Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вероника с ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2, 3
_HriS_TinA_
Тук може да подкрепите любимата си двойка ...въпреки 4е Дънкан ве4е си тръгна мисля, 4е сценаристите няма да оставят не6тата така happy.gif . И все пак с кой мислите 4е има6е по-голяма тръпка ..и с кой искате може би отново да се събере?

Ето малко хубави моменти и на двете двойки :

Сезон 1

Л&В
IPB Image

Д&В

IPB Image

Сезон 2

Л&В

IPB Image
Л&Д

IPB Image
Nasi
Лоугън и Вероника ми харесват много много повече. 4.gif 4.gif 4.gif

мерси за снимките
FrAgMaKeR
QUOTE(Nasi @ Apr 2 2006, 09:10 PM) *

Лоугън и Вероника ми харесват много много повече. 4.gif

Лоугън май и подхожда повече, пък и като типаж ми е по интересен smile.gif
Loshka
Хммм, Дънкан е много сладък, ама е един такъв... Неподходящ за нея. biggrin2.gif Предпочитам LoVe biggrin.gif
Devil^Rose^^
Хммм супер и това сериалче събира все повече фенове. И аз от днес съм 10.gif
А сега по темата значи аз още съм в началото и нещо от рода на Вероника+Лоугън ми звучи 18.gif но иначе като персонаж ми е по интересен и мисля че ще подкрепя тази двойка ... засега wink.gif
_HriS_TinA_
Вероника+Лоугън ми звучи но иначе като персонаж ми е по интересен и мисля че ще подкрепя тази двойка ... засега...

Знаех си аз пак си оставам сами4ка да отстоявам "загубена" кауза wacko.gif ...но пък съм си за Верка и Дънкан и това е 10.gif и двамата си ги оби4ам големи симпатяги са ми пък и първата любов винаги си е 4ever inlove.gif ..
Devil^Rose^^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Apr 2 2006, 10:56 PM) *

Вероника+Лоугън ми звучи но иначе като персонаж ми е по интересен и мисля че ще подкрепя тази двойка ... засега...

Знаех си аз пак си оставам сами4ка да отстоявам "загубена" кауза wacko.gif ...но пък съм си за Верка и Дънкан и това е 10.gif и двамата си ги оби4ам големи симпатяги са ми пък и първата любов винаги си е 4ever inlove.gif ..

Няма да се отчайваш сега 9.gif аз още не съм гласувала и може да си променя мнението 10.gif ... права си нищо не може да се сравни с първата любов ...
Menna
Определено с Лоугън. 4.gif И на мен ми е по-интересен като типаж и смятам,че заедно двамата са страхотни. biggrin2.gif
Loshka
QUOTE(Menna @ Apr 3 2006, 08:25 PM) *

Определено с Лоугън. 4.gif И на мен ми е по-интересен като типаж и смятам,че заедно двамата са страхотни. biggrin2.gif

Пък и е такова бонбончеее 10.gif Дори гадняр му отива да играе. biggrin2.gif
_HriS_TinA_
Хехехе ...като отделен персонаж и аз го харесвам -наистина е симпатяга wub.gif ..но все пак темета си е за двойки biggrin2.gif ...и аз наистина съм твърдоглава 18.gif 18.gif
Mar4eto
Определено с всичките си ръце съм за Лоугън! rolleyes.gif още от началото съм луднала по него rolleyes.gif много повече ме радва и като вид и като герой,дано пак се оправят нещата между тяхsmile.gif това си е LoVe rolleyes.gif
[/quote]Пък и е такова бонбончеее Дори гадняр му отива да играе. [quote]именно! да го изпапка човек
Eli_Baby
Уоу аз още съм съвсем в началото и даже не мога да си представя как ще изглеждат като двойка Вероника и Лоугън wacko.gif Доста странно звучи..затова пък с Дънкан а много сладки blush.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 4 2006, 10:25 PM) *

Уоу аз още съм съвсем в началото и даже не мога да си представя как ще изглеждат като двойка Вероника и Лоугън wacko.gif Доста странно звучи..затова пък с Дънкан а много сладки blush.gif

Хахах нали ... ама незнам тоя Дънкън... много малко го дават и въобще не можеш да го разбереш що за птица ...пък и аз до там кадето той праща съобщения на Мег
_HriS_TinA_
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 4 2006, 11:25 PM) *

..затова пък с Дънкан а много сладки blush.gif

Ааааа малко падкрепа на този свят 18.gif 18.gif - Евала wink.gif ...Ее все пак това си е Дънкан Copy of wub.gif .
Menna
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 4 2006, 11:25 PM) *

Уоу аз още съм съвсем в началото и даже не мога да си представя как ще изглеждат като двойка Вероника и Лоугън wacko.gif Доста странно звучи..

