Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break - Сезон 1
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
seduction_55
Season 1 / 12ти епизод - Odd Man Out

Резюме: (източник: Нова телевизия)

След като разбират, че не всички от съзаклятниците могат да избягат наведнъж, групата решава да се отърве от T-bag. Той обаче е решила да се „застрахова", като си осигури човек извън затвора, който да съобщи на пазачите за плана, ако не успее да се свърже с Т-bag 5 минути преди и 20 минути след бягството. Абруци открива кой е „застраховката" на T-bag и обещава, че ще прати свой човек да го затвори за няколко дни, докато съзаклятниците избягат. Сукре получава добри новини от Марикруз. Операцията на Абруци се обърква и той се обръща към Господ за помощ. Докато хората му са притиснали Т-bag, Абруци предлага да му пощади живота, ако T-bag се откаже да участва в бягството. Той се съгласява. Абруци се обръща с гръб и T-bag скача и му прерязва гърлото.

Промо снимки:

Season 1 / 13ти епизод - End of the Tunnel

Кървящият, но все още жив Абруци е откаран в болница. Тъй като екзекуцията на Линкълн е насрочена за следващия ден, Вероника престава да се крие и отива в затвора, за да го види. Там среща репортерка, която я пуска в ефир, за да разкаже за разкритията си и тя казва, че има информатор (агент Хейл), като не осъзнава, че по този начин го обрича на смърт. Линкълн глътва хапчето, което Майкъл му дава, за да предизвика повръщане и е откаран в лазарета. Групата започва бягството си през изкопаната дупка и среща съвсем неочаквана пречка, която осуетява плана им.

Промо снимки:

Season 1 / 14ти епизод - The Rat

Майкъл и другите затворници се опитват незабелязано да се върнат по килиите си. Един от пазачите става подозрителен заради счупена тръба. Уестморленд подсказва на Майкъл, че ако електрическият стол се повреди, ще отложат екзекуцията с поне 3 седмици. Майкъл взима нужните мерки, но Белик открива, че столът не работи и урежда поправката му. Вероника и Ник искат от съдия Кеслър да отложи екзекуцията на Линкълн. Сара се опитва да убеди баща си, губернатора на щата, да преразгледа случая на Линкълн, но той отказва, принуден от вицепрезидентката. Пазачите отвеждат Линкълн пред електрическия стол.

Промо снимки:

Season 1 / 15ти епизод - By the Skin and the Teeth

Секунди преди екзекуцията, Линкълн е убеден, че е видял баща си в залата. Телефонно обаждане от съдия Кеслър отлага екзекуцията в последния момент. След като е прегледал нови доказателства, съдията нарежда тялото на убития Стедман да бъде ексхумирано. Вероника и Ник се срещат с него, но той им казва, че сам не знае откъде е дошла новата информация за аутопсията на Стедман. Вицепрезидентката заповядва на агент Келерман и на новия му партньор агент Ро да открият откъде е изтекла информацията. Линкълн започва да сънува баща си. Майкъл измисля нов, по-опасен план за бягство, който включва прекосяване на затворнически двор. Заради инцидент Майкъл получава жестоко изгаряне, в резултат на което много ключова за плана част от татуировката му е станала неразгадаема.

Промо снимки:

Season 1 / 16ти епизод - Brother's Keeper

Три години назад във времето виждаме къде са били всички затворници от Фокс Ривър. Майкъл разбира, че Линкълн е бил обвинен в убийството на брата на вицепрезидентката Терънс Стедман. C-note е уволнен от армията и, опитвайки се за изкара някакви пари, се озовава в затвора. T-bag има връзка с жена, която открива истинската му същност. Сукре ограбва магазин, за да може да купи на Марикруз годежен пръстен. Д-р Сара Танкреди се опитва да скрие своята пристрастеност към хероин. След като Линкълн е осъден на смърт, Майкъл започва да планира бягството.

