Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: uber soldier
GGbit.info > Развлечение > Игри
mirkov_em
как се подкаржа тая игра. инстакирам я, има папка с крак ама ми се струва 4е не е ни6то 6тото не дава да го замести и грата не трагва. иска ми и някаж цд кеъ които не го открих никаде. които я играл нека да ми помогне. благодарско
The Shaman
QUOTE(mirkov_em @ Apr 2 2006, 04:59 PM) *

как се подкаржа тая игра. инстакирам я, има папка с крак ама ми се струва 4е не е ни6то 6тото не дава да го замести и грата не трагва. иска ми и някаж цд кеъ които не го открих никаде. които я играл нека да ми помогне. благодарско

Няма нищо специално в подкарването:

1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon Tools.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack/ directory to your
installation directory.
5. Play the game.
mirkov_em
това всичко го правя. ама като копна крака и му дам пеист не го замества. и при стартирането на играта ми иска cd key за да трагне. пак такав никаде из папките няма. тарсих и в разни саитове но и там няма, нито крак нитo cd key
The Shaman
В локала има папка UNCUT.PATCH-RELOADED/ което може да е релоадет пача както си и пише де.Сваляш файловете от нея и разархивираш в папката в която си инсталирал играта.Сега пробваш...Ако пак не стане влизаш в папката,намираш файла rld-usuc.sfv и кликаш два пъти върху него.Това би трябвало да свърши работа.Не съм пробвал играта и говоря малко на изуст,но...
mirkov_em
това с пача го пробвах ощте в началото и не става. а относно фаила- намерих го ама не го разчита и като кликна варху него ме пита с каква програма да го отворя
The Shaman
QUOTE(mirkov_em @ Apr 3 2006, 06:01 PM) *

това с пача го пробвах ощте в началото и не става. а относно фаила- намерих го ама не го разчита и като кликна варху него ме пита с каква програма да го отворя

Във faq-ка пише точно това:

1. Unrar to your installation directory and overwrite when prompted.
2. Enjoy the real feeling.

Пробвай да разархевираш файл по файл,не така както са в папки.
Сега нямам време ама ще ме караш май да я свалям и да я инсталирам май...smile.gif
mirkov_em
е ако не те затруднява ще сам ти благодарен. чудя се че играта има оценки в гамеза, значи трагва, а никои не пише как става тоя номер
The Shaman
QUOTE(mirkov_em @ Apr 3 2006, 06:15 PM) *

е ако не те затруднява ще сам ти благодарен. чудя се че играта има оценки в гамеза, значи трагва, а никои не пише как става тоя номер

Пробвай да разархивираш в директорията файл по файл,не както са в папки.
mirkov_em
и това не помага
delta717
Абе пич ти какво можеш бе?Олееее земи се научи все пак mrgreen[1].gif еми така си е!Единствения ми проблем е BF 1942 защото първо ми насича отвякъде и пачовете са правени преди 3 години ама както и да е айде успех с играта аз нямах никакви проблеми освен с мисиите като ми зареди компа се ебава с мен супер много ми забива ама като съм му турил хиляда програми да бачкат наведнъж как нема да ми лаги

1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon Tools.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack/ directory to your
installation directory.
5. Play the game.

Това е всичко! ако не преинсталирай играта и наново
Titan
Абе то просто... ама съм инсталирал повече игри от колкото съм бил до тоалетна...
Тази като я качих сичко наред, тръгва си сичко след това филмчето и точно като почна игра и хоп грешкааа... Send & Don't send...
За какво се чудя? Покривам конфигорацията даже съм отгоре...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.