3pacalypse Now
Jul 14 2006, 02:15
Имам проблем с Myst IV Revelation . значи след като свалих играта и започнах да я разархивирам на 2 DVD от играта ми показа грешка WinRar-а :"There is not enough space on the disk & Write error:only NTFS file system supports files larger than 4 GB " А имам 13 ГБ свободни и пак ми показва сащата грешка какво да правя плс помогнете!
То е написано файловата ти система Fat32 не поддържа файлове по големи от 4 гб. Само NTFS файлова система поддържа по големи файлове. Трябва да промениш файловата система на един от дисковете си за да може на него да качваш файлове по-големи от 4 гб.
Успех.
Rikardo KAKA'
Jul 15 2006, 13:37
Искам да попитам дали ако си инасталирам пача за българските отбори за Fifa 2005 дали ще ми стане нещо на кариерата коят съм започнал
Знаете ли как се подкаржа Rise and Fall Civilizations at War. Ако някои знае да кае.
The Shaman
Jul 15 2006, 18:38
QUOTE(Fabio @ Jul 15 2006, 19:29)

Знаете ли как се подкаржа Rise and Fall Civilizations at War. Ако някои знае да кае.

1. After unrarred image, open Alcohol.
2. Select "Write Image file".
3. Select image file to be burned.
4. Set Write Speed to 4x, and deselect RMPS option. (Remember NO RMPS) !!!
5. Burn and then install game.
6. Restart your computer if StarForce protection neeeds to update its own drivers.
7. Serial is included if you need it. S3U6-W8R9-D26N-X34L
8. Play The Game !!!!
Свалих си Colin McRae Rally 2005 от MAGNET-a,как да я накарам обаче да тръгне без диск.Мерси.
The Shaman
Jul 17 2006, 19:01
QUOTE(pecko @ Jul 17 2006, 19:50)

Свалих си Colin McRae Rally 2005 от MAGNET-a,как да я накарам обаче да тръгне без диск.Мерси.
Insert
ANY CD into the drive
("Don't cry for me Argentina"). Което означава,че просто трябва да мушнеш какъвто и да е диск в СД-то.
Rikardo KAKA'
Jul 26 2006, 21:19
Как да си пусна английският език на Football Manager 2005
Rikardo KAKA'
Aug 1 2006, 23:27
Еми нз на мен Need For Speed: Porsche ми върви на XP
Някой може ли да ми каже как да си подкарим Colin McRae 2 .Инсталирах я,тръгва ,но в момента в който дам Race и изважда съобщение Insert CD.Свалих си крак за No CD но пак не става.Благодаря предварително
Инсталирах си crashday, crack-вам я и все пак ми излиза
това. Идеи?
The Shaman
Aug 11 2006, 18:28
QUOTE(Joro @ Aug 11 2006, 19:26)

Инсталирах си crashday, crack-вам я и все пак ми излиза
това. Идеи?
Какво ти е видеото? Дава някаква грешка с шадера.
FreeWilly
Aug 11 2006, 22:23
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 11 2006, 22:54)

QUOTE(cMoKo @ Aug 11 2006, 22:50)

Търся играта The Battle for Middle-Earth.В локала има някъв HOODLUM релииз който е лагав щото като стигне 60 и няколко си процента ми излиза ерор заради някво "txt"

Търсих я и в датата ама релииза е същият

Със сигурност мога да кажа,че проблема не е в играта.
Защо тогава не може да се инсталира?
The Shaman
Aug 11 2006, 22:24
Понякога се получава.Пробвай пак.
FreeWilly
Aug 11 2006, 22:30
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 11 2006, 23:24)

Понякога се получава.Пробвай пак.
!Пробвах 5 пъти един и същ ерор при инсталацията
The Shaman
Aug 11 2006, 22:33
Пробвай тогава пак да я разархивираш.УинРара също прави проблем понякога.Да не би той да е прецакал инсталационния файл.btw не те ли пита какво да направиш когато ти даде грешката? Даваш игнор или ретрай и си готов.
FreeWilly
Aug 11 2006, 22:36
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 11 2006, 23:33)