Промо снимки:

Season 1 / 17ти епизод - J-Cat

Майкъл се опитва да пресъздаде частта от татуировката, която се е намирала на изгорялото му рамо, но не може да си я спомни. Групата разбира, че Белик е наел професионален екип от майстори и трябва да прикрият дупката, която са изкопали в стаята за отдих на пазачите. Сукре и С-note забъркват малко цимент, за да покрият временно дупката, но пазачите ги изгонват от стаята. Сара показва на директора Поуп парчето от униформа на пазач, което е свалила от кожата на Майкъл. Тя смята, че пазачите малтретират Майкъл. Сукре успява да се промъкне в стаята на пазачите, но на връщане Белик го вижда и го праща в карцера. Когато Сара разбира, че Майкъл е имал нервен срив, го праща в отделението за психично болни. Там Майкъл се среща с Психо и го кара да му помогне да си спомни какво точно е било нарисувано на татуировката му.

Промо снимки:

Season 1 / 18ти епизод - Bluff

Майкъл кара Психо да спре лекарствата си, за да може да си спомни частта от татуировката, която липсва. Но когато Психо си спомня какво представлява рисунката, поисква да участва в плана за бягство. Белик и Гиъри планират да продадат килията, в която живеят Майкъл и Сукре и групата трябва да измисли начин да я купи, за да могат да си осигурят път към тунела. Майкъл казва на Поуп, че Гиъри го е изгорил. Директорът разследва случая и когато открива часовника на Уестморленд в шкафчето на Гиъри, уволнява пазача.

Промо снимки:

Season 1 / 19ти епизод - The Key

На Линкълн е позволено да посети сина си извън затвора. Затворническата кола катастрофира и Линкълн е ранен. Внезапно се появява агент Келерман, който иска да довърши Линкълн, но непознат мъж му се притичва на помощ. Когато се събужда Линкълн открива, че е спасен от баща си. Междувременно Белик уверява Поуп, че може да открие къде се намира Линкълн, без да уведомява медиите. Междувременно Майкъл трябва да намери ключ за лазарета и моли Ника да открадне ключовете от лекарката Сара. Туинър също се включва в плана. Белик открива дупката в стаята за отдих.

Промо снимки:

Season 1 / 20ти епизод - Tonight

Когато Белик открива дупката в пода, Уестморленд го зашеметява с лопатата и го скрива в дупката. Това принуждава заговорниците да ускорят плана за бягство и Майкъл решава, че ще действат още довечера. Линкълн се възстановява в килията си, но пазачите му отказват да се срещне с брат си. Вероника иска да замине за Монтана и да проследи Стедман, но научава истината за Ник и неговите висшестоящи. Майкъл моли Сара да остави отворена вратата на лазарета, за да могат да избягат. После принуждава директора Поуп да му помогне да се свърже с Линкълн, а в замяна той ще завърши макета на Тадж Махал.

Промо снимки:

Season 1 / 21ви епизод - Go

Майкъл затваря директора в един гардероб и повежда бягството. Заговорниците се измъкват през дупката в стената. Ник обяснява на Вероника, че е работил със Абруци, за да може да е сигурен, че Майкъл ще каже местонахождението на Фибоначи. Той пуска Вероника, но по-късно е убит. Майкъл пуска пожарната аларма в психиатричното отделение и групата се смесва с другите затворници, когато всички излизат на двора. Те стигат до лазарета и откриват, че Сара все пак е оставила врата отключена. Поуп пуска алармата за избягали затворници. Всички, освен Манш и Уестморленд успяват да преминат над затворническата стена.

