Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с игрите...
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
TheDarkOne
QUOTE(advokata @ Sep 10 2006, 19:56) *

Значи аз в играта стигнах до втори Chapter на Blood Omen 2.И стигам до първият бос в играта,и това е проблема ми не мога да го убия а аз се раздрасних и си викам че е нечестно тоя да има толкова много сила и толкова бавно да му я зимам кат го ударя а той веднъж ме е одарил и аз съм на земята. 19.gif 14.gif shocking.gif mad.gif Много е дразнеЩО,много моля за тези който са го минали да ми помогнат.Че всичко пробвах мечове,блокове и Natural Powers и нищичко не проработи!

Благодаря за отделеното внимание.

Попаднал си на Фаустус, има и далеч по-трудни от него.
Първо, блокирай му всичките удари. Като видиш, че започва неблокируемото комбо скочи встрани. Когато събереш достатъчно ярост го млатни с какъвто беше там power attack-а. Няма смисъл от мечове тука. И прави така докато избяга в другата стая.
След като избяга той се качва на един от 4те тераски с горящите пещи отдолу. Тук те замеря с факли тип Молотов. Трябва да дръпнеш пръчката на пещта под която е в момента, за да го изпечеш. Проблема е, че като те види, че идваш, той бяга над друга пещ. За това се крий в мъглата и незабелязано се промъкни. След няколко изпичания той става невидим и почва да тича из стаята. Тогава го изчакай да спре, и общо взето като в първата стая - блок-комбо-блок, с тази разлика, че тук той бяга из стаята, когато го удариш и ти излиза изненадващо в гръб, ако си спомням правилно.
advokata
Значи сори ако пак пускам тема за Blood Omen 2 но можете ли да ми кажете как да убия вторият бос,този дет може да контролира умовете на другите,аз с камбаните отначало се оправих но после като се кача по-нагоре тоя призовава постоянно някакви бели там.Моля помогнете ми че зациклих. wacko.gif biggrin2.gif
TheDarkOne
(advokata @ Sep 14 2006, 20:02) *

Значи сори ако пак пускам тема за Blood Omen 2 но можете ли да ми кажете как да убия вторият бос,този дет може да контролира умовете на другите,аз с камбаните отначало се оправих но после като се кача по-нагоре тоя призовава постоянно някакви бели там.Моля помогнете ми че зациклих. wacko.gif biggrin2.gif

Този съм го позабравил, за това погледни в ето този walkthrough, ако си съвсем отчаян -
Walk
Fc Botev Pd
Здравейте имам проблем с една игра "World Soccer Winning Eleven 9".

След като я инсталирам и я стартирам се показват разни логота и разни др. и след това екрана става черен и така стои докато не го ресна. Ако някои знае нещо да пише smile.gif
vIkToRsHeFa
(Fc Botev Pd @ Sep 19 2006, 09:57) *

След като я инсталирам и я стартирам се показват разни логота и разни др. и след това екрана става черен и така стои докато не го ресна. Ако някои знае нещо да пише smile.gif

Вероятно нямаш инсталиран Direct X Инсталирай го и заедно снего инсталирай и последния пакет кодеци k-lite codec pack защото може да се изисква за филмчетата. Провери и изискванията на играта дали няма по-високи от тези на системата ти. smile.gif
Fc Botev Pd
(vIkToRsHeFa @ Sep 19 2006, 17:25) *

(Fc Botev Pd @ Sep 19 2006, 09:57) *

Вероятно нямаш инсталиран Direct X Инсталирай го и заедно снего инсталирай и последния пакет кодеци k-lite codec pack защото може да се изисква за филмчетата. Провери и изискванията на играта дали няма по-високи от тези на системата ти. smile.gif

Мерси но вече я оправих. smile.gif
krasi6
Здравейте! Значи проблема е следния свалих си играта 18.Wheels.Of.Steel.Haulin-FAS от Data.bg - Торент, разархивирам файловете и стигам да момента с "деймон туулс" показват ми се някакви файло 3 на брой:

fas-18wh.uha
setup
UHARC

Въпроса е кой от тях да избера за да започна инсталацията, пробвах и трите и накаря нищо sad.gif

Предварително Благодаря smile.gif

П.П: Четатях и мненията към играта става въпрос за някакъв "Ms-Dos setup" - който аз така и не намим confused.gif http://torrents.data.bg/details.php?id=50305&hit=1
The Shaman
Не го прекарвай през ДЕМОНА.Пробвай просто да стартираш с .ехе...Може би е този файл setup за който говориш.