Пробвай тогава пак да я разархивираш.УинРара също прави проблем понякога.Да не би той да е прецакал инсталационния файл.btw не те ли пита какво да направиш когато ти даде грешката? Даваш игнор или ретрай и си готов.
Дава само ретрай ама не става
Rise of Day
Aug 13 2006, 10:31
Dungeon Siege II Broken World, Голям Проблем
След като инсталирах играта както си е описано в инфо файла, когато искам да е пусна ми излиза това съобщение:

Някой има ли си на идея, на какво се дължи това и как може да се реши проблема?
Това е Addon към "Dungeon Siege II" и изисква да го имаш инсталиран без да е пачнат. Всичко това е направено "Dungeon Siege II" си върви без грешка, но "Dungeon Siege II Broken World" не ще да тръгне
Моля Помагай те !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Shaman
Aug 13 2006, 10:36
Търси някакъв .ini файл в регистрите.Някои игри изискват играта да е превъртяна за да се пачне.Да не би това да е проблема!? Също пише,че може да се реши проблема с преинсталация.
Ще слея темата с тази за проблемите с игрите...
Rise of Day
Aug 13 2006, 11:22
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 13 2006, 11:36)

Търси някакъв .ini файл в регистрите.Някои игри изискват играта да е превъртяна за да се пачне.Да не би това да е проблема!? Също пише,че може да се реши проблема с преинсталация.
Ще слея темата с тази за проблемите с игрите...

Ето това:

и това намерих:

но никакъв .ini файл не виждам
Здравейте, инсталирах си началната версия на играта The Sims 2 и ми работи, но като сложа експанжъна The Sims 2 -Family Fun Stuff забива. Сложила съм кракове, directx е ок. Имате ли представа какъв може да е проблемът. Съмнявам се да не е от копието на играта. Изтеглих го от Gamez.com.tw. Ще ви бъда много благодарна ако можете да ми помогнете.
FreeWilly
Aug 14 2006, 13:15
Ми може да е от хардуера.По-точно от системните изисквания които са:
Operating System: Windows XP, Me, 2000, or 98
CPU: 1.0 GHz or faster
RAM: 256 MB or more
Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive
Hard Drive: At least 350 MB of free space
Sound: DirectX 9.0 compatible
Video: DirectX 9.0 compatible. Video card must have at least 32MB of memory, and one of these T&L capable chipsets:
ATI Radeon 8500 or greater
NVIDIA GeForce2 GTS or greater
Ако ги покриваш значи не би трябвало да имаш проблеми
Не е от хардуера. Компютъра ми покрива предоволно всички изисквания.
Jack Bauer
Aug 17 2006, 16:08
Crazy MachinesИграта е много яка ама много рано зацепих още на 4то ниво с едно топче и един магнит ако някой го мине да казва!!!
AZDEAZ
Aug 20 2006, 13:14
Значи моят въпрос вероятно е много баламски, но аз не мога да се оправя.
Искам да си инсталирам играта Warcraft III: Reign of Chaos от нашия сайт. Така, свалих си файловете, но не мога да разархивирам, защото като натисна с десен бутон върху последния файл /между другото пробвах и с всички/ не ми дава функцията да разархивирам, а да архивирам. И съответно не мога да се добера до заветния файл, с който да инсталирам играта. Моля за помощ. Дано съм обяснила като хората, кое не ми е ясно.
Благодаря предварително.
QUOTE(AZDEAZ @ Aug 20 2006, 14:14)

Значи моят въпрос вероятно е много баламски, но аз не мога да се оправя.
Искам да си инсталирам играта Warcraft III: Reign of Chaos от нашия сайт. Така, свалих си файловете, но не мога да разархивирам, защото като натисна с десен бутон върху последния файл /между другото пробвах и с всички/ не ми дава функцията да разархивирам, а да архивирам. И съответно не мога да се добера до заветния файл, с който да инсталирам играта. Моля за помощ. Дано съм обяснила като хората, кое не ми е ясно.
Благодаря предварително.
а winrar или winzip или някаква друга подобна програма за архивиране и разархивиране имаш ли
AZDEAZ
Aug 20 2006, 13:44
Имам. Пробвах с WinRaR и с WinACE. Не става.
пробвай като дадеш протартайпс на някои от файловете и после...

