За коя версия на симс 2 става дума ... или точно Sims 2 ?
(ogata @ Dec 10 2006, 11:25)

Ами само Sims 2
(miass @ Dec 10 2006, 11:46)

Ами само Sims 2
Крак това ще ти свърши работа
(ogata @ Dec 10 2006, 11:57)

(miass @ Dec 10 2006, 11:46)

Ами само Sims 2
Крак това ще ти свърши работа

Тръгна-много ти благодаря! Имам да задам още едно-две въпросчета но си запазвам правото за по-късно защото сега ще излизам. Благодаря ти отново. Това ми е любимата игра и от много време исках и втората част!
Няма проблем ... ами тогава ще чета по-късно
geraldo
Dec 11 2006, 13:22
Никой ли не знае какъв е проблема с mortal kombat трилогиаята?
Bloody_Tears
Dec 11 2006, 13:49
Оффф имам един проблем и аз със Симс 2.Като си я инсталирам и ми изписва,че Симс 2 трябвало да се затвори.Поне 10 пъти си го инсталирвам,трия всичко свързано с него,чакам няколко седмици и пак пробвам,но не става.Това ми е любимата игра,сега е излязъл и Симс 2 Петс,а аз не мога да си я инсталирам.ПОМОГНЕТЕ ПЛС!!!!
The Shaman
Dec 11 2006, 14:00
Дай малко информация за компютъра си.От къде сваляш играта.Кракваш ли я ?!?
geraldo
Dec 11 2006, 18:31
QUOTE(The Shaman @ Dec 11 2006, 14:00)

Дай малко информация за компютъра си.От къде сваляш играта.Кракваш ли я ?!?
Кого питаш?
The Shaman
Dec 11 2006, 19:07
@dqvol4e7o_mims,но кажи и ти де ...
Bloody_Tears
Dec 11 2006, 19:16
geraldo
Dec 11 2006, 22:51
QUOTE(The Shaman @ Dec 11 2006, 19:07)

@dqvol4e7o_mims,но кажи и ти де ...

Е разбирам те де първо дамите
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
А аз съм написал по-горе но никой не ми отговаря
3pacalypse Now
Dec 13 2006, 21:52
Имам проблем с Marvel Ultimate Aliance след като инсталирах и кракнах играта ми исписва следната грешка : Hardware acceleration not sipported :Hardware acceleration is not sipported by your video driver and it is required to run this game.Please check that your computer`s video card meets the minimum requirements and that its drivers are properly installed. Напълно наясно съм с това какво гласи грешката , но Видео Картата ми (RADEON 9200 128mb) е съвместима с изискванията които са:Windows 2000/XP, 100% DirectX 9.0c compatible 128MB 3D hardware accelerator card, Pentium 4.2 GHz or AMD Athlon XP 2000+ (1.6 GHz), 512 MB RAM, 8GB HD space, DirectX 9.0c compatible true 16-bit sound card, also supports Xbox 360 wired gamepad. Ако някой знае защо ми изписва тази грешка нека пише...
Аз пък не мога да си подкарам Delta Force Land Warrior ... свалих си я , кликвам на шорткъта и излиза ей тая глупост

... пробвах да направя .iso с nero-то ама daemon-a не го 'aпи ... май крак ще трябва .. ама не намирам такъв

... някой ако знае и може да каже какво да правя ... нека сподели
vIkToRsHeFa
Dec 17 2006, 17:16
(3pacalypse Now @ Dec 13 2006, 21:52)

