Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с игрите...
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
senatora
Аз имам проблем с FIFA 2005 и NFS Most Wanted. Фифата си върви идеално, но има един кусур - липсва и топката 18.gif Играчите си подават и ритат въздух със сянка на футболна топка. А НФС-то се разцепва да лагва на най-ниските параметри които са заложени в играта.
От какво може да е това?
TheUnknown
(gotinoto_baby @ Jan 14 2007, 21:51) *

Инсталирах я но сега ми дава Wrong disk insert 14.gif 19.gif 2.gif 7beshake[1].gif 7hit[1].gif 0039[1].gif 0041[1].gif
Помогнете моляяя sad.gif

Кракна ли я?!
gotinoto_baby
Ами не бях я кракнала но го направих и сега вече дори завърших успешно първата мисия в първо ниво
TheUnknown
(senatora @ Jan 14 2007, 22:05) *

Аз имам проблем с FIFA 2005 и NFS Most Wanted. Фифата си върви идеално, но има един кусур - липсва и топката 18.gif Играчите си подават и ритат въздух със сянка на футболна топка. А НФС-то се разцепва да лагва на най-ниските параметри които са заложени в играта.
От какво може да е това?

Тъпа видео карта най-вероятно! Каква е? А компа?
Sharo
(senatora @ Jan 14 2007, 22:05) *

От какво може да е това?

за фифата незнам може някаъф бъг blink.gif а за нфс-то,ако си с пач 1.3 си сложи 1.2 ако не,обратното biggrin2.gif ако не преинсталирай играта 3.gif biggrin.gif
krisku
Проблемът за фифата се оправя, чрез преинсталация на играта.
senatora
НФС-то е пач 1.3, Фифата я преинсталирах и пак същите мизерии.
А видеото ми е GF 5200FX, 512RAM, 1.7GHz процесор blink.gif
krisku
Хм, странно преди време и аз имах същия проблем (вместо топка, се появява сянка, но след преинсталация се оправи).
Ами .. малко кофти въпрос, но пробва ли да смениш топката и да видиш дали ще се оправи..

Едит: Е нали когато си преинсталирал играта, (изтриваш старата, слагаш новата) патча се маха?..
Но все пак можеше да кажеш, че имаш патч, бфл нещо се излгата с патчовете си в последните години.. smile.gif
senatora
Фифата се оправи след като разкарах пача с българското първенство 16.gif
Fixer
Играй си играта без такива пачове, защото гледай какво става и при мен е имало подобни случки каквото си има играта тва е... wink.gif
ogata
как мога в сървър настроен през hlds.exe да настроя през колко минути да се сменя картата ? ако може и снимчица .. smile.gif
TheUnknown
(ogata @ Jan 20 2007, 23:47) *

как мога в сървър настроен през hlds.exe да настроя през колко минути да се сменя картата ? ако може и снимчица .. smile.gif

ogata
Мерси smile.gif

Сега ако някой ме светне защо като направя сървър пак през hlds.exe, тръгна да влизам и ми излиза ей тая шитня confused.gif Какво да правя ? Имали друга програма която няма да ми прави проблем като правя сървър и искам да вляза в него ?
Sharo
ога като правиш сирвър през hlds.exe прави тама където пише Network го прави на Интернет абе ей така smile.gif
ogata
Ииии стана най-после ... мерси на всички smile.gif
TheUnknown
Някой в папката на cs да има папка на име STEAM , ако я има да ми пише на ЛС че ми трябва много!
Fixer
Тва е само при steam версийте.Аз лично използвам no steam и немога ти помогна sad.gif
Kumetza Toshko
Много ви моля помогнете!!! Инсталнах си Star Wars Galaxies An Empire Divided.Но имам нужда от subscription license.Има ли някакъв начин да я подкарам, и от къде да си го чопна този лиценз.Има ли го FREE щото иначе е 29$.КАк аджеба да си я пусна да я играя тази игра Търся помощ.
DonCorleone_
Така... моя проблем е следният.. Значи инсталирам си аз Medal of Honor Spearhead.. и в момента в който искам да я стартирам.. ми излиза познатото "send" "don't send" моля помагайте щтото много ми се играе 10.gif
f0rgy
Добре скийте къФ е проблема..начи преинсталнах си цс-а,и тръгвам да го пачвам и ми вади ТОЯ проблем...А дори и като се опитвам без пач да влезна в цс,пак ми изписва ПОДОБЕН проблем и ме изхвърля shocking.gif
krisku
Хм.. Пробва ли да изтеглиш и инсталираш нова игра.
В смисъл не същия инсталатор;архивирана игра, а някакъв друг/а?!
Опитай.. би трябвало проблеми да нямаш, ако отново имаш пиши, но това е най-добрия начин да се избавиш от мъки.

ПП: Това Low Disk Space не те ли дразни? smile.gif
f0rgy
QUOTE(krisku @ Jan 30 2007, 17:18) *

Хм.. Пробва ли да изтеглиш и инсталираш нова игра.
В смисъл не същия инсталатор;архивирана игра, а някакъв друг/а?!
Опитай.. би трябвало проблеми да нямаш, ако отново имаш пиши, но това е най-добрия начин да се избавиш от мъки.

