Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с игрите...
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
3pacalypse Now
Имам проблем с Myst IV Revelation . значи след като свалих играта и започнах да я разархивирам на 2 DVD от играта ми показа грешка WinRar-а :"There is not enough space on the disk & Write error:only NTFS file system supports files larger than 4 GB " А имам 13 ГБ свободни и пак ми показва сащата грешка какво да правя плс помогнете!
Jino
То е написано файловата ти система Fat32 не поддържа файлове по големи от 4 гб. Само NTFS файлова система поддържа по големи файлове. Трябва да промениш файловата система на един от дисковете си за да може на него да качваш файлове по-големи от 4 гб.
Успех.
Rikardo KAKA'
Искам да попитам дали ако си инасталирам пача за българските отбори за Fifa 2005 дали ще ми стане нещо на кариерата коят съм започнал confused.gif
Fabio
Знаете ли как се подкаржа Rise and Fall Civilizations at War. Ако някои знае да кае. worthy.gif
The Shaman
QUOTE(Fabio @ Jul 15 2006, 19:29) *

Знаете ли как се подкаржа Rise and Fall Civilizations at War. Ако някои знае да кае. worthy.gif

1. After unrarred image, open Alcohol.
2. Select "Write Image file".
3. Select image file to be burned.
4. Set Write Speed to 4x, and deselect RMPS option. (Remember NO RMPS) !!!
5. Burn and then install game.
6. Restart your computer if StarForce protection neeeds to update its own drivers.
7. Serial is included if you need it. S3U6-W8R9-D26N-X34L
8. Play The Game !!!!
pecko
Свалих си Colin McRae Rally 2005 от MAGNET-a,как да я накарам обаче да тръгне без диск.Мерси.
The Shaman
QUOTE(pecko @ Jul 17 2006, 19:50) *

Свалих си Colin McRae Rally 2005 от MAGNET-a,как да я накарам обаче да тръгне без диск.Мерси.

Insert ANY CD into the drive ("Don't cry for me Argentina"). Което означава,че просто трябва да мушнеш какъвто и да е диск в СД-то.
Rikardo KAKA'
Как да си пусна английският език на Football Manager 2005 confused.gif
PIPO
Здравейте.Имам проблемче с играта Need For Speed: Porsche Unleashed (2000)-това е петата версия на играта (ЗНАМ,ЧЕ Е СТАРИЧКА),но проблема ми е такъв че играта много ми харесва и ако може да се изразя густи МЕ 14.gif .Преди 4-5 години съм я играл на Уиндоус 98.Но преди 1 месец като я подкарах на ХР и всичко върви. играя играя и играя 15 минуту най-много и ме изхвърля от играта или забива или ми пише онова ДОНТ СЕНД(това най-често го показваше). Та пробвахме го и на още 2 компътъра (и та са с ХР),но уви и при тях е същото, и разбрах,че играта не въврви така под ХР.ВЪПРОСЪТ МИ Е МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ НАМЕРИ НЯКАКЪВ ФИКС ЗА ТАЗИ ИГРА ЧЕ ДА Я ПОДКАРАМ НА МОЯТА "ЩАЙГА" confused.gifАКО ИМА ДАЙТЕ ЛИНК!
ПОЗДРАВИ ОТ МЕН !!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Rikardo KAKA'
Еми нз на мен Need For Speed: Porsche ми върви на XP
Rawen
Някой може ли да ми каже как да си подкарим Colin McRae 2 .Инсталирах я,тръгва ,но в момента в който дам Race и изважда съобщение Insert CD.Свалих си крак за No CD но пак не става.Благодаря предварително
storm
Инсталирах си crashday, crack-вам я и все пак ми излиза това. Идеи?
The Shaman
QUOTE(Joro @ Aug 11 2006, 19:26) *

Инсталирах си crashday, crack-вам я и все пак ми излиза това. Идеи?

Какво ти е видеото? Дава някаква грешка с шадера.
FreeWilly
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 11 2006, 22:54) *

QUOTE(cMoKo @ Aug 11 2006, 22:50) *

Търся играта The Battle for Middle-Earth.В локала има някъв HOODLUM релииз който е лагав щото като стигне 60 и няколко си процента ми излиза ерор заради някво "txt" blink.gif Търсих я и в датата ама релииза е същият sad.gif

Със сигурност мога да кажа,че проблема не е в играта.