Имам проблем с Marvel Ultimate Aliance след като инсталирах и кракнах играта ми исписва следната грешка : Hardware acceleration not sipported :Hardware acceleration is not sipported by your video driver and it is required to run this game.Please check that your computer`s video card meets the minimum requirements and that its drivers are properly installed. Напълно наясно съм с това какво гласи грешката , но Видео Картата ми (RADEON 9200 128mb) е съвместима с изискванията които са:Windows 2000/XP, 100% DirectX 9.0c compatible 128MB 3D hardware accelerator card, Pentium 4.2 GHz or AMD Athlon XP 2000+ (1.6 GHz), 512 MB RAM, 8GB HD space, DirectX 9.0c compatible true 16-bit sound card, also supports Xbox 360 wired gamepad. Ако някой знае защо ми изписва тази грешка нека пише...
Стари или неподдържани драйвери прекалено нов хардуер за играта или несъвместимост. Понякога изискват определени настройки и версии на директХ-а.
ПП. Ога по товак оето ми каза в скайпа... не ти трябва имидж трябвадам ожеш да си го подкараш щом са били в една папка може би крак или нещо от това род трябва да има вътре.
ога мм незнам...я виж където си я инсталирал дали нема някаф крак да се премести...да тама дето е инсталирана

на някои игри краковее са там някаде
QUOTE(nickVIP @ Dec 17 2006, 18:33)

Здравеите имам голям проблем с игрите и немога да се оправя.
Значи след като преинсталирах Windows и му инсталирах драивери,DirectX и сичко за което се сещам. Се пробвам да си пусна ЦС 1.6 целия екран на играта почва да мига и несе виждат New game,Options...
Quit.На 1.5 е подобно но там си виздам всичко си е нормално до влизането в някои сървар и след това черен екран и само слушам как се трепат.Дори няква игра като тази неще да трагне
N-ball .XP Professional Corporate SP2 Това ми е Windowsа за първи път го инсталирам с този можели да е от него или видео картата или от нещо др даваите предложения ?
Това само при игрите ли ти се получава?Ако е само при игрите не би трябвало да е от видео картата според мен.
оправих са
QUOTE(ogata @ Dec 17 2006, 20:51)

оправих са

Браво!
Berserk
Dec 22 2006, 22:37
Имам един проблем с играта Енклеив,когато почвам да я инсталирам ми дава тази грешка.Свалих я от локала вчера.

Ако може да ми обясните защо става така и как да го оправя

,че играта е супер яка,а не мога да я инсталирам

Конфигурацията ми е АМД Семпром Процесор 2800 + ,1,61 GHz, 512 MB RAM,видеокарта RADEON 9550 256 MB.
Някои ако може да даде линк да си сваля поне 1-вото CD,от някаде.
Единственото което ми идва на ум е ... че може би инсталатора е прецакан
(Berserk @ Dec 22 2006, 22:37)

Имам един проблем с играта Енклеив,когато почвам да я инсталирам ми дава тази грешка.Свалих я от локала вчера.

Ако може да ми обясните защо става така и как да го оправя

,че играта е супер яка,а не мога да я инсталирам

Конфигурацията ми е АМД Семпром Процесор 2800 + ,1,61 GHz, 512 MB RAM,видеокарта RADEON 9550 256 MB.
Някои ако може да даде линк да си сваля поне 1-вото CD,от някаде.
Пробвай да смениш директорията където искаш да инсталираш играта
Според мен нещо някое длл е бъгнато.Затова си свали от другаде тази игра например от
тук.Ще ти иска потребителско име и парола затова ако нямаш виж
тук.
Сега някой ако може да ме светне какво ми трябва за да си подкарам цс сорс (Забравете за хардуера) . Някой ми казват че ми трябва халф-лайф 2 и в него бил въпросния цс , други казват че трябва халф-лайф2 и пача "CSS" , трети казват че трябва да сваля само CSS от локала . Какво да правя и какво да свалям . Освен това ми трябва за сървъра на датата и за други пиратски ... трябва ли ми помощна програма която да заобикаля steam-а или инсталирам и играя както си е ?
ми направо си сваляш играта от локала

.....има си крак мкрак...имаше един файл дет се оставяше в някакфа папка steam(май така се заобикаляше стийма ма затва ся не помня

)бе както и да е сега...ако искаш да играеш в някакъф сървар ти трябват пачове(или updates им викат някои хора)...мисля че в локала не беше качен пач,затова треа си го драпниш