ПП: Това Low Disk Space не те ли дразни? smile.gif

Еми аз си имам 1 рарната на която не стаа,а тая на скрееновете е тая дето @PRD е дал и на нея същия проблем..нз ся ше свля и друга,дано да стане shocking.gif а за low space-то,верно тряя разчиста малко 18.gif

П.П.@krisku 4.gif нз ама тва за мястото като ми го отбеляза поразчистих малко и се оказа че сичко тва имало връзка със свободното място на харда и ся сичко е тип-топ
krisku
За кой сървар ти трябва CD?
Aко искаш да играеш в гигабитските, няма нужда.
А иначе последната версия на клиента e 4.33.4 и може да я изтеглиш от следния линк - http://www.unitedadmins.com/index.php?p=co...&content=cd (теглиш клиента, а не "сървара")

ПП: Ами то за Low Disc Space може и да не разчистваш, а да забраниш появяването на това балонче.
Виж в Операционни системи темата на @Emo_One и отговорът от @the_mouse (пиша никовете по памет, ако съм сбъркал нещо, сори)
f0rgy
QUOTE(krisku @ Jan 30 2007, 17:59) *

За кой сървар ти трябва CD?
Aко искаш да играеш в гигабитските, няма нужда.
А иначе последната версия на клиента e 4.33.4 и може да я изтеглиш от следния линк - http://www.unitedadmins.com/index.php?p=co...&content=cd (теглиш клиента, а не "сървара")

ПП: Ами то за Low Disc Space може и да не разчистваш, а да забраниш появяването на това балонче.
Виж в Операционни системи темата на @Emo_One и отговорът от @the_mouse (пиша никовете по памет, ако съм сбъркал нещо, сори)

Мерси и за 2-те worthy.gif 36_1_32v[1].gif
gotinoto_baby
Инсталирах си успешно Симс 2 имам крак имам и пач но въпреки това играта не тръгва.Дава ми че трябва Си Ди.Пробвах и с Демон Туулс но пак не става.Моля ви помогнете sad.gif wacko.gif worthy.gif
sanuvam
Абе хора имам въпрос относно играта worms world party.Значи свалихме хамачи направихме игра.. обаче не можем да е стартираме.. ако някой е играл и знае коя настройка не е наред моля да ни помогне.
worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Благодаря предварително! smile.gif
ludacris
Свалих си Диабло и имам следните дискове : Install , Expansion , Playdisc , Cinematics
Следвах инструкциите в тази тема - http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16853
И след видео теста не ми тръгва ... и със четирите диска пробвах но ми исписва : Please make sure your Diablo 2 Expansion Disc в цд-рома и дай там retry ... какво да правя ;(
Едит - извинявам се , открих проблема , може да истриете поста , проблема беше в някакъв пач wink.gif
ogata
Ами за уорнмс не знам как става хавата , но за диабло не е философия , само трябва да заредиш виртуалния диск в демън тулс и си готов
The Shaman
Цитат(ludacris @ Feb 11 2007, 14:09) *
Свалих си Диабло и имам следните дискове : Install , Expansion , Playdisc , Cinematics
Следвах инструкциите в тази тема - http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16853
И след видео теста не ми тръгва ... и със четирите диска пробвах но ми исписва : Please make sure your Diablo 2 Expansion Disc в цд-рома и дай там retry ... какво да правя ;(
Едит - извинявам се , открих проблема , може да истриете поста , проблема беше в някакъв пач wink.gif

Пробвай след като ти изпише това да заредиш файл който се намира в папката Expansion.

п.п.Точно така,аз пък като не чета до край.
Крадец на рози
Цитат(gotinoto_baby @ Jan 31 2007, 19:25) *
Инсталирах си успешно Симс 2 имам крак имам и пач но въпреки това играта не тръгва.Дава ми че трябва Си Ди.Пробвах и с Демон Туулс но пак не става.Моля ви помогнете sad.gif wacko.gif worthy.gif

Oтваряш с deamon tools iso файла от където си инсталирала играта и търсиш папка "Crack" или "Razor.." вътре трябва да има иконка, същата като тази с която влизаш в самата игра. Копираш иконката и я поставаш там където си инсталирала игричката, примерно ако си я инсталирала в C:\ поставяш копираното в C:\Sims и ако е на правилното място, компютъра ще ти каже, че има вече такъв файл и дали искаш да го заместиш, ти ще се съгласиш и ще натиснеш "yes"\"да" и би трябвало да стане, ако е от crack-a o_O
Berserk
Aз имам въпрос относно сървъра на ГГбит,може би не е за тук,но все пак,някои ако има инфо да каже защо не мога да свалям игри ? smile.gif Като цъкна на downloud ми дава грешка ?!
ludacris
Проблемът не е само твои .. и на мен не ми ги отваря sad.gif
Ето сега моят проблем относно Диабло2

Какво да правя ?
gotinoto_baby
Свалих си Sim brother 3 но как да го активирам така че да го имам в играта confused.gif
krisku
Цитат(ludacris @ Feb 23 2007, 01:06) *
Проблемът не е само твои .. и на мен не ми ги отваря sad.gif
Ето сега моят проблем относно Диабло2

Какво да правя ?