Промо снимки:

Season 1 / 22ри епизод - Flight

Когато откриват директора Поуп, завързан в собствения му офис, пазачите пускат алармата и във Фокс Ривър настъпва хаос. Белик също е открит и копнее за отмъщение. Отвън бегълците спират, за да си поемат дъх, но кучетата на пазачите бързо откриват местоположението им и отново е време да бягат... Междувременно, Вероника е на път към скривалището на вицепрезидентката, без да знае, че Ник скоро е имал неочаквано посещение от гост с пистолет. Тя открива интересно доказателство, което би могло да докаже невинността на Линкълн. Вицепрезидентката научава, че финансирането и е било спряно от Компанията и мечтите и за президентското място могат да останат напразни. Във Фокс Ривър медицинската сестра на д-р Сара я разпитва за отношенията и с Майкъл. Бегълците срещат сериозни проблеми с придвижването до самолета, който Абруци би трябвало да им е уредил. Но може ли наистина да му се вярва?

Промо снимки:

kisssi`
Не съм го гледала,ама мисля да го почна,щото иначе немам какво да правя.Не съм чула отзиви за него,но се надявам да не съжалявам,че съм го пуснала.Ти можеш ли да ми кажеш нещичко там :П
Devil^Rose^^
QUOTE(kisssi` @ Apr 2 2006, 08:39 PM) *

Не съм го гледала,ама мисля да го почна,щото иначе немам какво да правя.Не съм чула отзиви за него,но се надявам да не съжалявам,че съм го пуснала.Ти можеш ли да ми кажеш нещичко там :П

В никакъв случей няма да съжаляваш филма е невероятен 3.gif А в тази тема можеш да прочетеш ревюто за филма от FrAgMaKeR 4.gif
П.П Добре дошла във форума smile.gif
Eli_Baby
Много си е хубав серияла,невероятен 4.gif И се очаква епизодите да стават все по-интересни...
kisssi`
ОООоо благодаря ви много!Щом казвате,че е супер почвам още от сега да го гледам! biggrin.gif biggrin.gif

Вчера изгледах сичките 13 епизода,които имах...пф..напрау се замаих мн як филм !Хубу,че ми казахте че е хубав,щот иначе ваобще нямах намерение да го гледам .. МЕРСИИИ мноого biggrin2.gif biggrin2.gif
^Disaster^
филмът е много якк....въпреки,че ми се струва,че в последния епизод трябваше да пуснат малко поне от това,което си става сега, освен тези флашбекс....иначе и тоя епизод беше доста интересен за мен...
просто филма е много интересно измислен,но ми е чудно какво ще стане като ги изкарат от затвора... все пак сериала се казва "Prison Break"...демек требва да има некви препратки към затвора иначе некво става глупавоо.... smile.gif smile.gif smile.gif
kisssi`
Аамии незнам и аз,затова нямам търпение да излезнат сичките серии да ги изгледам вече ама да не 342328 щот ще получа инфаркт до тогава.. biggrin.gif
angelL
Ами за 17 епизод какво да кажа.....Жалко за хлапето. Малко ми се смесват след като гледах 19. Това е серията, която е повратна според мен. Сцената между докторката и Майкъл бешееееееее worthy.gif . Дано не му е сърдита много. rolleyes.gif Колкото до бащата на Линкълн и правителството........надявам се да се го наплетат и разводнят като "Наричана още" unsure.gif
^Disaster^
начиии...17 епизод беше мн якк... мн се изкефих на това как се правеше на лудак и на това как си накъса блузата...НО..после гледах някъв скриинър на 18 епизод и там даваха вече как Линкълн е участвал в някаква катастрофа и т.н. та интересно ми е: това окончателната версия на 18 епизод ли е и ако ДА,от къде идва тая катастрофа...ту мени куесчънс.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
angelL
Това е скрийнър на 19 епизод. 18 ще излезе официално следващия понеделник. wink.gif
SuxLose?
според мен чиста работа е да си чакаш официалните дати , когато излиза релийза ЛОЛ
angelL
Ако имашерви да чакаш........ wink.gif rolleyes.gif
SuxLose?
QUOTE(angelL @ Apr 12 2006, 12:22 PM) *