Както се казва......има време да си промениш мнението. 15.gif
Марче,напълно права си!Неслучайно LoVe значи нещо. biggrin2.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Apr 4 2006, 11:41 PM) *

Както се казва......има време да си промениш мнението. 15.gif

Ахх Даре-Даре не ме оставя6 за момент да повярвам 4е някой (освен мен ) може да ги хареса заедно ... 18.gif 18.gif ...но моми4ето ве4е е гласувало (май - гледам -3 гласа за моите 18.gif 18.gif ) ...така 4е то свър6ило 15.gif
Loshka
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Apr 4 2006, 11:45 PM) *

Ахх Даре-Даре не ме оставя6 за момент да повярвам 4е някой (освен мен ) може да ги хареса заедно ... 18.gif 18.gif ...но моми4ето ве4е е гласувало (май - гледам -3 гласа за моите 18.gif 18.gif ) ...така 4е то свър6ило 15.gif

IPB Image 10.gif
_HriS_TinA_
Оооо мерси мили4ка тва ми е едно от любимите тяхни банер4ета Copy of wub.gif ...
nikol_ina
оле хора убихте детското в мен възможно ли е Вероника да стане близка с Лоугън
от днес и аз започнах да гледам това филмче и ми се струва инт
за сега от трите епизода които съм гледала имам чувството че Дънкан още обича Ронито ама и тя не остава по назад 10.gif 10.gif 10.gif
аиде аз ще спирам с писането на глупости и ще гледам 4 епизод 10.gif 10.gif 10.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(nikol_ina @ Apr 5 2006, 08:59 PM) *

... имам чувството че Дънкан още обича Ронито ама и тя не остава по назад ...

IPB ImageIPB Image IPB Image само така ...и дам изгледай вси4ки серии за6тото наистина тва сериал4е е просто суупер 4.gif
Loshka
Аз нещо не мога да се докопам до втория сезон още... 1crying[1].gif Но работя по въпроса. А дотогава, моля ви, че ще умра - на кого отвори Вероника в 3 и 10 през нощта?!
_HriS_TinA_
QUOTE(Loshka @ Apr 5 2006, 11:46 PM) *

Аз нещо не мога да се докопам до втория сезон още... 1crying[1].gif Но работя по въпроса. А дотогава, моля ви, че ще умра - на кого отвори Вероника в 3 и 10 през нощта?!

Ммм мисля 4е не си избрала най-подходя6тата тема за да пи6е6 това biggrin2.gif ...а колкото до въпросът - гледай без да знае6 предварително , нали това му е тръпката wink.gif
Devil^Rose^^
Не знам дали тук е подходящото място но просто тази снимка е уникална и все пак е на една от любимите ни двойки 18.gif
IPB Image
Loshka
Жестока снимка!!! 18.gif 4.gif Ама май е по-добре да се направи една темичка специално за снимки. rolleyes.gif
OTH_fenka
Аз подкрепям LoVe и двамата са много сладки и си подхождат. Според мен Ронито не го мразеше толкова много както казваше. Дано пак са са заедно. Колкото да снимката супер е! 4.gif
James towel keeper
С Лоугън!!! 4.gif
Дано се съберат, много ги обичкам!!!! 10.gif
~Bruk~
biggrin2.gif rolleyes.gif С Лоугън 3.gif LoVe forever 10.gif
Life_is_a_Bitch
ЛОУГЪН
Devil^Rose^^
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Apr 18 2006, 08:26 AM) *

ЛОУГЪН

Кратко, ясно, точно !!! 18.gif Само така icon_peace.gif
OTH_fenka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 18 2006, 06:45 PM) *

ЛОУГЪН

100% за те са един за друг. Присти нямам думи. wub.gif
Loshka
QUOTE(OTH_fenka @ Apr 18 2006, 06:48 PM) *

ЛОУГЪН

100% за те са един за друг. Присти нямам думи. wub.gif

LoVe, LoVe, LoVe!!! 4.gif
girl_from_hell
С Дънкан
Mimi
Лоугън и Вероника. smile.gif Супер са. wink.gif
Nasi

ЛОУГЪН

4.gif 4.gif 4.gif
Абсолютно!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Nasi @ Apr 26 2006, 07:05 PM) *

