Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dungeons and Dragons в Пловдив
GGbit.info > Развлечение > Игри
TheDarkOne
Отдавна съм запален по настолните ролеви игри, но нямам възможноста да ги играя, поради това, че не знам откъде да си намеря аксесоари в Пловдив. Да знаете нещо по въпроса?
Bohu
forums.rpgbg.net
TheDarkOne
QUOTE(Bohu @ Mar 29 2006, 10:46 PM) *

forums.rpgbg.net

Имах предвид дали в Пловдив има от някъде да си намеря фигурки, зарчета и карти?
Или може по пощата да се поръча от София?
melkor
Едно време имаше в РПГ Клуба. Последно до колкото чух сега там се играе само Magic The Gathering и се продават аксесоари единствено за нея. Не мога да ти кажа и къде се намира в момента, тъй като не съм ходил там откакто го преместиха. Питай в forums.rpgbg.net или в канал #rpg в IRC.
vIkToRsHeFa
Клуб за настолни и ролеви игри в Пловдив - И това се случи…
Тия дни в Пловдив откри порти първия в България Клуб за настолни и ролеви игри. Той се намира на бул. Марица 74 и предлага на своите членове и гости 3 големи стаи за игра. В първите две има общо 7 маси за по 4 души, които да играят на MTG, Lord of the rings и каквото още се сетите от настолните картаджийски игри. В третата стая са разположени 6 много удобни кресла и една продълговата масичка за феновете на ролеви игри. Стаите са на разположение за игра всеки ден, по цял ден. В момента в клуба се продават главно карти и аксесоари за двете гореспоменати настолни игри, но съвсем скоро очакваме захранване и с трите основни книжки на Д&Д3.5, както и разни други ролеви нещица. Работното време е от 10:00 до 20:00 часа.
TheDarkOne
Ураааааа!
Само дано има място и за мен.
melkor
Викторе, този анонс е стар като света. Клуба отдавна се премести от там.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.