Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: NFS 5
GGbit.info > Развлечение > Игри
Izo
Като вляза в играта и много често преди да съм пуснал писта мишката спира да се движи.Музиката и картиниките там си вървят.Понякога успявам с ALT+Esc да изляза в Windows и като вляза отново проблема го няма вече,но за 10-ина секунди С версия 3.5 съм на Windows 98.
**ASTERIX**
Ползвай Windows XP wink.gif
Според мен просто ти се е омазал уиндоуса wink.gif
Izo
Е не е това!И преди съм я играл и няма такова нещо,пък и Windows-a си го преинсталирах преди седмица.Възможно ли е да е от версията 3.5 защото преди години съм я играл и тая версия я нямаше.Другия вариант е да я дръпна от другаде.Сега я изтеглих от Игрите в тайванеца,понеже съм на евроком.Ама въпроса ми е дали на някой друг му се е случвало това!
**ASTERIX**
Тогава незнам, аз NFS 5 не съм играл wink.gif
Може ли едно въпросче, след като си си преинсталнал уиндоуса преди седмица защо си сложил пак 98 ( не че те упреквам, просто любопитство )
Izo
Celeron 500 Mhz 128 RAM 8.4GB HDD... wink.gif
Corp
И на мен ми беше така с Win98. Дори ми забиваше докато играех и колата се сурка по стената... Ама като сложя диск в дисковото и като ми засече така го отварям и затварям. Така се оправяше. Иначе може да опиташ с друга версия или друго копие на играта.
Th3_SpY
Момчета, тази игра забива на XP и на 98.И при двете съм я пробвал.
g0blin
И аз съм я играл и на двете, но на мен не ми забиваше.Поне след като си сложих най-новия patch, който оправя сума ти бъгове и дава възможност да се играе играта и с по-нови видеокарти...защото не забравяйте, че тази игра е доста стара и несъмнено ще имате проблем ако сте с някоя видеокарта, излезнала преди месец,два,три, че даже и година smile.gif
Yavo_d
За поршето става въпрос нали?
И аз по рано имах нормална версия, но сега и при мен е забиваща. Трябваше да се смени пистата на която ти забива. Не помня точно коя беше. Намираш я . Правиш си бекъп на фаъловете. копираш някоя друга и преименуваш. При мен така се оправя.
А ако ти забива преди да караш. Спри си нета ,антивирусна,файъруол, спай и други такива. Също може да опиташ да си спреш подръжката на Ейджипи-то. При някои по-стари игри помага.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.