Имам проблем с Test Drive Unlimited.Немога да я пусна въпреки,че свалих няколко YASU-та.Дали има някъв друг вариант или някоя тънкост изпускам.
Може би е важно да отбележа,че като я инсталнах тръгна и дори поцъках малко,но следващите незнам колко пъти вече нетръгва.Съвет???
The Shaman
Apr 5 2007, 18:27
Сори за тъпия въпрос,но да не е демо ?
Цитат(The Shaman @ Apr 5 2007, 19:27)

Сори за тъпия въпрос,но да не е демо ?
Не бе

цялата е със сигурност.
Shamanе имали смисъл от реинстал??
The Shaman
Apr 5 2007, 20:55
Ами щом е тръгнала,проблемът е по-скоро софтуерен така,че пробвай.
Цитат(The Shaman @ Apr 5 2007, 21:55)

По-скоро ми се срува,че проблемът ми идва от YASU-то.Казва ми,че се е създал някъв софтуерен конфликт и че не ми е вкаран оригиналния диск(може би с тва трябваше да започна

)
Цитат(ventzo @ Apr 6 2007, 13:51)

Цитат(The Shaman @ Apr 5 2007, 21:55)

По-скоро ми се срува,че проблемът ми идва от YASU-то.Казва ми,че се е създал някъв софтуерен конфликт и че не ми е вкаран оригиналния диск(може би с тва трябваше да започна

)
ами коя версия ти е yasu-то ...ако не пробвай с
1.1 версията
btw като излезна играта,аз от първия път е подкарах.Нямах никакви проблеми с YASU-то което беше по стара версия(май 1.0 беше или се лъжа,не помня точно,но не беше 1.1

)Па ако не стане с 1.1 , май ще е по добре да намериш някой крак
провбай с
този или с
този
The Shaman
Apr 7 2007, 11:46
Имам проблем с TMNT The Video Game 2007.Още в началото с първата костенурка,нещо като тренинг ли е не знам,стигам до едни водопади.Първия го прескачам,но втория ?!?! Да помага някой,че ще троша клавиатурата.
Цитат(SharoDog @ Apr 6 2007, 14:15)

btw като излезна играта,аз от първия път е подкарах.Нямах никакви проблеми с YASU-то което беше по стара версия(май 1.0 беше или се лъжа,не помня точно,но не беше 1.1

)Па ако не стане с 1.1 , май ще е по добре да намериш някой крак
провбай с
този или с
тозиШаро,стана работата,обаче нещо зацикля с тези кракове..... незнам дали е от тях де,но немога да се пусна в играта.Влизам в това за гонките и там нещо нямам кво да натисна.
Цитат(The Shaman @ Apr 7 2007, 12:46)

Имам проблем с TMNT The Video Game 2007.Още в началото с първата костенурка,нещо като тренинг ли е не знам,стигам до едни водопади.Първия го прескачам,но втория ?!?! Да помага някой,че ще троша клавиатурата.
Трябва да паднеш.Точно под него има едно прагче от което скачаш към другата старна на водопада.
П.C.Нали правиш double jump
$windle
Apr 10 2007, 00:50
Бре хорца, да си питам ламерско, реших да видя каква е тая простотия WoW и докопах 4сд-та The burning Crusade обаче от бързане не съм прочел че е експанжън, та някой по-спец да обясни кое WoW да инстална първо, има ли значение кое точно, и защо това е цели 4 сд-та...
ПъРо тряя инсталнеш само WoW а после ако искаш експанжана Тhe burning Crusade
има значение
ми щото сигурно играта е баааая дълга
Абе що си спомням нещо за нея че 20 гб