Ако не пробваи да отвориш файла с линрара или с линайса(десен бутон...опен литх...)
Но нямам си и представа защо е така,аз преди около месец бях я свалил на един френд и нямах проблеми
AZDEAZ
Aug 20 2006, 14:11
Вероятно трябва да кажа, че иконите на файловете не са като на WinRar, а такива:
http://img241.imageshack.us/my.php?image=untitledgc5.jpg
QUOTE(AZDEAZ @ Aug 20 2006, 15:11)

Вердятно трябва да кажа, че иконите на файловете не са като на WinRarр а такива.
[img=http://img241.imageshack.us/img241/6696/untitledgc5.th.jpg]QUOTE
Ако не пробваи да отвориш файла с линрара или с линайса(десен бутон...опен литх...)
цъкаш на единия файл(който си искаш),даваш десен бутон,опен литх,и ако тама няма иконката на линрара съкаш Choose Program и намираш дирикторията на уинрара(дирикторията където ти е инсталнат).
Но ако няма опен литх,тогава цъцкаш направо опен(или цъкаш два пъти върху файла)и то направо ще ти даде едно прозорче кадето да си избереш с каква програма да го отвориш (пример:

)
или може би ще ти изкара един друг прозорец(сега не мога да немеря такъ файл да ти покажа

)на който може да избереш: *Select a program from a list и тама още един избор(не го помня,нещо да търси в нета за така програма).И след като цъкнеш *Select a program from a list ще ти изкара онзи прозорец на който съм направил шот

и пак намираш уинрара(ако го няма на листа от програми му намираш директорията).
И ако стане сигурно ще има тази опция с десния бутон(адд то архив,екстракт...и.т.н).Но така или иначе и от уинрара(като си отворила фаила с него) може да го екстракнеш(има един такъв бутон пише:Ecstract to)
или маркираш колкото са файлове 2или3(например си отворила файлът 001 и в него са архивирани 2или3 файла,маркираш ги и екстракваш(ако ги маркираш,десен бутон.. и тана опцийте ги забравих).Но както и да е аз смятам че ще се справиш

айде успех
AZDEAZ
Aug 20 2006, 14:50
Благодаря ти, стана както ми каза. Много, много благодаря.
-------------------------------------------------------------
лявото е по-яко
HoTsoT
Aug 24 2006, 19:01
Имам проблем с играта хрониките на ридик . След като си сложа крака и е стартирам ми излиза "The application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher." ;(
The Shaman
Aug 24 2006, 19:22
QUOTE(HoTsoT @ Aug 24 2006, 20:01)