А в помощния файл към торента е описано след разархевирането на играта,отиваш в папката в която си я разархевирал и стартираш с setup.bat за да се екстрактнат файловете.После стартираш играта с haulin.exe... Забрави Демона.

chefito88
Моля ако някой е играл The black mirror нека да напише , защото имам еди проблем с нея и евентуално да попитам как да си го реша smile.gif Благодаря предварително!!!
krasi6
(The Shaman™ @ Sep 22 2006, 18:54) *

Не го прекарвай през ДЕМОНА.Пробвай просто да стартираш с .ехе...Може би е този файл setup за който говориш.

А в помощния файл към торента е описано след разархевирането на играта,отиваш в папката в която си я разархевирал и стартираш с setup.bat за да се екстрактнат файловете.После стартираш играта с haulin.exe... Забрави Демона.

Играта тръгна, следвах "инструкцията" smile.gif Всичко е точно! БЛАГОДАРЯ за помоща wink.gif
iliony
(chefito88 @ Sep 22 2006, 14:23) *

Моля ако някой е играл The black mirror нека да напише , защото имам еди проблем с нея и евентуално да попитам как да си го реша smile.gif Благодаря предварително!!!

Какъв е проблема?
chefito88

Ми проблема ми е , че стигам до едно място и зациклям незнам какво трябва да правя sad.gif
Стигам до там където вече трябва да вляза в църквата и не ми дава немога да влезна , трябва да проведа и един разговор с Робърт , но когато отида до кабинета му казва че няма за какво да говоря с него mad.gif
И сега нямам представа как да продължа , провела съм и всички диалози!!!
Какво да првя?
iliony
(chefito88 @ Sep 22 2006, 19:53) *

Ми проблема ми е , че стигам до едно място и зациклям незнам какво трябва да правя sad.gif
Стигам до там където вече трябва да вляза в църквата и не ми дава немога да влезна , трябва да проведа и един разговор с Робърт , но когато отида до кабинета му казва че няма за какво да говоря с него mad.gif
И сега нямам представа как да продължа , провела съм и всички диалози!!!
Какво да првя?

Това мисля, че беше още в първата част. Трябва да говориш с гробаря вдясно, след това отиди отляво на църквата-в гробището на гроба на Уилямс и го огледай. После се върни при гробаря и т.н......
chefito88
Не това е вече във втората част , иначе нали ти казах провела съм всички диалози с всички хора и с тези от замъка и от кръчмата и с гробаря говорих
Гледам от един сайт какво трябва да правя и там пише че сега трява вече да вляза в църквата да търся гробницата на Маркъс , но проблема ми е там че не ме пуска да вляза mad.gifкогато отида до вратата казва че е закючена , пробвах да използвам всички предмети които имам но и така нестава ...
iliony
(chefito88 @ Sep 23 2006, 05:44) *

Не това е вече във втората част , иначе нали ти казах провела съм всички диалози с всички хора и с тези от замъка и от кръчмата и с гробаря говорих
Гледам от един сайт какво трябва да правя и там пише че сега трява вече да вляза в църквата да търся гробницата на Маркъс , но проблема ми е там че не ме пуска да вляза mad.gifкогато отида до вратата казва че е закючена , пробвах да използвам всички предмети които имам но и така нестава ...

А преди това взе ли ключа от Хари за контейнера за боклук до моргата?От там ще изскочи нещо...Освен това взе ли филма от Херман защото и без него църквата ще стои все така заключена...
chefito88
Да взех и снимките и от контейнера взех дрехите на Хенри там намерих един камък и го сложих на странния предмет дето преди това откупих от Заложния магазин ...
Всичко съм направила но защо немога да вляза?
TheNightWalker
Проблемът ми е следния.
Свалих си Half-life 2 от magnet dvd версията , но ми даде грешка "Error 1334. The file 'hl2.ico1' cannot be installed becouse the file cannot be found in cabinet file 'hl24.cab'" реших че е проблено самото dvd и свалих CD версията от gamez.com.tw но на 4тия диск ми излезна същото съобщение.
Какъв е проблема и как може да се реши , освен да сваля от друго място играта (което отнема доста време в някои случеи) ? happy.gif
iliony
(chefito88 @ Sep 23 2006, 13:17) *

Да взех и снимките и от контейнера взех дрехите на Хенри там намерих един камък и го сложих на странния предмет дето преди това откупих от Заложния магазин ...
Всичко съм направила но защо немога да вляза?

