Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "When It Isn't Like It Should Be"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
girl_from_hell
накрая на епизода песничката някой може ли да ми я каже или направо от къде да си я изтегля ?мерси smile.gif
Ralna
Уау тая серия беше невероятна, направо ме разби, 3.gif Брук само как се опитваше да откраден Пръстена 18.gif и Наейт като бяха на дивана как без думи им каза да вземат пръстена, и после като Брук изпусна часовника в тоалетната 18.gif Много яка серия 18.gif И Пейтън с ония Сладур бяха много готини, и Лукас и Брук също 4.gif и всички бяха направо трепач, и в дискотеката бяха много яки 4.gif И Нейт и Хейли на кея баха невероятни, само като Хейли каза, че 2 пъти е изгубила пръстена, а Нейт, че 2 пъти го е откраднал направо умрях от кеф 4.gif И като Люк и Нейт караха съдеходите пак беше страхотно biggrin.gif Цялата серия беше невероятно готина 4.gif
scandalous_girl
Много хубава серия! Беше забавна и се смях от сърце! Като се започне още от началото,това с куфара на Скилс,след това двете кражби на пръстена,опитите на Брук да се добере до него,изгубването на Скилс и Бевин в гората,това как Рейчъл хвана Брук biggrin.gif ,след това онази игра. То просто този епизод нямаше никакво време да се съвземеш от предишната смешна сцена! Много не схванах защо Брук целуна Пийт,нейното обяснение ми се стори доста глуповато. Иначе за двойките всичко се нареди. Бруки и Чад бяха много сладки заедно,Бевин и Скилс както винаги ме забавляваха, сцената, в която Нейтън предложи отново на Хейли също беше върховна, не съм голяма фенка на Райчъл и Маут,но и за тях се радвам,хубава двойка са и Пейтън и Пийт. Много ми хареса всичко,което каза Карън и се изкефих при израженито на лицето на Дан.
Spasy
Какво има в този шкаф подяволите smile.gif
Devil^Rose^^
Серията ми хареса happy.gif беше пълна с приятни и забавни моменти.... само дето тоя Пийт не ми хареса с Пейтън. По добре да върнат Джейк dry.gif И Дан накрая 15.gif само как прибледня, съмнявам се нещо дастане между него и Карън blink.gif
divata_pe4urka
И на мене не ми хареса тоя Пийт..хи4 не си пасват с Пейтан! Ина4е епизод4ето бе6е много добро....наистина какво има в онзи схкаф подяволите?!
zlat
Леле супер серийка направо се разбих ... Много ме накефи ... Супер смях с този пръстен ... крадци на пръстени smile.gif Много яки моментчета с Бевин и Скийлс...как се изгубиха самоsmile.gif Супер яки моментчета с Хейли и Нейтън ... големи сладурчета са ... просто невероятни ... Брук и Лукас и те бяха много сладки ( въпреки че аз съм за Лукас и Пейтън) ... В дискотеката пак бяла много яки всички ... Лукас и Нейт .. хаха..големи танциори го раздават...сладури smile.gif Пейтън и Пийт и те бяха сладички ... хаха Как Брук го целуна smile.gif... Рейчъл и Маут също се радвам за тях smile.gif Като цяло серийката беше екстра smile.gif wub.gif
Eli_Baby
Серията наистина е много хубава smile.gif Аз още не съм я изгледала цялата ми само го погледнах общо взето за какво става въпрос ама определено ще внесе малко свежест biggrin2.gif А когато станат и субтитрите ще си я изгледам цялата че с тоя английски blush.gif
А за Пийт и Пейтън...нз ма много ми харесват двамката,сладка двойка са но едва ли ще се получи нещо сериозно wink.gif
_HriS_TinA_
Лелеле епизод4ето бе6е върхарско,ли4но на мене страаа6но много ми хареса 4.gif 4.gif ..направо 3.gif ...адски много се израдвах на Рей4ъл и ...на вилата й shocking.gif ...ооо бе6е страхотна biggrin2.gif ...ххихи любим момент съ6то ми бе6е когато Нейтън предлага6е на Хейли ,мислих си 4е двамата не могат да станат по-сладки но ето 4е можело 18.gif ...inlove.gif ...
Хахахахах а когато Брук се мъ4е6е да й открадне пръстена направо се разбих от смях 18.gif 18.gif ....ммм друго-дргуго хахахаа когато Рей4ъл хвана Брук да се самообслужва ..хаахахахахах...аа и Бевин и Скилс когато се "изгубиха" 16.gif ...мммм 4естно казано Пийт и на мен много не ми допада като вън6ност но поне характера му супер сладурски smile.gif ...някакъв добряк ..хахаха с 4ерен молив за о4и 18.gif ..ауу и да не изпускаме тъжната 4аст ...гггррр супер мъ4но ми стана за Карън sad.gif ,дано скоро да разкрият Дан , въпреки 4е много не ми се вярва happy.gif ...
fire_misha
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 6 2006, 01:25 PM) *

