abv.bg
Може би проблема е другаде, ето изискванията:
Минимални :
CPU: 1GHz
RAM: 256 MB
Памет на Видео картата: 64 MB
Място на харда: 3600 MB
Желани :
CPU: 1,5GHz
RAM: 384 MB
Памет на Видео картата: 128 MB
Място на харда: 4700 MB
Цитат(MPower @ Jun 25 2007, 23:25)

Здравейте, един приятел се мъчи да подкара цс1.6, ботове и мода warcraft обаче все не му се получава или ще пусне ботове без мод-а или мод-а без ботове. Ще съм ви признателен ако дадете решение на проблема му

п.п Никой ли не знае как ?
Никой ли няма да ми помогне с тоя проблем ?!?
Здравейте! при мен проблема е за игри като NFS Hot Pursuit , NFS Underground , GTA Vice City , та за тези игри проблема е че като ги стартирам някоя от тях и ми забиват след като даде рекламното клипче и като трябва да ми изкара менюто и тогава зацикля , а пък тези игри съм ги играл преди около 6 месеца и не е имало никакви проблеми. Преди повече от 6 месеца съм ги играл и след като направих форматиране и инсталиране на Уиндоус не ги бях инсталирал тези игри. Сега наскоро преди 2 седмици отново правих формат на хард-а и съответно и инстал на Уиндоус и като инсталирах игрите и проблема е на лице
Конфигурация:
CPU Celeron 1,7 GHz ; GeForce FX 5500 128 MB ; RAM 768 MB ; Seagate 80 GB ; DirectX 9.0 ; Windows XP SP2 (ъпдейтнат)
Cry_WolF
Jul 21 2007, 13:28
Искам да Bи питам 1 имам са6тия проблем с wow.exe пак проах си4ко и не стааа ако някои знае от како е тоBа да пи6е плс.Другия ми проблем е с Warcraft TFT инсталBам го и после слагам и Headoff Lauchera а като искам да Bлезна през него нестааа
първо за TFT нажи коя версия ти е.И за нея си намери no-cd crack
Еми... незнам дали е за тука тая тема, ама вече ми кипва...
Как, м*мка му, да си подкарам тоя пак Sims 2 university ... Свалях хиляда и пет крака и не става и не става! ;(
CheerFuL-F
Jul 23 2007, 00:35
Цитат(Jane @ Jul 22 2007, 01:31)

Еми... незнам дали е за тука тая тема, ама вече ми кипва...
Как, м*мка му, да си подкарам тоя пак Sims 2 university ... Свалях хиляда и пет крака и не става и не става! ;(
и при мене е така също немога да си инсталирам Симс 2 нито некфа друга не ми се пуска дава ми некъф Error иначе игрите ги свалих от един пакет в замунда The Sims 2 Collection там има всички симс2 ама нито 1 не стаа да се инсталира някой ако знае как ХЕЛП
Cry_WolF
Jul 25 2007, 14:21
Хора искам да попитам, инсталирах wow и го пачнах до последната версия 2.1.3 и като го пуснах ми пише >"Failed to find suitable display device.Exiting program"< това ми пише, като тръгвам да го пускам. Моля ви, ако някой знае, от какво е да ми пише.
vasilcvetanov
Jul 27 2007, 16:54
[quote name='boomearst' date='Apr 2 2006, 22:37' post='51000']
Ако имате проблем с някоя игра,дава ви грешка не иска да тръгне ,трябва да я излъжете ,но не знаете как,питайте тук.Ако запецнете на дадено място в игра...Пак тук

[/qu
Имам Атлон 2500+, г-форсе МХ 440 64мб и 1024рам
Искам да знам дали е възможно по някаккъв начин да подкарам Готик3 на моя комп. Знам, че не покривам минималните изисквания, ма четох за някакви програми дето могли да лъжат за конфигурацията. Искам да видя дали играта я бива и има ли смисъл да сменям компа само за една игра. Голям фен сам на Готик и затова ще се радвам на някакъв отговор, макар и да е отрицателен.
Имам проблем с играта The Punisher, показва ми, че видео картата не ми поддаржа T&L, чел сам, че това може да се игнорира с неква програма на просто не знам коя и как стаа номера ако некой има идея да пише ше сам много благодарен!
PEACE \/
Th3_SpY
Aug 26 2007, 19:38
Имам проблем с Sims 2 показва ми се показва