ЛОУГЪН

4.gif 4.gif 4.gif
Абсолютно!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Еми кво да се хабя в излишни обяснения - просто човек като ги види и като види и имената им(LoVe) разбира са един за друг
mirka
Вярно,че това LoVe много добре си пасва,ама аз съм си за Дънкан.Пък и според мен Вероника него го обичаше истински blush.gif
Brooke
Умишлено изчаках да напредна с епизодите преди да почна да пиша в темата и да я чета,че да не си разваля удоволствието.Вече съм до 2 сезон 11 епизод и реших ,че съм достатъчно напреднала.Но стига излишни приказки за двойките ми е малко трудно да обесня мнението си.За себе си го разбирам,но нз дали вие ше ме разберете и все пак да пробвам.И така от самото начало ми харесаха Лоугън и Вероника като двойка има повече страст и на външен вид повече ми допадат.Сега като я гледах с Дънкън личи си, че се обичат и то много обаче просто не могат да ме развълниват ,като ги гледам и нищо,докато като видя Л. и В. и се разтапям и с нетърпение чакам да се съберат и нямам търпение да видя оше техни моменти заедно.Дано да стане скоро worthy.gif .
п.п Сега разбирам какво им е на Лейтън феновете .Сигурно постоянно седят и чакат да видят някой техен момент,а то няма и няма.Гадно си е.Сега като седя и чакам да видя заедно Лоугън и Вероника,ама то не става осъзнавам колко си е прецакано.Съжелявам за отклонението от темата ама така или иначе повечето ,който гледат Veronica Mars гледат и One tree hill та ще ме разберете за какво говоря 18.gif
KoTiii
С Лоугън определено .Те са такива сладури и се радвам 4е най-накрая се събраха и сега с нетърпение 4акам 3-ти сезон да видя как 6те се развият техните взаимоотно6ения.
Hotty
Вероника + Дънкан unsure.gif
Nathan_Lee
Аз вече гласувах и ще си кажа и защо! Логън и Вероника, защото:
1. Той като персонаж е 100 пъти по-готин и по за нея
2. Просто страшно ме кефят заедно
3. Миналото е минало и трябва да остане там, където е било... т.е. Дънкан е бил нейно гадже... нека върви напред момчето!!! wink.gif
4. Нещата при Логън и Вероника са много по-активни, много по-интересни, както самата тя каза веднъж: "Дънкан, ти имаш невероятното свойство просто да наблюдаваш"

И така... Логън + Вероника forever wink.gif))
orhideya
Да ви кажа от скоро гледам сериалчето и любимците ми са Лоугън и Вероника,така че гласувам з тях двамата-много си ги харесвам smile.gif
ludoto_tedi
здравяйте сладурковци...ами...ами.. и аз започнах да го гледам smile.gif но съм още на ти епизод на 1-ви сезон сега си тегля 6-ти и... не мога да кажа мнение за да ги сравня.... но найстина ми стана много миличко когато тя си припомни моментите от бала ...найстина бяха всички много сладки..ама стига с това лирическо отклонение.

П.п:Това ми беше1-вата попаднала тема сега се прхвърлям на другите..хехеххе нападам!!! tongue.gif
girl_from_hell
ау сладко теди здравей и от мен много се радвам, че си почнала да гледаш това хубаво филмче и се надявам с тебе да живне малко форума
ludoto_tedi
Oпределено няма да оставя нещата тихи tongue.gif но много бавно и се теглят епизодите почвам много да се дразня... по 4 часа се тегли 1 еп sad.gif
Alanna
ако имаш достъп до арена там ги има събрани на едно и 1 и 2 сезон, всички епизоди + субс smile.gif
sofi7o
Аз определено съм за Вероника и Лоугън много са ми сладички заедно wub.gif (незабравими моменти ще ми останат когато бяха заедно в края на 1 и края на 2 сезон blush.gif tongue.gif )В ОТХ любимата ми двойка не са заедно,но поне тук са заедно smile.gif smile.gif
BrOOke&LuCaS
Адашката с Дънкан wink.gif
adoration
ЛОУГЪН!!! 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif
demonnndays
Отначало много исках Вероника и Дънкан да са заедно,след тва исках да е с Лоугън,след тва пак с Дънкан punch.gif ...,но сега определено съм за Лоугън...перфектни са! emoticon1 (59).gif
girl_from_hell
Отначало много исках Вероника и Дънкан да са заедно,след тва исках да е с Лоугън,след тва пак с Дънкан ...,но сега определено съм за Лоугън...перфектни са!

и аз бях така и сега се замислих за Пиз ама след оня хубав край на епизода както ти казваш перфектни са
ай де отивам да гледам новия епизод да видим какво ще стане
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.