btw изкам Канадски нет
$windle
Apr 11 2007, 06:08
мерси за инфото! А канадския нет ако можех на всички бих ви подарил :Ь
RubbeR_HeaD
Apr 17 2007, 17:02
не мога да влезна в батал.нет на диаблото ..оригинале е СД кея разбира се , но не ме конектва ..все едно нямам нет и след 1 мин ми дава грешка да си проверя модена уж .. някакви идеи ?
аз имам оригинален цд-кей на War3 TFT но без оригинално имам там някво на фрозена слагам го сложил сам пач 1.21а
и пише Insert cd in the cd-rom and try again :X
gotinoto_baby
Apr 21 2007, 19:24
Инсталнах си American McGee`s Alice /правила съм то е преди/ ивав си крак вс,но ми дава че няма вкарано Сд,а аз не се сещам как ставаше номера с инсталацията
Хелп
казах и как да си го опраи,,, тя имала крак ама незнае каде се слагало
Крадец на рози
Apr 21 2007, 20:03
Цитат(Cs_GoD @ Apr 21 2007, 21:02)

Ти пък не можеш да пишеш на български
QUOTE(Крадец на рози @ Apr 21 2007, 21:03)

QUOTE(Cs_GoD @ Apr 21 2007, 21:02)

Ти пък не можеш да пишеш на български

мм човече остави,няма смисъл
QUOTE(Cs_GoD @ Apr 21 2007, 21:04)

ти да не си ми учител ма
а теб те моля да спреш да пишеш някви детински мнения и да се заяждаш просто...и кво не сложила крака,голяма раота...пфф..аман...
popaay
Apr 26 2007, 17:02
Здравейте, искам да попитам някого за съвет за играта Need for Speed Most Wanted. Инсталирал съм и тази игра на моя компютър, ама на друг не мога дава ми някаква грешка в дирек хикса (DX). Дайте съвет какво да правя.
А и да поясня всички изисквания ги покрива без DirectX 9.0c тои е 9.0b ,и немога да го сложа и това е.Компютъра е без интернет.
Цитат(popaay @ Apr 26 2007, 18:02)

Здравейте, искам да попитам някого за съвет за играта Need for Speed Most Wanted. Инсталирал съм и тази игра на моя компютър, ама на друг не мога дава ми някаква грешка в дирек хикса (DX). Дайте съвет какво да правя.
А и да поясня всички изисквания ги покрива без DirectX 9.0c тои е 9.0b ,и немога да го сложа и това е.Компютъра е без интернет.
ами свали си дирек хикса този където е 9.0c ,запиши си го на 1 сд и си готов
Мисля че криску или трагеди беше пуснал една тема за директ Х ама ся не ми се търси и ето ти
линк.
Та сваляш си го...екрстракваш го на деска или където искаш...щото те пита къде да бъде "инсталирано" (поне на мен така ми изписваше)....абе екстракваш го на деска в някоя си папка...после влизаш в тая папка и има един setup и от тама
popaay
Apr 28 2007, 07:27
Цитат(SharoDog @ Apr 26 2007, 20:54)

Цитат(popaay @ Apr 26 2007, 18:02)

ами свали си дирек хикса този където е 9.0c ,запиши си го на 1 сд и си готов
Мисля че криску или трагеди беше пуснал една тема за директ Х ама ся не ми се търси и ето ти
линк.
Та сваляш си го...екрстракваш го на деска или където искаш...щото те пита къде да бъде "инсталирано" (поне на мен така ми изписваше)....абе екстракваш го на деска в някоя си папка...после влизаш в тая папка и има един setup и от тама

Пробвал съм така да го сваля на диск ама нестава.
Инсталира се (ама много бързо),и после като го потърся го няма никъде.Да попитам ако ъпдейтна Уина чрез ЕТНО дали ще се реши проблема с DirectX-а,демек от Б ще стане ли Ц.
Значи като играя дадена игра изведнъж бъгва и след 20-30 секунди се стартира но графиката е напълно размазан какво да правя това е много гадно ако знаете как да го оправа кажете ми ето как изглежда.
1.Това е точно когато бъгва:
2.Това е след като мине бъга:
Моля ви помогнете ми много е гадно и винаги трябва да рестаритрам PC и след реса е на ново и после пак.Видео Картата ми е :
GeForce FX 5600
Щом се появява на всички игри, значи проблемът не е в конкретна игра. Пробва ли да преинсталираш драйвърите на видео картата?
Цитат(krisku @ May 1 2007, 12:40)

