The Shaman
Oct 27 2006, 17:16
(Fc Botev Pd @ Oct 27 2006, 09:16)

И аз имам един проблемс играта 'Pro Evolution Soccer 6'.Следкато я сложа и я стартирам ми изписва това.Някои да знае кво е тва и как може да се оправи.
"Please insert the original disc instead of a backup" Пишете моля ви се.
unpack, mount with dt4 all
emu options on, install, use our included loader, play!
serial: J52F-CN5H-7366-CPXN-YHU7
Ауе кажете тая игра MARVEL HERO ALIENCE кви са и изискванята уе..Инсталнах си я и като я пусна само мишката ми се вижда и екрана черен...
XtCrAvE
Oct 27 2006, 20:15
(f0rgy @ Oct 27 2006, 21:07)

Ауе кажете тая игра MARVEL HERO ALIENCE кви са и изискванята уе..Инсталнах си я и като я пусна само мишката ми се вижда и екрана черен...
Мисля,че са това:
- 3D hardware accelerator card required -100% DirectX 9.0c compatible 128MB video card and drivers
- Operating System: Microsoft Windows 2000/XP
- Processor: Pentium 4.20GHz or AMD Athlon XP 2000+ (1.6GHz)
- RAM: 512MB
- Hard Drive Space: 8GB minimum (plus 400MB for Windows swap file)
- Sound Card: DirectX 9.0c compatible true 16-bit sound card and drivers
- DirectX Version: 9.0c (Included)
- DVD-ROM: 100% Windows 2000/XP compatible 2X speed or better DVD-ROM drive and drivers
- Controls: 100% Windows 2000/XP compatible mouse, keyboard and drivers
- Additionally Supported Peripherals: 100% Windows 2000/XP compatible USB Gamepad
- Supported Chipsets for Windows 2000/XP
- All NVIDIA GeForce 7300 128MB and better chipsets
- All ATI Radeon X1300 128MB and better chipsets
QUOTE(XtCrAvE @ Oct 27 2006, 18:15)

QUOTE(f0rgy @ Oct 27 2006, 21:07)

Мисля,че са това:
- 3D hardware accelerator card required -100% DirectX 9.0c compatible 128MB video card and drivers
- Operating System: Microsoft Windows 2000/XP
- Processor: Pentium 4.20GHz or AMD Athlon XP 2000+ (1.6GHz)
- RAM: 512MB
- Hard Drive Space: 8GB minimum (plus 400MB for Windows swap file)
- Sound Card: DirectX 9.0c compatible true 16-bit sound card and drivers
- DirectX Version: 9.0c (Included)
- DVD-ROM: 100% Windows 2000/XP compatible 2X speed or better DVD-ROM drive and drivers
- Controls: 100% Windows 2000/XP compatible mouse, keyboard and drivers
- Additionally Supported Peripherals: 100% Windows 2000/XP compatible USB Gamepad
- Supported Chipsets for Windows 2000/XP
- All NVIDIA GeForce 7300 128MB and better chipsets
- All ATI Radeon X1300 128MB and better chipsets
хуу де ама УЖ тряя ми върви с тея изисквания...нещо да не би ощя някъв крак да слагм,нали ви каам тръгва ама ми дава черен екран ама мишката ми я показва и музиката си върви......пффф нз вече ко стаа...
krasi6
Oct 31 2006, 18:13
Значи инсталирах играта SWAT4, и още първата мисия се въртя в някъв Бар и нищо не откривам с мен вървят 3ма човека също? Някой да помогне ква е целта? Кво трябва да правя в тая мисия?
Благодаря!
Berserk
Nov 1 2006, 05:17
Свалих си преди малко Sacred и изобщо не мога да разбера как да го подкарам това ЦД 1

мдф,фаил с демона не мога да го отворя или не знам как! Някои,ако може да ми каже как става номера ще съм много благодарен
The Shaman
Nov 1 2006, 17:16
(Berserk @ Nov 1 2006, 05:17)

Свалих си преди малко Sacred и изобщо не мога да разбера как да го подкарам това ЦД 1