сложил съм крак
и всичко необходимо
Th3_SpY
Aug 27 2007, 09:18
Цитат(f0rgy @ Aug 26 2007, 21:06)

тряя ти "money crack"
Да знаеш от къде мога да го намера?
fNatic.
Aug 27 2007, 09:53
от мен.. не че играя играта ама се занимавам с такива проблеми намери ме в скайпа и ще ти го пратя
The Shaman
Aug 28 2007, 17:42
Абе дивак пиши на български мистър :>
DIVAKA
Aug 28 2007, 17:49
някои можели да ми даде кодожете за Battlefield 2. Абе шамане можешли да ми помогнеш?
Аре мирясай...стига писа по 1018247182 поста...оправи си 3тия пост и може си помисля да ги копирам от cheat book-a
batvase:направо му го изтрих.
DIVAKA
Aug 29 2007, 18:19
аре копираиги
бе човек
fNatic.
Aug 29 2007, 18:44
Влачи ве

Battlefield 1942 [кодове] Във конзолата поставете:
aiCheats.code Tobias.Karlsson - Безсмъртие
aiCheats.code Jonathan.Gustavsson - увивате вражеските ботове
aiCheats.code Thomas.Skoldenborg - губите
aiCheats.code BotsCanCheatToo - bots cheat.
aiCheats.code TheAllSeeingEyeOfTheAIProgammer - toggles AI stats.
aiCheats.code WalkingIsWayTooTiresome - new spawn location.
Warning:Кодовете работят само в Single Player!
DIVAKA
Aug 29 2007, 18:54
не тез бе при инсталирането на игата ми изка кодове
The Shaman
Aug 29 2007, 18:56
Дивак стига бе...ххаххахха...Напълни коша...И аз след теб

Хора дивака иска сериал за играта.
batvase
Aug 29 2007, 19:59
Преместих първият въпрос на DIVAKA в темата за
серийни.Там търси отговори момче.И там задавай друг път подобни въпроси.И се доуточнявай,че виж кво мазало стана.
DIVAKA
Aug 29 2007, 20:43
никои ли ги няма тез кодове
QUOTE(DIVAKA @ Aug 29 2007, 21:43)

никои ли ги няма тез кодове
как си с четенето,владееш го,нали ?!?
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=845&st=300
DIVAKA
Aug 29 2007, 22:05
търся сериен номер на играта battlefield 2
QUOTE(DIVAKA @ Aug 29 2007, 23:05)

търся сериен номер на играта battlefield 2
нене..сори че тряя ти го кажа ама ме отчайваш...
П.С.
ВИЖ МИ ПРЕДИШНИЯ ПОСТ!!!
Bitter_sweet
Aug 30 2007, 19:36
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля крак за The simpsons Hit & Run?
Jar_Head
Sep 6 2007, 12:27
Абе хора имам проблем с Half Life 2 Episode 1.Влизам аз в играта обаче не след дълго виждам че няма някои текстури(по време на игра като трябва да избутам колата на ъгъла с Gravity Guna).С video FX 5500 256mb съм и не знам защо става така при положение че имам приятел със Radeon X550 128mb и на него играта му върви перфектно.Моля помогнете!!Благодаря.
при картите fX 5500 при сички игри и на мен ми се получава.Започват да вървът добре игрите при чак след 4 включвания на играта
Bitter_sweet, това не е подходящата тема, в която да зададете този въпрос, моля пишете в
Request за CRACKS и SERIALS.
нямам никакъв пинг,обаче влеза ли в нашия сървар имам някъв невероятен лаг,но лейтънсито не мърда

хелп че немога да играя!
мисля че е от сървъра а в други как е ?
...

