Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 2-ри сезон - дискусии
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2, 3
Menna
Нека тук объждаме 2ри сезон.Аз съм на мнение,че първия беше по-динамичен,но и този си има своите достойнства. smile.gif

Кой смятате,че е замесен с автобусната катастрофа?Останаха малко серии до края и тепърва ще започне да се нарежда мозайката! 15.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Menna @ Apr 2 2006, 07:37 PM) *

Нека тук объждаме 2ри сезон.Аз съм на мнение,че първия беше по-динамичен,но и този си има своите достойнства. smile.gif

Кой смятате,че е замесен с автобусната катастрофа?Останаха малко серии до края и тепърва ще започне да се нарежда мозайката! 15.gif

Смятам, че също като в първият сезон накрая виновника ще се окаже този, който най-малко сме предполагали. Иначе сезона започва да набира скорост, динамика не му липсва, но все още катастрофата остава на по заден план, набляга се на отделните случаи, които поема Вероника. Има и други интересни въпроси, свързани с края на първият, а именно дали Logan e убил онова момче и дали ще пуснат баща му на свобода.
Nasi
И на мен първи сезон засега ми харесва повече 4.gif
Втори също е интересен, и тепърва предстоят доста обрати във връзка с инцидента с автобуса.
аз нямам идея кой е замесен...буз съмнение ще е някой, който най-малко очакваме.
Във втори сезон ми харесва партньорството на Лоугън и Уйво. Много са ми забавни как се дразнят.
Mar4eto
И на мен нещо 1 може би повече ми харесваше,но аз дори не съм изгледала всички серии които са излезли wacko.gif но и 2 сезон също е много добър,това филмче е жестоко 4.gif
а колкото до това дали Лоугън е убил онова момче-Феликс нещо от тоя род,то не стана ли ясно май във 8-9 епизод че не е той?
nikol_ina
някои може ли да каже на кратко какво става за сега във втория сезон
Hannibal
И двата сезона са доста интересни.
Наистина първи беше по-динамичен,но втори също е адски добър.
OTH_fenka
Още в началото на 1 сеон ми стана много интересно. 3.gif Хем има основна история хем отделни слчаи. За 2 сезон сега съм на 5 епизод но и според мен не обръщат голямо внимание на катастрофата за сега. Тепърва всичко започва. Ако можете ли да ми кажета кога излизат новите серии аз си мисля за вторник но не съм сигурна. unsure.gif
Menna
Премиерата на епизодите е същата като на ОТН,т.е. Сряда вечер.Това значи,че четвъртък(около обяд) трябва да е при нас. smile.gif
По повод катастрофата,едва в последните серии нещата започнаха да се разплитат,но предполагам в последния епизод ще разберем всичко. rolleyes.gif
OTH_fenka
Даре мерси за инфото.

П.С. готин подпис това Ронито ли с тъмна коса. smile.gif
OTH_fenka
Даре мерси за инфото.

П.С. готин подпис това Ронито ли е с тъмна коса, че не мога да видя.
Devil^Rose^^
Тва от подписа на Дарето не са нашите хора 10.gif и аз първо като прочетох Лоугън и викам ам интересно happy.gif ...... ама не тва е Рори от Гилморките нали biggrin2.gif
Иначе и аз днес гледах 02х05 3.gif и най- ми хареса Вероника като беше в онова шоу на оная врачка 18.gif и това за Лоугън много ми хареса 15.gif
OTH_fenka готин аватар 4.gif happy.gif wink.gif
masterspi
QUOTE(Menna @ Apr 11 2006, 09:52 PM) *

Премиерата на епизодите е същата като на ОТН,т.е. Сряда вечер.Това значи,че четвъртък(около обяд) трябва да е при нас. smile.gif
По повод катастрофата,едва в последните серии нещата започнаха да се разплитат,но предполагам в последния епизод ще разберем всичко. rolleyes.gif

Сряда до миналата седмица от тази седмица до края ще е вторник 21:00 часа
Тоест утре до обяд ще се появи по торентите biggrin.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Apr 11 2006, 09:52 PM) *

АА да със сигурност ще е в последната серия.
Ама аз няма да направя грлешката да я гледам в два през ноща 18.gif 18.gif 18.gif

Вече сериите са супер..в началото сезона не ми харесваше много, но сега действието стана много интересно.
Дано Л и В се съберат скоро. А нянкой има ли линк към промото за 18 епизод? защото в БГ сайта ми тръгва, но на моменти картината се разваля.
Menna
QUOTE(masterspi @ Apr 11 2006, 11:10 PM) *

Сряда до миналата седмица от тази седмица до края ще е вторник 21:00 часа
Тоест утре до обяд ще се появи по торентите biggrin.gif