....ето ти линк за пач
16май сървара на дата.бг,се играе с него...или беше 15

.Аз лично играх тая контра и накрая се отказах щот ми умръзна да свалям еди кой си пач та да играя в някой сървар па после ако искам в друг трябва да сложа друг...аааа дълга и широка
пс.:надявам да си чатнал нещо...па ако не питай...па ако па не разбереш....да си разбрал тогава
А коя е играта

HL2 , CSS или HL2+CSS
Здравейте току що си инсталнах диабло, сложих си Lord of Destruction и си цъкам аз стигам Cold Plains и изведнъж следната грешка:
Halt
Expression: Unrecoverable internal error 6fe2137c
Дано да имате някакви идей, защото и преди това ми се случи такова нещо преди време.
krisku
Dec 27 2006, 22:51
Нали си инсталирал играта от някакъв имижд файл, или си я изтеглил направо инсталирана?
Ако имаш имижд файл, влез в папката на диабло и изтрий файла D2Data.mpq, след това отвори имжд файла, копирай го и го постави в папката на диаблото.
То не е точно проблем ама един вид запитване да знам да губа ли 2 дни в даунлоуд..Та въпроса ми е може ли Текен 5 да бъде подкаран с емулатор?
ventzo
Dec 31 2006, 17:11
(f0rgy @ Dec 29 2006, 22:34)

То не е точно проблем ама един вид запитване да знам да губа ли 2 дни в даунлоуд..Та въпроса ми е може ли Текен 5 да бъде подкаран с емулатор?
Не!!
За съжаление неможе!Аз изгубих много повече от два дена да се пробвам и не стана.
Проблема там е,че всичко го обработва процесора и тряя да имаш некъв извън земен да я подкараш.
Аз с моя core2duo неуспях....
QUOTE(ventzo @ Dec 31 2006, 17:11)

QUOTE(f0rgy @ Dec 29 2006, 22:34)

Не!!
За съжаление неможе!Аз изгубих много повече от два дена да се пробвам и не стана.
Проблема там е,че всичко го обработва процесора и тряя да имаш некъв извън земен да я подкараш.
Аз с моя core2duo неуспях....
AaAaAa...гадно...ем съдба...
А ся иам друго проблемче

Значи свалих си футбол мениджър 2007 от тайванчо,инсталнах сложих па4а и след началните лога там не на расизма нз си кво ми става черен екрана и уж зарежда пък не мърда...
TheUnknown
Jan 3 2007, 23:55
Еми по-принцип cs - а си вървеше перфектно , но неска не тръгна , преинсталирах го 4 пъти като дори свалях друг инстал. Като пусна играта и ми дава че е crash-нала и Send, Don't Send
Неска единственото квото правих е че пробвах твоута и сменях резолюции!
За cs 1.6 или 1.5 става въпрос?Как го триеш с дейнсталирай или направо изтриваш папката?
Преди време един приятел имаше подобен проблем с видео карта на ATI (имам някакви спомени, че и твоята е техно производство).
До колкото си спомням, той преинсталира драйвърите на видео картата (изтегли най-новите от сайта на производителя) и всичко се оправи.
Но, ако не искаш да преминаваш към преинсталиране на драйвъри може да погледнеш в Device Manger > Display adapters, дали няма някакви проблеми с драйвъра.
Като му дадеш Propeties, в поленцето, горе ще ти изпише, ако има нещо.. Ако няма, преинсталация, щом виждаш че с няколко цс-а не става.
Може и да пробваш друго, но не съм сигурен дали ще стане.
Значи, пробваш следното:
1.Триеш играта, папката, и всичко свързано с нея (без файлът от който я инсталираш, или той цс-а ти е архивиран и направо караш, ако е така изтегли някакъв инсталационен файл)
Та, след като си изтрил папката, оставяш си инсталационния файл...следва..
2.Изтегляш някаква програма за почистване на регистратурата, RegSuperme (в нормален режим на чистене ще ти свърши работа, ако стане някакъв проблем може да възстановиш направените от теб промени и след рестарт всичко ще си е по старому.)
3. След като почистиш регистратурата, рестартираш.
4. След това пробваш отново да инсталираш играта, ако не стане.. незнам къде може да е проблемът, съмнява ме да е някъде из уиндоус, за това една преинсталация на драйвърите може да оправи проблема.
TheUnknown
Jan 5 2007, 21:38
Аз се оправих. Бях си бъгнал монитора да ми се води 2ро устройсво и като го оправих тръгна
Хора направих грешката да сложа допълнителна лига на фифата и сега мултито ми е много СЪКС щот има разминаваня..КАЖЕТЕ КАК ДА ЪНИНСАЛ....
TheUnknown
Jan 5 2007, 23:57
В control panel , ако има допълнителната лига което ме съмнямва го махаш от там. Иначе цялата фифа. И аз съм го правил. Преинсталирах фифата
QUOTE(Phoenix @ Jan 5 2007, 23:57)