Защо тогава не може да се инсталира?
The Shaman
Понякога се получава.Пробвай пак.
FreeWilly
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 11 2006, 23:24) *

Понякога се получава.Пробвай пак.

!Пробвах 5 пъти един и същ ерор при инсталацията
The Shaman
Пробвай тогава пак да я разархивираш.УинРара също прави проблем понякога.Да не би той да е прецакал инсталационния файл.btw не те ли пита какво да направиш когато ти даде грешката? Даваш игнор или ретрай и си готов.
FreeWilly
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 11 2006, 23:33) *

Пробвай тогава пак да я разархивираш.УинРара също прави проблем понякога.Да не би той да е прецакал инсталационния файл.btw не те ли пита какво да направиш когато ти даде грешката? Даваш игнор или ретрай и си готов.

Дава само ретрай ама не става wacko.gif
Rise of Day
Dungeon Siege II Broken World, Голям Проблем

След като инсталирах играта както си е описано в инфо файла, когато искам да е пусна ми излиза това съобщение:

IPB Image

Някой има ли си на идея, на какво се дължи това и как може да се реши проблема?

Това е Addon към "Dungeon Siege II" и изисква да го имаш инсталиран без да е пачнат. Всичко това е направено "Dungeon Siege II" си върви без грешка, но "Dungeon Siege II Broken World" не ще да тръгне mad.gif

Моля Помагай те !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Shaman
Търси някакъв .ini файл в регистрите.Някои игри изискват играта да е превъртяна за да се пачне.Да не би това да е проблема!? Също пише,че може да се реши проблема с преинсталация.
Ще слея темата с тази за проблемите с игрите...smile.gif
Rise of Day
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 13 2006, 11:36) *

Търси някакъв .ini файл в регистрите.Някои игри изискват играта да е превъртяна за да се пачне.Да не би това да е проблема!? Също пише,че може да се реши проблема с преинсталация.
Ще слея темата с тази за проблемите с игрите...smile.gif

Ето това:

IPB Image

и това намерих:

IPB Image

но никакъв .ini файл не виждам sad.gif
Tanq
Здравейте, инсталирах си началната версия на играта The Sims 2 и ми работи, но като сложа експанжъна The Sims 2 -Family Fun Stuff забива. Сложила съм кракове, directx е ок. Имате ли представа какъв може да е проблемът. Съмнявам се да не е от копието на играта. Изтеглих го от Gamez.com.tw. Ще ви бъда много благодарна ако можете да ми помогнете.
FreeWilly
Ми може да е от хардуера.По-точно от системните изисквания които са:
Operating System: Windows XP, Me, 2000, or 98

CPU: 1.0 GHz or faster

RAM: 256 MB or more

Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive
Hard Drive: At least 350 MB of free space
Sound: DirectX 9.0 compatible
Video: DirectX 9.0 compatible. Video card must have at least 32MB of memory, and one of these T&L capable chipsets:
ATI Radeon 8500 or greater
NVIDIA GeForce2 GTS or greater

Ако ги покриваш значи не би трябвало да имаш проблеми wink.gif
Tanq
Не е от хардуера. Компютъра ми покрива предоволно всички изисквания.
Jack Bauer
Crazy Machines

Играта е много яка ама много рано зацепих още на 4то ниво с едно топче и един магнит ако някой го мине да казва!!!
AZDEAZ
Значи моят въпрос вероятно е много баламски, но аз не мога да се оправя.
Искам да си инсталирам играта Warcraft III: Reign of Chaos от нашия сайт. Така, свалих си файловете, но не мога да разархивирам, защото като натисна с десен бутон върху последния файл /между другото пробвах и с всички/ не ми дава функцията да разархивирам, а да архивирам. И съответно не мога да се добера до заветния файл, с който да инсталирам играта. Моля за помощ. Дано съм обяснила като хората, кое не ми е ясно.
Благодаря предварително.
Sharo
QUOTE(AZDEAZ @ Aug 20 2006, 14:14) *

Значи моят въпрос вероятно е много баламски, но аз не мога да се оправя.
Искам да си инсталирам играта Warcraft III: Reign of Chaos от нашия сайт. Така, свалих си файловете, но не мога да разархивирам, защото като натисна с десен бутон върху последния файл /между другото пробвах и с всички/ не ми дава функцията да разархивирам, а да архивирам. И съответно не мога да се добера до заветния файл, с който да инсталирам играта. Моля за помощ. Дано съм обяснила като хората, кое не ми е ясно.
Благодаря предварително.