Ами ще видим през следващите няколко дни...но мисля , че ще имам , утре излиза ОТХ (май) ще го гледам и него , съботата и неделята бързо ще минат...и така...
Bullseye
QUOTE(angelL @ Apr 12 2006, 12:22 PM) *

4 месеца чакахме за 14 епизод, за това няколко дена в повече са нищо.
Nasi
напоследък нямах време за епизодите, но снощи си наваксах изгледах ги от 16 до 20...много много интересно взе да става, доста обрати се получиха.
16 епизод- 3 години назад- много интересен беше. 4.gif 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
Последния епизод беше невероятен 3.gif даже мога да кажа че беше най-дибрия от всички останали,какво напрежение във вторите 20 мин. самоunsure.gif .... но си струваше 0106[1].gif
Само дето и оная откачалка се натресе dry.gif и нещо не разбрах Амбруци не искаш голям самолет, а такъв само с 3 места... кои ще са тези трима 2thin[1].gif Предполагам Майкъл и Линк... и ще иска най-вече да види сметката на T-Bag dead.gif . И добре че онова момченце се сети на чия страна да е, а оня дебеличкия-беше ясно че няма да успе, само се надявах той да е последен щото иначе отиде работата 16.gif
Eli_Baby
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 9 2006, 19:01) *

и нещо не разбрах Амбруци не искаш голям самолет, а такъв само с 3 места... кои ще са тези трима 2thin[1].gif Предполагам Майкъл и Линк...

Мен тоя Амбруци нещо взе да ме самнява dry.gif Намислил е нещо и то едва ли ще е в полза на Майкъл и Линк иначе закво му е да хваща Вероника и да иска да я отвлече..мисля че чрез нея ще се опита да изнуди Майкъл да му каже каде е Фибуначи...абе много заплетено стана и нямам търпение за следващите епизоди biggrin2.gif
Nasi
И аз сега го изгледах епизода...все по-завързано става. И мен Амбруци взе много да ме съмнява. От всичко той е с най-големи връзки и си е оплел кошницата, ама интересно за какво му е Вероника, нали Майкъл му беше обещал да му даде Фибоначи.
Гадно ми стана за директора- той беше точен през цялото време. За докторката ясно беше, че ще отключи, но сега може за я заподозрат...кой знае какво са замислили. При всички положения с един епизод не могат да покажат всичко, ще чакаме на есен за повече.

Най-после така дълго замисленото бягство се осъществи.
EyesWideShut
Мда, май тук трябваше да напиша, че епизодчето беше наистина мн надъхващо и напрежението беше доста голямо. Не знам кой ще са тия тримата, но се надявам, че Сукре и дребничкият(крадльото) ще оцелеят, че са ми адски симпатични.За Майкъл и Линк се знае, все пак са съвсем главните герои wink.gif
Devil_Wish
Както и да продължи филма съм сигурна, че ще е още по-яко, изпълнено с още-повече напрежение и неизвестност 15.gif
Dreamala
2thum[1].gif 0106[1].gif icon_peace.gif schrikken_pc.gif crazy.gif
Малее,народе още съм в транс worthy.gif !
Такава луда седмица не бях изкарвала през живота си........Не бях и чувала за сериала до преди 10 дена,ама някои ми го похвали и викам да сваля 1-2 серии да пробвам дали ще ми хареса !!!!!???
Ами така.....като разбрах за него 2 седмици преди да приключат със снимките......влизам в сървара-изтипосани ми всичките 21 еп! blink.gif
И сядам аз преди 6 дена на PCто,драпвам 1 серия....след 10 минути вече точех лиги по Маикълчо blush.gif.... и толкова ме въвлече деиствието,че без да се усетя изгледах 5 епезода на екс и после се логнах в google-a да се информирам по -подробно....и още по-после посрещнах изгрева biggrin2.gif и си легнах.....,
И следващите дни но 3 еп. дневно-рецепта за лудост, безотказано действа! Аз вероятно и корени щях да пусна пед компа,ама нашите ме заплашиха,че ще го изхварлят през прозореза ако не го оставя да почине малко biggrin.gif
Така,че ви завиждам как сте си удължавали удоволствието с чакане по седмица.......така ще е било по-сладко и определено по здравословно!
Аз толкоз инфо погълнах за 1 седмица,че напълно блокирах с главния........само решетки ми се привиждат,тръби,чертежи и сини униформи.. wacko.gif
А иначе адски се надявам да преживея лятото и да дочакам 2 сезон!
Само че се самнявам че става все по интригуващ и ще ми качва кръвното от напрежение докато се друсам от адреналина!!!!
Просто защото наи много ми допадаха затворническите отношение,обстановката и интензивността на сабитията по планирането на детаилите.......а сега след като вече са навън....цялостния стил от 1 сез. ще е променен и ще се обръща наи-много внимание на конспирацията и на преследването!
Е,нов сезон нов касмет,както се казва.......дано да е поне толкова добър,защото опита показва,че много сериали се дънят и разводняват във продълженията-като LOST например.
Хаиде фенове,да дочакаме вторника и пак ще говорим 4.gif
Devil^Rose^^
Като гледам колко си луднала по филма rolleyes.gif се сещам за себеси преди година някаде 18.gif Шегата настрана welcomeani.gif
Цитат(Dreamala @ May 11 2006, 20:45) *
Така,че ви завиждам как сте си удължавали удоволствието с чакане по седмица.......така ще е било по-сладко и определено по здравословно!

