Значи аз в играта стигнах до втори Chapter на Blood Omen 2.И стигам до първият бос в играта,и това е проблема ми не мога да го убия а аз се раздрасних и си викам че е нечестно тоя да има толкова много сила и толкова бавно да му я зимам кат го ударя а той веднъж ме е одарил и аз съм на земята.
Благодаря за отделеното внимание.
Попаднал си на Фаустус, има и далеч по-трудни от него.
Първо, блокирай му всичките удари. Като видиш, че започва неблокируемото комбо скочи встрани. Когато събереш достатъчно ярост го млатни с какъвто беше там power attack-а. Няма смисъл от мечове тука. И прави така докато избяга в другата стая.
След като избяга той се качва на един от 4те тераски с горящите пещи отдолу. Тук те замеря с факли тип Молотов. Трябва да дръпнеш пръчката на пещта под която е в момента, за да го изпечеш. Проблема е, че като те види, че идваш, той бяга над друга пещ. За това се крий в мъглата и незабелязано се промъкни. След няколко изпичания той става невидим и почва да тича из стаята. Тогава го изчакай да спре, и общо взето като в първата стая - блок-комбо-блок, с тази разлика, че тук той бяга из стаята, когато го удариш и ти излиза изненадващо в гръб, ако си спомням правилно.