Щом се появява на всички игри, значи проблемът не е в конкретна игра. Пробва ли да преинсталираш драйвърите на видео картата?
От фирмата кадето си направих PC ми дадоха някакъв драйвър и го направих но искам само това:
fps = 99
OpenGL
и да не ми стават така игрите :@
Виж тази тема в която е
описан правилния начин за деинсталиране и инсталиране на нови драйвъри -
http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=3526 Направи го както го пише там и после пиши, ако се появава още проблема ще му мислим.
А иначе за другите ти искания, всичко е въпрос на донастройка. Първо виж оправи игрите да вървят както трябва, пък останалото е лесна работа.
Може ли да ми кажете дали мога да си го оправа от :

Или ако може дайте ми някакви драйвъри да си ги инсталл и да ми се оправи помощ ...

това е на всички ИГРИ !!!
Aми по принцип като си купил компютъра би трябвало да са ти дали диск за драйвъри към дъното и тези за видео картата. Имаш ли такъв диск? Ако да, инсталирай тях. Иначе, ако нямаш такъв диск може да кажеш какъв ти е модела на видео картата да ти дадем най-кадърно направените за нея. И пак припомням, виж гореспоменатата от мен тема за правилна деинсталация и инсталация на нови драйвъри.
прецаках си models папката на цс 1.6 може ли някой да ми я прати по скайп или само да качи фаиловете за ножа p_knife.mdl и v_knife.mdl
Сега ще ви дам какъв ми е компютъра може ли да ми кажете и да ми предложите да инсталлвам някой драйвър за моята карата:
M/B ASROCK - GB 8IPE1000G/865/FSB800/GLAN
CPU - CELERON-D 2.6G/533/256K
FAN - TITAN D5TB
RAM - 2X 256 MB DDR 400
VGA - GF RX5600/128 DDR/128B/TVO/DVI
FDD - 1.44 MB
HDD - 120GB MAXTOR SATA /7200/8MB
SPEAKER - AUDITEK 5.1
SOUND 6 CHANEL
CD-ROM - 52X LG
COMBO - 52X 32X 52X16 LG
MONITOR - 17'' TFT ACER AL 1715MS
LAN - INT. 10/100
KEYBOARD - 105 KEYS PS/2 MM
MOUSE - Logitec :}
help...
Shadou-Chan
May 6 2007, 23:39
За "Tony Hawks Pro Skater 4"
Ся, знам че ми трябва диск за да я играя играта, но няма ли начин да сложа някакъв crack за играта, че на един приятел му дадох двата диска и не съм го виждал и няма как да я пусна.

Все пак е яка играта и искам пак да я играя!

Можете ли да ми кажете откъде да си сваля играта без да ползвам CD или откъде да намеря crack, че нищо не мога иначе да направя! Помогнете на един френд. Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease!
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Copy the following directory from CD#2 to the Game Directory:
o Video
* Replace the original <GameDir>\START.EXE file with the one from the File Archive.
* Replace the original <GameDir>\GAME\SKATE4.EXE file with the one from the File Archive.
* Play the Game!
!
а Тва са ти самите кракове-
12 при мен и 2та си бацат ай дано се оправиш!
Shadou-Chan
May 7 2007, 21:56
Проблемът е, че не иска да се свали crack- a и тва е тъпо! Нищо не се сваля катого сваля на Desktop-a.
DoOm_HaMmER
May 11 2007, 20:43
Ето какъв е проблема ми: 7 часа играх абсолютно нормално Rise of Nations gold edition изтеглена от bt.warez сега като реча да си пусна играта ми изписва: Not enoug aplication data disc space to run rise of nations. Как да го оправя?
gibona
May 11 2007, 20:46
Разчисти си харда малко. Препълнил си харда (партишъна) в който е играта
имам проблем с цс 1.6 (след преинстал пак не се оправи) значи забива ми за секунда две и след това ми върви някво лагаво.. и както се е появило изчезва и след малко пак... супер изнервящо и не може да се играе така... а не е от нета Някакви идеи ?
едит: е никой ли не знае нещо ?
Първо преинсталирай Windows ако продължи си провери дали ти работят всички вентилатори в кутията (особено на Видео картата) Преди и аз имах подобен проблем.Купих си нов вентилатор и всичко е перфектно сега
Цитат(Cs_GoD @ May 20 2007, 18:58)