A удоволствието от това да чакаме 14 еп 4 месеца беше най-яко от цялата работа 1eyeb[1].gif

Не очаквах да е толкова интересно след бягството dry.gif но определено успяха да ни държат в напрежение до края.... все пак Prison Break happy.gif ....A докторката huh.gif умря ли ? Това изобщо не го очаквах shocking.gif blink.gif shocking.gif
EyesWideShut
Цитат(Devil^Rose^^ @ May 11 2006, 20:59) *
Като гледам колко си луднала по филма rolleyes.gif се сещам за себеси

Абсолютно и аз 2thum[1].gif Добре дошла в клуба на вманиачените (поне ако съдя по себе си wink.gif )

леле, това наистина е от малкото филми, които успяват да ме държат в напрежение до последната секунда shocking.gif !!! Последният епизод ме разтърси толкова яко, че най-вероятно ще ме държи до есента wink.gif
Nasi
АА страхотен епизод!!!!!! Абсолютно всичко беше неочаквано....финала като ги гледах как петимата бягат си мислих, че полицията ще стреля и един ще падне и ние ще трябва да си мислим кой е. добре че не го направиха това.

Обаче тези двамата, които ги натириха ще се окажат касметлии, и двамата се измъкнаха.

мислих си че вицепрезидентката ще умре, а то какво стана, тя взе че президент стана.