а winrar или winzip или някаква друга подобна програма за архивиране и разархивиране имаш ли confused.gif
AZDEAZ
Имам. Пробвах с WinRaR и с WinACE. Не става.
Sharo
пробвай като дадеш протартайпс на някои от файловете и после...
IPB Image
Ако не пробваи да отвориш файла с линрара или с линайса(десен бутон...опен литх...)
Но нямам си и представа защо е така,аз преди около месец бях я свалил на един френд и нямах проблеми wink.gif
AZDEAZ
Вероятно трябва да кажа, че иконите на файловете не са като на WinRar, а такива:
http://img241.imageshack.us/my.php?image=untitledgc5.jpg
Sharo
QUOTE(AZDEAZ @ Aug 20 2006, 15:11) *

Вердятно трябва да кажа, че иконите на файловете не са като на WinRarр а такива.
[img=http://img241.imageshack.us/img241/6696/untitledgc5.th.jpg]

Ако не пробваи да отвориш файла с линрара или с линайса(десен бутон...опен литх...)
цъкаш на единия файл(който си искаш),даваш десен бутон,опен литх,и ако тама няма иконката на линрара съкаш Choose Program и намираш дирикторията на уинрара(дирикторията където ти е инсталнат).
Но ако няма опен литх,тогава цъцкаш направо опен(или цъкаш два пъти върху файла)и то направо ще ти даде едно прозорче кадето да си избереш с каква програма да го отвориш (пример:IPB Image)
или може би ще ти изкара един друг прозорец(сега не мога да немеря такъ файл да ти покажа smile.gif )на който може да избереш: *Select a program from a list и тама още един избор(не го помня,нещо да търси в нета за така програма).И след като цъкнеш *Select a program from a list ще ти изкара онзи прозорец на който съм направил шот smile.gif и пак намираш уинрара(ако го няма на листа от програми му намираш директорията).
И ако стане сигурно ще има тази опция с десния бутон(адд то архив,екстракт...и.т.н).Но така или иначе и от уинрара(като си отворила фаила с него) може да го екстракнеш(има един такъв бутон пише:Ecstract to)
или маркираш колкото са файлове 2или3(например си отворила файлът 001 и в него са архивирани 2или3 файла,маркираш ги и екстракваш(ако ги маркираш,десен бутон.. и тана опцийте ги забравих).Но както и да е аз смятам че ще се справиш 4.gif 4.gif 4.gif айде успех 4.gif
AZDEAZ
Благодаря ти, стана както ми каза. Много, много благодаря.

-------------------------------------------------------------
лявото е по-яко smile.gif
HoTsoT
Имам проблем с играта хрониките на ридик . След като си сложа крака и е стартирам ми излиза "The application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher." ;(
The Shaman
QUOTE(HoTsoT @ Aug 24 2006, 20:01) *

Имам проблем с играта хрониките на ридик . След като си сложа крака и е стартирам ми излиза "The application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher." ;(

Сега ако ми кажеш,че картата ти е GeForce™ 4 MX серия...Орязани са яко и не подържат този шадер.Оpen GL де.Ако картата ти е такава...Забрави.
HoTsoT
FX 5200 ми е може ли да се нагласи ?
The Shaman
Ето минималните изисквания:

Microsoft® Windows® 2000/XP, Intel® Pentium® 4 1.8 GHz or AMD equivalent, 256 MB RAM, 64 MB AGP DirectX® 9-compatible video card (ATI Radeon® 8500 or NVIDIA® GeForce™ 3 and above - except GeForce™ 4 MX) supporting Hardware T&L, DirectX® 9-compatible sound card, 3.2 GB of uncompressed hard disc space (recommend 4.0), 16x CD-ROM or DVD-ROM drive, Microsoft® compatible mouse and keyboard