мдф,фаил с демона не мога да го отворя или не знам как! Някои,ако може да ми каже как става номера ще съм много благодарен
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=9882 Втория пост.
balista
Nov 1 2006, 18:32
Слагам сериен номер, давам на следващия прозорец Accept и след това

Сложих ПОСЛЕДНАТА версия на DirectX - 9.0c October2006 и пак излиза същото. Незнам ко да правя!!!
DonCorleone_
Nov 1 2006, 18:48
Балиста и при мене е такъв проблема ако някой знае какво да се направи да пише
The Shaman
Nov 1 2006, 19:16
Кажете се какво ви е видеото !?!?
DonCorleone_
Nov 1 2006, 19:27
Моето е GeForce 5200
The Shaman
Nov 1 2006, 20:55
(DonCorleone_ @ Nov 1 2006, 19:27)

Моето е GeForce 5200
Би трябвало да има подръжка на Директа,но...
Готово и проблеми няма.
Berserk
Nov 1 2006, 21:32
(The Shaman™ @ Nov 1 2006, 17:16)

(Berserk @ Nov 1 2006, 05:17)

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=9882 Втория пост.
Файловите разширения могат да бъдат и .mds,.bwt,.iso,.ccd,.cdi,.pdi,.nrg. След зареждането в Деймона започва и самата инсталация такава каквато я познавате най-вероятно.
OK,фаила се зарежда с демона,няма проблеми,обаче не мога да инстална играта,дава ми грешка,когато се опитам да отворя или да пусна CD-то.Инсталацията не ми тръгва веднага след като съм заредил фаила със Демона. А при опит да пусна или да отворя диска ми дава грешката на снимката ---->
Проблем
Как да го оправа тва,плс ХЕЛП ?
ХЕЛП!!!
някои може ли да ми каже какво да направя като инсталирам nfs carbon и ми измписва instalation cannot continue because this game requires deirectx 0 or higher to be installed on your system.Aз имам direct x 9, a като влезна в двд-то от там да си инстална direct x ми изписва А cabinet file necessa
ry for installation cannot be trusted.Please verifly the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid . helpp please
The Shaman
Nov 3 2006, 17:44
(Nofear @ Nov 3 2006, 17:29)

някои може ли да ми каже какво да направя като инсталирам nfs carbon и ми измписва instalation cannot continue because this game requires deirectx 0 or higher to be installed on your system.Aз имам direct x 9, a като влезна в двд-то от там да си инстална direct x ми изписва А cabinet file necessa
ry for installation cannot be trusted.Please verifly the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid . helpp please
Или нямаш или картата ти не подържа Директ Х ...Тук вече е обсъждано-
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=10115&st=60
Ето го моя проблем относно NFS Carbon?

Дайте някакви идей?

Благодаря ви предварително!
demon4o_89
Nov 4 2006, 00:37
здр на всички.от няколко дни имам нфс-то но немога да го подкарам.и при двете версии на играта(Razor1911 и HQZonda) при стартирането на играта компа ми се рестартира.и незнам какво да правя.машината ми(AMD Athlon 3700+;Ati Radeon x1600pro;512ram;300gb hdd;) покрива всички изисквания на играта но пак неще.плс херлп
П.С. и моля без коментари от типа сигурно ти прегрява процесура и затова се рестартира-не е от това проблема цпу-то ми мн рядко надвишава температура от 35 С
П.С. 2 и които неможе д ми помогне по дабре да не пише изобщо
The Shaman
Nov 4 2006, 09:02
(demon4o_89 @ Nov 4 2006, 00:37)

П.С. 2 и които неможе д ми помогне по дабре да не пише изобщо
И ако никой не може да помогне да затваряме темата ли ?!?! Колкото повече дискусии,толкова повече решения.Та на въпроса.Машинката ти наистина е добра и проблема явно не е там.Ако играта е свалена от локала или от нашия тракер,мога да гарантирам,че версиите са работещи и проблема е може би грешка при свалянето или разархевирането на файловете (за версията в локала).Пробвай процедурите отново.Така и така няма друго решение,може би.
(f0rgy @ Nov 3 2006, 14:21)