накрая на епизода песничката някой може ли да ми я каже или направо от къде да си я изтегля ?мерси smile.gif

Fall Out Boy - I’ve Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song)
fenka_lucas_i_brooke
Дойде и моя ред да си кажа мнението!Супер серия!внесе доста свежест във филма особенно с последните случки около него имаше нужда и от такъв епизод!Много се изкефих на Брук когато Рейчъл я хвана да....хахахх 5.gif и другото весело беше когато се опитваха да вземат пръстена на Хейли!Общо взето ми хареса серията!Аууу а какъв смях ме напуши когато Брук целуна Пийт!леллее луда глава си е!Хейли и Нейтън-нямам думи-сладури от класа!Много бяха сладки!Много се радвам и за Рейчъл че започва да осъзнава глешките си и да става добричка!А с Устата са големи сладури!С нетърпение ще очаквам продължението хихихи!Ще бъде интересно!
sydney
супер забавна сериика rolleyes.gif 10.gif 10.gif беше много разтоварваща след предишните серии,които бяха доста тъжни huh.gif huh.gif много готино 4.gif 4.gif
feel_me
а субтитри за 18 еп.?
fenka_lucas_i_brooke
еми ще чакаме!Може скоро и да имаме! happy.gif
slipped^
Страшно епизодче 4.gif
Много се изкефих на Пейтън и Пийт biggrin2.gif
а и на останалите де ((:
супер беше
april^^
Много добре 4.gif То лошото и доброто винаги се редуват,така че...готино са го пресъздали 4.gif Супер забавна и разтоварваща серия biggrin2.gif
belatriks
някой да даде още едно линкче за 18 серия pls освен freelink
Jordan
мда, и аз си го изгледах най-сетне и много ми хареса. доста се пораздвижиха нещата ама не знам до къде ще стигнат и дали няма да се загубят някой от главните неща във филма.
серията си беше забавна- спор няма. много ми хареса момента когато Нейтън даде пръстена на Хейли и се прегърнаха, и Хейли каза "Always and Forever", даже се просълзих, стана ми едно много мило някво blush.gif
PiToMeN
*PiToMeN подава носна кърпичка на Jordan
Jordan
PiToMeN, подигравай се ти, подигравай...ама мен ми става много мило на душицата в такива моменти blush.gif
Electrick
Аз все още не мога да си намеря субтитри за 18-ти епизод. Моля ако някой е намерил такива(или напраил) да даде линк. smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Jordan @ Apr 8 2006, 12:52 AM) *

много ми хареса момента когато Нейтън даде пръстена на Хейли и се прегърнаха, и Хейли каза "Always and Forever", даже се просълзих, стана ми едно много мило някво blush.gif

Немога да повярвам на очитее си shocking.gif ....Jordan се предаде ......Нейли са в състояние да просълзят всеки wink.gif
Jordan
Ехееее.... blink.gif защо да съм се предал shocking.gif ?! Просто ми стана много хубаво, те са едно големи сладури.
ludoto_tedi
хахахаххаха 18.gif расмяхте ме хора.....Jordan и на мен ми стана много миличко едно такова shocking.gif wub.gif обаче както каза Брук това е прекалено Нейли.....
striikar
кво да кажа ? серииката си беше яка ,само тва когато Брук целуна Пиит не го схванах много щото все пак без субтитри гледам а те вкарват и жаргон малко и явно заради това не съм разбрал biggrin.gif както и да е а кога ше излиза 19 епизод ?
Brooke
QUOTE(striikar @ Apr 8 2006, 04:31 PM) *

кво да кажа ? серииката си беше яка ,само тва когато Брук целуна Пиит не го схванах много щото все пак без субтитри гледам а те вкарват и жаргон малко и явно заради това не съм разбрал biggrin.gif както и да е а кога ше излиза 19 епизод ?