Дай да видим кои не покриваш.
HoTsoT
ми си4ко покривам не мога да си обясна защо не трагва. братов4ед ми е с мн. по мощна ма6ина и на него му прави сащия проблем
The Shaman
В локала има папка с име Update.1.1-ViTALiTY/ .Вътре пише,че този пач премахва някои проблеми свързани с картите на nVIDIA.
HoTsoT
мерси ся 6те пробвам
HoTsoT
ся пак прави па4 еррор и не ми дава да го па4на някав фаил не можел да намери ...
HoTsoT
а не може ли по някав на4ин да се нагласи да поддаржа opengl тай като csа си варви на opengl
Крадец на рози
Хора свалих си RC Cars от локала,и се пробвах да резерхивирам първия файл,ама той бил разерхивиран,както и останалите (много)
Няма как да ги направя на 1,а от магнета пък го имам на .iso,но като инсталирам играта ми иска оригиналния диск,преди да свърша инсталацията о_O

Edit: Свалих пак файла(1вия) и тръгна перфектно.
TheDarkOne
Инсталирах си Prince of Persia 2 Warrior Within от DVD. Играта вървеше прекрасно, но след 15 минути игра компютърът ми се рестартира. След рестарта се появи съобщение за Serious Error.
На другия ден играх без прекъсване 3 часа, след което пуснах на сестра ми да пробва. И тя игра половин час (с много презареждания) и след поредното такова се опита да пропусне in game филмчетата, при което последва рестарт. Някой да е имал същия проблем? Компютърът ми покрива идеално препоръчителните изисквания. Видеокартата ми е NVDIA.
Sharo
QUOTE(TheDarkOne @ Aug 31 2006, 09:41) *

Инсталирах си Prince of Persia 2 Warrior Within от DVD. Играта вървеше прекрасно, но след 15 минути игра компютърът ми се рестартира. След рестарта се появи съобщение за Serious Error.
На другия ден играх без прекъсване 3 часа, след което пуснах на сестра ми да пробва. И тя игра половин час (с много презареждания) и след поредното такова се опита да пропусне in game филмчетата, при което последва рестарт. Някой да е имал същия проблем? Компютърът ми покрива идеално препоръчителните изисквания. Видеокартата ми е NVDIA.

Виж аз съм играл тази игра(но не е превартях smile.gif)и съм нямал такъв проблем.Не ми се вярва да е от играта wink.gif я виж кабелие отзад,защото и на мен преди ми се рестратираше така,играя 30 мин. рестартираса и... 14.gif
TheDarkOne
Кабелите са си наред. Проблема е само при тази игра. С най-новите драйвери съм.
В началото си мислех дали нещо не прегрява, но не е така.
HoTsoT
Пак проблем с Ридик. Оправих старите проблеми с драйверите . Ся излиза нов ерор и играта пак неще да трагне. Пи6е "Game has crashed. Do you want to create a crashlog" :shock:
SouLRippeR
хора имам мноу сериоэен проблем sad.gif Става въпрос эа "Half-Life 2 : Episode 1"...Та въпросната игра [която аэ мн искам да играя] ми прави проблем при эареждането почти на края ме дропва беэ да дава ерор беэ нищо и нэ кво да права...а btw машината ми е
P4 2.6 ghz
512mb ram
ati radeon 9550 на 128 mb
ае ако някои може да хлп да пише help[1].gif
ogata
Гопе , играта нещо е прецакана .. и аз имам същия проблем 14.gif
HoTsoT
мм не знам при вас явно е проблема на мен си ми върви перфектно
advokata
Значи аз в играта стигнах до втори Chapter на Blood Omen 2.И стигам до първият бос в играта,и това е проблема ми не мога да го убия а аз се раздрасних и си викам че е нечестно тоя да има толкова много сила и толкова бавно да му я зимам кат го ударя а той веднъж ме е одарил и аз съм на земята. 19.gif 14.gif shocking.gif mad.gif Много е дразнеЩО,много моля за тези който са го минали да ми помогнат.Че всичко пробвах мечове,блокове и Natural Powers и нищичко не проработи!

Благодаря за отделеното внимание.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.