ХЕЛП!!!Конфигурацията на машината ти ?
(f0rgy @ Nov 3 2006, 14:21)

ХЕЛП!!!Много ти е зле картата

Искаш да подкараш тази игра с карта от рода на GF4 MX440
balista
Nov 4 2006, 11:06
(DonCorleone_ @ Nov 1 2006, 18:48)

Балиста и при мене е такъв проблема ако някой знае какво да се направи да пише
Реших проблема, на setup.exe му дай compatibility mode - windows2000!!!
Ако някой има проблеми с подкарването да опита това, при мен проработи и сега джиткам.
Fairina
Nov 4 2006, 20:57
Ако някой може да ми помогне със следното:
Инсталирах си Neverwinter Nights 2, обаче играта сече ужасно и изобщо не може да се играе. Действа почти с 5 секунди закъснение

... А уж й покривам изискванията:
2 GHz CPU or equivalent, 128 MB RAM, NVidia 6600GT or ATI Radeon 9800 graphics card or better
(Аз съм с NVidia GeForce 5200 с памет 128 и имам 512 RAM и 2.4 GHz CPU)
Дава ми съобщение, нещо от сорта:
"Failed to create Direct3D device" и ми изчезва образа...
Ако някой знае на какво се дължи

Смених си уж драйверите, ама...
The Shaman
Nov 4 2006, 21:14
Като ти гледам видеото,подържа Директ 3Д,но може да иска някакви настройки.
Fairina
Nov 4 2006, 22:52
Като ти гледам видеото,подържа Директ 3Д,но може да иска някакви настройки.
Като например?

И какво аджеба е тва 3D dеvice?? Щото на една друга игра (Heroes 5) пак ми я даде тая глупост, ама там изобщо не ги прави тия простотии с цепенето...
не виждам как 5200 покрива 6600GT...
Имам проблем някой може ли да свали този пач че аз се мъча 2 дни и немога да го сваля
http://www.ddlspot.com/?q=patch+NFSUC+for+...ce&type=All Ако някой го свали маже ли да каже как го е направил? Или да го качи в друг сайт и да даде линк? Балгодаря ви Много!!!
stefanopollis
Nov 10 2006, 21:31
Изтеглих си играта Carmageddon 2: Carpocalypse Now от gamez - а, защото исках да си припомня доброто старо време когато съм я играл.
В началото тръгваше само звука без картина(само мини картата и голямата карта се появяваха). Спомних си че четах в центъра за помощ и подръжка(Help and Support Center) в Уиндоуса пишеше че старите игри и програми ще се изпълняват по - добре на 256 цвята, влезнах в центъра и пишеше че някои програми и игри го правят автоматично, а други не го правят и при тези, които не го правят, следвам дадени стъпки, за да превключа дисплея временно, докато се изпълнява игра или програма. Направих всичко и О-О-О )). Значи като казвам по - добре имам предвид че си имаше дигитален обортомер(който не можеш да го премахнеш или да си го сложиш от настройките на играта(вървеше заедно с километража 1:1)), имаше скала за противниците какви щети имат по колите си в проценти, щети по моята кола, а сега тези неща ги няма.
Минималните изискванията на играта са: Pentium 200MHz or equivalent, 16 MB RAM, 2 MB VRAM, DirectX v6.0, 4x CD-ROM, and 200 MB free space
Аз разполагам със следното: процесор AMD Athlon™ 1.05 ГХц, 256 МБ RAM, Видео карта:Ge Force FX 5200 - 128MB, DirectX v.9,0, 16,9GB free space
Ако някой знае къде може да е проблема нека да пише, ще съм много благодарен.
pokahontas
Nov 10 2006, 21:58
Моля,помогнете ми свалих си Desperate Хousewives GAME
обаче много ми насича и неразбирам защо