Забравих да те питам взе ли скъсаната хартия от кофата за смет (до къщата на Херман? Парчетата трябва да се наредят за да се възстанови едно писмо(това е още преди да вземеш ключа за контейнера за боклук даже).Така че и това трябва да имаш за да отидеш до църквата и да влезеш през страничния вход.
totosmoto
Като си пусна играта Enclave още в началото(при настройването) заспива и само с рестартиране можеш да я спреш. Конфигурацията е : AMD 64 2800+, RAM 512 ddr, nVidia geforce fx 5500 256 ram, OS Win xp sp2
Благодаря предварително!
chefito88
и това съм взела...
обиколих картата няколко пъти ходих навсякъде и съм взела всичко което можеше
опитвам се да влеза през страничния вход но немога
тва да не е някакъв бъг?
ако случайно имаш сейв след като си влезнал в църквата ми го прати
totosmoto
(boomearst @ Apr 2 2006, 20:37) *

Ако имате проблем с някоя игра,дава ви грешка не иска да тръгне ,трябва да я излъжете ,но не знаете как,питайте тук

Бях пуснал една тема по-рано днес ама не на мястото и, и сигурно е изтрита, така че сега нова.
Играта Enclave ми забива няколко секунди след като я пусна. Застива на едно място и повтаря един и същи звук безкрайно. Оправя се само с рестарт. Конфигурацията е: AMD 64 2800+, 512 ddr RAM, GeForce FX5500 256 MB.
The Shaman
(totosmoto @ Sep 24 2006, 22:00) *

(boomearst @ Apr 2 2006, 20:37) *

Ако имате проблем с някоя игра,дава ви грешка не иска да тръгне ,трябва да я излъжете ,но не знаете как,питайте тук

Бях пуснал една тема по-рано днес ама не на мястото и, и сигурно е изтрита, така че сега нова.
Играта Enclave ми забива няколко секунди след като я пусна. Застива на едно място и повтаря един и същи звук безкрайно. Оправя се само с рестарт. Конфигурацията е: AMD 64 2800+, 512 ddr RAM, GeForce FX5500 256 MB.

Темата ти(поста) е два поста по-нагоре smile.gif
krasi6
Здравейте! smile.gif Имам проблем с играта Mafia! Свалих я от торента data.bg, играта е 3диска! Инсталирах я чрез ДЕЙМОН ТУУЛС, копирал съм КРАКА и като натисна самата икона на играта ми излиза черен екран за 3-4 сек. и се връща в същото полужение на десктопаconfused.gif Немога да си обясня причината каква е? wacko.gif Просто натискам и нищо? Някой ако знае за какво става въпрос нека пише rolleyes.gif Ще съм ви благодарен!!! worthy.gif
iliony
(chefito88 @ Sep 24 2006, 14:24) *

и това съм взела...
обиколих картата няколко пъти ходих навсякъде и съм взела всичко което можеше
опитвам се да влеза през страничния вход но немога
тва да не е някакъв бъг?
ако случайно имаш сейв след като си влезнал в църквата ми го прати

Нямам сейв, но ако си изпълнила всичко както те питах би трябвало църквата да е отворена...Виж пак walktrough-то на играта(ако искаш даже потърси още едно-две walktrough-та(от gamespot.com например) и виж дали не пропускаш нещо друго, което ми отбягва и на мен.
chefito88
Ок мерси все пак ще пробвам smile.gif
krasi6
(krasi6 @ Sep 24 2006, 22:49) *