Ами идеята беше ,че Брук си мислеше ,че сънува и затова го целуна 4.gif
Иначе на мен също много ми хареса серията.Беше доста свежа,особено на фона на предните две.Хубаво е ,че нещата взимат да се нареждат,въпреки че донякъде това ми върви малко на край на Oth. unsure.gif
Хейли и Нейтън бяха много сладки и особено когато и даде пръстена и й каза ,че не го е загубила 2-пъти ,а той го е откраднал 2-пъти. biggrin2.gif
А докато Брук се опитваше да вземе пръстена се спуках от смях.
Много се чудя какво ли имаше в онова заключеното шкафче,което накрая Брук отвори.Ама не се знае дали изобщо ще се разбере.Ами стига толкова за тази серия.Нямам какво повече да добава освен,че много ми хареса!!!!!!!
Lolipop
Епизода беше повече от страхотен!И особено края... smile.gif
girl_from_hell
много хубаво епизодче един път всчико да е хубаво и всички да са приятели много ми хареса smile.gif
belatriks
a суб.за 3x18?
ugly_girl
Епизодът беше просто страхотен и нямам търпение за сватбата!!!
А дали някой ще може да ми помогне...Много искам да намеря песента,която пуснаха когато всички бяха в клуба и станаха да танцуват....Ако някой знае коя е да ми каже моляяяя biggrin.gif
Menna
QUOTE(ugly_girl @ Apr 12 2006, 10:11 PM) *

А дали някой ще може да ми помогне...Много искам да намеря песента,която пуснаха когато всички бяха в клуба и станаха да танцуват....Ако някой знае коя е да ми каже моляяяя biggrin.gif

Ето Тук можеш да намерш линк . smile.gif
Епизода беше наистина много забавен. biggrin2.gif Единствения,който ми липсваше беше Тим,но за съжаление май повече няма да можем да му се радваме. sad.gif
luccas
Някой забеляза ли, че Рейчъл заключи онова шкафче, а накрая на епизода го бяха дали, че катинарчето е отключено точно когато Брук излизаше. Нещо е взела тази чума smile.gif
Menna
QUOTE(luccas @ Apr 12 2006, 10:34 PM) *

Някой забеляза ли, че Рейчъл заключи онова шкафче, а накрая на епизода го бяха дали, че катинарчето е отключено точно когато Брук излизаше. Нещо е взела тази чума smile.gif

Не,никой не е забелязал biggrin2.gif и никой не го е обсъждал в предните 4-5 страници! 18.gif 18.gif
^Mim0zKa^
Мммм аз 4ак сега гледках епизод4ето.....бе6ее супер,ама супер забавно smile.gif Толкова много се зарадвах на вси4ко стра6но сме6но,бяха такива сладури вси4ки както еинаги ,супер готинки и романти4ните моменти направо ме изпалниха отвсякаде smile.gifХейли и Нейтън....мм адските,БРУКАС....както винаги просто невероятно хубави4ки и нежни4ки и мили4ки и толкова много се оби4ат....просто нямам думи,а Пейт много ме кефи сас Пийт...големи са сладури smile.gifИзоб6то серийката бе6е убийствена и супер много и се нарадвах...някаква супер свежарска и разтарства6та smile.gif
G0o0o0o Brookas { }
ugly_girl
Мерси многооооо 4.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Menna @ Apr 12 2006, 09:54 PM) *

QUOTE(luccas @ Apr 12 2006, 10:34 PM) *

Не,никой не е забелязал biggrin2.gif и никой не го е обсъждал в предните 4-5 страници! 18.gif 18.gif

Аз го забелязах!Явно това което е взела Брук ще се разбере в следващата серия!
Jordan
ще разберете и още как 15.gif
striikar
QUOTE(Jordan @ Apr 13 2006, 03:52 PM) *

ще разберете и още как 15.gif

да найстина беше адски брутално тва дето Брук направи ама както и да е ... и Рейчъл не е светица 15.gif
^Mim0zKa^
Еее ти пак брутално.....4ак брутално не е smile.gifМи тя Рей4ъл...само гадно прай нека и на нея да и напраят веднаж....според мен Брук постапи добре...гадни4ко ама добре...хихихи smile.gif
Пак и за кво трябва6е да я издава 4е се "бруква"...хаххахаххах smile.gif
striikar
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Apr 13 2006, 07:47 PM) *

Еее ти пак брутално.....4ак брутално не е smile.gifМи тя Рей4ъл...само гадно прай нека и на нея да и напраят веднаж....според мен Брук постапи добре...гадни4ко ама добре...хихихи smile.gif
Пак и за кво трябва6е да я издава 4е се "бруква"...хаххахаххах smile.gif

добре ама нека спрем до тук wink.gif има си тема вече за 20 епизод
solenka
И аз най - накрая изгледах серията. Ами нямам думи от смях! Много забавна серия, наистина. Много се накефих на сцените с Нейт и Хейли, как Бевин и Скилс се изгубиха, как търсеха пръстена в боклуците от чешмата..... и най - много се смях на "брукването". 18.gif 18.gif 18.gif
angie_baby_bs
Много весел епизод....Много се радвам за Хейли и Нейтън.Много сладки бяха номерцата на Брук да отмъкне пръстена...Суперррр .Хаха, а тва за брукването беше уникално biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Mr. Winchester
Сууупер епизод4е. Номерата на Бруки рулират от всякъде
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.