В изискванията пише:
PC Processor Type Intel® Pentium® 4 processor
PC Processor Speed 1.4GHz
PC Operating System Windows XP
PC System Memory 256MB RAM
PC Hard Drive Space 2.5GB
PC Video 64MB 32-bit NVIDIA GeForce 3 or equivalent DirectX 9-compatible video card
PC Sound Card 16-bit DirectX 9-compatible sound card
PC Drive Type and Speed CD-ROM 8x
компютъра ми има следната конфигурация:
1,81GHz, 448MB of RAM
другите неща незнам къде да ги проверя
моля помогнете ми може ли проблема да е някаде другаде или просто комютъра ми е слабичък
(pokahontas @ Nov 10 2006, 21:58)

Моля,помогнете ми свалих си Desperate Хousewives GAME
обаче много ми насича и неразбирам защо
В изискванията пише:
PC Processor Type Intel® Pentium® 4 processor
PC Processor Speed 1.4GHz
PC Operating System Windows XP
PC System Memory 256MB RAM
PC Hard Drive Space 2.5GB
PC Video 64MB 32-bit NVIDIA GeForce 3 or equivalent DirectX 9-compatible video card
PC Sound Card 16-bit DirectX 9-compatible sound card
PC Drive Type and Speed CD-ROM 8x
компютъра ми има следната конфигурация:
1,81GHz, 448MB of RAM
другите неща незнам къде да ги проверя
моля помогнете ми може ли проблема да е някаде другаде или просто комютъра ми е слабичък
Компютъра е шест за тази игра , но явно директхикс-а ти прави проблем , свали си 9ката , и свали най-новите драйвери за видео картата .. не би трябвало да имаш проблем
pokahontas
Nov 10 2006, 22:16
ок само че неразбирам какво е това 9
и от каде да си сваля драйварите и как да ги инсталирам
ама много съм зле нищо не разбирам
sorry за въпросите ама наистина нищо не разбирам
The Shaman
Nov 12 2006, 15:51
(advokata @ Nov 12 2006, 15:48)

Значи извинявам се че пиша темата като отделна , но съм забравил в коя тема се пишеше разни работи как се минава това , онова...
Та сега ми трябва помощ за играта Garfield 2 A Tale Of Two Kitties .
Та проблема ми е че съм заседнал във сцената (или как там се казваше) Sewers , от съвсем самото начало веднага след минаването на сцената Castle , хода говоря с тоя Winston и като върва напред към една отворена врата (то няма друго място за ходене) и виждам някакъв таралеж , опитвах със Squash Jump , опитвах тва със пързалянето (котката се пързулва все едно че е на лед) , нищо , опитвах се и да достигна прозореца над таралежа , нищо не стана...
Благодаря за вниманието.
Крадец на рози
Nov 13 2006, 01:10
Имам 2 демо-та на CS-a някой може ли да ги направи в avi формат?
predatora
Nov 13 2006, 06:25
пускаш демото. Когато стигне момента, който искаш да направиш на .ави пишеш "startmovie <name> 30". И играта започва с по 30 пати в секунда да прави скрееншотове и да ги слага в цстрике, после тези скрееншотове ги отваряш с виртуал дъб -> save as avi. И за codec избери xvid.
едит опа забраих да напиша, че след като сварши момента, които искаш да направиш на .ави трябва да напишеш "endmovie" в конзолата. Понеже е малко гадно да се пише на 30фпс, може преди това да си ги направиш на биндове.
bind f5 "startmovie demo 30"
bind f6 "startmovie movie 30"
bind f7 endmovie
sanuvam
Nov 14 2006, 19:55
Значи .... имам проблем с цс 1.6 . Давам ОpenGL защото ми дава графиката в играта на квадратчета и ми дава ей това ... какво да правя ?
http://www.imageox.com/graphic/thumbs/13985-cs-th.jpeg
The Shaman
Nov 14 2006, 19:58
Дай свястен линк миличка
Аз и го фикснах отдавна .. цялата олелия беше за тва че нямаше драйверите на видеото
Обаче аз сега имам проблем с цс , който не знам как да разреша . Значи влизам в който и да е сървър , ако ще и сингъл с ботове играя 7-8 рунда . Праас ерър уиндоу който гласи :
Microsoft Visual C++ Runtime Library (тва е в заглавието)
Runtime error
Program E:\Program files\Counter-Strike\hl.exe
abnormal program termination !
ами ако някой ти даде друго hl.exe дали ще се оправи проблема
а иначе само с ботове ли ти прави проблема или не
(SharoDog @ Nov 24 2006, 18:40)