аве аз играя му. нямах проблеми... до в4ера. зна4и влизам и екрана ми са изклу4ва и ми изписва out of range. мн ми са играе ама нз кво да прая. плс хелп
delta717
Sep 25 2007, 11:13
Цитат(f0rgy @ Sep 22 2007, 22:27)

...

виж дали имаш място на харда ако не незнам защо така.
едит: оп сори не обърнах внимание какъ в е проблема точно ... еми опитай се да repair WoW и тогава да инстал TBC ако не преинсталирай WoW и пак сложи TBC
boomearst
Sep 25 2007, 21:25
Цитат(kasov @ Sep 23 2007, 19:26)

аве аз играя му. нямах проблеми... до в4ера. зна4и влизам и екрана ми са изклу4ва и ми изписва out of range. мн ми са играе ама нз кво да прая. плс хелп
Възможно е да е от резолюцията. Да кажем ако монитора ти е 1024х768 а ти си пуснал Му-то на 1280х1024 тогава може да стане. Оправи резолюцията на Му-то на по-малка и мисля, че трябва да се оправи, ако не го ре-инстални то е малко към 100-200 мб ако не се лъжа ( зависи от версията )
o0 Играя си и от веднъж ме мята от играта и секи път като влезна тва :
ами виж някъв друг крак
Бе къф крак бе човек аз от 4 дни си играя без проблем и ся ми заби... Ммм..оправя се..след 2-3 часа ми излиза тва и след като влезна след 10-20 мин пак се играе...не е хава така,кажете кво да праа ве,деа....
Сендваш репорта и стискаш палци , blizzard да се сетят да си направят някъв пач , с който да си фиксират грешките ....
TheUnknown
Sep 28 2007, 09:25
Тоя проблем го имахме на стария ми сървър (dragonfire) - хавата беше че ако изпиеш нещо което по някакъв начин ти променя вида на героя (
като това) и като крашне сървъра и става това: Решение - правиш си нов герой, влизаш с него , излизаш пак си влизаш със стария и гледаш да махнеш buf-а. Излизаш и пак влизаш. Ако това не стане - даваш си account-a на някой и той ти маха бъфа ( аз така си го оправих). Това е в случай че играеш в нелегален сървър - ако е Blizzard report.
3pacalypse Now
Oct 5 2007, 03:18
Значи плийз помогнете ми !!! Събрали сме се ся у нас с едно приятелче да въртим Resident Evil 4 и странното е , че преди ми тръгваше , а сега като нали инсталирам всичко и главнпото меню на играта започне след първото филмче на играта ...монитора ми внезапно става черен все едно се е изключил и трябва да цъкна алт и таб за да се включи отновно...незнам какъв е проблема преди съм я играл на компеца си поддържам изискванията плс помогнете спешно !
ъъъъ...за кво като си пусна ЦС-а на ОпенГЛ не тръгва..the mode isnt ля-ля...иам си драйвъри и т.н.До ся играх ВоВ...
geraldo
Oct 15 2007, 22:44
Здравейте,няколко пъти си качвам играта: Half life2:Episode one инсталирам всичко както си му е реда и в последният момент,след като вече съм дал new game-играта започва да зарежда,изведнъж ме изхвърля и ми изписва следното съобщение: Internal driver error in IDirect3DDevice9::Present() Кажете какво да правя-инсталирах directx-a който беше в папката и пак не става
geraldo, опитай трите нещо, незнам кое ще стане, но предполагам, че ще стане се с някое:
- пробваи със стандартни видео настройки
- сложи си най-новите драйверуи (или използваи tweak версия)
- последен directx, използваи едно от тези зависи от версията ти -dxlevel 70, 80, 81, или 90 (добавя се в шорткъта)
geraldo
Oct 15 2007, 23:24

И думичка не разбрах

как става това?Имам Directx 9c.
оправих се,можете да изтриете поста ;/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.