Каква приятна изненада!Благодаря за инфото! biggrin2.gif Аз щях да си чакам до четвъртък. 16.gif

ПС:OTH_fenka,както каза Нина,това са Лоугън и Рори от Gilmore Girls(все на Лоугъновци ми върви). 18.gif 18.gif
Loshka
Какво казвахте за катастрофата? Все ми се струва, че новият кмет има нещо общо... unsure.gif ( стигнала съм до 15-ти епизод, поне дотам така ми изглежда smile.gif )
~Bruk~
ММм и аз най-сетне успях да изгледам 2 сезон докъдето е излязал 10.gif на мен също като че ли малко 1 сезон повечко ми харесва...Някак си ми беше много приятно да гледам как се връщаше в миналото и постепенно разкриваха какво е станало и малко по-загадъчно smile.gif Иначе сега 18 серия също ми грабна погледа с тези нейни сънища biggrin2.gif Много ми хареса и как се сблъска с Лоугън 18.gif Иначе доста ги навързаха нещата с тази катастрофа и аз съвсем се омъглих и си нямам и идея кой може да е бил.. rolleyes.gif blink.gif
OTH_fenka
Аз ся изгледах сериите до 18 на 2 сезон. Нещата започнаха да се разплитат малко по малко. Според мен шерифът е замесен в катастрофата и куфарчето на Клиф нещо си мисля че г-ца Казбланкас е замесена. mad.gif И още нещо до сега не бях си мислила че целта може да са богатите хлапета. 16.gif Остава да чакаме новата серия. wink.gif
Loshka
Направо нямам търпение вече да излезе. Не знам, ама на мен все ми се струва, че на тоя кмет не му е чиста работата. Има нещо, щом не пожела да провери дали няма някой останал в сградата преди да я срути... Сигурно работи с Фитцпатрик. unsure.gif А Кендал какво общо може да има с тази катастрофа? Тя си е bitch, ама чак в убийство да се замеси... unsure.gif
Между другото, последният епизод беше доста странен. smile.gif Ронката нещо взе да психиасва май. 10.gif
James towel keeper
Аз също залагам, че ще е Кендал Казабланка... незнам защо - предчувствие...
Но съм почти убедена, че този път, не е само един... Може би пак Арън? Някак си, тя веднъж нали отиде до затвора да му предложи сделка unsure.gif

А за 18 епизод - и аз го гледах, и наистина беше готин... Тези спомени ако ми се появяваха на мен щях да се хвърля отнякъде.... И определено беше готино като се сблъска с Лоугън или имаше един спомен (няма как да не сте го видели 10.gif ) като тя го попита за Лъки! Супер беше!
Nasi
Аз честно казано нямам никава идея за тези катастрафа. За Кетдъл...не знам какъв мотив може да има. Нямам представа...тя ми е забавана.
Ам сега с Арън нещо са намислили.
Тя и зглежда глупавичка...ама кой знае какъв номер може да извърти.
Loshka
Като нищо Арон да се опита да вкара Лоугън в затвора вместо себе си... unsure.gif 14.gif Не, че знам как ще стане, ама за какво й е иначе на Кендъл косата на Лоугън. unsure.gif А смъртта на Тъмпър въобще не се забеляза май.
~Bruk~
QUOTE(Loshka @ Apr 16 2006, 12:29 PM) *

Като нищо Арон да се опита да вкара Лоугън в затвора вместо себе си... unsure.gif 14.gif Не, че знам как ще стане, ама за какво й е иначе на Кендъл косата на Лоугън. unsure.gif А смъртта на Тъмпър въобще не се забеляза май.

Ами то нали никой незнаеше, че е вътре освен Фицпатрик.. wacko.gif И аз като гледах промото незнам на мен ли така ми се стори или Уиво говореше с Вероника точно за Тъмпър, че никакъв не се появявал dry.gif

А Инче, този спомен с Лоугън и Вероника простоо worthy.gif Много му се зарадвах biggrin2.gif 10.gif
Nasi
QUOTE(~Bruk~ @ Apr 16 2006, 01:57 PM) *

А Инче, този спомен с Лоугън и Вероника простоо worthy.gif Много му се зарадвах biggrin2.gif 10.gif

този спомен е изненада за Дарето...дано да н чете тук като гледа серията. Само ме разпитва, а аз гледам да не го споменавам. 18.gif
Loshka
QUOTE(Nasi @ Apr 16 2006, 07:43 PM) *

QUOTE(~Bruk~ @ Apr 16 2006, 01:57 PM) *

този спомен е изненада за Дарето...дано да н чете тук като гледа серията. Само ме разпитва, а аз гледам да не го споменавам. 18.gif

Nаsi, май двете с теб сме адашки. 10.gif
Колкото до Тъмпър - на Уиво ще му стане много кофти като разбере какво е направил. Той не искаше да го убие, инсценирайки тази сценка за пред Фитцпатрикс, ама...
Nasi
QUOTE(Loshka @ Apr 16 2006, 08:52 PM) *

Nаsi, май двете с теб сме адашки. 10.gif
Колкото до Тъмпър - на Уиво ще му стане много кофти като разбере какво е направил. Той не искаше да го убие, инсценирайки тази сценка за пред Фитцпатрикс, ама...