същия си е проблема
**ASTERIX**
Nov 24 2006, 18:47
(SharoDog @ Nov 24 2006, 18:40)

Няма да се оправи
Аз така съм сменям почети цялата игра файл по файл ( щото ме мързеше да я прехвъря от единия на другия комп. пък и исках да видя кой е файла ) и нищо не стана
По-скоро ще се оправи ако ти пратим играта наново ( не инсталационна ами архивче

)
Ако искаш казвай
MetalRockz
Nov 24 2006, 21:48
хи как да направя да се зареждат на цс 1.5 сервера ми например
Hello "Name" dont use hackz .... аз сам с amxmod 1.05 war3ft
ЗДР...Та значи свалих си Топ Спин 2 от локала и си я инсталнах,кракнах сички както трябва..Пускам я,тя тръгва..минава тва дето поше копирайт,коя година ау мау и после ме изфарля от играта и ми пише това...
ЦЪК!!!!!!!!!1
Nofear
Nov 27 2006, 19:18
моя проблем е 4е след като си ре иснталнах windowsa игрите ми забиват играя играя и забие даите някакwи предложения pls
ps.сайаляжам 4е пи6а на кирилица но барзам
едит:може ли да е от вина
The Shaman: Това,че бързаш не е извинение.Следващия път постът ще бъде изтрит.Поздрави.
хи как да направя да се заревдат на цс 1.5 сервера ми например
Хелло "Наме" донт усе хацкз .... аз сам с амьмод 1.05 вар3фт !!! срръ за повтарянето
slipknot.74261700027
Dec 7 2006, 15:51
Значи имам следния проблем ... Сложих си Уиндоус Виста и като се опитам да подкарам ЦС - графиката е супер гадна . Не мога да пусна OpenGL - показвами следния проблем

Може ли да се оправи по някакъв начин ? Видео картата ми е Radeon 9550 на 128 мб.
The Shaman
Dec 7 2006, 16:29
Да попитам все пак.Инсталирал ли си драйвери за Виста ?
slipknot.74261700027
Dec 7 2006, 17:07
(The Shaman @ Dec 7 2006, 16:29)

Да попитам все пак.Инсталирал ли си драйвери за Виста ?
еми дрижерите- коит си жаржат с виндовс.. тои виндовс-а си ми разпознажа жидео картата.. сжалих си един дрижер за XP където пък пи6е 4е просто не поддарйа OpenGL
The Shaman
Dec 7 2006, 17:11
Драиверите на уина няма да ти свършат работа.Тези за ХР също.Сега ще ти потърсим.
п.п.Ето
http://ati.de/support/driver.html ,но не откривам за твойта серия.
здравейте значи аз днес сутринта си играя cs 1.6 и cs 1.5 и след обед си преинасталирах компа нали и влизам пак в cs и в двете версии ми излиза един и същи проблем като вляза в някой сървър и той е
"your system has been modified. Please remove the modification to play on this server code[20]" и то го пише еи тей от пред и мога да само да си купувам оръжие и нито мога да се движа нито нищо ;( плс хелп
geraldo
Dec 9 2006, 21:58
Здравейте свалих си Mortal Kombat Triology от локала но като я пусна върви савсем малко и когато си избирам с кой да играя ме дропи.Знаете ли защо?
Свалих си Симс 2, инсталирах я / според мен успешно с Daemon /, тръгва да се зарежда и в един момент ми излиза бележка да вкарам правилния диск и тогава да опитам отново. Бях взела преди време от приятелка оригинални дискове и пак ми се получи така! Какво да правя? Помогнете
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.