Първо преинсталирай Windows ако продължи си провери дали ти работят всички вентилатори в кутията (особено на Видео картата) Преди и аз имах подобен проблем.Купих си нов вентилатор и всичко е перфектно сега

ахахах човече говориш пълни глупости.... 1во няма нужда да правя преинстал на виндолс а най-много преинсталация на драйверите... 2ро ако не ми бачкаха вентилаторите нали щеше да изпуши или захранването или дъното или видеокартата. Както и да е разреших си проблема оказа се вирус
HaKaTa
May 26 2007, 16:57
Имам проблем със Сан андреас... като стартирам играта се държи нормално.. в менюто никакъв помен от лаг.. ама зареди ли картата и започва едно циклене.. някви луди кадри ... абе ужас... незнам на какво се дължи това.. някой да помогне... !!!
The Shaman
May 26 2007, 17:02
Конфигурацията ти ??
HaKaTa
May 26 2007, 17:27
Celeron 1.70 Ghz
256 mb
GeForce 4 Mx 440
40 gb Exellstore .... като се има предвид че бях с друг хард преди ... тогава не ми правеше проблеми....
хмм трябва ми някой които е играл Crazy Machines 2 за 20 мисия че немога да мина,или ако може да ми намерите хубаво walktrogh
Ае хора, някой знае ли как да се оправя с този OpenGL, защото като си запиша някоя игра, някой път зарежда, този OpenGL нетръгва.
The Shaman
Jun 3 2007, 10:34
Цитат(jak250 @ Jun 3 2007, 11:30)

awe hora nqkoi da kaja kak da se opravq s toq OpenGL shtot kato si zapisha nqkoq igra nqkoi pyt zaradi toq OpenGL ne trygva
Това зависи от картата ти.Моля пиши на кирилица.Ето правилата-
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2
Моля някой да ми каже защо като си пусна "Хитмен бл.мон." ми изписва че липсва някакъв длл файл. Инсталацията е без проблеми , компа е добър.
Благодаря предварително.
Здравейте, един приятел се мъчи да подкара цс1.6, ботове и мода warcraft обаче все не му се получава или ще пусне ботове без мод-а или мод-а без ботове. Ще съм ви признателен ако дадете решение на проблема му

п.п Никой ли не знае как ?
zorgan
Jun 27 2007, 15:32
Цитат(boomearst @ Apr 2 2006, 22:37)

Ако имате проблем с някоя игра,дава ви грешка не иска да тръгне ,трябва да я излъжете ,но не знаете как,питайте тук.Ако запецнете на дадено място в игра...Пак тук

немога да пусна играта TWO WORLDS написах кода но след това като натисна ножа игра пак не а пуска . дажа ми ниакакав регистер ,молиа кагете ми как се пуска тази игра.
amanra888
Jun 27 2007, 16:23
Цитат(amanra888 @ Jun 27 2007, 17:16)

Имам проблем с играта TWO WORLDS .Пускам я исписвам кода и след това ми дава някакьв регистьр .Моля помогнете ми.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.