да найстина кофти за Уиво.

приятно ми е Адашке!!! 10.gif
Loshka
QUOTE(Nasi @ Apr 16 2006, 10:43 PM) *

Mай не съм разбрала правилно. rolleyes.gif blush.gif Инчето ми е адашка, а след като се обръщаш към нея в друга тема, предполагам съм се объркала... 18.gif blush.gif
Nasi
QUOTE(Loshka @ Apr 16 2006, 11:02 PM) *

QUOTE(Nasi @ Apr 16 2006, 10:43 PM) *

Mай не съм разбрала правилно. rolleyes.gif blush.gif Инчето ми е адашка, а след като се обръщаш към нея в друга тема, предполагам съм се объркала... 18.gif blush.gif

16.gif 16.gif 18.gif 18.gif 18.gif то май само аз и казвам Инка и затова сигурно станало объркването.
няма нищо случава се!!!
OTH_fenka
Малко остан утре излиза епизода. Ура. rolleyes.gif
П.с само дено не знам кога ще го гледам 19.gif
James towel keeper
Утре ли? Не беше ли на 19? huh.gif
Аз също незнам кога ще мога да гледам епизода, но ще се постарая възможно най-скоро!
Loshka
Утре трябва да излезе. 13.gif Ще видим дали има replay на LoVe. biggrin2.gif
OTH_fenka
Малко остана. Да видим дали ще има нещо вярно от нашите предложения. А знаете ли дали има сателит дето хваща UPN? unsure.gif
Loshka
wacko.gif Идея нямам.
Ох, дано да идва по-бързо тази серийка, че... Аз като свикнах да мога да си пускам по няколко епизода на ден, сега ми е много кофти. dry.gif И с OTH беше така.
James towel keeper
Аз току що гледах епизода!!! Хубав е но няма много моменти с LoVe! sad.gif
Иначе епизода е важен за разкритията на Рони - Кендал много ми намирисва, ама то в крайна сметка в предния сезон, се оказа този който никой не очакваше - сега сигурно пак ще е така....
Остана още малко, кога ще се развият нещата между Лоугън и Вероникааа?? Дано вече в следващия епизод стане нещо.... rolleyes.gif
~Bruk~
Оф и аз го изгледах- едвам го дочаках ама нямаше Ловее наистина sad.gif Иначе леле така се омешиха нещата wacko.gif Аз няма и да се учудя ако наистина Арън не е убиеца както вървят нещата на заплитане biggrin.gif А за катастрофата- и аз не мисля, че Кендъл ще е виновна..според мен сега го показват по този начин, за да може разкритието после да е по-голямо или незнам rolleyes.gif Мне обикновенно не ме бива много в догадките де 18.gif Иначе много ми беше забавно когато нали Вероника разпитваше Лоугън и той накрая взе да изброва нали нещо като завоеванията си и каза: няма лид а е по-лесно ако го напиша на листче 18.gif Пфу а тея Фицпатрик blink.gif цялата рода бандити 10.gif
Life_is_a_Bitch
И аз изгледах току що епизода. Жалко наистина че нямаше много LoVe моменти и май Вероника трябва да иде на лекар - трябва да е луда щом каза на Лоугън - You are NOT hot 18.gif Както гледам може и Дънкан да се окаже убиеца на Лили. Що се отнася до катастрофата - вече не знам какво да мисля, просто ще гледам и след 2-3 седмоци ще разбера истината.
Аз доколкото знам в следващия епизод ще се случи нещо по-конкретно между Лоугън и Вероника и нямам търпение да излезе епизода.
Devil^Rose^^
ам... я дайте някакъв линк smile.gif
OTH_fenka
http://store1.data.bg/gateto/Moviez/Veroni...ars/Season%202/ Заповядай. аз сега свалям и нз кога ще гледам.
Loshka
Хубаво беше епизодчето. Доста... заплитащо. Фитцпатрикс, Кендъл, която всъщност е Присила... huh.gif
Много обичат да го заплитат точно в края на сезона. smile.gif
Жалко, че нямаше много моменти с LoVe наистина, но пък и единственият беше много забавен. 18.gif Life_Is_a_Bitch, подкрепям те! Да пратим Верчето на лекар, май недовижда нещо. 10.gif
Стана ми миличко за Джаки и Уолъс. Много ще му е тъжно, когато тя замине ( ако замине ) за Франция. dry.gif
OTH_fenka
Сега гледаг епизодчето . Беше готино. Хареса ми като Ронито "уреди" Мак с детето на директора. 18.gif Колкото да Кендъл много странна личност. Нали 1 сезон даваха спомени че Дънкан прегръща Лили като я видя как лежи. Може от тогава да е косата, нещо като говореха не можах да го схвана. За Уолъс и Джаки стана готино че пак са заедно. А дали Уиво пак ще стане водач на бандата.
Loshka
Аз разбрах, че Уиво няма да става пак водач... unsure.gif
Иначе косата на Дънкан... Абе да не я е сложила Кендал, тя нали взема коса от банята в хотелската стая. Може да не е търсила на Лоугън, а на Дънкан. blink.gif
Devil^Rose^^
Taка го заплетоха че не е истина 36_6_4[1].gif Иди разбери кой е винивникък и на края сигорно ще е този, който най-малко очакваш....и после в 3 сезон ще се окаже че виновника е друг wacko.gif Сега да не изкарат Дънкан виновен за убийството на Лилиblink.gif ....
А за косата, нали и споменаха че е открита коса на Дънкан върху оръжието- въпросния оскар...
Loshka
Да, ама може да е някаква конспирация това... Някой беше предположил, че е паднала, когато Дънкан я прегръщаше, ама то оръжието беше във водата...
OTH_fenka
До колкото си спомням оръжието не беше ли нещо като книга. И наистина беше във водата. dry.gif
Devil^Rose^^
До колкото си спомням оръжието не беше ли нещо като книга.