чакаме 4ти сезон...ех доста време, ама то същото чакане ще е както за 14 епизод.
Eli_Baby
Малеее тоя епизод беше велик !!! През цялото време си в очакване че ще ги хванат а те се се измъкват в последния момент biggrin2.gif Тва със самолета беше голяма прецаквация, и ми е много чудно как ще успеят да се спасят като полицаите са само на 10-15 метра от тях huh.gif Пък ако ги вкарат отново в затвора ще е тъпо. Иначе мен ме самнява Сара да е мъртва, верно не изглеждаше много добре ама... А тва с вицепрезидентката много яко се получи - ние си мислим че нея ще е убиват а доколкото аз останах с впечатление тя е подготвила убииството на президента blink.gif
Уфф ще трябва доста да почакаме за да видим какво следва...
opa
Ех много кофти свърши, а на ония 2мата им върза biggrin2.gif психото нз дали ще се измъкне ама другия е готов дет влезна при коня mrgreen[1].gif
Dreamala
Кофти е свършил епизода значи,така ли?
Ами не че този вариант е толкова лош wink.gif .....то по принцип до момента нито един от епизодите не е свършвал с "Happy and",иначе какво щеше да задържа напрежението до другия епизод...нали така? 4.gif
Ама на мен ми е по кофти заради края......просто защото не успях да го видя 19.gif Проблем-стана някакъв сакътлък с трансфера и успях да сваля епизода само до 25 тата минута!!!!!!!! 1iangr[1].gif
Точно до момента,когато Сукре се опитваше да стартира онази кола,която намериха до скалите.......
Отправям призив към най- наблюдателните и вманиачените 8.gif Ще може ли МОЛЯ да ми преразкажете какво стана до края с повечко подробности -със самолета, с докторката,с останалите 5 тима,с Вероника и с визепрезидентката......и без това вече ме изгриза любопитството,няма да чакам да пробвам пак да го тегля! и без друго вече разбрах най-неочакваното! shocking.gif
Ама как ще е умряла Сара,т'ва нещо не ми се вярва.......с нея интригата в новия сезон ще е по голяма-ако я обвинят в съучастничество в бягството им,може и тя да стане беглец от закона...........и да се присъедини към "мъжкия купон" biggrin2.gif Готин вариант,нали?
Devil^Rose^^
Dreamala много кофти работа sad.gif мнго бързо си се отказала. Аз все пак бих те посаветвала да се заредиш с още малко търпение и да се опиташ да го изтеглиш още един път rolleyes.gif защото нищо не може да се сравни с гледането. Предполагам ме разбираш. Но ако наистина неможеш да чакаш вече ще се радвам да разкажа, другите сигорно също ще помагат smile.gif
Dreamala
Хаха, права беше Devil Rose,добре че пробвах пак,накрая стана!
Е, подробности че ми отне 3 часа посред нощ да го свалям..........но аз си легнах и оставих компа да свърши останалото mrgreen[1].gif
А ако все пак някои се е навил да разказва.....няма лошо-можете да споделите какво мислите че се задава в бъдеще!
Мен лично много ме изкефи Белик .....през цялото време имаше такава ядно истерична физиономия,сякаш всеки момент ще се на***е....
EyesWideShut
QUOTE(opa @ May 18 2006, 18:03) *

другия е готов дет влезна при коня mrgreen[1].gif

мда, за него поне се изкефих...той е мн един такъв добричък и миличък и се радвам, че поне той се измъкна. Въпреки че ги предаде , ми остава симпатичен wink.gif А т'ва, което Dreamala написа за докторката мн ми хареса ... т'ва да се включи към бягащите 4.gif
_chocolate_girl_
Леле филм4ето е направо СТРАХОТНО.Особено последната серия толкова бе6е интересна и толкова напрегната 4е до есента ще ме даржи..само 6те ми е ма4но за Майкъл( blush.gif ) ама нали ги имам серийте на РС-то............Леле до сега не е имало филм който така да ме грабне smile.gif .Докато аз си гледах 2 сезон на "Изгубени" на6те (родителите ми) гледаха серийте на "Бягство от затвора",колко сам била тапа да не го гледам с тях 16.gif .Но един ден няма6е кво да пра и седнах да гледам 10 епизод с майка ми,не ме впе4атли особено но много ми харесаха артистие(особено Майкъл blush.gif ) и ре6их и аз да ги гледам.Пуснах си парвата серия и ми стана толкова интересно 4е наведнаж изгледах от 1 до 10 си4ки епизоти...добре4е бе6е сабота 36_11_6[1].gif .......Понеже много ми хареса и сюжета и артистите,абе воб6те си4ко и ре6их малко да потарса не6то за филм4ето.Влязах в google-то и цял ден сам разглеждала и сваляла инфо за филма и герите...и от там попаднах на фа6ия форум..... 2hi[1].gif
sladuranka
аз почнах скоро да гледам сериалчето, но веднага се зарибих...даже като чета вашите мнения с това какво се е случило в последния епизод, направо нямам търпение да стигна до края на сезона rolleyes.gif tongue.gif
а този Майкъл е направо .... голямо парче biggrin2.gif wub.gif чак не вярвам, че е на 34. dry.gif
айде пак сядам да гледам biggrin.gif schrikken_pc.gif
seduction_55