Здравейте! smile.gif Имам проблем с играта Mafia! Свалих я от торента data.bg, играта е 3диска! Инсталирах я чрез ДЕЙМОН ТУУЛС, копирал съм КРАКА и като натисна самата икона на играта ми излиза черен екран за 3-4 сек. и се връща в същото полужение на десктопаconfused.gif Немога да си обясня причината каква е? wacko.gif Просто натискам и нищо? Някой ако знае за какво става въпрос нека пише rolleyes.gif Ще съм ви благодарен!!! worthy.gif

cry.gif 2thin[1].gif
The Shaman
(krasi6 @ Sep 25 2006, 20:12) *

(krasi6 @ Sep 24 2006, 22:49) *

cry.gif 2thin[1].gif

Първо ще те помоля да прочетеш правилата защото там е упоменато,че ъпването на постове и теми най-малкото не е желателно.Второ...Защо от Дейта а не от локала !?!? За версията която е там мога да дам разяснения и съм сигурен,че е безпроблемна.
krasi6
Извинявам се за което! rolleyes.gif Ами ако може да ми ги датете тези разеснения, защото за този варият нямам представа как ще стане? Ако може ми обяснете как да я пусна без Деймона?

Благозаря ви!!! wink.gif
ogata
Не ти трябва крак , преинсталирай я и Daemon-a го нагласи на All options - ON това става ето така ... Дясното копче на бутона доло в дясно , emulation , All options on - самия Daemon става зелен , вкарай и 3те диска едно времмено, инсталирай я и няма да има проблем wink.gif
krasi6
(ogata @ Sep 25 2006, 21:06) *

Не ти трябва крак , преинсталирай я и Daemon-a го нагласи на All options - ON това става ето така ... Дясното копче на бутона доло в дясно , emulation , All options on - самия Daemon става зелен , вкарай и 3те диска едно времмено, инсталирай я и няма да има проблем wink.gif

Пробвох и този вариант, но пак не стана 16.gif Някакви други предложенияconfused.gif rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
(krasi6 @ Sep 26 2006, 10:55) *

Пробвох и този вариант, но пак не стана 16.gif Някакви други предложенияconfused.gif rolleyes.gif

Махни я тази и инсталирай тази от локалния вярно 3 диска е обаче са с локална скорост и за нула време ще имаш на лице 100% работеща игра. Възможно е и тази в датата да не е в ред простро защото няко файл е дефектен. Другата възможност е да не покриваш изискванията за играта... Макар че са много ниски възможно е и настройките на видеокартата да оказват влияние. smile.gif
krasi6
(vIkToRsHeFa @ Sep 26 2006, 16:42) *

(krasi6 @ Sep 26 2006, 10:55) *

Махни я тази и инсталирай тази от локалния вярно 3 диска е обаче са с локална скорост и за нула време ще имаш на лице 100% работеща игра. Възможно е и тази в датата да не е в ред простро защото няко файл е дефектен. Другата възможност е да не покриваш изискванията за играта... Макар че са много ниски възможно е и настройките на видеокартата да оказват влияние. smile.gif

Благодаря за съвета, това го изпълних отдавна но така и не тръгна играта и реших да не се занимавам повече с нея. wacko.gif Кво ли не опитах? 16.gif
PIPO
Здравейте и от мен.Като прочетох във форума за НФС КАРБОН... и,даже от поста на fL0at,си спомних за хубавата,остаряла,но интересна Need 4 Speed Unleashed Porhe (дано е правилно написано).Продължавам.Преди доста време я свалих от торент.Играя я около 15 минуити приблизително и ме изхвърля,с надписа от типа Error-Don't Send, и Cancel.Този номер си го правеше както си иска и когато си поиска този компютър.Намерих преди време 1 крак за Порше за ХР,но резултетът не се промени.Някой може ли да ми каже каде бъркам или... да ми даде някой ФИКС...

П.С Извинявам се,ако темата със този крак не е на точното място ! blush.gif

Edit:Свалих си играта...Cabela's Big Game Hunter 2006 и инсталвам всичко както си е по реда.Няма крак,тва онова,Отварям играта... Тръгва интрото,изгледах си го,и след това компа превключи и стана с черен екран,и от монитора ми изписа 1 съобщение Range Out Of Scan (нещо от рода,но главното беше Out Of Scan).Пробвах да сваля и другите части(по-старите,белкем тръгнат) свалих още 2 от по-старите,ама и те със същия проблем.Търсих някаде настроики,за монитора в тази игра,така и не намерих... ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП !

10х Предварително !
The Shaman
Вероятно е нещо от видеото ти.Не е от крака щом все пак играеш.
PIPO
Е да,ама като го качвам на приятели,които си купиха комповете миналото лято (чистак бърсак със най-новите компютърни тенденции,пробвах и пак същия проблем)Ако някой може да ми намери Крака за ХР,както споменах горе.

ПЛС ХЕЛП относно Cabela's Big Game Hunter ,много ми се ловува,макар и виртуално !
soulless
Имам проблем с играта Mage Knight: Apocalypse! След като я инсталнах и кракнах като се опитам да я стартирам ми изкарва следната грешка:

Някой знае ли за какво иде реч и дали се оправя или да я делвам направо?
The Shaman
В сайта на Майкрософт откривам,че това е инфектиран файл- http://www.microsoft.com/technet/security/...n/MS04-028.mspx Говоря за този буфер.
soulless
Демек да трия играта. Баси само дето дърпах 6 CD-та dry.gif Ако някой я дърпа да знае че има проблем!
The Shaman
Интересно,че има CD6.Proper/ и CD6/ .В CD6.Proper/ пак има текстови файл който обяснява,че трябва да се кракне !?!?
soulless
А ся е излезнало нящо ново! Crackfix-Razor1911/ тва го нямаше одеве huh.gif Освен да пробвам с него а?
А кое CD да ползвам? Тва CD6.Proper/ или другото?
The Shaman
Най-вероятно и двете.Razor1911 е фиксатор и трябва да го пастнеш и него разбира се.

Ето и начина:

1. Extract RARs
2. Mount or Burn iso
3. Install
4a. Copy over Crack from \Razor1911\crack_for_original (CD6)
4b. or Run updater from \razor1911\crack_and_1.01_update and copy over the crack (CD6)
5. Play game
soulless
original (CD6) трябва да се води тва CD6.Proper ли?
krasi6
Проблема е следния, свалих си играта World Racing всичко както трябва съм направил влизъм в играта - върви си всичко точно. Като дойде време да потеглям на старта екрана ми е Син Виждам само облаците отгоре колата са чува че върви набира, но ми се губи? wacko.gif Не виждам колата просто само облаците се виждат - това какво може да е? Настройки някакви ли? Къкъв може да е проблема? И дано има решение worthy.gif

Благодаря !!!
The Shaman
(krasi6 @ Sep 30 2006, 23:33) *

Проблема е следния, свалих си играта World Racing всичко както трябва съм направил влизъм в играта - върви си всичко точно. Като дойде време да потеглям на старта екрана ми е Син Виждам само облаците отгоре колата са чува че върви набира, но ми се губи? wacko.gif Не виждам колата просто само облаците се виждат - това какво може да е? Настройки някакви ли? Къкъв може да е проблема? И дано има решение worthy.gif

Благодаря !!!

Намали всички визуални ефекти от менюто на играта и опитай пак.

(soulless @ Sep 30 2006, 23:31) *

original (CD6) трябва да се води тва CD6.Proper ли?

Пробвай така както са и седемте.
soulless
@krasi6 едно време и аз имах такива проблеми с някои игри ама беше заради видео картата.
bLex
City life -Reloaded Като я стартирам и не само при нея ми пише "Could not initializie Direct3D.You may want to check the latest version of DirectX is correctly installed on your computer" "This program will now exit" Имам директ х 9.0ц и сам реснал два пати линдолс и пак ми показва тоя проблем 0027[1].gif cry.gif 0039[1].gif
The Shaman
(lamera94 @ Oct 1 2006, 16:22) *

City life -Reloaded Като я стартирам и не само при нея ми пише "Could not initializie Direct3D.You may want to check the latest version of DirectX is correctly installed on your computer" "This program will now exit" Имам директ х 9.0ц и сам реснал два пати линдолс и пак ми показва тоя проблем 0027[1].gif cry.gif 0039[1].gif

Това,че си инсталирал Директа не означава,че картата ти го подържа.Има проблем и с 3D-то...С каква карта си ?
bLex
NVIDIA GeForce FX 5500
The Shaman
Не би трябвало проблема да е в нея.В диска с играта трябва да има Директ Х,пробвай да го инсталираш и ще видим.
bLex
и тва пробвах МОЛЯТЕ ПОМОГНИ че вече ми е писнало
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.