В control panel , ако има допълнителната лига което ме съмнямва го махаш от там. Иначе цялата фифа. И аз съм го правил. Преинсталирах фифата

Ем тва ше е....DOWNLOADING FIFA 2007
gotinoto_baby
Jan 6 2007, 17:31
Моя проблем е свързан с чийтовете за American McGee`s Alice.Въвеждам ги правилно/game options-console-~/ но нещо не ми тръгват.

Помагайте!!!
QUOTE(f0rgy @ Jan 5 2007, 23:55)

Хора направих грешката да сложа допълнителна лига на фифата и сега мултито ми е много СЪКС щот има разминаваня..КАЖЕТЕ КАК ДА ЪНИНСАЛ....
Aко правилно съм те разбрал...
Значи примерно, ако си си сложил БФЛ патча, към него има конветори, които "превключват" от променения от патча база данни файл, към оригиналния на фифата и обратно, примерно ако ти омръзне патча, защото той не добавя само лига, чрез конветора за преминаване към дб на оригиналната фифа, един вид го махаш и обратното.
За другите патчове незнам дали има, но за повечето сигурно има..
A искам да те питам защо като искам да влеза в игра (Internet) или аз да съм Host ми бъгва играта!?
имам доста сериозен проблем при всички игри дори и някои които искат 60 рам начи ресвам си линдолс стартирам игра лагва
стартирам пак лагва и така 10 пъти ресвам пак линдолс пак сащата раота ще ви кажа всичко което ви тряя
TheUnknown
Jan 13 2007, 20:30
Игрите трябват ли интернет?
ем някои да някои не но пак е същото ...
gotinoto_baby
Jan 13 2007, 23:57
Олеее имам голям проблем дръпнах си The Simpsons hit & run на торент но не ми се отваря.

Сваляше се 11 часа в лоукал "Д" е но файловете са 9 единият от тях е обложката на играта а другите са Document-Notepad MSInfo Document и останалите са BIN и CUE файлове.Моля ви спешно е

Погледнах в торент сайта и установих че файловете трябва да са си такива :
Общо файла 9 файла
Файл лист
[Скрий листа]
Директория Размер
Covefrefr.jpg 99.15 kB
Document.txt 0.91 kB
The Simpsons Hit And Run CD1-FLT.BIN 736.59 MB
The Simpsons Hit And Run CD1-FLT.CUE 0.10 kB
The Simpsons Hit And Run CD2-FLT.BIN 746.47 MB
The Simpsons Hit And Run CD2-FLT.CUE 0.09 kB
The Simpsons Hit And Run CD3-FLT.BIN 702.33 MB
The Simpsons Hit And Run CD3-FLT.CUE 0.09 kB
The Simpsons Hit And Run.nfo 4.56 kB
Но в такъв случай как да я инсталирам.Моля ви се моля ви играта ми трябва за утре сутринта и за това тази вечер трябва да я инсталирам плссс помотнете
gotinoto_baby
Jan 14 2007, 21:51
gotinoto_baby
Jan 14 2007, 22:04
Мой ли?!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.