Имам проблем с играта хрониките на ридик . След като си сложа крака и е стартирам ми излиза "The application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher." ;(
Сега ако ми кажеш,че картата ти е GeForce™ 4 MX серия...Орязани са яко и не подържат този шадер.Оpen GL де.Ако картата ти е такава...Забрави.
HoTsoT
Aug 24 2006, 19:44
FX 5200 ми е може ли да се нагласи ?
The Shaman
Aug 24 2006, 19:51
Ето минималните изисквания:
Microsoft® Windows® 2000/XP, Intel® Pentium® 4 1.8 GHz or AMD equivalent, 256 MB RAM, 64 MB AGP DirectX® 9-compatible video card (ATI Radeon® 8500 or NVIDIA® GeForce™ 3 and above - except GeForce™ 4 MX) supporting Hardware T&L, DirectX® 9-compatible sound card, 3.2 GB of uncompressed hard disc space (recommend 4.0), 16x CD-ROM or DVD-ROM drive, Microsoft® compatible mouse and keyboard
Дай да видим кои не покриваш.
HoTsoT
Aug 24 2006, 20:03
ми си4ко покривам не мога да си обясна защо не трагва. братов4ед ми е с мн. по мощна ма6ина и на него му прави сащия проблем
The Shaman
Aug 24 2006, 20:12
В локала има папка с име Update.1.1-ViTALiTY/ .Вътре пише,че този пач премахва някои проблеми свързани с картите на nVIDIA.
HoTsoT
Aug 24 2006, 20:38
мерси ся 6те пробвам
HoTsoT
Aug 24 2006, 20:48
ся пак прави па4 еррор и не ми дава да го па4на някав фаил не можел да намери ...
HoTsoT
Aug 24 2006, 20:52
а не може ли по някав на4ин да се нагласи да поддаржа opengl тай като csа си варви на opengl
Крадец на рози
Aug 27 2006, 15:25
Хора свалих си RC Cars от локала,и се пробвах да резерхивирам първия файл,ама той бил разерхивиран,както и останалите (много)
Няма как да ги направя на 1,а от магнета пък го имам на .iso,но като инсталирам играта ми иска оригиналния диск,преди да свърша инсталацията о_O
Edit: Свалих пак файла(1вия) и тръгна перфектно.
TheDarkOne
Aug 31 2006, 08:41
Инсталирах си Prince of Persia 2 Warrior Within от DVD. Играта вървеше прекрасно, но след 15 минути игра компютърът ми се рестартира. След рестарта се появи съобщение за Serious Error.
На другия ден играх без прекъсване 3 часа, след което пуснах на сестра ми да пробва. И тя игра половин час (с много презареждания) и след поредното такова се опита да пропусне in game филмчетата, при което последва рестарт. Някой да е имал същия проблем? Компютърът ми покрива идеално препоръчителните изисквания. Видеокартата ми е NVDIA.
QUOTE(TheDarkOne @ Aug 31 2006, 09:41)

Инсталирах си Prince of Persia 2 Warrior Within от DVD. Играта вървеше прекрасно, но след 15 минути игра компютърът ми се рестартира. След рестарта се появи съобщение за Serious Error.
На другия ден играх без прекъсване 3 часа, след което пуснах на сестра ми да пробва. И тя игра половин час (с много презареждания) и след поредното такова се опита да пропусне in game филмчетата, при което последва рестарт. Някой да е имал същия проблем? Компютърът ми покрива идеално препоръчителните изисквания. Видеокартата ми е NVDIA.
Виж аз съм играл тази игра(но не е превартях

)и съм нямал такъв проблем.Не ми се вярва да е от играта

я виж кабелие отзад,защото и на мен преди ми се рестратираше така,играя 30 мин. рестартираса и...
TheDarkOne
Aug 31 2006, 17:55
Кабелите са си наред. Проблема е само при тази игра. С най-новите драйвери съм.
В началото си мислех дали нещо не прегрява, но не е така.
Пак проблем с Ридик. Оправих старите проблеми с драйверите . Ся излиза нов ерор и играта пак неще да трагне. Пи6е "Game has crashed. Do you want to create a crashlog" :shock:
SouLRippeR
Sep 10 2006, 02:15
хора имам мноу сериоэен проблем

Става въпрос эа "Half-Life 2 : Episode 1"...Та въпросната игра [която аэ мн искам да играя] ми прави проблем при эареждането почти на края ме дропва беэ да дава ерор беэ нищо и нэ кво да права...а btw машината ми е
P4 2.6 ghz
512mb ram
ati radeon 9550 на 128 mb
ае ако някои може да хлп да пише
Гопе , играта нещо е прецакана .. и аз имам същия проблем
HoTsoT
Sep 10 2006, 17:54
мм не знам при вас явно е проблема на мен си ми върви перфектно
advokata
Sep 10 2006, 18:56
Значи аз в играта стигнах до втори Chapter на Blood Omen 2.И стигам до първият бос в играта,и това е проблема ми не мога да го убия а аз се раздрасних и си викам че е нечестно тоя да има толкова много сила и толкова бавно да му я зимам кат го ударя а той веднъж ме е одарил и аз съм на земята.

Много е дразнеЩО,много моля за тези който са го минали да ми помогнат.Че всичко пробвах мечове,блокове и Natural Powers и нищичко не проработи!
Благодаря за отделеното внимание.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.