Season 1/Първи сезон

Линкове за сваляне:
Season 1 - АренаБГ (изисква регистрация)
Season 1 - Torrentspy (без регистрация)

Списък на епизодите:
  1. Pilot
  2. Allen
  3. Cell Test
  4. Cute Poison
  5. English, Fitz or Percy
  6. Riots, Drills and the Devil (part 1)
  7. Riots, Drills and the Devil (part 2)
  8. The Old Head
  9. Tweener
  10. Sleight of Hand
  11. And Then There Were 7
  12. Odd Man Out
  13. End of the Tunnel
  14. The Rat
  15. By the Skin and the Teeth
  16. Brother's Keeper
  17. J-Cat
  18. Bluff
  19. The Key
  20. Tonight
  21. Go
  22. Flight
Промо снимки от първи сезон:

Майкъл

Линк

Ти-Бег

Сукре

Келърман

Абруци

Белик

Ел-Джей

Сара

Поуп

Вероника

Season 1 / 1ви епизод - Pilot

Майкъл Скофийлд, архитект-инженер, инсценира опит да ограби банка, за да влезе в държавния затвор Фокс Ривър, където неговият брат Линкълн Бъроуз очаква да бъде екзекутиран заради обвинение в убийство, което не е извършил. Във Фокс Ривър Майкъл среща много затворници, които играят изключително важна роля в плана му да освободи брат си. Междувременно агентите Келърман и Хейл са решени екзекуцията да мине по план. Синът на Линкълн Ел Джей се забърква в неприятности в училище.

Промо снимки:

Season 1 / 2ри епизод - Allen

Извън стените на затвора, дългогодишната приятелка на братята и първата любов на Линкълн, адвокт Вероника Донован, търси законов начин да ги освободи; синът на Линкълн – тийнейджърът ЕлДжей вероятно е тръгнал по стъпките на баща си; разследването на тайният агент Пол Келърман по случая на Линкълн показва, че може би става въпрос за национална конспирация. Запознайте се с «Бягство от затвора» и Майкъл Скоуфийлд.

Season 1 / 3ти епизод - Cell Test

Времето изтича, а Майкъл трябва да си осигури помощта на съкилийника му Сукре, за да може да осъществи плануваното бягство. Когато обаче Сукре разбира за намерението на Майкъл, решава, че не иска да има нищо общо и моли да бъде прехвърлен в друга килия. Новият съкилийник на Майкъл се оказва напълно безполезен за плана му. Междувременно подозренията на Вероника нарастват заради срещата и с жена, чиито показания биха могли да спрат екзекуцията на Линкълн.

Промо снимки:

Season 1 / 4ти епизод - Cute Poison

Новият съкилийник на Майкъл – Психо съзира закономерност в татуировката му, което допълнително утежнява плана за бягство. Сукре променя позицията си, когато неочакван посетител в затвора го уведомява, че Марикруз има колебания относно връзката им. Кошмарите на Линкълн за предстоящата му екзекуция продължават. Вероника се залавя със съдебната защита на Линкълн и получава неочакваната подкрепа на друг адвокат, който има особен интерес към делото.

Промо снимки:

Season 1 / 5ти епизод - English, Fitz or Percy

Двамата агенти Келерман и Хейл правят опит да изнудят директора на затвора, защото е отказал да премести Майкъл в друг затвор. Разследването на Вероника и Ник кара адвокатката все повече да се страхува на кого може да вярва и на кого не. Майкъл и Линкълн се срещат в затворническата църква и Линкълн се опитва да откаже Майкъл от плана за бягство и да се погрижи за собствения си живот.