Хм, пробвай с рестарт на компютъра, ако не помогне, преинсталация на играта..
M!7ko0o0ooo
Здравейте ! Имам 1 проблемче с игра или по-точно въпрос. Играта се казва DRIV3R и е 3.5 ГБ. Нямам ДВД Устройство в компютъра, а един приятел иска да му я запиша на СД-та. Какво мога да направя за да я разделя на части и да бъде годна за инсталация от СД ? Архива изглежда така
krisku
Aми този файл може да го разцепиш с архиватори, след това да си го запишеш на отделни носители.
Ето как става това с WinRAR (с който си в момента):

1) Кликваш с десен бутон на мишката върху файла който ще записваш (файлът от 3.5 GB ти трябва..)
2) След като ти се появи прозореца долу в ляво има падащо меню Split to volumes, bytes (за хората, които също се интересуват как става това, но са с български език на програмата, то в ляво трябва да пише Томове,байта.
3) Ако искаш да разцепи файловете по 700 МБ от менюто избираш CD700: 700 mb
4) След това продължаваш с архивирането, както си знаеш, записваш, и готово. smile.gif
M!7ko0o0ooo
А нещо не схващам къде е това Split to volumes, bytes и другите неща... Може ли отначало, че нещо не мога се справя smile.gif
krisku
Цитат(M!7ko0o0ooo @ Feb 26 2007, 19:43) *
А нещо не схващам къде е това Split to volumes, bytes и другите неща... Може ли отначало, че нещо не мога се справя smile.gif

Виж ограденото с червен цвят ти трябва. Това е на български, на английски се намира на същото място обаче пише Split to volumes, bytes вместо Томове, Байта
След тази снимка и едно повторно прочитане на предния ми пост надявам се, че ще се справиш. smile.gif
Zilenia
Бих искал да ми обясните как да играя counter strike под Линукс (убунту) с програма ли е или е друга версия моля обяснете ако може и линк няма да е зле , мерси smile.gif
krisku
Цитат(Zilenia @ Mar 4 2007, 14:21) *
Бих искал да ми обясните как да играя counter strike под Линукс (убунту) с програма ли е или е друга версия моля обяснете ако може и линк няма да е зле , мерси smile.gif

Aми до колкото знам, все още няма излезнала версия на играта за каквато и да е Linux дистрибуция.
А иначе как може да я подкараш..
Ами пробва ли да изтеглиш програмата Wine, която служи за стартиране на Windows приложения под Linux.
Бързодействието на играта няма да се изгуби, спокойно.
Ето и линк и повече информация за последната версия на програмата: Wine 0.9.32

С програмата освен Counter-Strike може да подкараш и други Windows приложения (било то програми, игри и др.)
petkox_ray
Моя проблем е :
Като пусна Warcraft 3 и ми забива компа.Пробвах с различни релейзи и на всички е така :?
krisku
Ъъъ, само при Warcraft ли забива?
Ако е така, пробвай да изключиш, ако имаш инсталиран FlexType преди да пуснеш играта.
Имам някакви спомени, че преди време на един прияте, именно заради флекстайп му се получаваше подобно забиване:
След като пусне играта и кликне някъде с мишката, играта забива, но звукът се чува.
Ако и при теб е така пробвай да го махнеш и кажи.
f0rgy
ЗДР!Та вижте какъве проблема.Свалям си азиграта,и си я пускам и не тръгва..Може ли да е заради тоя проблем и ако да кажете как да го разреша smile.gif
The Shaman
Заради Пиксел Шадера е...Да !
f0rgy
QUOTE(The Shaman @ Mar 19 2007, 20:23) *
Заради Пиксел Шадера е...Да !

Някъв начин да го оправа има ли...
ladata
здравейте цял ден се опитвам да си подкарам колин макрее 2 на лаптопаи успях само под хр а под 98 неще и неще значи пише this program encured an illegale operation and need to close ... това като цъкна на иконката и .. нека ако някой има идея кво трябва да нарпавя да каже плс
Tope
Не мога да подкарам Tony Hawk's American Wasteland. Зарежда сякаш за секунда и после - нищо.
Покривам минималните изисквания със сигурност.
sad.gif
MAILY
Моля помогнете ми с играта ... Colin McRae Rally 2005 не мога да я подкарам... и като напиша кода който ми е даден и ми лагва компа...... МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
The Shaman
Ами зависи какъв ти и компа ?!? Играта си е доста тежка още от старите версии.
f0rgy
Значи задавам си играта да ми се инсталира на Д-то,обаче тя си се инсталва в Ц-то...сащо?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.