А не беше ли някакъв пепелник ? И последно казаха че е намерен някакъв оскар на Арън
Life_is_a_Bitch
За оръжието беше приет един пепелник намерен в басейна на Кейн, но в последния епизод Кийт каза на Вероника че новите собственици на къщата са намерили заровен един от оскарите на Арън като по него е имало кръв от Лили и коса от Дънкан.
Всъщност никога не е било доказано че пепелника е бил предмета, с който са убили Лили - приели са че е той тъй като е бил във водата.
И сега изглежда ще се приеме че предмета с който са убили Лили е бил оскара.

П.П. надявам се сте разбрали какво съм искала да кажа, защото не съм на "ти" с обясненията.
OTH_fenka
П.П. надявам се сте разбрали какво съм искала да кажа, защото не съм на "ти" с обясненията.

Мерси много схванах го. Добре се справи с обяснението. wink.gif Е аз не мога си представя как ще я убие с оскар, макар че е напълно възможно. Много странно хем слу4ая с автобуса хем с Лили. unsure.gif Аз все още мисля 4е Дънкан не е виновен. Ами ако са майката или бащата? ohmy.gif За катастрофата замесени Фицпатрик и Кендал,но съм само 50% сигурна. dry.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(OTH_fenka @ Apr 21 2006, 08:12 PM) *

Аз все още мисля 4е Дънкан не е виновен. Ами ако са майката или бащата?

Не мисля че са родителите. Ако беше Селесте - Джейк щеше да я предаде - личеше си че много обича Лили ( много обича и Дънкан, именно затова се е погрижил за случая), а и не ми се вярва тя да убие собствената си дъщеря. Джейк едва ли е - както казах твърде много е обичал Лили че да и посегне.
За Дънкан вече не знам.
Loshka
Ако не е Арон... Дънкан остава да е, ама е твърде очевидно. unsure.gif Пък и не ми се вярва да го изплескат ей така от нищото. Все си мисля, че ако той е виновен, по някакъв начин щяха да напомнят за болестта му - някакъв пристъп или нещо... unsure.gif
~Bruk~
Aз имам един въпрос..Гледах някаде, че чисалата на тази снимка означавали нещо си от "изгубени"

IPB Image

Някой има ли идея какво значи това, понеже аз филма не съм го гледала а пък ми е интересно blink.gif rolleyes.gif
James towel keeper
Ами аз попринцип негледам Изгубени, но веднъж мернах нещо по Нова Тв, и май тези числа бяха прокълнати или нещо такова blink.gif Един от героите ги беше използвал за тото и беше спечелил от лотарията, но после започнаха да му се случват само лоши неща.....

Аз сега се сетих нещо - помните ли епизода с ясновидката, когято Лили се свърза с Вероника и и каза, че не е трябвало да се забърква с бившия й wink.gif
А в деня на катастрофата, ако не беше духа на Лили, Вероника щеше да се качи на автобуса, а Лили я отведе при Уиво... Та така под бившите на Лили - Логън, Арън или Уиво? Което за първи път ме кара да мисля, че Уиво може да е виновен. blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.