Season 1 / 6ти епизод - Riots, Drills and the Devil(part 1)

Майкъл увеличава отоплението, за да улесни плана си за бягство. Извън затвора мистериозни хора се опитват да ускорят екзекуцията на Линкълн. Вероника и Ник успяват да проследят една улика по делото чак до Вашингтон. Голям бунт в затвора застрашава живота както на затворниците, така и на служителите и дава възможност на един от затворниците са разкрие поразителна тайна.

Промо снимки:

Season 1 / 7ми епизод - Riots, Drills and the Devil(part 2)

Бунтът в затвора Фокс Ривър добива мащабни размери, застрашавайки не един живот, включително този на лекарката Сара. Тя трябва да избира между тълпа от разгневени затворници и помощта на един по-особен затворник - Майкъл. Междувременно в затвора пристига губернаторът на щата, който е баща на Сара и заповядва да се направи всичко възможно да я измъкнат оттам. Сукре и Абруци се съюзяват в опитите си да разбият преградната стена. Ник и Вероника отиват във Вашингтон и разкриват все повече несъответствия в делото срещу Линкълн, но в същото време получават заплахи за живота си от неизвестен глас.

Промо снимки:

Season 1 / 8ми епизод - The Old Head

Планът за бягство среща проблем, когато се оказва, че една стая, на която Майкъл е разчитал, е сменила предназначението си – от склад се е превърнала в стая на почивка за пазачите. Междувременно Белик получава разрешение от директора на затвора да направи всичко, което е необходимо, за да намери убиеца на пазача, загинал по време на бунта. Ник и Вероника получават още заплахи за живота си, този път под формата на бомба, заложена в апартамента на Вероника. Синът на Линкълн Ел Джей е посетен от двамата агенти Келерман и Хейл, които го заплашват и той избягва. Накрая се разкрива самоличността на мистериозната жена, която дава заповеди на агентите по телефона

Промо снимки:

Season 1 / 9ти епизод - Tweener

Линкълн моли директора на затвора да му помогне да намери сина си Ел Джей, който в момента е главният заподозрян за двойно убийство. Междувременно членовете на тайния план за бягство работят усилено да премахнат стената, запушила тръбата, която ще ги отведе извън затвора. В затвора пристигат нови затворници, между които се намира и новият любимец на T-bag - Туинър. Майкъл е поставен в неудобно положение, опитвайки се едновременно да защити Туинър и да спре T-bag да не разкрие плана на пазачите. Абруци е понижен в йерархията на затворниците, което може да застраши целия план за бягство

Промо снимки:

Season 1 / 10ти епизод - Sleight of Hand

Абруци се опитва да си върне позицията в затворническата йерархия. Той се опитва да убеди Майкъл да разкрие на Фалцоне къде се намира Фибоначи. Агентите Келерман и Хейл получава професионална подкрепа за търсенето им, защото вицепрезидентът не е доволен от напредъка им дотук. У един от затворниците възникват подозрения относно работата на съзаклятниците в стаята за отдих. Уликата, свързана с парите на Стедман, довеждат Ник и Вероника до изненадващо разкритие.

Промо снимки:

Season 1 / 11ти епизод - And Then There Were 7

Майкъл е посетен от красива брюнетка, която твърди, че му е съпруга. Тя му донася нещо, което изглежда като кредитна карта, но е всъщност има съвсем различно предназначение. Белик твърди, че жената му е много позната и се опитва да си спомни къде я е виждал. Майкъл открива, че часовникът му е бил откраднат от пазачите и му трябва помощта на Уестморленд, за да си го върне. Сметките на Майкъл обаче предвиждат един човек по-малко, защото няма да им стигне времето за бягство и съзаклятниците трябва да решат кой от тях да отпадне. В гората Вероника, Ел Джей и Ник са заплашени от Куин, който е твърдо решен да разбере кой друг знае за конспирацията.

Промо снимки:

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.